Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
A - Slika

B - Slika

Na zhurci si. Obe te celo veche posmatraju i osetish da bi te vodile kucji. Koja bi uspela?
Zashto?

(nadam se da necjete odgovarati sa "Ne bi ni jedna", jer to ne doprinosi temi. :) Ako ne birate ni A ni B, precjutite, ako mozhe)

Da, istina...mogla sam da "postavim" mladju femicu i stariju mushkobanjastu zhenu, ali nisam. Prosto me zanima vasha "odluka" u odnosu na BASH ove dve osobe... A posebno obrazlozhenje zashto BASH TA. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Prva. Veci mi je izazov biti sa starijom, ozbiljnijom (uslovno receno) zenom, nego sa neozbiljnom, mladom ribom, ciji izgled privlaci suvise paznje.
Korisnikov avatar
By Val
:yes:

Ne mora da znachi da je mladja neozbiljna, ali svakako ne nosi zhivotno iskustvo sobom kao osoba A. Obratite pazhnju kako na godine, tako i na odecju, "drzhanje", pogled, ... Sve ostalo ne mozhemo proceniti na osnovu slika. Mozhda je osoba B diplomirala filozofiju, zavrshila pravni ili je doktorica, a starija je prosto sekretarica ili domacjica. :giggle:

Ali u sushtini rech "izazov" je :up: !
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by the1whowished
a
Shta je matere ti u mom "uvodnom" postu bilo nejasno? :giggle: Ok, osoba A. Ali, zbog chega? :nerd:
Korisnikov avatar
By *deni*
Osoba A, svakako !
Deluje zrelo i pouzdano, a i negovana je i slatka.
:love:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Osoba A takodje.
Malo je premrshava za moj ukus, ali bih joj dala dosta bureka da jede, pa bi se brzo popravila i bila bas po mojoj meri.
:love:
Korisnikov avatar
By starsailor
B - jer moze biti perverzna :peva:
jer je mlada ( da i ja navijam za mlade malo :lol: ) zezam se. oduvek sam volela osobe koje se ne uklapaju u vecinu. druzila sam se sa takvim curama ( i jos uvek) tako da lako nadjemo zajednicki jezik.
deni je rekao da je prva negovana. a mozda je i osoba b. a mene bas to privlaci, to sto druge odbija. il "vara" na prvi pogled. "drugacija" sve u svemu, to sam oduvek volela i volim.

edit: osoba ima nokte :bljak:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Val
Originally posted by the1whowished
a
Shta je matere ti u mom "uvodnom" postu bilo nejasno? :giggle: Ok, osoba A. Ali, zbog chega? :nerd:
Пре свега морала бих да у својој свести некако пренебрегнем фризуру и порнићарски одрађену линију усана. Чиме се то ради? Оловком за уста?

Зашто ДА? Ма погледајте врат овој жени-А.
Зато што имам извесну теорију о тетама... Мислим да су тете које се добро осећају поводом свог живота...и свог тела,- објасниле

:hail2: .
Далеко од тога да бих ја била мање или више инхибирана да је у питању девојка Б... Једина инхибиција је пука чињеница да ја са том девојком не бих па не бих никако имала жељу да спавам.

Ипак мислим да бих између А и Б предност дала ... пиву.
By Swanheart
osoba B me asocira na cirkus, a cirkus volim svuda samo ne u svojoj kuci.

osoba A, naravno, godine su ipak godine.
Korisnikov avatar
By m..
Jel su osobe A i B u srodstvu? Nesto mi liche.

Elem. Ja cu ipak morati da kazem da ne bih ni sa jednom, jer mi i nisu bas privlacne, ali nevezano za godine, vec pre za raspored elemenata na licu i neki vajb koji mi odasiljaju.

Tako da kad bismo apstrahovali situaciju, naginjala bih vise ka varijanti A.

E sad, pretpostavka da neko u klubu hoce da me vodi kuci ozbiljno vuce na ONS, tako da na kraju krajeva nije nesto bitno, izbor bih napravila svakako na osnovu toga sta koja ima da kaze, pretpostavljam da bi to islo u prilog osobi A. (kazem, ovde vise ne baratamo fizickim izgledom).

Prvo, zato sto mi B deluje previse mlado, i negde potpuno nezanimljiva. A drugo, u principu sam imala neka jako losa iskustva sa jako mladim ljudima (valjda rozu kosu imas do 18.?). S druge strane A ima krajnje zastrasujucu frizuru, lol.

Ne znam, inace naginjem ili starijima, ili vrsnjakinjama, tako da je varijanta a more likely.

