Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Aktivne ili pasivne?

više aktivna
22
56%
više pasivna
17
44%
Korisnikov avatar
By Galateja
Pošto je ustanovljeno da su lb žene mahom uni, da formulišem pitanje ovako: da li više uživate u aktivnoj ili pasivnoj ulozi? :D

Šta kad se skontaju dve hardkor bučice koje ne daju da ih partnerka pipa, štipka, liže i sl?

Ako se nađu dve pasivne ili dve aktivne da li je onda takva veza stvar kompromisa?

Da li je pasivnost slabost?

Da li je aktivnost transparent sa natpisom dobra?

Kakve ste u mašti?

Da li aktivnost, odnosno pasivnost zavisi od toga sa kim vodite ljubav ili ste univerzalno aktivne ili pasivne sa kim god bile?

Da vas čujem... :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Pa pogledaj uvodni post. Napisala sam da su cure mahom uni, ali da preovladava a ili p, bar onako ideološki. ;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uf, ja mogu da budem i aktivna (MOGU i UMEM :njanja: ) i pasivna.

Nekada cu u toku sexa preferirati jednu ulogu, nekada drugu, zavisi od stanja u glavi, situacije, atmosfere, energije, partnerke, ih od brdo stvari.

Nikada nisam razmisljala o tome da je pasivnost znak slabosti ili cega vec, jock.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Galateja

Pošto je ustanovljeno da su lb žene mahom uni, da formulišem pitanje ovako: da li više uživate u aktivnoj ili pasivnoj ulozi? :D

Šta kad se skontaju dve hardkor bučice koje ne daju da ih partnerka pipa, štipka, liže i sl?

Ako se nađu dve pasivne ili dve aktivne da li je onda takva veza stvar kompromisa?

Da li je pasivnost slabost?

Da li je aktivnost transparent sa natpisom dobra?

Kakve ste u mašti?

Da li aktivnost, odnosno pasivnost zavisi od toga sa kim vodite ljubav ili ste univerzalno aktivne ili pasivne sa kim god bile?

Da vas čujem... :D
hm.

zašto bi pasivnost bila slabost? men' to čudno.

i zašto bi aktivnost bila transparent sa natpisom dobra? daleko od toga da je svaka dobra.

kod mene je to tako da zavisi od inspiracije.
mada, najbolje je kad je uni... ali sam svoj glas ipak dala medj one A.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne mislim ja da je pasivnost slabost, samo sam primetila da nije redak slučaj da se ljudi stide da kažu da su pasivni. Uzgred, još nisam čula da neko koristi izraz aktivuša kao pežorativan dok sa pasivušom nije slučaj.
Korisnikov avatar
By IriS
bome, ja volim kad sam pasivuša...

i još kad neko zna šta radi... juuuu :drama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja mogu da budem aktivna i pasivna, ali kad san aktivna to je psihičko zadovoljstvo, ono da nekom pored mene bude lepo, ali kad sam pasivusa osecam 101% da je to to i da sam naišla na skafander koji mi je po meri. Ne bih mogla da budem sa devojkom koja je isključivo aktivna, jer mi psihički doživljaj ne bi bio potpun, ali ono ful je kad sam pasivna.

I još nešto što možda i nije uputno da napišem: mene u seksu toliko pali da budem pasivna da mi je jedna od fantazija da me siluje žena/žene. :hypno:
Korisnikov avatar
By Darling
Ne bih baš tu "totalnu" pasivnost povezivala sa slabošću, već sa lenjošću ili sebičlukom...bez uvrede, ali meni to tako izgleda...

Više volim kada sam u ulozi aktivne ( čitaj: ložim se kao mlad majmun :awesome: )...ma, sve volim :vruce:
Korisnikov avatar
By IriS
mmmmmmm :pervert:

e da. slažem se sa tim lenja.
jes' umeju da budu lenje.
Korisnikov avatar
By Galateja
@Darling
Zašto misliš da je pasivnost u vezi sa lenjošću i sebičlukom? Postoji onaj momenat prepuštanja koji je meni vrlo erotičan. A zamisli da se sve lože na ono što i ti, šta bi ostalo za tebe?! :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
^ nisu sve erotične kao ti. neke su i lenje :wundy:
Korisnikov avatar
By Darling
^ Tako je!

