Originally posted by smaug
3. Jel ima jos neko ovde ko ne sedi na dve stolice?
Evo ja ne sedim na dve stolice!
4. the1whowished, jel ti ono bese studiras srpski? I zar nije nesto sto nas privlaci/neko ko nas privlaci...a ne ovako nesrpski rogobatno. Al ajd nema veze - umetnicka sloboda.
Daleko bilo.

Studiram knjizevnost. Nije mi jasno povodom cega mi se obracas. Gde sam napisala nesto/ neko ko nas privlaci?
Povodom svog jezickog, govornog i hipertekstualnog izraza prilazem:
Originally posted by horus.
al' ja sam pedercina (sto bi rekla d1)
Da, the1 tako govori.
The1 govori i ,,pedercina", da. The1 govori rogobatnim jezikom i koristi viseslozenice i obilje neologizama i zargon, sa druge strane, a ako mi se bas hoce umem i po koju na staroslovenskom i tako tim srpskim jezicima iz proslosti. Varira, eto tako.
5. secas li se, the 1whowished, kad si ti meni prikakila da pazim sta pricam kad sam, saleci se, rekla zwezdici da ide da nadje decka...e izvini, nisam znala da bi ti volela da sam tebi to rekla. ccc.....
Secam se. Tvoje razlucenje tog momenta... cekaj, cekaj- ZAKLJUCAK do koga si dosla je 1),,politicki uvredljiv"

, al' nema veze i 2)pogresan. I smesno neozbiljan.
Ako tebi ili bilo kome moj seks sa muskarcem, moje ljubljenje sa muskarcem ili moja prosta zainteresovanost za mladice i muskarce (kriticki odnos prema njihovoj lepoti) nesto znace, - meni ne, ne znace toliko.
Ajm a leeeeeezbijn!