Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Prošle nedelje sam pričala nešto nebitno sa Eifranloo i usput je spomenuo: "želim nekog ko je bar delić mog sna."

Elem, moje skromno pitanje glasi: koliko su žene iza vas bile blizu onome što zaista želite? Čisto empirijski govoreći koliko su bile..?

I drugo, manje bitno jer je već prežvakano: kakve su uopšte šanse nekom da nađe jednom ili nekoliko puta kompatibilnu osobu u ovom beogradskom/srpskom akvarijumu?
By Speculum Columbae
Zapravo nisu bili.
Večina koja je iza mene je baš zbog toga iza mene - jer nisu bili to.
To je jednostavan odgovor.
Komplikovaniji odgovor je taj da je bio neko ko jeste bio to, no naklonost nije bila obostrana.
Cela situacija sa mojim ne stizanjem na vreme na mesto gde to treba da se desi uverila me je da se velike ljubavi dese samo jednom.
Zato sam, odlučio da svoju vezu zasnujem sa beigradskim akvarijumom. Beograd će biti moja najveća ljubav.
Što kažu - ako su i dva najdeblja čoveka na svetu mogla da nađu žene, ima nekoga i za mene. Dotle - ostaje grad.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jako su male sanse, realno, moze da prica ko god sta hoce...ali je sve je to zalosno i ni nalik onome sto ja zelim tj.sto sam zelela. Mozda neko ima "blaze" kriterijume, ali ja znam sta hocu i ne zelim da trosim svoje vreme i sebe na nesto sto znam da nema sanse da uspe.
Mislim da se osoba koja ti je poprilino kompatibilna nadje jednom, eventualno dva puta zivotu, a da ne pominjem ovu nasu gej scenu...tako da treba cuvati to sto imas.

I daj vise Galadrijel, taj tvoj nick je ko muski, mislim jeste lep ali... :nope: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
EDIT
Ajd nekako da probam da odgovorim...
Iskreno mislim, da ne mozes naci osobu koja ti u potpunosti odgovara, ali mislim da je moguce naci, jednu do dve max. osobe koje ti najblize odgovaraju...
Ovaj svet ovde, kakav je takav je, u principu "selo" .. svi se znaju, svi su nekako povezani, i mozda su vec poceli da lice jedni na druge...
I realno mi je sto su neki sami dugo vremena, zato sto je izbor suzen.. ali kao sto je Dante napisao, za debele cike, uvek se nadje nesto i za tebe..
Ja sam svoje nasla, bar mislim da jesam.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dante

Što kažu - ako su i dva najdeblja čoveka na svetu mogla da nađu žene, ima nekoga i za mene. Dotle - ostaje grad.
Nešto kao under the bridge :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Molim te uozbilji se i vrati na temu. :awesome:

Ja, nrp. mislim da ću toliko na kraju zagoreti da ću naći dečka :lol:

Znaš ko je ona samo voliš da mi govoriš u muškom rodu? :misli: :nesiguran:
Korisnikov avatar
By mirth
Bile su ono sto sam tada zelela.
Ali ja nemam bas nesto zacrtano i fiksirano sta je to sto ja zelim, nekako mi je taj koncept isuvise ogranicavajuci. Mislim, u smislu skupa pozeljnih osobina/vrednosti/sl.
A i vodim se time da ne mogu znati dok ne probam - a svaka je zena prica za sebe. Dakle, dovoljno mi je inicijalno interesovanje za nekog da bih testirala tu pretpostavljenu kompatibilnost. Nije mi tesan akvarijum.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Galadriel

Molim te uozbilji se i vrati na temu. :awesome:

Ja, nrp. mislim da ću toliko na kraju zagoreti da ću naći dečka :lol:

Znaš ko je ona samo voliš da mi govoriš u muškom rodu? :misli: :nesiguran:
Pa nadji decka, nema leba od zena. :sigh: Ocigledno. :potapsava:
Nabavi i meni nekog. :lol:
Pa zbog nicka, skroz mi je ko Gabriel...aj pusti se toga. -.-
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mislim da bi mi teže palo da sam bila sa osobom koja je "makar delić mog sna" nego da je još uvek nisam ni srela...

nije odgovor na postavljeno pitanje ali eto...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
iskreno, nijedna nije odgovarala mom snu o "savrsenoj zeni"...
sve su bile suprotnost toga, ali verovatno su me zato i privukle, a do svadja je dolazilo zato sto sam ja uvek zamisljala da moja "savrsena zena" ne bi tako postupila...
Korisnikov avatar
By Modesti Blejz
Trenutak kada shvatim da sam poželila osobu koju ne želim željeti, obično bude trenutak prekasno.

Čarobno bi bilo imat kontrolu nad titrajima svog srca. Ili barem, ako ništa drugo, nad vrenjem vlastite krvi za nekim tko nam u lucidnim okolnostima ni na pamet ne bi pao.

Štoviše, neke osobe su mi strahovito išle na živce i onda ne znam kako....kao da se nešto prolije preko dijapazona mojih misli i osjećaja, nekakva čarobna tekućina koja mi ispere svu pamet i sav rezon. I nit sam se okrenula oko svoje osi, a već sam zaljubljena.

I sad aj ti budi pametan.

A takve "tegobe" uopće ne mogu niti uvrstati u zemljopisnu dužinu i širinu.

Iako bi bilo cool znati u kojem gradu rastu poželjne partije i odselit tamo petama vjetra.

Štaš.

I zašto mora najvažniji dio nas uvik bit onaj nad kojim imamo najmanju kontrolu?

:pas:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by emo_haos_

mislim da bi mi teže palo da sam bila sa osobom koja je "makar delić mog sna" nego da je još uvek nisam ni srela...
fuffff, u pravu si :smug:

Nego ako nisi bila sa osobom koja je bar delić tvog sna, to je onda kao da nisi bila ni sa kim.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja verovatno imam srecu, sto sam bila, i ponovo sam sa takvom zenom.
Korisnikov avatar
By emo_haos_

fuffff, u pravu si :smug:

Nego ako nisi bila sa osobom koja je bar delić tvog sna, to je onda kao da nisi bila ni sa kim.
istina, mada ima se tu diskutovati o tom "delić sna"
Korisnikov avatar
By Hys.

Prošle nedelje sam pričala nešto nebitno sa Eifranloo i usput je spomenuo: "želim nekog ko je bar delić mog sna."

Elem, moje skromno pitanje glasi: koliko su žene iza vas bile blizu onome što zaista želite? Čisto empirijski govoreći koliko su bile..?

I drugo, manje bitno jer je već prežvakano: kakve su uopšte šanse nekom da nađe jednom ili nekoliko puta kompatibilnu osobu u ovom beogradskom/srpskom akvarijumu?

-neke vise neke manje. Bile su ono sto mi je trebalo u tom trenutku. Trenutku. Molim te, ne razumi trenutak kao nesto krace od godine ili duze od minuta. Menjam se, ja, kao i moje zelje, sa tim-i ljudi oko mene. Neki su tu, stalno, ti su retki-menjamo se zajedno.

-Zasto bi se tako ogranicavala?

Mislim, geografski. Sanse su jedan u milion. A mudri prachet kaze:

"a million-to-one chance succeeds nine times out of ten. "

:sesir:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da je tim ženama u reči najdeblji deo naj mnogo bitniji od drugog dela
Korisnikov avatar
By Tungi

Zapravo nisu bili.
Večina koja je iza mene je baš zbog toga iza mene - jer nisu bili to.
To je jednostavan odgovor.
Komplikovaniji odgovor je taj da je bio neko ko jeste bio to, no naklonost nije bila obostrana.
Cela situacija sa mojim ne stizanjem na vreme na mesto gde to treba da se desi uverila me je da se velike ljubavi dese samo jednom.
Zato sam, odlučio da svoju vezu zasnujem sa beigradskim akvarijumom. Beograd će biti moja najveća ljubav.

