Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Pred ženskim šarmom i podložni, nebitno, pozitivnoj ili negativnoj manipulaciji?
Da li ste svesni svih načina na koje žena "ume" sa vama?
Jeste li primetili nekad da ste odgovarali danas za nešto što ste uradili pre mesec dana?
Da li ste , kao i ja, primetili da kad se vodi neka rasprava, ona ima za cilj ne da se reši problem već samo da istera svoje ili prosto da vas iznervira, jer joj se možda jednostavno ne sviđa pravac u kome se diskusija kreće i ona bi zapravo za nešto bila odgovorna?
I da li ste primetili da je češće bolje da ste loši nego dosadni?
Da li se i vama čini da su 90 posto stvari koje žena ume da zameri potpuno iracionalne ili bar veći deo zamerki i da to radi samo da bi stvari uredila kako njoj odgovara, manipulišući osećajem krivice?
Ne znam ovo bolje da objasnim, ali je l´ vam se čini da stvari bolje funkcionišu ako je ne pustite u glavu, odnosno ako ne gledate njenim očima?
Je l vam se čini često, za razliku od odnosa sa muškarcima, da postoji neka druga pozadina svega i da nikad ne znate šta misli uprkos insistiranju na izvrtanju vaših osećanja na postavu?

Zar nisu prekomplikovane?? :hekla:

Elem da vidimo ko je papučić, papučar, svejedno?? :gatara:

Primerice, čini mi se nema goreg papučara od mene... :pickme:

Sigurna sam da vam se verovatno ništa od ovoga nikad nije učinilo što bi je l te samo potvrdilo koliko ne kontam neke stvari oko lezbejske nam percepcije. :D :teletabisi:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam nikad bila s muskarcima, pa ne mogu da uporedim, sto je mozda i dobro, jer ne znam za bolje:lol:
sto se tice izbora za najveceg papucitja foruma, verujem da sam bar u prvih pet. :hvala:

Pred ženskim šarmom i podložni, nebitno, pozitivnoj ili negativnoj manipulaciji?
jako sam podlozna manipulaciji. i pozitivnoj i negativnoj.
nisam potpuno svesna, ali naslucujem. :lol:
Jeste li primetili nekad da ste odgovarali danas za nešto što ste uradili pre mesec dana?
primetila sam. vise puta:)
Da li ste , kao i ja, primetili da kad se vodi neka rasprava, ona ima za cilj ne da se reši problem već samo da istera svoje ili prosto da vas iznervira, jer joj se možda jednostavno ne sviđa pravac u kome se diskusija kreće i ona bi zapravo za nešto bila odgovorna?
ovo ume bas da me iznervira.
i uopste, kad kazem da mi se o necemu ne prica, a onda se zapne iz sve snage da se prica iskljucivo i samo o toj temi. u tim situacijama bas popizdim.
Da li se i vama čini da su 90 posto stvari koje žena ume da zameri potpuno iracionalne ili bar veći deo zamerki i da to radi samo da bi stvari uredila kako njoj odgovara, manipulišući osećajem krivice?
najbolje je kad mi zamera nesto sto ce se mozda desiti u buducnosti. to mi je omiljena vrsta razgovora. :zid:

i tako.
Korisnikov avatar
By Hys.
idi bre scout, ti ne pises, ne pises, a onda uzmes i kurvanjski me nagrdis pred svetom :smeh:

"Da li ste , kao i ja, primetili da kad se vodi neka rasprava, ona ima za cilj ne da se reši problem već samo da istera svoje ili prosto da vas iznervira, jer joj se možda jednostavno ne sviđa pravac u kome se diskusija kreće i ona bi zapravo za nešto bila odgovorna?"

Ja uvek imam za cilj da resim problem :hvala:

A ono, sa suprotne strane, one o kojoj ti pricas...bem ga....recimo ovo:

"Jeste li primetili nekad da ste odgovarali danas za nešto što ste uradili pre mesec dana?"

Ja pomenem uvek odmah. Sto ne znaci ako to nije jos uvek reseno, i hronican je problem, da necu opet. Ali ne cekam, ne mogu ja da izdrzim.
Ali zato to meni redovno rade.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da pitanja nisu osmisljena za moju vrstu popustljivosti...Ja sam ta zenska koja jelte kao pravi decku/decka "papucicem" or whateva...takva dinamika, i nikome tu mnogo nesto ne smeta, its all part of play and shit. Mogu o tome da pricam, nisam deo femme femme odnosa...il lezbejka-lezbejka...u get the picture.

