Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Korisnikov avatar
By Azdaja
bleki ima vec tema o tome... :)

nemam s tim problema, moje devojke su uglavnom iz druge price i nisu na "sceni"...

desilo mi se samo jednom, da rasturim neku vezu, upadnem u dvogodisnju vezu sa jednom od njih dve, a posle 3 god se smuvam sa onom drugom i budem s njom godinu i nesto... :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Nema ista.... procesljaj malo bolje... ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ima, aj nadjem ti je sutra...sad me mrzi cackati...neki krugovi pakla ili kako se vec zove heheh... imaaa pamtim kao slonica...:deda:
Korisnikov avatar
By Darling
Cuveni lezbo vrtlog! :lol:
Nije mi se desilo, ali sam cula price o tome, narocito od devojaka iz Bg-a i NS-a... Ne zvuci lepo, ali mislim da je manje-vise neizbezno...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by hlaefdige
boli me uvo....ali bas....

i guza...skroz :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
eh, sad... da te boli uvo to ne bi bilo ni malo prijatno.
mama* kaze da uvek treba da te boli nesto imaginarno...

zato mene boli kurac! :lol:

*uvek slusam moju mamu :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Birthday_girl
predlazem da se napravi OUR chart! da vidim ko sme :lol:
smem ja
Korisnikov avatar
By Blady
predlazem da se napravi OUR chart! da vidim ko sme :lol:
Ja smem :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
"the women on the beach in italy" :smeh:
:lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
"the women on the beach in italy" :smeh:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
BOli me uvo da li je i ko bio sa kime.. Ti gay klanovi su neizbezni... Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja... ;)

Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume... :jbg:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
Slika
Jao, ovako nesto slicno smo pravili jedna drugarica i ja kada sam ja bila sa jednom forumashicom, pa su se tu umesale brdo lezbejki, i na kraju sam morala drugarici da nacrtam takav grafik ne bi li razumela ko je tu sa kime bilo.. Mukica.. :lol:

Njen zakljucak je bio: Ovo je kod vas zacaran krug.. :mazi:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica
.. Meni je chak i ql sto se sve znamo medjusobno, eto vise ljudi koje znas i kod kojih mozes da se raspitas za nekoga i dobijes mnogo razlicitih misljenja... ;)

Poenta je samo kada se nadjete u njemu koliko umete da sachuvate svoju intimu, vezu i zivot, a vecina njih ne ume... :jbg:
Ja u vecini slucajeva ne uzimam zdravo za gotovo to sto drugi govore....ali imam u glavi... Jel` svi znamo kako to funkcionise...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Evo mog kruga:

Slika
By the1whowished at 2009-04-22

Nemoguce je bilo sta promeniti u okviru tog samonametnutog problema, osim odrednice ,,problem".
Moj krug nije okrugao.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Mislila sam da je to mit, medjutim bas juce se uverih u suprotno. :hekla:
S jedne strane, kao sto rece Zweki, moze biti od koristi ponekad, jer se lakse mozes raspitati o nekome ko ti se svidja/ne svidja etc, ali isto tako mi je i odvratno.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Sad nesto razmisljam... I mislim se kako bi bilo super(odnosno, kako bi zapravo perje letelo) kada bismo napravile "The Chart - GS Forum Edition". :smirk:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ne veza, to je dosadno. Tj ne bi bilo ni upola interesantno kao chart ova prva dva. Birajte devojke :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A? sta? Mislim, objasni postupak. Biraju se reprezentativni primerci, ili kako?
I barem otvori temu, da ne kvarimo devojci temu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!