Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
lezbejke koje spavaju sa muskarcima, muskarci odbojni ili neprivlacni - kako god se teme ... :party:

doslo mi je da otvorim temu: mi i muskarci :lol:

pitanje br1: da li je lezbejka, biseks dama izdala klan, ako je u vezi sa muskarcOm? zasto vam smeta? ako vam smeta... :party:
Korisnikov avatar
By Blady
Izdala si klan, priznaj !! :smeh:

Po meni to nije nikakva izdaja, vec stvar licnog izbora.
I ne smeta mi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nisam znala da će moja tema o lezbejkama koje spavaju sa muškarcima izazvati toliko polemika, nesuglasica i novih tema. No, ok, važno je da se nešto dešava i u Estrogenu. :giggle:

Meni ni najmanje ne smeta ako devojka spava sa muškarcem, sem ako nije moja devojka, jelte. I ne smatram da je seksualni čin političko-sociološkog karaktera, tako da nema reči o bilo kakvoj izdaji. U slučaju heteroseksualnih i biseksualnih žena, takav čin je očekivan.
Devojke koje se identifikuju kao lezbejke a spavaju sa muškarcima su mi apsurdna pojava. Znam da sad sledi pljuvačka u mom pravcu, ali jebiga, to je moje mišljenje. Pošto živimo u eri pčela daje mleko-krava daje med-svi smo kvir-sve je moguće-sreća, sreća radost očekujmo neočekivano: lezbejke koje vole kurac, patuljke koji udaraju glavom u plafon, bradate žene, mačke koje laju, puževe atletičare, homofobe koji vole da ih drugi muškarac izjebe, popove pedofile, kaluđerice bokserke, ministra policije koji strepi od huligana, lebdeće mlade na autoputu... :drama:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma kakva polemika...svako ima pravo na svoje misljenje i izborom s kim ce biti...:)

nista lose ne napisah u tvojoj temi(nisam ni planirala ;) ) nista lose ne mislim ni sa ovom temom, samo pitam...;)
Korisnikov avatar
By starsailor
zasto bi mi smetalo?

jedino sto mi smeta kod tih zena (sada pricam o lezbejkama, ne o bi zenama) kada se udaju. to mi je nekako ... idu linijom manjeg otpora...drustvo, ovo, ono.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ono.. malo.. :lol:

mene drugarice uvek drkaju kada me vide da se poljubim sa nekim deckom, kao da sam mu :bj: , ali ako meni prija i ako njemu prija, ludnica :grouphug:

jedino sto bi mi bio trn u oku je kad bi mi bivsa ili tako neka devojaka sa kojom sam bila zavrsila sa muskarcem, nakon "raskida" sa mnom :drama:

znam, znam, pusta sujeta me pojede :lol:

ovom prilikom bih pozdravila sve moje pedere i njihove jezike ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
starsailor napisao:zasto bi mi smetalo?

jedino sto mi smeta kod tih zena (sada pricam o lezbejkama, ne o bi zenama) kada se udaju. to mi je nekako ... idu linijom manjeg otpora...drustvo, ovo, ono.

ma kakvo drustvo - ljubav sele...:lol:

i da, ako bidne vencanje, znamO da ces doci...:D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
starsailor napisao:ali cekajte.
lezbejka koja se uda(iz ljubavi prema muskarcu) da li je jos uvek lezbejka :smug:
nije lezbejka. to je izdajica klana :lol:

zeza

pa ja mislim da ipak jeste lezbejka.. :nerd: mozda joj on dodje kao neki izuzetak :puzzle:
npr jeste lezbejka ako je ona godinama dejtvala i bila u vezi sa devojkama, i onda se pojavi taj jedan i bum (preotme je :sw: )
a ako je paralelno bila i sa muskarcima i devojkama, tj ako definise sebe kao bi, onda su sanse valjda u startu 50-50 da ce zavrsiti sa momcicem
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne smatram da su veze sa muskarcima obavezno i napustanje stada, da se tako izrazim.
Stavise, ja ZNAM da negde tamo postoje neki muskarcici zbog kojih bi meni spale gace. Zato i izbegavam klasifikovanje, ili ako vec moram - biseks. Al i dalje, na 20 zena koje mi se dopadnu dodje jedan muskarac. Otprilike.
Ljudska seksualnost nije uklesana u kamen. Mogu da razumem promene, coming out i coming in, cak i udaje i zenidbe, ali nikako za ljude koji su homofobi. Ili za one koji, zaboga, hoce da te 'izlece'. To mi je bljak. Sve ostalo, :up:
Korisnikov avatar
By bas bleu
lezbejka koja se uda(iz ljubavi prema muskarcu) da li je jos uvek lezbejka :smug:
a sta ti druze mislis?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Wilhelmina napisao:Ne smatram da su veze sa muskarcima obavezno i napustanje stada, da se tako izrazim.
Stavise, ja ZNAM da negde tamo postoje neki muskarcici zbog kojih bi meni spale gace. Zato i izbegavam klasifikovanje, ili ako vec moram - biseks. Al i dalje, na 20 zena koje mi se dopadnu dodje jedan muskarac. Otprilike.
Ljudska seksualnost nije uklesana u kamen. Mogu da razumem promene, coming out i coming in, cak i udaje i zenidbe, ali nikako za ljude koji su homofobi. Ili za one koji, zaboga, hoce da te 'izlece'. To mi je bljak. Sve ostalo, :up:

