Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Brkate zene !?

Ок је, свако има право своје бркове да носи, ако то жели...
19
50%
Наравно да је OUT појавити се тако на улици
6
16%
За сваку критику
13
34%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Бркови су одавно OUT чак и код мушкараца а жене да не помињем... Шта прво помислите када видите жену/лезбејку са брковима... тј девојку која има видљиве маље изнад усана...
Korisnikov avatar
By IriS
da treba da poštujemo svako pravo na različitost? :smirk:
Korisnikov avatar
By Delete
Pomislim kako opet moram kod oftalmologa...mis‚lim, zašto mu ostavljam onolike pare kad opet ne vidim ono što treba da vidim, a vidim ni manje ni više nego brkate žene. :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
ja se svaki put kada procitam tvoju temu zapitam da li se ti stvarno SAMO zajebavas ili si mrtav ozbiljan pa mozes postavljati takva pitanja...?!

u svakoj temi si ocrnio sve sto je zensko...ustvari ne sve zene vec samo lezbejke.... te su maljave, te imaju strije te imaju brkove..ne lakiraju nokte, nose musku odecu....etc...

i evo posto se poznajemo pitacu te direktno koji je tvoj problem?
Korisnikov avatar
By lorna
Ma nema šanse da primetim tako nešto.

Valjda ne obraćam pažnju, ili mi je pažnja sve vreme na low battery.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ima zena koje se ne cupaju brkove jer ne stizu i nije ih briga kako izgledaju, i onih koje time pokazuju svoj stav! I ko kaze da su brkovi kod muskaraca out! Skroz ti je bezzv ovo.

Sem ako ne mislis na nekog konkretno, sto bi znacilo: jos jedna tema na kojoj mi nije mesto jer ne razumem te vase interne zafrkancije.
Korisnikov avatar
By Delete
zboO, što se buniš? Da nisi i ti kojim slučajem lezbejka? :nerd:
Korisnikov avatar
By IriS
meni kod muškaraca nisu OUT brkovi.

evo recimo, ovaj lepi dasa mi je i sa brkovima zgodan.

Slika

(zanemariti kreaturu na levoj strani slike)
Korisnikov avatar
By Blady
Depiliram taj deo... naravno nekad se desi.... da sam u frci.. ali nemam brkove kao prave muske, ili da su strasni.... svaka devojka ima te sitne dlacice...
kada se sredim ici cu na lasersku, da ne moram vise da se cimam, sa depilacijom.. inace ne volim brkate zene....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by zboO
kontam da ih ima više...
By J...
Ja prvo pomislim da je verovatno tako maljava i na drugim mestima.
Pokrene mi mashtu totalno.... :luda:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...
Ja prvo pomislim da je verovatno tako maljava i na drugim mestima.
Pokrene mi mashtu totalno.... :luda:
pa ako je jako maljava.. onda verovatno...
Korisnikov avatar
By jenny
pomislim: ova žena ima vidljive malje iznad usana.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pomislim: Kako bi bilo divno da nam se brkovi spoje u divljoj pozudi! :bale:
Korisnikov avatar
By Blady
A pitanje je bilo sta pomislim... dzizs.. nisam ni skontala...
Pa pomislim da ima brcice..
Korisnikov avatar
By starsailor
prvo sto pomislim je: Joj da te sada vidi status sigurno bi te fotkao i postavio na forumu kao primerak jedne neuredne lezbace :kopanos:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Konacno mi se ostvarila davnasnja zelja da upoznam potomke Kraljevica Marka. :brada:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by *STATUS*
жену/лезбејку са брковима... тј девојку
Cek, ne kontam. Zena nije = lezbejka? Tj. devojka. :puzzle: glup sam :(
video sam samo babe koje furaju bradu/brkove, nikad nekog mladjeg
Korisnikov avatar
By starsailor
shut :shamar: naravno da lezbe nisu zene. bar ne one koje nisu po statusovim pravilima
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
video sam samo babe koje furaju bradu/brkove, nikad nekog mladjeg
Pa moraju i one nekako da privucu mladje narstaje.
To ti je k'o paun siri rep da privuce zenku.
Korisnikov avatar
By Lunja
жену/лезбејку
:lol:

