Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Mazilica
Kako prilazite curama?
Kako prilaze vama?
Koji su neki najsmjesniji uleti koje ste dozivile?

Osobno
Prolazim kroz klub, jedna cura me uhvati za ruku i zaustavi me, pita me kako sam, ja se nasmijesim i kazem joj "dobro hvala, ti?" tu se skroz izgubila pa mi je odgovorila "dobro sam, kako si ti?"
Za par sekundi je skuzila da se izgubila i vidilo se da joj je neugodno, al je meni bilo bas slatko, i upalilo joj je :)

Druga scena, sjedim u kaficu sama cekajuci jednu curu i dode mi lik s leda i kaze "sta tako lijepa guzica radi sama?", a ja ni 5 ni 6 okrenem se, i ispalim "Nisam ti ja peder!", lik je propao u zemlju i samo nestao :D
Taman sam bila taj dan u unisex izdanju i ovo mi je tako fino sjelo, sad ce se tip mucit cijeli zivot jer ce mislit da mu se svidila muska guzica :smilegrin:

Svojih uleta prema curama bas i nemam, rijetko kada skupim hrabrosti, a cure uglavnom uvijek upoznajem preko nekoga.
I da, totalno nevolim ulete na prepad, kao neki dan, dode mi cura niodkud, u facu mi kaze da sam ja bas jako jako slatka i ode, dok sam se snasla i skuzila sta se dogada vec je nije bilo nigdije :(
al sam zato pocela trazit jaknu koju sam imala na sebi, pa se poslije zaletila u neku curu, uopce ju nisam vidila..
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam taaako pogresno razumeo naslov teme...

:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Joj, Mazilice, hajde, molim te, promeni tu šljašteću zelenu boju slova, bole oči od nje. :D

Što se tiče teme... Ne volim da mi neko prilazi stihijski niti ja da prilazim stihijski. Volim da osobu upoznajem polako kroz razne aspekte, da se zbližavamo postepeno i da sve što usledi, usledi spontano, kao posledica kvalitetnog odnosa.

A te tinejdž varijante, kako ti kažeš uleti, tipa što ti je dobra majičica kod mene ne pale.
Korisnikov avatar
By Zoey
Ajoj! :lol:

Ja imam tu nesrecu da slabo "ulecem" prva, a sto je jos gore, one koje su se meni nabacivale su to radile na takve nacine da je meni bilo vise odbojno nego privlacno. Osim, naravno par izuzetaka :)

Ja se vise "primam" na takve "ulete" gde to osoba koja "ulece" cini na spontan nacin, gde sve izgleda kao slucajno dok je hemija svuda oko nas u vazduhu....ne volim agresivne "ulete", jer retko ko ZNA kako to da iznese na privlacan a ipak sarmantan nacin.

Da, desilo mi se svega jednom ili dvaput da me je neko spopao nespremnu,gde je sve varnicilo od strasti i zelje, i to mi se jakooooo svidja, ali kao sto rekoh, retko ko to ume da "iznese"; vecinom su neoriginalni, neinventivni pristupi koji me odbijaju far, far away....
Korisnikov avatar
By Markiza
Volim da prilazim i da mi prilaze na neki simpatican i zanimljiv nacin...da ne bude klasicno muvanje :) nego onako kako krene samo od sebe u tom trenutku .
Mada...umem da se izgubim kada meni neko prilazi :uplasen:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Zoey napisao:

Ja se vise "primam" na takve "ulete" gde to osoba koja "ulece" cini na spontan nacin, gde sve izgleda kao slucajno dok je hemija svuda oko nas u vazduhu....ne volim agresivne "ulete", jer retko ko ZNA kako to da iznese na privlacan a ipak sarmantan nacin.
pa kad spontano uleti, zar te ne boli? :puzzle:

:krezavi:

kako ova tema pogresno zvuci :lol:
Korisnikov avatar
By Zoey
Sanja Steppenwolfin napisao:
Zoey napisao:

Ma, ne zajebavaj! :lol:

Zvuci, zvuci...mada ja dosta dobro poznajem jezike iz okruzenja pa mi nije bio nimalo cudan ni dvosmislen naslov
Korisnikov avatar
By Hellas
Blady napisao:Ne volim da mi prilaze.
Pa sta radis onda?
I kako onda te zeljne devojke da dodju do tebe, kad ih ti u startu uplasis :lol:?
Sto ne volis da ti prilaze? Ne volis kad ti traze autogram :P?
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ne volim.