Ali stvarno me baguje sto mi se ni jedna ne dopada. I pritom sam ubedjena da je starija mladjoj keva.
Korisnikov avatar
By Wight
Ova prva dama. zasto? odgovor je u prvoj recenici. a i ne volim da mazim neku zenu ko fudbalsku loptu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mogu i ja da odgovorim? :eya:

ja bih ovu stariju, lozim se na ovakve cice sa kojima mozes da izadjes na veceru u fensi restoran, jedes jastoga - a onda te kuci posadi na ljuljasku i krese svojim najvecim dildom iz kolekcije:D
ozbiljno, misljenja sam da ove naoko krute zategnute zrele cice mogu da u krevetu budu sve sto pozele.

ova druga je vjerovatno suvise dosadna kad se ugase svijetla.

to ovako preko slika:)
Korisnikov avatar
By Val
:up:

Samo vi nastavite da odgovarate, a za nekoliko dana sledi sledecja kombinacija. :D Lep je ovo psiholoshki test. ;)

@m...Da te nije na ovom forumu, ne znam chemu bi se uvek...ali uvek nasmeshila. Nisu u srodstvu. Chak nisu ni sa istog kontinenta! :giggle:

:panker: Vs. :alexis:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Wight
Ova prva dama. zasto? odgovor je u prvoj recenici. a i ne volim da mazim neku zenu ko fudbalsku loptu.

:smeh: :up:

Uzmesh drshku metle, nasadish loptu na vrh, ofarbash u roze i ajmo! :giggle:
Korisnikov avatar
By ljubav91
A) nije losa lol, i plus sa ovom pod b) ne bih bila da je poslednja osoba na svetu
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Swanheart
osoba B me asocira na cirkus, a cirkus volim svuda samo ne u svojoj kuci.

osoba A, naravno, godine su ipak godine.
ala si se osrala... :giggle:

ja biram B samo logikom mladje sladje(btw devojka na slici mi je fuj)...:lol:
By ...Sitnicava...
Ove agresivne se plašim, zaradila sam fobije od grubih devojaka. :lol:

Tako da biram prvu. Zrela, iskusna, ozbiljna... :love: :edipovka:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ova matora lici na moju ujnu,posebno usne i boja kose,tako da pod a nikako. i tako prostim sistemom eliminacije biram osobu b. a i bolje volem mladje.:D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Val
(nadam se da necjete odgovarati sa "Ne bi ni jedna", jer to ne doprinosi temi. :) Ako ne birate ni A ni B, precjutite, ako mozhe)
Jao kako mi je drago što nisam strejt :yay:

Prosto me zanima vasha "odluka" u odnosu na BASH ove dve osobe... A posebno obrazlozhenje zashto BASH TA. :)
Osoba B ima milion negativnih poena
a) očigledno je da su nam životni stilovi nekompatibilni
b) ima usku lobanju kao jazavičar
c) nije jasno da li je žensko ili muško
d) puši
e) ima tetovažu na ruci
f) mislim da je opasno ići kod osobe B kući (sa zdravstvenog stanovišta - prljavo, oštri predmeti)
g) osoba B se očigledno druži sa propalicama
h) kad dođe kući moraće da radi domaće zadatke za sutra

(doduše možda ima zgodnog dedu)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni ovi vizuelni testovi ne idu....

Ako ne bih morala ni o cemu da razgovaram sa njima, verovatno osoba b. Mozda bih sa njom mogla da pronadjem muziku koja bi razbijala tisinu, jer jednostavno na osnovu slike ne mogu da prepostavim koliko je inteligentna i koliko zajednickih tema imamo za razgovor, dok donekle mogu da naslutim muzicki ukus.

O osobi a jedino mogu da zakljucim da eto, vodi racuna o sebi, mada se meni ne dopadaju dugi nokti i iscrtavanje usana olovkom koja je znatno tamnija od boje karmina. Takodje, ugao slikanja joj ne ide u prilog (pogled nije KA nama, vec OD nas ispitanica + mobilni na uvetu sto je uvek minus). Ali opet, ograda od recenog, jer vizuelno ne mogu da pretpostavim koliko bi 'klikale' zajedno...

I sve receno nema nikakve veze sa godinama....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
tri puta ulazim i dalje ne mogu nista da kazem i da se odlucim...a jako hocu da ne kazem "nijedna"...ali brate....nijedna! a ja sam bas svastojeb!
Korisnikov avatar
By jenny
b
a je matora suvise. a i ova olovka oko usana mi bode oci.
Korisnikov avatar
By Azdaja
biram B, devojka sa slike mi se ne svidja....aliiiii posto mi je devojka pankerka znaci da mi ne smeta... :zvezda: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
jbt :neznam:
pa
ja
cu
obe
!
:smug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja2
jbt :neznam:
pa
ja
cu
obe
!
:smug:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
B :D

Ni jedna ni druga mi se ne svidjaju, jednostavno biram manje zlo :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!