Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako biste volele da vas devojka ostavi, kada je to nezibezno i nema dalje?
Sta biste volele da vidite u tom trenutku kada raskida, a sta ne biste?
Sta bi vam znacilo, a sta bi vas zgrozilo?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
u zbunju dok cekamo zrtvu... ::spliff:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ivanazuh
u zbunju dok cekamo zrtvu... : :spliff:
:lol:

NE kvari mi temu :shamar:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Znacilo bi mi da ostanemo drugari ako je to ikako moguce :shmi: ako nije ok svako svojim putem ali da se to otvoreno kaze.
A najvise bi me iznerviralo i to je ono sto najvise mrzim u svome zivotu a to je kada neko ostane nedorecen i samo iskulira. Bez obzira sto mi je to bilo nagovesteno. Kazi ne zelim vise da te cujem, zbog toga i toga, zbogom. A ne samo nestati. To je tako jadno.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Slazem se sa Machkodlakom u potpunosti... Osim onoga o prijateljstvu... To je moguce, ali kad prodje neko vreme... Dosta vremena...
Korisnikov avatar
By m..
Ne bih volela da me ostavi uopste. A ako bi me ostavila, volela bih da znam da smo obe uradile apsolutno sve u nasoj moci da budemo srecne zajedno i da veza funkcionise, i tek kad se iscrpe sve mogucnosti, i obe ili jedna od nas ne bude srecna, ili nema prostora da raste ili nesto slicno, onda da se sporazumno rastanemo, i ostanemo prijatelji, ako je moguce. Dakle nikako iz vedra neba i bez objasnjenja, ili uz neko lejm objasnjenje.
Korisnikov avatar
By pthalo
Ni ja ne bih volela da me ostavi. To boli! :cut:

Ali ako mora da me ostavi, volela bih bar da znam zašto. Ne sviđa mi se kada sve je u redu, ne svađamo se, sve je lepo, kažemo se koliko se volimo, itd, onda nestaje zauvek bez ikakvog razloga. Volela bih da ostajemo drugarice, ali za to stvarno treba vremena, i bolje ako napravimo pauzu pre nego što pokušamo da opet budemo drugarice.
Korisnikov avatar
By m..
Da, tu pauza mora obavezno da padne, dok se ne rascisti mentalni i emocionalni nered u nama samima. Inace verujem da ako sa nekim imas kvalitetnu vezu, mozes da imas i kvalitetno prijateljstvo, samo u slucaju da je veza isla prvo, prvo mora da se prevazidju bolovi oko raskida i slicno.
Korisnikov avatar
By pthalo
Da, još uvek imam dobar odnos sa dve od mojih bivše. Trebalo je nekoliko godine za to, ali sada kad ih vidim (retko se dešava jer ne žive u Mađarskoj), ili kada se kuckamo na internetu, sve je u redu između nas.
Korisnikov avatar
By m..
Ja imam ok odnose sa svim bivsima koje su mi nesto znacile. Za ostale ni ne znam gde su, sa jednom ne razgovaram. Sa vecinom imam dobre odnose, mada mi je trebalo neko vreme.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Zwezdica
Volela bih da se sve moze udesiti tako da nema onoga cega ima u stomaku kada se, na primer, sretnemo prekosutra na ulici.
Volela bih da vidim dva oka. Ne bih volela da vidim tekstualnu poruku na mobilnom telefonu.
Znacilo bi mi da sve prodje bez finalnih formula tipa: "Ostacemo prijatelji" ili tome slicno. :praznoglavi:
By ...Sitnicava...
Originally posted by the1whowished

Znacilo bi mi da sve prodje bez finalnih formula tipa: "Ostacemo prijatelji" ili tome slicno. :praznoglavi:

A zašto ne?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto krace i sto sazhetije, bez pregolemih uvoda u tematiku.
Da bude znachi kratko, neshto tipa - " Sve prolazi, sve se menja, zbogom ostaj, dovidjenja. " :bye:
Volela bih da joj sto pre vidim ledja, a ne bih volela da vidim lazne ( krokodilske ) suze na lazno tuznom licu.
Znacilo bi mi kada bi mi posle raskida vratila novac koji sam joj pozajmljivala, kao i sve moje stvari koje su ostale kod nje, a zgrozilo bi me kada to ne bi uradila.
A jos kad bi pored toga, pri rastanku, rekla : " Hej, imas 2000 dinara da mi das do prvog ? ", e to bi me vec sablaznilo.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni nije bitno kako ce da me ostavi, bitno mi da ona ostavi mene, ne ja nju...al moze da deluje tuznjikavo, nije na odmet...i da ostanemo ok :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Naravno da bih volela da mi objasni zasto me ostavlja,ali ako ce reci nesto samo da bi rekla,onda bolje neka se okrene i neka ode.Vreme ce pokazati koja ce tu kojoj vise nedostajati.Ne bih volela da mi place,jer ako me vec ostavlja,onda nema mesta suzama.A da,zgrozilo bi me da mi posle 5 min od trenutka kad smo se rastale posalje sms tipa da joj je zao itd.Pih!
By Garbo
Bolje da me ne ostavlja.
Ako ipak mora, neka bude bez plakanja i izjave tipa da joj je zao, da zeli da ostanemo prijatelji ili kako sam ja `ipak divna osoba`. Bljak.
By жњ
Originally posted by m..
Dakle nikako iz vedra neba i bez objasnjenja, ili uz neko lejm objasnjenje.

dodala bih i ostavljanje preko chatova, msn-ova, skajpova ili smsova... ako vec pricamo o apsolutnom dnu :posrani:
By Swanheart
hmm
da mi kaze u lice da je kraj ( ne preko poruka ili msn-a ili nekog drugog oblika internet komunikacije ), da se okrene i ode bez suvisnih komentara i izjava.
Korisnikov avatar
By cranky
Volela bih da ima dobar razlog, da to bude kratko i što manje mučno...i da nema povlačenja izgovorenih reči.

