Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Imala sam iskustva sa jednom udatom zenom, s tim da nisam unapred znala da je udata, nego sam upoznala muza ujutro, i lik nije delovao nimalo tangiran mojim prisustvom. Mislim, naravno, to je bila sex kombinacija i nije bilo ni ocekivano da ide dalje od toga, tako da me se zapravo njen bracni status nije ni ticao.
By жњ
Ja sam uzasno monogamna, i ne svidja mi se ideja da delim svoju partnerku. Nisam sklona ni kres kombinacijama, a da sam sklona, onda me se bracni status doticne ne bi ticao, tj. bilo bi mi prihvatljivo. No, kao sto rekoh, nije, nego medjutim... da, to bi mi predstavljalo nepremostivi problem, jer nisam poliamorna i samim tim bi mi to tesko bilo prihvatiti. Kao kad bi me neko desnoruku terao da pisem levom rukom... eto, tako to meni izgleda. Ali kome to odgovara, apsolutno podrzavam. Imam nekoliko prijatelja i poznanica koji su u tom fazonu i znam da tako odlicno funkcionisu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jednom sam naknadno doznala da je udata.
Jednom sam shvatila da me se ne tice nista u vezi sa tim brakom ili cime vec.

Jedno je cinjenica, a to je da ljudi u najvecem broju slucajeva samovoljno i zdrave pameti donose odluke.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne smeta meni ich sto sam udata :smeh:

Ali, ne mogu da lazem i da kazem da moje bivse a i moja sadasnjai bi vise volele da nisam. Znam ja da bi im bilo lakse "u glavi" da to nije tako, ali mozda i ne bi, sta znam, mozda da ja nisam ovakva, i da nemam to neko iskustvo i zivot kakav jeste, mozda bih bila drukcija, i ne bi ni bile zajedno?

Ko zna.

A ja inace nisam bila sa udatim, mozda jer me ne privlace biseksualne curice. A ako je lezba, udata za zenu, pa ne znam, jel mi nije dosta moj brak (?), jos i ja da budem sa udatom.... :nerd: Nikad ne reci nikad, ali sumnjam....
Korisnikov avatar
By Val
Udata zhena? Kres kombinacija? DA!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Ivana
Ne smeta meni ich sto sam udata :smeh:

Ali, ne mogu da lazem i da kazem da moje bivse a i moja sadasnjai bi vise volele da nisam. Znam ja da bi im bilo lakse "u glavi" da to nije tako, ....
Ono sto mene je nervira je to sto je ljudima "u glavi". Mene je uvek fascinirala ideja da budem u slobodnom braku, poliamoriji tako necemu a za klasicne price mi je prva asocijacija gusenje :D I zadovoljna sam sto mi je zivot dosao na taj tok... E sad naravno da klasika moze biti lepa ali ono sto mene nervira je koliko su te norme ljudima oko mene "u glavi". Neko im je tamo davno odredio da budu u necemu i ako i nisu u tome mogu samo u tim terminima da vide stvari i gledaju kroz to.

U vezi pored braka jos nisam bila... ne znam kako ce to izgledati ali mislim da ce to biti onog trenutka kad ugledam osobu koja ne funkcionise kroz klasiku... pa da mi bude spas od sveg klasicnog funkcionisanja... Jos jedna osoba da joj se pravdam i objasnjavam mi ne treba, takvih vec imam i preterano ;)

Brak meni ne bi smetao, naravno ako je uredjen slicno kao moj... opet mi dodatni problemi ne trebaju, u smislu da je to neko varanje iza ledja i svi problemi koji iz toga proizlaze...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dina

Ono sto mene je nervira je to sto je ljudima "u glavi"....
... E sad naravno da klasika moze biti lepa ali ono sto mene nervira je koliko su te norme ljudima oko mene "u glavi". Neko im je tamo davno odredio da budu u necemu i ako i nisu u tome mogu samo u tim terminima da vide stvari i gledaju kroz to.
To ja zovem zivot na autopilotu.

Znaci, nismo se nista samospoznali, nismo ni proverili da li su nase potrebe stvarno u skladu sa normom, nego prosto idemo utabanom stazom i reprodukujemo naucene patterne ponasanja, a nezadovoljstvo kulja u raznim oblicima sto pasivne sto aktivne agresije. Vidjeno 1000 puta.

Izvini sto sam izmakazarila post, ali samo ovo mi je trebalo u quotu.
Korisnikov avatar
By KiWi

.. ja sam imao jednu mini-afericu sa udatom ženom ... puklo je na najgori mogući način, zvala me je i rekla da je muž saznao za nas i da joj je dao ultimatum "on ili ja" i ona prihvatila njega ... posle mnogo vremena opet je htela da se ušemimo i rekla da je sve što je ranije rekla bila laž i da je mislila da sam joj suvišan, ali se shvatila da se pogrešila. Od tada ništa što ima burmu ne pipam :D