Kad budem video zenu, i kad budem video lezbejku, sa brkovima dakako - dakle u oba slucaja - pomislicu na *Statusa*. :D
Korisnikov avatar
By Winter
ja sam pomislila na 'brkate žene' kao jel,pobrkate ženu sa nekom drugom ženom ili muškarcem...elem,ja brkam redovno :sigh:
Korisnikov avatar
By Lunja
*Statuse*, sta pomislis kad vidis Azisa? :D

Slika
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by zboO
ja se svaki put kada procitam tvoju temu zapitam da li se ti stvarno SAMO zajebavas ili si mrtav ozbiljan pa mozes postavljati takva pitanja...?!

u svakoj temi si ocrnio sve sto je zensko...ustvari ne sve zene vec samo lezbejke.... te su maljave, te imaju strije te imaju brkove..ne lakiraju nokte, nose musku odecu....etc...

Анализа било код озбиљнијег проблема се никако не треба критиковати, већ јој се треба приступити крајње озбиљно....

Постоје предрасуде и постоји чињенично стање...
Дакле, традиционални обичаји налажу да жена има дугу косу, да се шминка, лакира нокте, води рачуна много више о хигијени од просечног мушкарца...

Онда када жена то не ради, не постоји проблем јер је то ствар индивидуе, али је више него очито да та жена има озбиљан проблем, тачније, да се разликује од других...

Е сад, поједине припаднице српских лезбејки не поштују многе основне кодексе понашања, одевања, стила живота кријући се иза изговора "ПА то је моје право и мој стил..." Па сестро ако је твоје право да узгајаш бркове као Муса Кесеџија, онда поздрављам твоју одлуку, чак те и подржавам у томе али молим све жене да које имају бркове, да их одржавају јер је јако ружно видети ненеговане бркчиће код било које девојке....

Ево једног одломка....

"МОДНИ АЛМАНАХ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ " JK ZA DEBELE, GRBAVE, BRKATE

„Perite se, za ime boga! Pre bih se ubila nego da smrdim na znoj! Dalje, okupani i namirisani nipošto ne oblačite stvari koje ste već nosili i koje su povukle raznorazne mirise. Čisto na čisto! Parfem ne može da neutrališe smrad - pojačava ga! Dlake na rukama, nogama i ispod pazuha? Samo ako nosite skafander! Ma, ni tad! Nikada! Brkate žene, ako čitate ovo, ne znam šta da vam kažem... Vukodlaci ne moraju da uče o modi i stilu.“

“Imate male, prevelike ili opuštene grudi? Celulit? Zadnjica vam je ogromna ili pljosnata? Ramena su vam uska? Sa stomaka kipi salo? Grbavi ste, ćopavi ili bez oka? Okej... Za sve postoji lek! Pošto ste se nagojili kao prase, zaboravite na šareniš. Jedno veliko NE uzanoj garderobi, svetlim bojama i kratkim suknjama. Šta ću vam ja što ne možete da se kontrolišete kad jedete... Sad se mučite! Modno pravilo broj jedan je vitka linija. Žao mi je. Ali, ako ste debeli, to ne znači da treba da idete zarozani, da ne izlazite iz trenerki i patika ili da se oblačite kao Luis! ..."

:sekirica:
Korisnikov avatar
By Madonna
statuse, kako si nagovorio unikorna da te ne banuje trajno? :cigareta: znam da mu je to bila namera.
Korisnikov avatar
By m..
Бркови су одавно OUT чак и код мушкараца а жене да не помињем... Шта прво помислите када видите жену/лезбејку са брковима... тј девојку која има видљиве маље изнад усана...
WTF? Ne pomislim nista, konstatujem sama sa sobom da ima brkove, ako uopste primetim.:eifranloo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by shut
statuse, kako si nagovorio unikorna da te ne banuje trajno? :cigareta: znam da mu je to bila namera.
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!