I svaka roba ima svoga kupca:lol:

Ma vazi.
Korisnikov avatar
By Darling
Da nisu bile delic "sna", ni bih ni gubila vreme sa njima. E, sad, vremenom se ispostavilo da to nije to, ali u datom momentu se cinilo kao prava stvar. Svi mi imamo tendenciju da preuvelicamo neke osobine koje su nam se dopale kod partnera i nesvesno ( ili svesno, kako ko ) posmatramo ih kao dobar osnov za modelovanje te osobe, ne bi li dobili osobu svojih snova, a to je velika greska...jbg, zaljubi se covek :giggle: Cini mi se da, kroz stecena iskustva, uvek prvo dodjemo do saznanja sta ne zelimo, pa tek onda kakvu osobu zaista zelimo pored sebe...iskristalise se sve, onda je lakse i naci je, tj. prepoznati...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Iako je estrogen tema, da odgovorim.

Ne, pre nije bilo ni primirisati savršenstvu. Ali sam skontao šta treba da radim:

Treba da se pogledam u ogledalo i da vidim da sve ono o čemu sam sanjao da bih mogao da budem, da sam ostvario (na svim ravnima). Tada ću naći osobu svojih snova. Sve je stvar magnetizma.
Korisnikov avatar
By Srklet
sve sto ja trazim je netko tko mi nece postati dosadan. :sveca:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by KorvinOdAmbera

Treba da se pogledam u ogledalo i da vidim da sve ono o čemu sam sanjao da bih mogao da budem, da sam ostvario (na svim ravnima). Tada ću naći osobu svojih snova. Sve je stvar magnetizma.
To u mom svetu znaci da kada postanem prosvetljeno bice cu nadjem osobu koja je bas bas za mene.

Ergo, necem je nadjem.

A ja je nasla.

I pre.

I sada.

I sutra.

:namig2:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Hys.
Originally posted by KorvinOdAmbera

To u mom svetu znaci da kada postanem prosvetljeno bice cu nadjem osobu koja je bas bas za mene.
Ej, jbga, ja mislio više na to da kupim dva jedrenjaka i da imam vilu na Dedinju. :smeh:

Elem, ne znam. Snovi nemaju granice. Možda je to loše. Jer to čini da uvek težimo za nečim novim i boljim. A savršena osoba znači da te ona izuzetno zadovoljava te nemaš tu potrebu da misliš da ćeš možda naći nekoga ko će ti više odgovarati...

Možda bih ipak trebao ograničiti svoju konkluziju na snove koje možemo realno dostignuti. Ono što sam onim hteo reći je da kada si izuzetno zadovoljan sobom, nemaš nekakvu blokadu da i prilikom potrage od druge osobe zahtevaš sve ono što bi želeo, te samim tim i nađeš nešto što više odgovara tvojim snovima.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Darling

Da nisu bile delic "sna", ni bih ni gubila vreme sa njima. E, sad, vremenom se ispostavilo da to nije to, ali u datom momentu se cinilo kao prava stvar. Svi mi imamo tendenciju da preuvelicamo neke osobine koje su nam se dopale kod partnera i nesvesno ( ili svesno, kako ko ) posmatramo ih kao dobar osnov za modelovanje te osobe, ne bi li dobili osobu svojih snova, a to je velika greska...
Mislim da su ljudi ustvari kockari u duši. Onda ili igraš na siguricu, ili reskiraš i igraš 'na snove', ali kako god niko ti ne garantuje da nećeš izgubiti. Ja bih volela da su ljubav i veze kao matematika, da mogu da nađem tačnu formulu i proračun, ali teško. Neka je i kocka, samo nek nije ruski rulet.

Živim, pa šta mi Bog da.

Dopada mi se ova tema, samo je i bolna na neki način. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!