Kao i moja vrsta pospustljivosti, koja je u potpuno drugom smeru...sve to sto si ti navela, sada uzmes i okrenes ogledalo postoji na drugoj strani, na drugaciji nacin.
Kad me ne bude mrzelo, napisacu temu o momentima butchica koje zahtevaju popustljivost femme zene (te takve manipulativne, zlopamtilo like and what not :P )
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo kao da pricas o meni....
Idu mi na kurac.. ukratko receno...
Mnogo pitanja postavljas, a na svako pojedinacno mi se ne odgovara...
Mogu da budem ok, ali ako me neko verbalno maltretira, onda postajem gora osoba, pogotovo ako me neko izneveri.
Ne popustam tek tako, ako sam jako sigurna u neke stvari, ali ako mi neko prodrma razmisljanje popusticu, nije mi problem.
smara me razglabanje u prazno, nekada mi nije problem, nekada jeste...
Ali vise volim da se pojednostavi, al s obzirom da je to retko kad moguce, postanem tvrdoglava, dok se ne istera sve.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni vrlo lose idu odnosi sa zenama iz razloga sto (sada cu opasno da generalizujem, pa koga uvredim, unapred se izvinjavam) su uzasno popustljive prema sebi, vrlo su sklone da se vode naletima raspolozenja i jako malo koriste logiku u odnosima i postupcima...kao razmazena deca...

kod decaka mi je do sada to sve lakse islo jer su stvari jasnije....s njima se lakse dodje do toga sta je STVARNO problem...ne zavija se u romanticne predstave o sebi i drugima
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galadriel

Elem da vidimo ko je papučić, papučar, svejedno?? :gatara:
Ja sam patofna! Ono, nisam cipela, nemam tvrd đon. :eureka:
Papuče čuvam da po starom dobrom islamskom običaju gađam one koje mi ih pokušaju nametnuti.
Korisnikov avatar
By bas bleu
jebote kako ja ne umem da odgovorim ni na jednu od ovih zensko-zivotno-ljubavnih tema...
Korisnikov avatar
By zozefin st

:lol:
komplikovane su samo tako.!
mnogo su komplikovanije od muskaraca.
2 zene umeju samnom, i meni je drago zbog toga.

ps.:cudno mi je galadriel sto si bas ti pokrenula ovu temu, jer mi bas ti delujes kao zena koje si opisala u uvodnom tekstu :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by hlaefdige

meni vrlo lose idu odnosi sa zenama iz razloga sto (sada cu opasno da generalizujem, pa koga uvredim, unapred se izvinjavam) su uzasno popustljive prema sebi, vrlo su sklone da se vode naletima raspolozenja i jako malo koriste logiku u odnosima i postupcima...kao razmazena deca...

kod decaka mi je do sada to sve lakse islo jer su stvari jasnije....s njima se lakse dodje do toga sta je STVARNO problem...ne zavija se u romanticne predstave o sebi i drugima
Mislim da je ta razlika uslovljena biologijom. Što je više estrogana u telu, to su osobe 'dramakvinističnije'.
Korisnikov avatar
By Darling
Apsolutno svesna i sto je "umesnija", vise mi se dopada... :smug: Moze samo da pomisli da nisam provalila neku njenu nameru, kakve god prirode bila. Ponekada nije lose praviti se lud, ali s razlogom ;)
Desavalo se, s tim sto drama i histerija kod mene ne prolaze, tako da se te price zavrse po kratkom postupku. :sudija:
Bilo je i toga, ali ta devojka je pokusavala da svali svu krivicu na mene, jer je jelte "napad najbolja odbrana". :prst:
Ne znam ovo bolje da objasnim, ali je l´ vam se čini da stvari bolje funkcionišu ako je ne pustite u glavu, odnosno ako ne gledate njenim očima?
Treba ponekada posmatrati problem iz tudjeg ugla, ne bi li bolje shvatili sta je to sto je nekog moglo da uvredi/povredi, ali ne i izgubiti svoje ja u svemu tome. Ako neko non stop svaljuje krivicu na vas, tu nesto debelo ne stima i mnogo vise govori o toj osobi, nego o vama. I meni je osecaj krivice bio nametnut u jednoj vezi, prvi put sam se nasla u takvoj situaciji i te misli su pocele da me obuzimaju, e, onda sam lupila sebi dva samara i presekla to. Osobe koje se sluze takvim forama su ili zabrljale nesto i vode se onim "napad je najbolja odbrana" (spomenuh vec) ili su jednostavno nesigurne u sebe, madasu najcesce i jedno i drugo.
Je l vam se čini često, za razliku od odnosa sa muškarcima, da postoji neka druga pozadina svega i da nikad ne znate šta misli uprkos insistiranju na izvrtanju vaših osećanja na postavu?
Al' je tebe neko izdrndao, sestro :mazi: Ne cini se tebi, sve si ti lepo primetila, samo sto je fora primetiti na vreme i ne samo primetiti, vec i spreciti takvo necije ponasanje, jbga, iskustvo cini svoje.

