Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Natasha_Cherry
Trazim sebe. Izasla sam iz duboke depresije, i opsesivno pocela da radim na sebi, svom fizickom izgledu i pshickoj stabilnosti. Mogu reci da mi ide dobro, krenula u teretanu, tamo se osecam srecno, ispunjeno, jednostavno- prihvaceno. Inace, to je samo zenska teretana i idem 4 meseca. Za mene se kaze da sam izuzetno svestrana osoba. Da ne sirim. Primetim lepo zensko, ne samo fizicki nego i "ono nesto" . U pocetku mi se svidela jedna devojka, bilo je gledanja, ali nista vise od toga. Nasla sam je na facebook-u (jer je nazalost to jedino mesto na kome mogu dosta saznati o odredjenoj osobi, koliko ja znam ) i tu sam videla da ima decka. Tako da nista od nje. Uporedo sa njom, ima jedna devojka sa pirsingom na obrvi, koju nisam toliko primecivala, do skoro. Ona je mene gledala od kako sam posla u teretanu. Definitivno me privlaci, zenski. Prilikom jednog razgovora sam cula da se "prepolovila", i jedna devojka do nje,ju je pitala: "Sta ti je to decko uradio?". Ona je odgovorila-nista. Sto moze znaciti da:ili ima decka, ili da ne zeli da otkriva svoje opredeljenje. Ja
sam skapirala ovo prvo. :( Sve moje nade su tog trenutka pale u vodu. Medjutim ona me i dalje gleda, kao i ja nju. Ne znam njeno ime, ne znam kako da je nadjem, nema profil na fb. Postajem opsednuta njom, a pri tom, milion momaka mi je na ledjima. Ako sam svesna da izmedju nas nema nista, zasto ne mogu da se pomirim sa tim da je (mozda)streight. Inace ja ne znam sta sam, mislim da sam bi.

Komentar, savet, misljenje...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Šta je bre ovo, neka candid camera na forumu? Veče novih zvezda? :nesiguran:

Opet šala-mala :) I eto, dobrodošla na forum Višnjice :)

Nego, ono što ti prvo treba da uradiš, to je da se nekako smingluješ sa njom, vidi kako, sigurno ćeš naći načina, da joj se približiš, bar da je upoznaš - isti termini u teretani, sprava do njene, i sl. pa ako počnete komunikaciju i nastavi se fino, onda pročitaj kupidonovu temu "Da li je gay" i nastavi dalje. Ako te zanima da istražuješ i da se igraš :)

Od razmišljanja iz daleka nema vajde, moraš, ali moraš, da napraviš korak napred, nikako to stajanje u mestu.

Sve nešto oko teretane večeras.... :tegovi:
Korisnikov avatar
By vila
Pa pridji joj, upoznajte se, malo neutralnih tema o misicima i zdravoj ishrani, pozovi je na limunadu. Uz razgovor ces prepoznati da li te gledala zato sto si imala kecap na nosu ili joj se dopadas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!