Od jedne novosadske lezbe sam još poodavno čuo pričicu o udatoj ženi koja je bila sa njenom drugaricom ... i mic po mic ... i napustila muža i uselila se kod ljubavnice :D
By alexandermagic
Ja sam magnet za te histerične udate žene, posebice za one u dobi između 30 i 35 godina.
Uzalud što znaju da živim s muškarcem. Dosadni krpelji koji bi malo extra zabave u svojim monotonim životima... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Delete
Citajuci svoje postove iz mladjih dana, uvidjam da si mi se pogledi na svet seksualnosti malo izmenili, tako da moram napomenuti da je moje sadasnje misljenje da nisam zainteresovana za udate zene, ni za kres шemu
Читајући своје постове из млађих дана, примећујем да су ми се погледи по питању света сексуалности много променили (још увек се мењају) и данас тврдим да са удатом женом нисам заинтересована ни за секс шему, а ни за неко продубљивање односа са неком удатом, у циљу тога да се њен брачни статус промени.
Просто, не волим да неко дира нешто што је моје (јбт, да ли ја ово особу посматрам као ствар у власништву?), тако да не волим ни ја да "дирам" туђе.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Citajuci svoje postove iz mladjih dana, uvidjam da si mi se pogledi na svet seksualnosti malo izmenili, tako da moram napomenuti da je moje sadasnje misljenje da nisam zainteresovana za udate zene, ni za kres шemu
Читајући своје постове из млађих дана, примећујем да су ми се погледи по питању света сексуалности много променили (још увек се мењају) и данас тврдим да са удатом женом нисам заинтересована ни за секс шему, а ни за неко продубљивање односа са неком удатом, у циљу тога да се њен брачни статус промени.
Просто, не волим да неко дира нешто што је моје (јбт, да ли ја ово особу посматрам као ствар у власништву?), тако да не волим ни ја да "дирам" туђе.
A Engleski? :nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Originally posted by Dina

Ono sto mene je nervira je to sto je ljudima "u glavi"....
... E sad naravno da klasika moze biti lepa ali ono sto mene nervira je koliko su te norme ljudima oko mene "u glavi". Neko im je tamo davno odredio da budu u necemu i ako i nisu u tome mogu samo u tim terminima da vide stvari i gledaju kroz to.
To ja zovem zivot na autopilotu.

Znaci, nismo se nista samospoznali, nismo ni proverili da li su nase potrebe stvarno u skladu sa normom, nego prosto idemo utabanom stazom i reprodukujemo naucene patterne ponasanja, a nezadovoljstvo kulja u raznim oblicima sto pasivne sto aktivne agresije. Vidjeno 1000 puta.

Izvini sto sam izmakazarila post, ali samo ovo mi je trebalo u quotu.
Nista :)

Slazem se ja sa ovim sto si rekla, jedino sto ja tezim da se okruzim sa ljudima koji ne zive prosto i normirano... a opet me norme sustignu i iznerviraju ;) :sigh:
By Sixto
Nemam problema ni s udatim, a bome ni s razvedenim! Peder u dusi!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Ћирилицааааааа... хвала, Дилит. :radosnice:
Шта је туђе?
Ко је туђи? Особа ?Чујем понекад реченицу типа Она ми је скинула дечка.

Као да је тај дечко ретард који својим поступцима нимало не мења свет и који се ни за шта не пита.
Еври мен 4 химселф, па чак и у вези/ браку. Такав статус, по мом мишљењу, чак и чини да веза добије на квалитету ако квалитет завређује.
By ...Sitnicava...
Mislim da bih se lako zaljubila u udatu ženu. Ozbiljnost, odsustvo infantilnosti, pokude slične majčinskim, toplina zagrljaja...

:mljac:

Vremenom bi sigurno počeo da mi smeta njen partner, ali ako bih je već zavolela, mislim da bih dugo mogla da se nosim sa tim bremenom...
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne gledam udate zene,previse je to ozbiljno za mene,a i imam jednu povremeno iritirajucu osobinu,da se uvek stavljam na mesto onog koje povredjen necim sto sam ja uradila. a i kad bi i njen muz/zena bio/a saglasan/a opet se ne bih upustala u to,jer na udate zene ne gledam ao na nekog ko mi je dostupan,to je neka nesvesna blokada valjda.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
Ћирилицааааааа... хвала, Дилит. :radosnice:
Шта је туђе?
Ко је туђи? Особа ?Чујем понекад реченицу типа Она ми је скинула дечка.

Као да је тај дечко ретард који својим поступцима нимало не мења свет и који се ни за шта не пита.
Еври мен 4 химселф, па чак и у вези/ браку. Такав статус, по мом мишљењу, чак и чини да веза добије на квалитету ако квалитет завређује.
Као што и за везу/брак треба да постоје две сагласне особе, тако и за то о чему ти причас треба да се поклопе неке жеље и могућности да би се догодило. И, наравно, тај дечко, ако није ретард, који је искоришћен у наведеној причи, онда је на више начина "оштећена" страна та која то каже.
Али, све то зависи и од поимања брака, слободе и квалитета везе/брака. Неким паровима је дефиниција савршене везе обострана физичка и свака друга верност. И ко смо ти или ја да таквим особама, који уживају у својој идили кажемо како кавез и ланац не поспешују квалитет везе? И, најзад, зар ти се не чини да бисмо сагореле од гриже савести што смо зарад задовољавања сопствених потреба нарушили њихову идеалну везу, јер у мом систему вредности, веза и брак су изнад необавезног секса.
А, са друге стране, за оне који су у вези/браку потпуно либерални и отворени за повремене "излете" са трећим лицима, не могу да кажем да су у правој вези и све ми је то помало лицемерно, па се и таквих клоним, тако да...некако се све сведе на оно горе да ми се не јавља жеља за особама које су у заједници.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by ...Sitnicava...
Mislim da bih se lako zaljubila u udatu ženu. Ozbiljnost, odsustvo infantilnosti, pokude slične majčinskim, toplina zagrljaja...