Generalno, lakse je "izvrnuti tudja osecanja na postavu", nego da dati deo svojih, po meni je to kukavicki i to uglavnom rade oni cija je dusevna hrana da ih neko voli i posvecuje im svu paznju, jer se samo tada osecaju velikim i jakim i da ih "mole" za oprostaj zbog neceg za sta nisu uopste krivi...to su, bre, slabici jedni, bedni i iskompleksirani :pljuje:
Zene, o da, ali da je drugacije, ne bi bilo interesantno :giggle:

Sve iznad napisano, ne vazi za sve zene....cisto da ne budem pogresno shvacena :trep:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by bas bleu

jebote kako ja ne umem da odgovorim ni na jednu od ovih zensko-zivotno-ljubavnih tema...

:roflmao:

Originally posted by scout_finch
najbolje je kad mi zamera nesto sto ce se mozda desiti u buducnosti. to mi je omiljena vrsta razgovora. :zid:

i tako.
Ne znam kako sam ovo zaboravila da napisem. Lepo mi se digne kosa na glavi od ovoga :hypno:

Originally posted by zozefin st
ps.:cudno mi je galadriel sto si bas ti pokrenula ovu temu, jer mi bas ti delujes kao zena koje si opisala u uvodnom tekstu :)
To verovatno na osnovu avatara, ili potpisa... :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Winter

Apsolutno i rađe bih da sam ''odgovarala'' tada nego kasnije...jer lajf iz tu šort, a ćutanje i odlaganje samo pogorša situaciju

Ne slažem se sa ovim, radi se o tome da svako sve vidi i o svemu sudi subjektivno, ma koliko se trudili da budemo objektivni....
tako da ono što je meni sitnica, nekome je veliko i obratno...sve je stvar percepcije....ali gde ima dima,ima i vatre sigurno.....
Ni ovde se ne slažem, mislim da je ponekad (ne prečesto) potrebno izaći iz sebe i sebe i sve oko sebe sagledati kao posmatrač....
mislim da se onda najbolje može videti šta je i kako je....samo je problem što je jako teško 'izaći' iz sebe i u moru subjektivnosti biti objektivan i pravedan....
a posebce ako ta pravednost utiče na naš doživljaj i poimanje događaja.....

Elem, ja ili puno pričam, a ne kažem ništa...ili preterano ćutim, pa samim tim opet ne kažem ništa.....:doh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Čitam uvodni post, (nisam videla da sam ga ja napisala) i mislim se: "Jebo te, šta je ova htela da kaže?!" :roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Ovo kao da pricas o meni....
Idu mi na kurac.. ukratko receno...
Mnogo pitanja postavljas, a na svako pojedinacno mi se ne odgovara...
Mogu da budem ok, ali ako me neko verbalno maltretira, onda postajem gora osoba, pogotovo ako me neko izneveri.
Ne popustam tek tako, ako sam jako sigurna u neke stvari, ali ako mi neko prodrma razmisljanje popusticu, nije mi problem.
smara me razglabanje u prazno, nekada mi nije problem, nekada jeste...
Ali vise volim da se pojednostavi, al s obzirom da je to retko kad moguce, postanem tvrdoglava, dok se ne istera sve.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Meni ceo uvodni post zvuci kao vapaj muskarca koji ne zna sta ce sa svetom koji mu je apsolutno stran, odnosno sa zenom :lol:
da nisam videla sliku od Galadriel pomislila bih da je decko pisao.

da krenemo redom :

moja zena je izuzetno lepa i vanredno inteligentna.

