Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

nova bbc-ijeva serija o lezbejkama iz glazgova, emitovanje najavljeno za jesen 2010 na bbc3.

ostrvske lece, glasgi akcent, bbc-eva produkcija obecava. za razliku od trejlera.

we'll see.

''

Laura Fraser, Ruta Gedmintas and Fiona Button have been cast as the three female lead roles in Lip Service, a bold new drama for BBC Three about the sex lives and love affairs of twenty-something lesbians living in contemporary Glasgow.

The six-part series, which was filmed in Glasgow in October, was written and created by Harriet Braun.

Harriet says of the series: "Based on my own experiences and those of my friends, I wanted to write a sexy, funny and irreverent drama that reflects what it is to be a young gay woman living in Britain today.

"I loved The L Word but it's high time we saw some contemporary British lesbians, with all the bad weather, trips to the pub and repressed emotions that go with that. It will be as funny as it is pathos filled, because in my experience that's how life is."

Ruta Gedmintas plays Frankie, an irreverent and provocative photographer who avoids commitment at all turns; Laura Fraser plays Cat – Frankie's former lover, who may not be as immune to Frankie's charms as she professes to be; and Fiona Button plays Tess – Cat's best friend and flatmate who has an uncanny knack of attracting all the wrong sorts of women.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Čekam je ko ozebli sunce još od februara. Trebalo je "definitivno" u maju da bude emitovana i onda su, naaaaaravno, pomeriili za jesen. Papani. Po onome što sam čitala, po glumicama i ovom klipu, rekla bih da mi se 'đa. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
mislim je pomereno jer je serija trebalo da se emituje na bbc1 ali su malo radili pritisci za raznih strana. cenim da ce termin biti nesto smesno kasno i na bbc3. ah well. willing to put up with it if the explicit scenes are really explicit.
Korisnikov avatar
By Waldorf
A meni svejedno, gledaću ga dan kasnije u svakom slučaju. A što se pomeranja termina tiče, čak mislim da sam čula i jedan smislen razlog, ali pošto sam svejedno bila u "up-yours!" raspoloženju, ubrzo sam i zaboravila koji je to razlog. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Neve
Prošle godine sam nabasala na ovo.. i čekala proljeće ne bil vidjela na šta to liči.. i na zvaničnoj stranici stoji spring 2010. Aha.. ajde makar nisu otkazali skroz. :)
Korisnikov avatar
By acid drop
jedva čekam

još ako bude bilo onog britanskog humora :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Skinula prvu epizodu i odgledala. Jedini utisak za sada je da su mi sve crue simpa i da ima laganu, laaaganu "This Life" atmosferu. Mislim da ću je još jednom odgledati, čisto da potvrdim, ali s obzirom da je to tek epizoda predstavljanja likova, nije se baš mnogo toga desilo.
Uglavnom, navukoh se i jedva čekam sledeći utorak. :D
Korisnikov avatar
By LittleRed
a odakle si skinula? trazih na demonoidu i proguglah malo ali ne nadjoh torent
Korisnikov avatar
By acid drop
aaaa ja zaboravila :love:

Waldorf, pošalji link na u2u, pliiz :molise:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bas bleu

mislim je pomereno jer je serija trebalo da se emituje na bbc1 ali su malo radili pritisci za raznih strana. cenim da ce termin biti nesto smesno kasno i na bbc3. ah well. willing to put up with it if the explicit scenes are really explicit.
bitno da je bbc..
Cekam :) ja bih ceo serijal :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
u2u-ovi poslati. A ja ćem sada još jednom da odgledam prvu epizodu.... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
hvala darlin'. :kiss:

btw.sad se setih sugar rusha..
dadoh frendici pre 2 god dvd i naravno ne videh ga od tad :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
pa ovo uopšte ne deluje loše ^^

ima još jednom da utvrdim gradivo, da se sve slegne.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nije lose, nije lose..
SPOILERS AHEAD !!
mada ona britanska shejn pumpa u roku od 10 sec kako te scepa?
jeL to nije malo brzo, ili sam ja poTpuno van tih toKova?

najlepsa i zasluzna za meni najseXy momenat (razbijanje robota stiklom: 'i think that should do it' :lol: ,) definitivno , bi-curoious lou, napaljena ko pacov.. u koznim pantalonama :bale:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ @ sanjas - ti sugurno nemas preko 20 god, hmm darlin?? :beba:
mislis britanska shejn?

SPOILERS AHEAD !!
sjebana u glavu, nema blage veze sta hoce u zivotu, promiskuitetna, samoziva, egocentricna,
nabacuje se direktno bivsoj koju je ONAKO ostavila??
fali joj osnovno ljudsko postovanje..

NE HVALA.
mrsh, mrsh od mene !! - to je za britansku shejn.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
tli godinice :beba:

ma nisam gledala seriju, samo onaj gore prvi trejler... :neznam: kakva je ko osoba... ja sam lezba, gledam samo fizicki izgled :lizalica:

:lol: ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
zar lezbe ne gledaju 'unutrasnju lepotu'?? :lol:
covece, totalno sam out.. :doh:

nista, onda cu i ja morati da se pozabavim tim,
kako?? fizickim izgledom?? iguglacu da vidim sta je to, pa cu TO i da gledam..
kad je vec IN kod lezba.. da pratim trend :cita:
Korisnikov avatar
By Kittrie
btw, ja vec preprica pola serije, DZizs, moram i gore staviti upozorenje..
edit: upozorila :D (i moli se da doticne lece znaju engleski)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!