Galateja napisao:Upoznajući se sa pripadnicima lgbt populacije, tačnije sa lezbejkama, uočila sam da postoji izvestan procenat istih, posebice buč identiteta, koje s vremena na vreme seksualno opšte sa muškarcima. Pri tome ne mislim na erotske novotarije gde lezba pedera ili biseksualca penetrira strepom, već na hetoronormativan seks sa strejterima. Spoznaja ove pojave me je izrazito zaprepastila, uzevši u obzir da se dotične devojke deklarišu kao lezbejke, odbacuju pretpostavku da su bi, i da svoje 'izlete' objašnjavaju kao pražnjenje ili kao 'ništa'. Moram priznati da mi ova pojava kao lezbejki nije jasna, a još mi je čudnije je to da sam primetila pomenutu pojavu češće kod buč devojaka.
Da li ste vi nailazili na lezbejke koje imaju ovakvu seksualnu praksu, kako je objašnjavate i šta mislite o njoj?
Zašto bi lezbejka spavala sa muškarcima?
Ja se pojebala s tipom u Berlinu, prvim posle 10 godina.
Elem posle 4 dana nespavanja, partijanja, puta, jos partijanja i jos partijanja, nakon relativno lezbo zurke gde sam valjda bila previše fem da se pojavim na radaru, Berghajna gde sam bila okružena drogom i pederima i nakon što su svi koje poznajem (a bilo ih je preko 15) davno posustali i pali u komu, ja sam sama otišla na Mayday u park u Kreuzbergu, i dalje ludovala solo. Tu sam upoznala tog tipa koji je bio dovoljno pazljiv da me babysituje 8 sati, zabavlja, cavrlja sa mnom, upozna s drustvom, isprati na Ostkreuz, odvede tamo u dobar klub i zabavlja me do 4 ujutro. Kad mu se u 4 ujutro digla patka, samo sam ga privela. Lol. Bez neke teske filozofije, prenemaganja, ocekivanja, zavlacenja itd. Prosto mi je tako doslo. I uopste nije bilo lose, covek se trudio iz petnjih zila, ko da je imao sex sa bozanstvom licno. U pocetku sam mislila da se necu snaci sa tim delovima tela kojih se secam kroz maglu, kad ono ko voznja biciklom.
Elem, inace nemam obicaj da imam sex s tipovima, nisam ga imala od 2001. godine, al me uospte ne cudi da ga neke lezbejke imaju.
S obzirom da su ovde zene vaspitavane da ne treba da vole sex, ili da treba prvo da neko rodi mecku da bi imale sex sa tom osobom i dosta njih ocekuje da ima sex iskljucivo u vezi, ili zakera, i na sceni generalno ima jako malo devojaka koje su raspolozene za casual sex, a da pritom nisu neki uzasi ili retardi, ima brdo borderline asexualnih riba koje se predstavljaju kao lezbejke i jos vise onih koje su blagi ocaj u krevetu ili prosto inhibirane, mene uopste ne cudi sto neka devojka tu i tamo nadje nekog tipa za tako nesto. Ono bar ima mnogo veci izbor i sanse da se zabavi.
Mislim da to nije stvar politike, filozofije, emocija, nahodjenja, ni sklonosti vec pre libida, situacije, trenutka. Neko prosto vise voli sex.
Da mi das zgodnog tipa i zgodnu ribu, da je tip bog u krevetu a riba princeza koja ce da tvrdi pazar 3 meseca i onda kad dodje do sexa opsesivno pazi da joj ne vidim shupak, izabrala bih tipa pa bila lezbejka 674836796 puta.
Bar ja to tako vidim. A nisam videla lezbejku s kojom bih htela da imam sex vec jedno 4 meseca.