Devojka može, dok je u pasivnoj ulozi da bude, u stvari i te kako dominantna...što ne važi za one koje su totalno pasivne, dakle sebične i lenje, tj. one koje misle samo na svoje zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a šta tačno znači biti aktivna, a šta pasivna?

(ako bi neko mogao da precizno definiše)

nekako mi je ista podela kod muškaraca mnogo jasnija.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by emo_haos_

a šta tačno znači biti aktivna, a šta pasivna?

(ako bi neko mogao da precizno definiše)

nekako mi je ista podela kod muškaraca mnogo jasnija.
Meni je kod muskaraca uska.

Ali bih htela doista da mi se to lepo definise na sta se misli pa da i odgovorim.

:cekam:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ako ti je podela kod muškaraca jasnija napravi paralelu (sa transferom rupe :giggle: ) sa dve žene. Jedna obljubljuje, a druga 'prima'. Nadam se da sam bar malo jasnije. Većina devojaka je uni, ali ipak neka od te dve uloge više prija. :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
ni aktivna ni pasivna već perverzna... :alexis:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa jbg Galatejo, sh'a da ti kazem, mogu ja da ocu sta ocu ove moje ni usranom motkom ne b' mogla da nateram da budu na tajnacin pasivne :shrug:

Mislim, volim ja stone i tako to, ali to je momenat o kome sam ja par puta pisala-ja bi da se on odstonuju posle nekog vremena, al nema leba - a ja bi malko :sigh:

I stvarno bi bilo lakse da ovo pisem a da mi neko ne gleda preko ramena.

edit to add:

Da, pasivna sam :gotika:

Sa stone butchicama.
Korisnikov avatar
By Hys.
^a ne daj boze da taj neko odgovori na ovakvu temu.

Jes da je "pisem za obe" al nije fora :durenje:
Korisnikov avatar
By IriS
e, kad sam ja odgovorila, i to više puta (a ja sam poznata vezana vreća), može vala i ona :D
Korisnikov avatar
By Blady
Hm.. moram dobro da razmislim..
Desava se da nekada vise uzivam u jednoj, a manje u drugoj.. ali ne mogu da skontam koja mi je vise.

Nekada mi je jedna vise, nekada manje... jedan dan bih da budem pasivna, da me neka riba dohvati, dok drugi dan zamisljam kako jebem neku strapom.. evo bas mi danas bio takav dan, danas sam jebala strapom (u snu)
Ne znam za butchice, posto nisam...

Mislim da dolazi do kompromisa, prija ti ta osoba, a ne to sto je aktivna ili pasivna.. I ne vidim pasivnost kao slabost, samo zelim da me neko P O J E B E i zadovolji svojim postupkom, ponasanjem i njenom zeljom, i mojom zeljom.. kao i da ona uziva u meni takvoj;pasivnoj.

Te aktivne macho price su mi bzvze, zato sto je stvar ukusa.. Ne prija svakome isto, niti je svaka aktivusa dobra jebacica.
Moja masta, radi svasta.. u poslednje vreme zamisljam da sam aktivna..
i... svakako zavisi od osobe sa kojom sam, i sta probudi u meni.. :D
Korisnikov avatar
By Zoey
Slicno kao i kod Black Lady-zavisi sta partnerka budi u meni, ali kad sam nalozena ja poludim i preuzimam inicijativu

Mada, primetila sam da kad je prvi put vise sam pasivna dok se ne opustim, a onda ja nastupam :jumpfuck:

Dakle UNI, ali glasala sam za keca
Korisnikov avatar
By Blady
Jao, nisam glasala, ali prosto ni ne mogu, e jbga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!