Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Leda_
Nisam sigurna da li je bila tema jer sam nova ali bez obzira na to nadam se da nisu ista pitanja.

Zanima me kako vi gledate na otkrivanje perverzije u sebi. Kada otkrijemo, pa onda kada okusimo, probamo, ozivimo, da li je moguce da se zadovoljimo time?. Ili ide kao i u svemu glad sve jaca, pa trazimo vise i vise.
Da li ozivljavanjem jedne perverzije, nastaje druga i gde sve to staje: ako uopste staje?.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pre svega, ne mislim da postoji stalna progresija u tome.
Samo je bitno oživeti fantaziju koja nije rizična. Bojim se da, ukoliko pervertiranost ostane neiživljena, može voditi u besomučne ponore još većih i intenzivnijih perverzija.
A ovako, kada probaš, znaš dokle želiš.
By Leda_
Orlando the Lady zelim da ti dodam jedno pitanje :)

Kada perverzije zazive,gubi li "klasika" svoju intenzivnost?
Korisnikov avatar
By moonadorn
Klasika kao svakodnevnica ili klasika kao nesto sto odoleva vremenu?
U prvom slucaju, gubi, ali gubila bi i da se ne desava nista nekonvencionalno.
U drugom ne, jer je po svojoj sustini ono sto traje uprkos svemu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Leda_ napisao:Orlando the Lady zelim da ti dodam jedno pitanje :)

Kada perverzije zazive,gubi li "klasika" svoju intenzivnost?
Meni ne. Samo postaje ravnopravna sa onim sto je drugacije.
,,klasika'' kao ,,klasika'' i ,,perverzija'' kao ,,perverzija'' malo šta znače same po sebi. Klasika može biti...simfonija! ;)
By Leda_
Orlando the Lady :).Lepu si rec nasla-Simfonija, da ;)

2 kune :))))

a u vezi klasike?
ne moze (meni) biti dovoljna nakon perverznih uzivanja.
By Leda_
Jos nesto... moze li joj se "vratiti".
Moguce uz svesnost i samodisciplinu.
Ali ne vratis se klasici; postoji nesto drugo.

;)

p.s.ovo nije pitanje :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
oh god. jos jedna introspektivno-novoosvescena :sigh:

edit: ili ista samo bez na :nokti:
By Leda_
bas bleu napisao:oh god. jos jedna introspektivno-novoosvescena :sigh:
Smetam ti?
Korisnikov avatar
By 2kune
pa biti introspektivno-novoosvešćena je dobra perverzija... jako jebozovna... pogotovo ako je još odjevena kao sobarica... :pervert:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nego, pricaj nam o toj perverziji sa labudom.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:lol:
ali i:
I nemoj biti svevremenski- ironicna, stvarno ćeš oterati sve pretpostavljano-introspektivno-samoosvešćene jednog dana.
Ali najozbiljnije ti kažem.
Korisnikov avatar
By bas bleu
i only laugh at the pompousness of the commonplace.
By Leda_
bas bleu napisao:nego, pricaj nam o toj perverziji sa labudom.
Posto si dobro upoznata sa mojim nickom nema sta da ti pricam.

Drugo, ja ne zelim ovde ni sa kim da se raspravljam i sl.Dosla sam da se zezam i nadam se upoznam neke ok ljude.

Ok?
By Leda_
2kune napisao:pa biti introspektivno-novoosvešćena je dobra perverzija... jako jebozovna... pogotovo ako je još odjevena kao sobarica... :pervert:
Sto da ne? ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
oh feisty. yes mistress.

and, oh, get a sense of humour.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

Zasto bih gledala drugacije, nego sto gledam na sebe inace?
Korisnikov avatar
By Blady
Mada, zelela sam nesto drugo da napisem... ali nema veze.
Korisnikov avatar
By Srklet
Leda_ napisao:
Zanima me kako vi gledate na otkrivanje perverzije u sebi.
pomislim: "another one? damn, popeye,, you're a sick puppy."

inace se u praksi ne bavim svojim perverzijama pretjerano. cini mi se kao ona vrsta gubljenja vremena koje ne podnosim, a to je razmatranje sitnica.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ako si previse fiksiran perverzija moze da se produbi, navuces se kao na drogu i zelis sve vise, cesce i intenzivnije, kao i na mnoge druge stvari.

u tzv. perverzijama sam pravi hriscanin, umeren sam.
sto je za mene bitno, ne uzimam je previse ozbiljno, niti to znaci, ako neka ideja postoji u glavi, da moram po svaku cenu da je ostvarim.
cesto, u praksi, fantazija ne bude tako uzbudljiva kao sto je zamisljam.
dakle, bez previse uzbudjivanja zbog uzbudjivanja.
'klasican' seks mi je nekako perverzan sam po sebi, i to je sasvim dovoljno.

don't take It serious, It's just our mind playin' with us.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Drakche napisao: u tzv. perverzijama sam pravi hriscanin, umeren sam.
where do i even start with this? :nerd:
Drakche napisao: don't take It serious, It's just our mind playin' with us.

no g-less gerunds for you till you've mastered your adverbs. it's a privilege, not a right.