U tom trenutku bih volela da vidim da medju nama nema zle krvi, a ne bih volela da vidim neodlučnost i premišljanje.

Značilo bi mi da nakon toga ostanemo u dobrim odnosima, a zgrozilo bi me kad bi sve ono što je bilo "moje" već sutra pripalo nekoj drugoj.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by ...Sitnicava...

A zašto ne?
To se realizuje ili ne. A povrh svega, rec "prijatelj" za mene ima neku specificnu tezinu.
Prijatelj.
To formulaicno izrazavanje meni deluje razmetljivo i nametljivo.
By Kragi
Treba biti ozbiljan mazohista i odgovoriti na pitanje kako bi ste voleli da vas decko/devojka ostavi :)
Ne bih voleo da me ostavlja .........
By ...Sitnicava...
Originally posted by ...Sitnicava...

A zašto ne?
To se realizuje ili ne. A povrh svega, rec "prijatelj" za mene ima neku specificnu tezinu.
Prijatelj.
To formulaicno izrazavanje meni deluje razmetljivo i nametljivo.
To stoji, ali isto tako mislim da ume biti na mestu kada ti to kaže osoba koja te zaista voli i kao čoveka, ali prosto ne možete da nastavite romantičnu ljubav.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E ja da odgovorim na moju temu, konachno. :drama:

Znachi, radi se o raskidu sa osobom sa kojom sam imala duzu vezu, koju sam neizmerno volela i koja je mene volela.
Ona mene ostavlja, da bude raskid drama potpuna, da plachemo, da se obe ubijemo u pojam, znaci mazohizam do krajnjih granica.. Zasto? Evo zasto, ako sam tu osobu volela jako i davala sve za tu vezu skroz mi je nespojivo da raskid bude mlak i bila bih jos vise skenjana da je mlak.
Raskid sa voljenom osobom nije raskid ako nema drama do ludila i potpunog kidanja!
By alexandermagic
Nisu me ostavljali, ali ako bi se to desilo, najbolje bi bilo ovako:
Originally posted by Swanheart
hmm
da mi kaze u lice da je kraj..., da se okrene i ode bez suvisnih komentara i izjava.
Jednostavno. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Originally posted by m..
Dakle nikako iz vedra neba i bez objasnjenja, ili uz neko lejm objasnjenje.

dodala bih i ostavljanje preko chatova, msn-ova, skajpova ili smsova... ako vec pricamo o apsolutnom dnu :posrani:
Mene jedna ostavila preko spejsa, al sam oprostila. Mislim bilo bi totalno debilno da se vozi 2 sata samo da raskine.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Mene jedna ostavila preko spejsa, al sam oprostila. Mislim bilo bi totalno debilno da se vozi 2 sata samo da raskine.
Sad upadamo u cudnu tehnicko-tehnolosku mrezu, jer....
1. bi bilo totalno debilno da se vozi 2 sata samo da bi raskinula....
ali, sa druge strane
2.mogla je da raskine preko telefona pre negoli preko Majspejsa, nekako je...intimnije?
:retard:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne bih volela...naravno. Ali kao sto kazes, nekada je neizbezno. Valjda.

Volela bih da vidim i znam da je to odluka koju je donela iz pravih pobuda, meni razumljivih, da mogu donekle da se slozim sa njom. To bi bilo idealno. Ne bih volela da mi daje laznu nadu ili da mi kaze "ic not ju ic mi" pa makar i bila istina, jer je to zaista tako izlizana fraza. Ne bih volela da mi kaze da me ostavlja zbog druge. Nekima je tako lakse, u fazonu, to znaci da NIJE zbog njih. Znaci, ja u stvari zelim da me ostavi zbog NAS, to jest mi ne mozemo kao funkcionirati...ma ne znam sta pricam.
Znacilo bi mi da bude iskrena. Do kraja, ali ne i gruba.
Zgrozilo bi me da provalim da mi daje lazne razloge i obecanja.
Korisnikov avatar
By lorna
Kad vidim da više ništa ne mogu da uradim da bih spasila tu vezu,

onda mi više nije bitno kako će ze završiti.

Samo da se završi čim pre.

Ako je volim poštedeću je dugotrajnog raskida,

i otići u momentu kada sam sigurna da će biti ok.
By RuznaGlupaZla
Kako god hoće.
Svejedno.
Ništa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam, mrzim rastanke.
Pretpostavljam da bih htela da cujem realne razloge zasto veza ne moze da se nastavi.
I da, ako postoje stvari koje bi mogle da se zameraju, sa obe strane, sa tim zavrsimo odmah, uz medjusobno 'izvini', a ne da ih povlacimo ko zna kad i ko zna gde, kada vise ne budu bile bitne.
I lazno 'vidimo se, cujemo se', iako to znaci verovatno ne, cisto zbog krize tih prvih dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!