:mljac:

Vremenom bi sigurno počeo da mi smeta njen partner, ali ako bih je već zavolela, mislim da bih dugo mogla da se nosim sa tim bremenom...
ne bih da ti rusim iluzije, ali to sto je udata ne znaci da je ozbiljna...a ni zrela!

ili ja imam los uzorak :nesiguran:

a majcinski mozemo da te kudimo i mi neudate ;)
By ...Sitnicava...
Originally posted by jenny
ne bih da ti rusim iluzije, ali to sto je udata ne znaci da je ozbiljna...a ni zrela!

ili ja imam los uzorak :nesiguran:

a majcinski mozemo da te kudimo i mi neudate ;)
Naravno da ne mora da znači, navela sam kategoriju koja je meni :retard: .

Neudate, da, ali staaaaaarije... :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ
Ja sam uzasno monogamna, i ne svidja mi se ideja da delim svoju partnerku. Nisam sklona ni kres kombinacijama, a da sam sklona, onda me se bracni status doticne ne bi ticao, tj. bilo bi mi prihvatljivo. No, kao sto rekoh, nije, nego medjutim... da, to bi mi predstavljalo nepremostivi problem, jer nisam poliamorna i samim tim bi mi to tesko bilo prihvatiti. Kao kad bi me neko desnoruku terao da pisem levom rukom... eto, tako to meni izgleda. Ali kome to odgovara, apsolutno podrzavam. Imam nekoliko prijatelja i poznanica koji su u tom fazonu i znam da tako odlicno funkcionisu.

slazem se u potpunosti sa znj aka lolikom :D
By Garbo
Nisam imala takvo iskustvo, a i ne verujem da cu ga imati, zato jer zene sto se meni svidjaju obicno nisu u tom filmu.

A ako je udata sa zenom...u tom slucaju tesko da bih se slozila da budem druga violina.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By starsailor
e pa ja nisam imala problem sa tim' sto je udata. valjda jer je muskarac u pitanju. ( shvatite me kako god, radikalno il ne.. ) da je imala zenu ne znam...nisam se nasla u takvoj situaciji, i ne mogu da pricam o tome.
meni bilo lepo. posebno ono, sto ne ocekujes nista. samo uzivas :) nismo u klasicnoj vezi, nece ostaviti muza, ne gushimo se. a i to stanje uma da je "zabranjeno" daje neki draz. ma koliko bili open minded usadjeno nam je to, da radimo nesto sto se ne sme. a mene to mnogo pali :giggle:

e sada da te ja savetujem ne mogu. o takvim stvarima, ljubav, sex, vezice, ovo ono, nit primam savete nit delim. :sesir:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ono sto meni uvek 'upada u oko' u takvim situacijama je cinjenica da je brak ugovor. I ako taj ugovor potpises, pri zdravoj pameti i razumes sta u njemu pise - koji kurac ili picku hoces onda?
To sto su ljudi nezadovoljni, neispunjeni seksualno ili na druge nacine, mogu da se zale svojoj mami ili partneru/ki, dok ostatak sveta sa tim nema neke velike veze....
Uostalom, da li bi vi upisali jedan fakultet, a isli na vezbe i predavanja na drugi?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starsailor
nismo u klasicnoj vezi, nece ostaviti muza, ne gushimo se
:hail:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor nismo u klasicnoj vezi, ne gushimo se.
Klasicna veza moze biti prelepa i bez gusenja ako se stvari postave kako treba i ako se osobe nadju...
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Zwezdica
Udate=starije=deca=muz :barf:
nisu samo starije zene u braku :B
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starsailor
Udate=starije=deca=muz :barf:
nisu samo starije zene u braku :B

aj malo da branim zvezdu:)

mislim da je napisala sta joj sve smeta, a tu obicno upadne i muz i dete...

ON meni npr ne bi smetalo dete, ali ne verujem da bi mogla biti sa udatom...

mada sam se ljubila sa jednom udatom, a saznala sam tek kasnije da je udata i da ima dete, da je bila iskrena i da sam znala da je udata, ni pored 3l pivkana je ne bi poljubila....:marinac:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starsailor nismo u klasicnoj vezi, ne gushimo se.
Klasicna veza moze biti prelepa i bez gusenja ako se stvari postave kako treba i ako se osobe nadju...
Mislim da si ti vezala dva pogresna pojma; sa odnos izmedju napisanih nezavissnih recenica ovako postavljam:

[Nismo u klasicnoj vezi, nece ostaviti muza], [ne gusimo se]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!