Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pre neki dan neki dečko otvorio temu u vezi sa slabom erekcijom u Zdravlju. Sanja Stepska vučica (umalo da napišem ,,Sanja stepska kučkica :roflmao: ) se lepo požalila da ima sličan problem- ma na šta ona mislila-, međutim taj komentar je ostao potpuno skrajnut i neaktuelizovan.

Imate li problem sa tim da, je li, ovlažite? I šta preduzimate povodom toga?

Ja sam ponekad i više nego dovoljno naložena, pa opet- ništa. To mi se uglavnom dešava sa polupoznatim ili sasvim nepoznatim devojkama :retard: , ali mi se dešavalo i u vreme kad sam bila u vezi. A opet, sa druge strane, ponekad (istina retko) ovlažim toliko da me gotovo bude sramota.
Oscilirate li mnogo kada je reč o ovome, imate li problem kada ,,zanemoćate'', blablabla?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
osciliram...i da- nema neke posebne veze s onim sto mi se desava u glavi....

i nem neki problem s tim...tacnije, ako i jesam suva...to je na pocetku...radi se o dva minuta...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Draga, ja nemam problema sa vlazenjem, vec da mi kurac ostane tvrd :cigareta: totalno si se fokusirala na moj post, a nisi procitala koju muku mucimo ja i doticni decko, gospodin / mukica :hvala:

el evo da ti obrazlozim neke stvari ... za ono ... never say never...

aham, dakle
ja nemam problema sa tim da ovlazim i svrsim, i u vezi i u kombinacijama, mislila sam ranije da mi je problem sto tu osobu kratko znam, ili ako je i duze znam, da mi ne daje osecaj da mogu da se potpuno opustim

(ide pesma "ona me blokira" :peva: )

ali, vremenom sam dosla do zakljucka da ja te "probleme" imam samo kada prva bivam zadovoljena. shvatila sam da mi treba malo vremena, i da kad prvo ja nekog zadovoljim, to mi daje vec odredjenu kolicinu zadovoljstva, vidim da je njoj extra, menjamo poziciju, budem bottom (muska terminologija, ne znam dal je i kod devojaka tako :nerd: ) i onda sve ide ko podmazano :)

ljubi Vas i voli, vasa kuckica :kiss:
By LeDeNa_
Originally posted by Orlando the Lady

Ja sam ponekad i više nego dovoljno naložena, pa opet- ništa. To mi se uglavnom dešava sa polupoznatim ili sasvim nepoznatim devojkama :retard: , ali mi se dešavalo i u vreme kad sam bila u vezi. A opet, sa druge strane, ponekad (istina retko) ovlažim toliko da me gotovo bude sramota.
Oscilirate li mnogo kada je reč o ovome, imate li problem kada ,,zanemoćate'', blablabla?
:lol:

Previse intimno pitanje sta radim tada :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Btw krenucu da odgovaram, posto vidim gomilu offova...
Imala sam u nekom odredjenom periodu problem, ali postoji i razlog za to...
Nemam, niti sam ranije imala, moze da m se desi u bilo kom meni popaljivom momentu...
I volim taj osecaj, volim kada osetim sebe, a i doticnu osobu..
Ne smeta mi kolicinski, :) jednostavno volim kada se to desi.
:alexis:
Korisnikov avatar
By m..

Pre neki dan neki dečko otvorio temu u vezi sa slabom erekcijom u Zdravlju. Sanja Stepska vučica (umalo da napišem ,,Sanja stepska kučkica :roflmao: ) se lepo požalila da ima sličan problem- ma na šta ona mislila-, međutim taj komentar je ostao potpuno skrajnut i neaktuelizovan.

desi mi se da presusim tokom neke duze vaginalne penetracije tu i tamo, al nista sto ne moze da se resi sa par strastvenih poljubaca. lubrikant nisam koristila u zivotu.

e sad, desava mi se da ostavljam bare po posteljini, sto ume da bude malo embarrassing samo po sebi, narocito sa nekim novim ili prolaznim, al jbg.

u ostalim slucajevima to bi znacilo da imam neki jako los i dosadan sex lisen strasti i tako toga.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Hah.
Jovana nema problem sa tim. U stanju sam da dosta ovlazim, dovoljno je da sam samo malcice napaljena. Ne bih da detaljisem o tome sta se desava kad mi se neko sa kim sam jako svidja.

Jedino mi se desava da ovlazim, ali da jednostavno ne mogu da se opustim sa tom osobom, jer je ne poznajem dovoljno. Ali problem fizioloske prirode nemam :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:retard:

ja sam ocigledno jedina lezbejka na svetu koja ima sex kao i 15. veku

bez pomagala, kremica, pilulica... :neznam:
Korisnikov avatar
By starsailor
lubrikante se ne koriste uvek kao ovlazivac (take this word :lol: )
ja volim da koristim lube, na partnerKE, jer mi je skroz trip kada stavim to medju prstima :smug:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa.. navlazim se kako kada.. zavisi od situacije, doba dana, i recimo neke subraspolozenosti za seks...

... a sto se tice lubrikanata, zainteresovala sam se ne zbog same lubrikacije, vec zbog efekata koje imaju,
dakle ne ovi prosti, vec sa nekim dodacima.... po prilicno jedno interesantno iskustvo... moram priznati

posebno onaj sa HOT efektom :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor

lubrikante se ne koriste uvek kao ovlazivac (take this word :lol: )
ja volim da koristim lube, na partnerKE, jer mi je skroz trip kada stavim to medju prstima :smug:
yep :)

Lubrikanti su super stvar.

