Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

''

Naletela sam na ove dve dopadljive njuejdzerke pretrazujuci nesto. I shvatila da radimo poprilicno slicne stvari, mislim one i ja, sto me dovodi do...
pitanja koje vam upucujem, a koje ima da glasi:

Koliko uvazavate ili insistirate na taktilnom momentu protezanja, izvijanja, opste uzev umenja prelaska preko koze?

Ja ponekad (sto ne znaci da sam prozivela ultimativno njuejdz iskustvo), kada prelazim preko tudjeg tela, vrhovima jagodica primam savrsene senualisticke navigacione impute energije i zelje
a da bi se rimovalo jos cu ovo reci
inspiracija sama dosla je do mene (pogledati klip).
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo je divno.... malo me podseca na Tajlandsku masazu, koju sam svakako radila... sa tim sto je u tom procesu samo jedna osoba aktivna, a to je maser.....
MIslim da je nesto neprevazidjeno, opet kazem slicno je ovome.... i toplo preporucujem :)
Inace volim dodire, volim kada osetim lepu kozu pod rukom.... automatski mi se ruka prilagodi njoj...
U svemu ovome, je najbolji protok energije sa jednog tela na drugo.... Osecaj je divan, topao i primamljiv.... granice prestaju i masta vlada.
Korisnikov avatar
By ns.happy
o da, ponekad ovo moze biti fantasticno iskustvo (sorry ako ne zamerate, da i decak da doprinos temi).
skoro sam proveo dva dana u neprestanom mazenju i dodirivanju, i taj osecaj konstantnog zadovoljstva me i sad drzi. nije to povezano samo sa taktilnoscu, tu i olfaktorni deo ima bitnog uticaja (meni podjednako vazan), a jos kada ste maljavi kao ja (lol), pa kao macka, ne morate ni da dodirujete, osetite golicanje po celom telu, seks kao sam cin penetracije postane pomalo i suvisan...
Korisnikov avatar
By confinatti
prijatan dodir podize nivo sertalina i dopamina,provereno :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
primetio sam da postoje osobe koje imaju karakteristican dodir, ovako svakodnevno, kada te slucajno uhvate za ruku ili tako nesto, to ima takav energetski naboj, da sav pretrnem... i to nema veze (bar mislim) sa seksualnom privlacnoscu... jednostavno me paralisu...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj, ja to prosto obozavam, zaljubljena sam u taj momanat kada osetim njenu prelepu kozu na vrhovima prstiju, i onda celom shakom laganim pokretima po telu, toj savrsenoj kozi i eto nirvane.. :wow: :hail2:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ove dve realno nemaju pojma, u neudobnom su polozaju, tu se bre noge ukoce, nisu se uopste predale i unele u to mazenje. .. pih, pocetnice.. :wink:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ns.happy

primetio sam da postoje osobe koje imaju karakteristican dodir, ovako svakodnevno, kada te slucajno uhvate za ruku ili tako nesto, to ima takav energetski naboj, da sav pretrnem... i to nema veze (bar mislim) sa seksualnom privlacnoscu... jednostavno me paralisu...
Meni to par ljudi reklo :puzzle:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja shvatila samo da mi se vise svidja crnka od plavuse... :shok:
Korisnikov avatar
By Galateja
Izrazito sam taktilna, možda malo neartikulisano.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
navukla sam se na to da makar jednom nedeljno izmasiram svoja stopala

i izvestila se u masazi drugih, bas mi prija. ako je neko zainteresovan -nista seksualno, unapred neka bude receno- moze slobodno da zakaze seansu na u2u.

:moby: :saksofon:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ :smeh: :smeh: :smeh:

Sad zvucis kao oni "robovi" i fetishisti sto ostavljaju oglase cim udjes u gay serbia chat !
Korisnikov avatar
By Galateja
E, da, ja ne podnosim masažu, ali sam sva taktilna. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Ovo je divno.... malo me podseca na "tajlandsku" masazu, koju sam svakako radila... sa tim sto je u tom procesu samo jedna osoba aktivna, a to je maser.....
MIslim da je nesto neprevazidjeno, opet kazem slicno je ovome.... i toplo preporucujem :)
Inace volim dodire, volim kada osetim lepu kozu pod rukom.... automatski mi se ruka prilagodi njoj...
U svemu ovome, je najbolji protok energije sa jednog tela na drugo.... Osecaj je divan, topao i primamljiv.... granice prestaju i masta vlada.
:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!