Ona zna da ja cenim i obozavam sto tako izgleda,koristi svoj izgled i svoj sharm. meni ne smeta. ponekad se uhvatim da razmisljam - dokopacu se repa, ti samo budi lepa. :doh:

ja odgovaram za stvari koje sam zgresila pre par godina :-/ nije bila mala stvar, ali dokle?! :) rekla mi je - ceo zivot. ok ceo zivot :)

to sto je toliko inteligentna dize manipulaciju na neki mnogo visi nivo. obicnost bi me brzo smorila. ovako me iznenadi svaki put :)

jesMO prekomplikovane i to je super.

summa summarum dodjem mu neki svesni papucar.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Evdokija

Meni ceo uvodni post zvuci kao vapaj ........ne zna sta ce sa svetom koji mu je apsolutno stran, odnosno sa zenom

Sad kad se setim tako je i bilo. :nerd:

Originally posted by Evdokija

summa summarum dodjem mu neki svesni papucar.
Jebo te, BLAGO ŽENI!!!!

:D :D :D
blago i njoj sa mnom i meni sa njom :)

bas smo se nasle, sto se kaze :)

a mogu misliti koliko je sve ovo tesko muskarcima kad se i mi zene sa zenama (manje/vise)tesko borimo. mucenici :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
A ponajviše mi smeta kad me pročita od korice do korice i sve kaže kako jeste. Pa to mi je kao da sam se Knezom gola prošetala. Nema psihološkog prostora. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Evdokija

A ponajviše mi smeta kad me pročita od korice do korice i sve kaže kako jeste. Pa to mi je kao da sam se Knezom gola prošetala. :teletabisi:
daaaa!

ova moja to stalno radi.

ne moze covek nista da sakrije!

pokusala ja, al sam bila razotkrivena ubrzo i posle bilo belaja :(
:lol:
na sva ova pitanja mogu da odgovorim iz prijateljskog odnosa sa bivšom najboljom drugaricom..
tad sam samo popuštala, no srećom dozvala sam se pameti, pa završila i sa tim.

al dosadno mi je pa aj ovako uopšteno

jesam ako je lepa. ali svesno. volim te mind games.
kojih mesec dana :lol: jedva nedelju dana izguram kad neko krene sa takvim ispadima.
inače svakako nemam nameru da se pravdam iznova, izvinim se kad pogrešim i to je to.
Da li ste, kao i ja, primetili da kad se vodi neka rasprava, ona ima za cilj ne da se reši problem već samo da istera svoje ili prosto da vas iznervira, jer joj se možda jednostavno ne sviđa pravac u kome se diskusija kreće i ona bi zapravo za nešto bila odgovorna?
samo neka priča. istrajna sam u raspravama dok mi je zanimljivo a kad prestane onda sam istrajna u smejanju a kad mi i to više nije zanimljivo onda ih ostavim da se ispričaju same sa sobom. a ako se sve to nastavlja onda ih samo ostavim pa neka rade šta hoće.
I da li ste primetili da je češće bolje da ste loši nego dosadni?
ne znam nikad nisam dosadna ehehe
mada inače da, primećujem, imaju žene taj trip. a i jest bolje kad pogledaš bar se nešto dešava :awesome:
isto ko pod 3.
nisam skontala pitanje no nikoga ne treba puštati u glavu. previše mi je sa samim sobama.
muškarci su laki ko pero.
i što više žena upoznajem to više razumem što bi većina njih svaku samo jebali.
Zar nisu prekomplikovane?
komplikovane su u pičku materinu.

čast izuzecima :hug:
Korisnikov avatar
By IriS
joooooj dogodilo se ne ponovilo se :vruce:
što sam više popuštala, to sam postajala nadrkanija na sebe i onda su ispadali kuršlusi svako malo.
ne mogu ja te i takve. a nisu sve žene takve. mnoge to, srećom, ne umeju da rade.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!