:lol:

Ne osecam se ok kada mi neko pridje odmah, sa tom namerom.
Korisnikov avatar
By Markiza
Hellas napisao:
Blady napisao:Ne volim da mi prilaze.
Pa sta radis onda?
I kako onda te zeljne devojke da dodju do tebe, kad ih ti u startu uplasis :lol:?
Sto ne volis da ti prilaze? Ne volis kad ti traze autogram :P?
Ma lupis otpozadi necim po glavi i odvuces tamo gde zelis :lol: kao u stara dobra pecinska vremena .
Nema kad da ti kaze 'Ja ne volim ' :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
^ ^ Ok, to razumem.

Ja prilazim prvenstveno sa namerom da se druzim, a ne da isprobavamo trenje izmedju nas. Al' kad uvide da mi nije najbitnija fizika, nego upoznavanje i caskanje, onda izgube interesovanje.

^ DOSTA JE! nasilju :D. Dobra je to strategija, al' to je onda na silu i morala bih stalno da je lupkam po glavi dok joj ne isperem mozak :smilegrin:.
Amazonke su in :awesome:!
Korisnikov avatar
By Blady
@Margita = Sta nema? :lol:

@Hellas - E vidis, mene bas to privlaci.
Ne volim nista na silu :)
Korisnikov avatar
By Markiza
Neces imati vreme da joj kazes 'Ja ne volim' a buzdovan drveni te opali po glavi i kad se osvestis ti pises ljubavne crteze po pecinskim zidovima :love:
Lupkaj po glavi i mazi :lol: Budi kontradiktorna!
Korisnikov avatar
By Hellas
Margita zna put do zenskog polnog organa - mozga :smilegrin:!
:klanjase:
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ :smeh:

Pa ti nisi normalna :smeh:

Ne znam samo kod koga bi to upalilo :)
Korisnikov avatar
By Blady
@Margita - ne volim grubijanke :lol:
By Mazilica
Sanja Steppenwolfin napisao:

hahahahahaha boze sanja...
:krezavi: :krezavi: :krezavi:

PS, galateja, boja mog teksta i jeste osmisljena da bode u oci :angel:
Korisnikov avatar
By Markiza
Hellas napisao:Margita zna put do zenskog polnog organa - mozga :smilegrin:!
:klanjase:
Eto...ja objasnila a ti se slobodno usluzi mojim objasnjenjem! :lol:
Korisnikov avatar
By m..
ja uglavnom ni ne provalim da mi neko ulece. osim ako su extra flertozne i direktne. mislim desavalo mi se i da paradiraju gole po kucama, a ja clueless.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
neka devojka mi je poklonila krst Nemanjica na ogrlici pre nego sto smo se xyz.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nikad mi se nije svidela nijedna devojka koja mi je 'prišla.' Verovatno jer se namere izvale iz vasione.

off: boja mazilicinih slova je baš fina. kradem :elf:
Korisnikov avatar
By IriS
Mazilica napisao:Kako prilazite curama?
Kako prilaze vama?
Koji su neki najsmjesniji uleti koje ste dozivile?
ne prilazim curama po klubovima. kad mi se neka svidi (svake prestupne godine), ja to lepo muvam malo drugačije, nikako ne ulećem, ne slećem, ne spopadam, ne napadam... nego polako i strpljivo.

meni ne volim da prilaze, jer, kao što rekoh, teško je da bi mi se bilo koja dopala, i uglavnom mi se nijedna ne dopadne :neznam:
a i na žurke idem da đuskam, ne da me muvaju. u kafanu idem da pijem sa društvom, ne da me muvaju.

najmešnili "ulet" nije bio sa curom, bio je sa muškarcem. toliko sam ga zajebavala i provocirala, da je izvadio karticu Mense da bi mi dokazao kako je inteligentan. mislim da sam tada mogla, ali zaista, da umrem od smeha. jedva su me odvukli od njega, da mi ne bi karotidu iščupao zubima :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Primetila sam da mi je neprijatno kada me neko ocigledno muva...bez obzira da li mi se svidela osoba na pocetku, pocne sve manje da mi bude zanimljiva. U svakom slucaju odgovara mi kad je neko nepretenciozan, ne volim izigravanje "plejera", od toga mi se bljucka, iskren i druzeljubiv pristup je najlepsi :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!