Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By badu
Ne. Radije bih pojela/popila/popušila te pare.

I mislim da mi nije potrebno.
I da jeste, opet bih radije pojela/popila/popušila.
Hahah, pare.

I da, diskriminiše žene!

:>
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je tekst interesantan zato što po prvi put vidim da se u kontekstu prostitucije žene tretiraju kao konzumenti, a ne (samo) kao eksploatisane. Tako da ne razumem ovaj deo o diskriminaciji.

Ono što me interesuje povodom date teme je i razlika između muškog i ženskog doživljaja, pa se pitam da li su muškarci samo otvoreniji ili je reč o sukobu estrogena i testosterona. :shrug:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bih. Da imam novca, odlucila bih se za prostitutku, razume se neku koja zna sta radi. :doh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Orlando, zašto da?
Rekla sam da sam ravnodušna prema samoj pojavi (u koliko je legalna), pitam više zato što me interesuje zašto da/ne, tj. motivi za dati odgovor.
Korisnikov avatar
By badu
Originally posted by Galateja

Meni je tekst interesantan zato što po prvi put vidim da se u kontekstu prostitucije žene tretiraju kao konzumenti, a ne (samo) kao eksploatisane. Tako da ne razumem ovaj deo o diskriminaciji.

Ono što me interesuje povodom date teme je i razlika između muškog i ženskog doživljaja, pa se pitam da li su muškarci samo otvoreniji ili je reč o sukobu estrogena i testosterona. :shrug:

Bejah sarkastična, na osnovu pojave da neke žene tretiraju kao diskriminaciju sve što im (lično) ne odgovara.
Čitala sam tekst. I da nisam, i po naslovu se da shvatiti tematika istog.
Sva sreća, znam da čitam. Hvala Božici!
:>

Večito sma neshvaćena. Odustajem.
Korisnikov avatar
By starsailor
ne. da imam love platila bih da mi ne da sex :lol: sta cu kada volim da se igram :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Orlando, zašto da?
Rekla sam da sam ravnodušna prema samoj pojavi (u koliko je legalna), pitam više zato što me interesuje zašto da/ne, tj. motivi za dati odgovor.
Ako bih bila u poziciji da nemam odnose dugo, a da me ne dotice atmosfera klubova, kafica et al i njima svojstvena koncepcija, platila bih za seks. Daleko je postenije nego da uopste moram da razmisljam o eventualnom ,,nerazumevanju". A kad cujem to ,,Nismo se razumele" meni odmah mrak pada na oci.
Ustvari, biram da ne zalazim preterano u svoje razloge, jer mi je vec neko vreme sasvim jasno da sa mojim seksualnim zivotom nesto nije sasvim u redu. :kesa: Jebiga.
Korisnikov avatar
By Galateja
Moj odgovor je NE zbog toga što zamišljam posetu kao što to čini mali Perica:
-Dobar dan, ovde Galateja, molim jednu klijentkinju, dvoumim se između službenica 78798, 54549 i 8889? Šta bi ste mi vi preporučili?
-...
-...

Zatim, dolazi ženska persona, a ja pitam prvo da li da platim pre ili posle. Ili, još gore sačekam je sa sto evra u šaci. :doh:

Onda je gledam onako ispitivački-blentavo-paranoično... A pošto sam sklona da persiram ljudima koje ne poznajem, mogu misliti kako bi bilo prirodno 'Molim vas, gospođo 8889 da li bi bili ljubazni...'

Ajme, Gospe!

I šta onda? Kao u atletici, da se pukne za start?!

Pa mislim, uz ovakav scenario opao bi mi libido k'o kilaža anoreksičaru.

:kesa:

Dakle, NE, zato što ne znam da se ponašam u datoj situaciji i što bi ispala kao pingvin na šibenskoj plaži.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nema mi ništa zanimljivo u plaćanju za seks.
pri tom, prostitucija je prostitucija i ne vidim šta tu nema za osuđivanje.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
OFF: Nikad mi nece biti jasno zasto neka devojka koja bi otisla na lezbejski chat i bila u ,,pederskom" ili ,,Ima neko za nesto veceras?"- fazonu ne bi bila lepo docekana. :wtf:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hvala, sestro!

Jebote, pokucas, lepo pitas, dogovoris se, izjebes se i molim lepo. A ne da pricas, mahom u emotikonima, o nekim bezpredmetnim stvarima, samo da- nikad vise ne bi pricala sa tom osobom u zivotu. :retard:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja bih. iskreno, da imam 50 godina, puna ko brod, a sama kuci...

i ide pesma "lepa, a sama, kazu ne ide pod ruku" :peva:

naravno, prostitutka ne bi bila zamena za sve potrebe i makar je placala dan i noc da provodi sa mnom.
ali, ako smo realne, sve mi imamo neke periode kada nam i nije do mazenja, pazenja, obracanja paznje na tudje potrebe, nego nam je cilj da nase budu zadovoljene, a u tim situacijama je ovako neka ponuda idealna :cowboy:

dodje, pozdravimo se, popijemo po pice, :fuck: , posto imam obicaj ko musko da se uspavam posle sexa, ostavim joj pare na stocic i cao, dovidjenja :hvala: srecna ja, srecna ona...