OT:

Neam pojma....mislim da sam prosecna po tom pitanju :shrug:
Korisnikov avatar
By Galateja

Nemam problema te vrste.

Mislim da je potrebna psiho-tehnika za prevazilaženje problema iz topika. Šta znam, čini mi se da možda ljudi previše brzaju, da ne čekaju da ih preplavi uzbuđenje, već više poluuzbuđenje i odmah kreću u 'akciju'. Zato je potrebno oslušnuti sebe i 'sačekati se'. :deda:

Seksualna zadovoljstva mozak 'upamti' i onda u želji da ponovi to zadovoljstvo persona zanemari trenutno stanje, tj. da seks želi zato što zna da je to nešto lepo i što pruža zadovoljstvo, a ne zato što je trenutno hoćna.
Drugo, nekad je to samo stvar hormona i u kom si delu periode, poznato je da su žene hm... osetljivije po tom pitanju na sredini ciklusa. :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ajd' sada malo sa naucnog aspekta :p

Nearly half of all women between the ages of 40 and 59 suffer from vaginal dryness at some point. For perimenopausal and menopausal women, particularly women weaning off HRT, vaginal dryness is often acute, and ranks as one of the top ten problems afflicting menopausal women.

High levels of stress are often correlated with vaginal dryness, and it is common among postpartum women. Even women on HRT continue to experience bothersome symptoms of vaginal dryness and irritation. Following menopause these symptoms can become increasingly problematic.

Vaginal dryness often explains female sexual dysfunction because a lack of vaginal lubrication can make intercourse painful. Women who suffer from vaginal dryness often dread intercourse and avoid sex as a result. It is no wonder many women suffering vaginal dryness experience a drop-off in libido.

Although vaginal dryness during perimenopause and menopause is extremely common, it is not inevitable. When hormonal imbalance is the cause of vaginal dryness, there are simple steps you can take to improve your natural vaginal lubrication. We’ll take a look at these steps below, but first let’s address the root causes of vaginal dryness.
What causes vaginal dryness?

* Declining estrogen levels: The most common cause of vaginal dryness is declining estrogen production, which leads to thinning and drying of the vaginal wall. Other factors include reduced muscle tone and the longer time needed for sexual arousal that is so common in perimenopause.

* Underlying medical conditions: While declining estrogen is the common cause of vaginal dryness, it is essential to check for any underlying medical conditions. It can be a side effect of medical conditions such as Sjögren’s disease. You should definitely seek medical advice if your symptoms are severe and prolonged, or if they are unresponsive to simple efforts to alleviate them.

* Emotional issues: Likewise, if you are depressed or under tremendous stress, you’ll benefit from counseling. Dryness and lack of arousal can also be a signal of unresolved problems in a relationship. None of our recommendations can substitute for better communication with your partner, but you may want to consider each one of the following steps and how it could relate back to underlying causes.

Relieving vaginal dryness

We list a number of safe and effective natural remedies for vaginal dryness here, but most of them require a few weeks to work, so remember to be patient when adopting these methods. The results are well worth the wait!

* Number one — boost your water intake. Your first step should be to check your hydration. We should all consume at least ten 8-oz glasses of water a day. This simple step can be surprisingly helpful.

* Check the chemicals in your environment. Review the list of ingredients in your personal, bathing, and laundry products. Many perfumes and other chemicals commonly found in these products are irritants to the delicate mucosal tissues that line the vagina.

* Follow a hormone-balancing diet. Give your body the support it needs to make and balance your hormones, starting with your nutrition. The low-fat, high-carb diet many women follow literally starves your body of the nutrients it needs to make sex hormones. The estrogen needed for vaginal lubrication is made from cholesterol, for example — something women on low-fat diets are severely lacking. You might also think about adding soy and flax seed, which are good sources of phytoestrogens.

* Fill in the gaps with a medical–grade multivitamin/mineral supplement. All of us need top-quality nutritional supplements to support our diet, no matter how well we eat, and this simple step can ensure that you cover the missing gaps.

* Try a personal lubricant. Some women achieve immediate relief from vaginal dryness and irritation simply by using a personal lubricant. You may want to give one a try while you wait for improved hydration, nutrition and endocrine support to naturally restore your own vaginal moisture. Vaginal lubricant products are now available in a wide range of formulations safe for use in this sensitive area of the body. In the Personal Program we use a vitamin E vaginal suppository that works extremely well.

* Phytotherapy is highly recommended for vaginal dryness. Our Herbal Equilibrium has been formulated to address the ten most common symptoms of hormonal imbalance. The isoflavone complex in this supplement have been shown to assist vaginal health at the cellular level. Finally, you can also ask your healthcare practitioner about locally–released bioidentical ERT (estrogen replacement therapy) in the form of an estriol vaginal cream or the Estring, or bioidentical progesterone creams.
Što volim ovakve teme. :lol:

Nemam problema sa tim.
Ne koristim nikakva sredstva da bi došlo do tog vlaženja. Dovoljan mi je samo 1 strastven poljubac, pa još ako dotična osoba sa usana skrene na vrat - gotovo. Dalje da ne pišem.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pijte više tečnosti. imaju oni saveti u blic ženi šta da jedete da vam vagina miomiriše..
inače da, uglavnom imam problem sa vlaženjem, nije mi gospoja konstruisana za prodiranje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!