jaB opet rekla kako volEm ovu zenu, ako vec nisam...:D
Korisnikov avatar
By Waldorf
[troll]"Ko izda - pizda!" dobija potpuno novo značenje... ili isto.. :unsure: [/troll]
Korisnikov avatar
By starsailor
bas bleu napisao:
a sta ti druze mislis?
uh...bolje da se ne zna :D

ja kao lezbejka ne spavam sa muskarcima i uvek sam zelela da i moja partnerka ne radi to :cool:
Korisnikov avatar
By smaug
Waldorf napisao:[troll]"Ko izda - pizda!" dobija potpuno novo značenje... ili isto.. :unsure: [/troll]
:lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Smeta mi samo sto bilo ko sebi daje za pravo da mu takvo sta smeta. Ali ono, smeta mi BAS. I jako me nervira kad se implicira da u slucaju da imamo istu seksualnu orijentaciju, imamo neku vrstu obaveze da imamo jos kojesta, ma BILO STA zajednicko.

@starsailor, zena iz tvog primera je definitivno lezbejka - sve dok ona zeli/smatra da to jeste.

I da, neko pomenu drustveni pritisak, pa da se nadovezem. Meni je npr. vrlo neshvatljiva pojava gde odredjene zene (a ovo je cini mi se rasprostranjenije medju hetero pripadnicama populacije) dozive potpunu dezintegraciju licnosti po stupanju u vezu/brak i ili se potpuno pretvore u senku svog partnera (poznavala sam neke koje pocnu da "vole" istu HRANU kao njihovi muzevi), ili - u slucaju pojedinih lezbejki - prave neku kompromisnu kentaur licnost i pokusavaju da pobrisu sve medjusobne razlike. Pa opet, moj problem sto ne razumem, njen zivot - njena stvar.
Korisnikov avatar
By Hellas
Sanja Steppenwolfin napisao:
jedino sto bi mi bio trn u oku je kad bi mi bivsa ili tako neka devojaka sa kojom sam bila zavrsila sa muskarcem, nakon "raskida" sa mnom :drama:
A zamisli kako je nekom muskarcu cija bivsa zavrsi sa devojkom ili ga sadasnja prevari sa devojkom :lukavi:.

Neego, b'ate ljudi su svastojedi. Pa mojom dedukcijom sledi i da su svastojebi :lol:.
Kako to glupo zvuci... No, htela sam reci ko sta voli nek izvoli, ne mislim da je to sad neka izdaja. Mozda izdaja samog sebe, ali to je vec do te osobe da resi sa samom sobom.
Korisnikov avatar
By m..
ne zameram, ona moja drugarica je posle sedmogodisnje veze sa zenom sad sa deckom. good for her.

je ne bih mogla da budem u vezi sa muskarcem, bar ne u doglednoj buducnosti.
By Piglet
Ceo zivot sam spavala s muskarcima i onda se prebacila na zene. Nemam pojma da li cu u buducnosti opet obratiti paznju na jaci pol ali ne vidim sta je strasno u tome ako neko voli .......
By alexandermagic
Zašto bi mi smetalo, ako je to uradila dok je bila slobodna ili uz suglasnost stalne partnerke/partnera? Nije da joj "klan" plaća životne troškove da bi mišljenje pripadnika/ca istog bilo relevantno. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Svako ko smatra da njegov partner ne radi ništa bez dogovora i saglasnosti sa njim u grdnoj je zabludi. Svako živo biće ište delić apsolutne slobode za sebe i radi neke stvari za koje njegov partner/partnerica nema apsolutno nikakvog pojma. I to je sasvim prirodno i na mestu i bolje bi vam bilo da to prihvatite i prestanete da živite u zabludi da znate sve u vezi sa kretanjem i aktivnostima vašeg partnera, odnosno partnerice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!