ala sam se ja ubacila sad u tu pricu :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ukoliko bas ne bih mogla da se snadjem za sex, a imam kintu, mozda bih to i uradila

so far, nema potrebe, hvala blogu :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Bih, jer me onda manje boli glava nego da se nadmudrujem i dokucim koja sta hoce. Ne govorim o jednom placanju nego svakodnevno dok se ne zasitim. :)
Korisnikov avatar
By Dzi
Za : another new experiance :bubbles: - :curiosity:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:kolo:

cisto informisanosti radi, :novinar: na bugarskoj granici su se cure kamiondzijama prljavim prodavale za 5 evra... kada neka prodje takvu traumu, ja mislim da bi ona platila zenskoj osobi da spava sa njom, samo ako se tusira dnevno
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:kolo:

cisto informisanosti radi, :novinar: na bugarskoj granici su se cure kamiondzijama prljavim prodavale za 5 evra... kada neka prodje takvu traumu, ja mislim da bi ona platila zenskoj osobi da spava sa njom, samo ako se tusira dnevno
:qqlele:
Korisnikov avatar
By Oziris
Auuu, ne'm pojma, kod mene to malo druKcije funkcionise nego kod tih muskih "konzumenata"... Meni je BITNO da je zeni sa mnom lepo, bitan mi je - NE, BITNIJI MI JE NJEN orgazam nego moja, tako da - to bi morala biti posebna eskadrila uglavnom bottom zena koje, osim sto budu placene za seks, I ZAISTA ga zele da bi uzivale u njemu. :lol:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hm... ima tu vise parametara.. osim sto naravno treba da bude osoba zenskog pola......

.... mislim, meni je izuzetno vazan i miris
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Interesantna tema, ali ja ne mogu da pronadjem konkretan odgovor.
Verovatno ne bih placala za sex.
Zapravo, sebe ne mogu da zamislim u situaciji da pozelim nesto kao sto je eskort dama, jer i kada sam sama imam svoje nacine kojima se lisavam 'napetosti', so to speak... I nijedan ne ukljucuje prostituciju.
Sa druge strane, podrzavam dekriminalizaciju prostitucije, onaj deo koji se odnosi na zene koje to rade jer same to zele i zato sto vole, a ne zato sto su primorane ili drugi to traze od njih.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nedvojbeno ne.

uostalom, ne bih mogla stupiti u intimne odnose sa nekim za koga ne znam da li ga/je stvarno privlačim :nope:
By Swanheart
da, platila bih.
i to bez kako kaze u tekstu Srama, krivnje, straha i još mnogo negativnih osjećaja i percepcija. Naravno, ne nekog ko je primoran to da radi i ko je jedva punoletan, nego nekog ko je ocuvan, iskusan i skup ( "nepoznata i zgodna žena" ), i to bez obzira na to da li imam redovan sex ili ne i bez obzira na to da li imam 25 godina ili docekah starost "suvog qrca" .
Zasto?
Zato sto zelim i to da probam, jednostavno.
I kakvi intimni odnosi, tu nema intime, to je cisto zadovoljavanje fizickih potreba i taj neko je tu da tebi bude dobro/odlicno. To nije vodjenje ljubavi, to je cist sex, i to bez toga da te sutra zove da izadjete na kafu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Swanheart

I kakvi intimni odnosi, tu nema intime, to je cisto zadovoljavanje fizickih potreba i taj neko je tu da tebi bude dobro/odlicno. To nije vodjenje ljubavi, to je cist sex, i to bez toga da te sutra zove da izadjete na kafu.
Ovo je suština.
Samo što postoji nešto u meni (sad da li je to u vezi sa mojom animom ili čim već) što uključuje emocije. Možda bi bilo bolje da mogu 'klot', ali ako nemam bar minimum emocija onda sam 'impotentna'. :shrug:

Ajme, zvučim kao junakinja neke latinoameričke serije. :kesa:

P.S. - govorila sam o ekskort gospođama, očuvanim koje to rade legalno.
Varijante Picin park, Plavi most, Lomina i sl. su čist kriminal i eksploatacija, a time se ne bavim u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by emo_haos_

uostalom, ne bih mogla stupiti u intimne odnose sa nekim za koga ne znam da li ga/je stvarno privlačim :nope:
Ma da vidiš kako ima da je privučeš, sa svakim datim evrom sve više. :pervert:

Kao u Pokondirenoj tikvi kada je Fema sluškinji na svako izgovoreno 'milostiva gospođo' davala novčić. Da vidiš kako je sluškinja blagoizvolela glagoljati 'milostiva gospođo'... :D

Gluma se deli na filmsku i pozorišnu, ja bih dodala i prostituciju. Setila sam se jedne od prvih filmskih scena braće Limijer Voz ulazi u stanicu. Kada su gledaoci videli na platnu voz kako im 'ide u susret' automatski su se sagli, jer je scena bila tako ubedljiva.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne bih.

Ne mogu da se nalozim ako ne znam da li ja nekog stvarno lozim :shrug:
Korisnikov avatar
By elektron84

Varijante Picin park...
Kad smo kod ovoga...trebalo je da se nadjem sa jenny u tom parku kod autobuske stanice i kaze ona, mic, tamo ti se okupljaju prodavacice ljubavi :love:

Platila bih, ali ne za sex, vec za neki striptiz...

A potrudila bih se da, recimo, za pola placenog vremena odradi striptiz a za vreme druge polovine bih je ispitivala zbog cega to radi i kako se oseca (naravno, ako pristane).

A da imam bas dosta para, placala bih prostitutkama za razgovore :)

Nesto poput fuksologa (cisto da njima bude bolje, jer verujem da bi im prijalo da ih neko s vremena na vreme malo i saslusa).

Tako nekako... :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!