Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by pthalo
Eh, dogodilo se samo nekoliko puta i ako nekome je onoliko bitno da imam orgazam, i ne može da razume da mi je seks lepši bez orgazma, onda možda nisam tu osobu koju traže.
Sex ti je lepši bez orgazma? Možeš li da pojasniš to?
Razumem te za deo posta koji je u vezi sa bolom.
Meni je nekada moj orgazam jako nisko na lestvici prioriteta kada zelim da imam sex sa nekim, u svakom slucaju nize nego zelja da ona ima orgazam. Bitniji mi je kvalitet sexa uopsteno, dakle od predigre pa dok ne padnemo od umora ili upale misica. A orgazam ce u svakom slucaju doci ako mi je dobro. Mislim, ne secam se kada sam imala sex sa primarnom motivacijom da imam orgazam. Ako mi je toliko do expres orgazma, imacu ga sama, jer mogu da ga imam sama, a sve ostalo ne mogu. Ne znam, meni je uvek bitnije da njoj bude lepo, jer kad je njoj super i meni je. I uzasno me nerviraju one devojke koje se kao silno zacude sto nisam imala orgazam u prvih 15 minuta sexa sa njima na one night standu, znaci posle sat - dva nakon sto sam ih prvi put videla u zivotu, pa me jos pozuruju, a ja nigde ne zurim jer imam neko telo u rukama i jako mi je lepo i hocu da to traje sto je moguce duze

Mislim, inace volim te maratonske sexove,a s nekim ljudima to prosto bude gotovo onog momenta kad obe imate orgazam.
Anyways, ako sam se vec pocimala do poslasticarnice, prvo cu da lagano da tamanim slag, pa da gustiram ostatak kolaca i onda tresnju na kraju. Necu pojesti tresnju, spakovati se i otici, to znacajno obesmisljava celu stvar.