ont: kako iko moze da smatra deo sebe perverznim? is that coz it makes you more complex in your own eyes, or coz you're ashamed of it?
moje sexual preferences su samo to i nista vise. generalno the more things i get off on, the better.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
upravo tako.

ili je postalo moderno ili LGBTQ populacija Srbije prolazi kroz mini seksualnu revoliciju u sezoni 2010-2011.
Korisnikov avatar
By bas bleu
apparently, the ball gag is the new black. :drama:
Korisnikov avatar
By antibiotic
bas bleu napisao:
Drakche napisao: u tzv. perverzijama sam pravi hriscanin, umeren sam.
where do i even start with this? :nerd:
Drakche napisao: don't take It serious, It's just our mind playin' with us.

no g-less gerunds for you till you've mastered your adverbs. it's a privilege, not a right.

ont: kako iko moze da smatra deo sebe perverznim? is that coz it makes you more complex in your own eyes, or coz you're ashamed of it?
moje sexual preferences su samo to i nista vise. generalno the more things i get off on, the better.
ovo o hriscaninu je bilo ironicno and you know It,
umerenost se odnosi na ucestalost upraznjavanja te neke 'perverzije',
mozda je leda mislila o nekim perverzijama pored kojih su black balls naivna igra za decu, pa se uplasila da ce joj to opsednuti misli i to sam uzeo u obzir. svako prozivljava svoju licnu revoluciju kada se prvi put susretne sa necim.
...and yes, koriscenje engleskog koji samo manji deo 'privilegovanih' treba da razume mi zvuci kao diletantski ispad nekog ko nema drugih aduta, a i taj jedan se polu-sizofreno isprdava u prazno. hvala na ispravci anyway.
Korisnikov avatar
By m..
huh. to je onaj momenat kada me je neka bivsa ubedjivala da, posto sam imala neki foursome, meni obican sex vise ne moze da bude zanimljiv. wtf? i te kako moze.
ja ne bih ni umela bas da definisem sta je to perverzija i gde to pocinje. kontam da su to one stvari koje nisu vanilla right? ne znam, ja pokoje zapatim tu i tamo, izivim ili ne, nekad me prodje brze, nekad sporije, ponekad ostane sa mnom. nekad imam s nekim to da ispraktikujem, uglavnom ne. mada ja i inace nisam osoba koja nadje nesto pa zaguli u tu pricu do balcaka (ni hobiji me ne drze preterano dugo), kod mene je to sve fluidno, konstantno evoluira, transformise se, menja. ne vidim sebe kao osobu koja bi mogla tako da zaglavi npr. na jednom fetishu, pogotovu ne for life. drugo, ima stvari koje su i te kako popaljive dok su u vidu fantazije, i onda kad ih probas u realnosti i nisu bas toliko zabavne. stajaznam, definitivno nije ta prica da kad uletis u neku perverziju ne mozes da uzivas u klasici. i te kako mozes. jer svaka nova osoba je potpuno svet za sebe, i ako se ne radi o nekom generickom sexu na one night standu, bar ja sa svakom devojkom naucim nesto novo o sebi, nesto sto mi verovatno samoj ne bi palo na pamet. jer, ne znam, razliciti ljudi sa razlicitim senzibilitetima me rade na razlicite nacine, inspirisu na razlicite stvari, iste stvari sa razlicitim ljudima dozivljavam drugacije. samo da nisu neki inhibirani. lol. a te neke perverzije su kod mene kao moda, menjaju se sezonski.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Drakche napisao: ...and yes, koriscenje engleskog koji samo manji deo 'privilegovanih' treba da razume
zato i insistriam na gramatici, dear, da bi svi razumeli.
Drakche napisao: mi zvuci kao diletantski ispad nekog ko nema drugih aduta, a i taj jedan se polu-sizofreno isprdava u prazno.
u mojim ispadima nema niceg diletantskog a tebi srecno sa postajanjem maljkovic umesto maljkovica.
Korisnikov avatar
By smaug
bas bleu napisao:
Drakche napisao: ...and yes, koriscenje engleskog koji samo manji deo 'privilegovanih' treba da razume
zato i insistriam na gramatici, dear, da bi svi razumeli.
Drakche napisao: mi zvuci kao diletantski ispad nekog ko nema drugih aduta, a i taj jedan se polu-sizofreno isprdava u prazno.
u mojim ispadima nema niceg diletantskog a tebi srecno sa postajanjem maljkovic umesto maljkovica.

Majku mu staru Drakche, stvano....Sto se uhvati loseg drustva? I ajd sto se uhvati nego sto poce da kopiras nekog od kog si i pametniji i bolji?
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao ludila :lol:
let me see : ja kanalisem maljkovica, jer mi je biti on mnogo uzbudljivije nego moj dosadni polu-zivot. hmm

damn! kako je samo moglo doci do toga!?
...a oduvek sam skromno mastao da sam svetska rock zvezda ili svemocni carobnjak :(

ali ne lezi vraze: ja zelim biti dusan maljkovic!
onda nije ni cudo sto sam se malo ugojio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!