- 16 Apr 2012, 23:29
Trazim sebe. Izasla sam iz duboke depresije, i opsesivno pocela da radim na sebi, svom fizickom izgledu i pshickoj stabilnosti. Mogu reci da mi ide dobro, krenula u teretanu, tamo se osecam srecno, ispunjeno, jednostavno- prihvaceno. Inace, to je samo zenska teretana i idem 4 meseca. Za mene se kaze da sam izuzetno svestrana osoba. Da ne sirim. Primetim lepo zensko, ne samo fizicki nego i "ono nesto" . U pocetku mi se svidela jedna devojka, bilo je gledanja, ali nista vise od toga. Nasla sam je na facebook-u (jer je nazalost to jedino mesto na kome mogu dosta saznati o odredjenoj osobi, koliko ja znam ) i tu sam videla da ima decka. Tako da nista od nje. Uporedo sa njom, ima jedna devojka sa pirsingom na obrvi, koju nisam toliko primecivala, do skoro. Ona je mene gledala od kako sam posla u teretanu. Definitivno me privlaci, zenski. Prilikom jednog razgovora sam cula da se "prepolovila", i jedna devojka do nje,ju je pitala: "Sta ti je to decko uradio?". Ona je odgovorila-nista. Sto moze znaciti da:ili ima decka, ili da ne zeli da otkriva svoje opredeljenje. Ja
sam skapirala ovo prvo.
Sve moje nade su tog trenutka pale u vodu. Medjutim ona me i dalje gleda, kao i ja nju. Ne znam njeno ime, ne znam kako da je nadjem, nema profil na fb. Postajem opsednuta njom, a pri tom, milion momaka mi je na ledjima. Ako sam svesna da izmedju nas nema nista, zasto ne mogu da se pomirim sa tim da je (mozda)streight. Inace ja ne znam sta sam, mislim da sam bi.
Komentar, savet, misljenje...
sam skapirala ovo prvo.

Komentar, savet, misljenje...