Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Garbo
Kad sam pocela izlaziti sa sadasnjom curom(zajedno smo tri meseci),mislila sam da ce biti samo avantura...i nisam joj rekla istinu o mojim bivsim curama...rekla sam joj da je bila jedna...a bilo ih je vise...
Sad je stvar postala ozbiljna...zaljubili smo se...planiramo zajednicki zivot...izgradili smo ljubav i poverenje...divno nam je.
Problem je u tome sto mene muci to da sam lagala.Osecam se very bed...osecam se prljavom...osecam se kao da je izneverujem...savest mi nije cista!
Toliko puta zelela sam joj reci istinu...al se toliko bojim njene reakcije...upravo zato sto je moja draga vrlo principijelna,mrzi laz...tako bi izgubila poverenje u mene koje sad ima.
Zato recite...da kazem istinu bez obzira na ishod veze i tako se oslobodim griznje savesti...ili nekako pokusati zaboraviti proslost?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne vidim zasto je bitno to sto si imala druge zene. Objasni joj zasto si se plasila da joj to kazes /ti sama znas/
Korisnikov avatar
By shishmish
how old are you?

reci sve ono sto si ovde napisala...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja ne vidim zasto bi se ti osvrtala vise na tu proslost. Rekla si/slagala si je tada, to je bila mozda greska, ali to sve pripada proslost, kao i tvoje bivse cure.
One nemaju nista sa vasom sadasnjoscu.

Ono sto je ispravno jeste da sada i ubuduce budes korektna i iskrena prema njoj, a proslost ostavi gde joj je i mesto.
Korisnikov avatar
By m..
Reci. Mislim, jebes poverenje koje je bazirano na lazi.
Korisnikov avatar
By Myself
Reci, ali sve kao u pocetnom - prvom postu (mis'im sem da trazis savet).
Korisnikov avatar
By Manon
Ljubav i poverenje ne znaci da moras kao u ispovedaonici da pricas sve. Kao sto kaze Zoe ostavi proslost gde joj je mesto i budi iskrena sada i ubuduce. Ali to opet ne znaci da ne treba da imas nesto samo svoje....
Korisnikov avatar
By Myself
Ali devojku to muci. Da je ne muci ne bi ni pitala (sto sam pametna!). Bolje je da kaze. Osecace se bolje. I mislim da nije nista strasno. Mis'im, nije nikog ubila i tako to.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pobogu .. ako je to bilo pre nje, stvarno treba da bude giga mega morončina pa da ti zameri zbog toga. Možda su te baš te prethodne kultivisale tako da si sada ono što njoj odgovara. Nemaš razloga da se plašiš. Reci.

P.S. Ako zbog toga raskine sa tobom (a neće), veruj mi bolje je tako ...
By Dionysus
Поступи искрено са љом, објасни јој све и разумеће, највероватније... Али ће бити повређена и можда мало захладни према теби... Искрено, мене би то јако повредло.
Али, живот иде даље, боље је да јој сад кажеш, него да наставиш да је лажеш...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Manon
Ljubav i poverenje ne znaci da moras kao u ispovedaonici da pricas sve. Kao sto kaze Zoe ostavi proslost gde joj je mesto i budi iskrena sada i ubuduce. Ali to opet ne znaci da ne treba da imas nesto samo svoje....
slažem se, s tim što onda nije ok ni da se laže o toj istoj prošlosti. ili mi reci kako jeste ili mi reci da to nije moja stvar, ali nemoj izmišljati nepotrebne lagarije
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nema potrebe da se osecas krevetasto zbog toga, nije kao da si joj precutala da imas neku polnu bolest ili muza, decu i ljubavnicu u drugom gradu.
Reci da se osecas veoma glupo i uplaseno, ali d amoras da joj priznas nesto.
Korisnikov avatar
By *deni*
Proslost treba ostaviti na miru, tako da to sto si svojoj sadasnjoj ljubavno-seksualnoj partnerki precutala podatke o ranijim vezama ( ljubavnim, ljubavno-seksualnim ili samo seksualnim ) nije uopste laganje, nego jedan sasvim koristan i pametan princip.
Svako od nas ima neku proslost i svako od nas je imao neki zivot i pre stupanja u novu vezu.
Dakle, sasvim je suvisno, pa i neukusno da sadasnjoj partnerki pricas o bivsim curama, pogotovo ako si pre nje bila extra promiskuitetna.
Sta je bilo - bilo je, nego sad gledaj sta ce dalje biti.
:)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
[quote]Originally posted by A.F.K.A.OB
Nema potrebe da se osecas krevetasto zbog toga :lol:
krevet na stranu, smatram da treba da joj kazesh ukoliko mislish da ti nece biti lakshe ako zadrzish to u sebi.
ako je vasha veza bazirana stvarno na takvoj bezuslovnoj ljubavi i poverenju, preci ce preko toga jer si sad bila iskrena i rekla si joj istinu!
By Garbo
Originally posted by *deni*
Proslost treba ostaviti na miru, tako da to sto si svojoj sadasnjoj ljubavno-seksualnoj partnerki precutala podatke o ranijim vezama ( ljubavnim, ljubavno-seksualnim ili samo seksualnim ) nije uopste laganje, nego jedan sasvim koristan i pametan princip.
Svako od nas ima neku proslost i svako od nas je imao neki zivot i pre stupanja u novu vezu.
Dakle, sasvim je suvisno, pa i neukusno da sadasnjoj partnerki pricas o bivsim curama, pogotovo ako si pre nje bila extra promiskuitetna.
Sta je bilo - bilo je, nego sad gledaj sta ce dalje biti.
:)
Uf....daleko od toga da sam bila extra promiskuitetna:neto:
By Garbo
Originally posted by Kiwi
Pobogu .. ako je to bilo pre nje, stvarno treba da bude giga mega morončina pa da ti zameri zbog toga. Možda su te baš te prethodne kultivisale tako da si sada ono što njoj odgovara. Nemaš razloga da se plašiš. Reci.

Thanks for that!:hvala:
By Garbo
Originally posted by A.F.K.A.OB
Nema potrebe da se osecas krevetasto zbog toga, nije kao da si joj precutala da imas neku polnu bolest ili muza, decu i ljubavnicu u drugom gradu.
Reci da se osecas veoma glupo i uplaseno, ali d amoras da joj priznas nesto.
I ja mislim da je to najbolje.:eya:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma cela je stvar da uradis kako osecas,
i to jeste ona zezancija izmedju razuma
i emocija.... sta kad upotrebiti..

Ali mislim, ako te stiska, ako zelis da imas
stvarno cistu stvar u buducnosti, onda joj reci..

Samo nadji pravi model.. kako i kada ces
joj to reci.

:blenta:
By Garbo
Originally posted by andjelat
Ma cela je stvar da uradis kako osecas,
i to jeste ona zezancija izmedju razuma
i emocija.... sta kad upotrebiti..

Ali mislim, ako te stiska, ako zelis da imas
stvarno cistu stvar u buducnosti, onda joj reci..

Samo nadji pravi model.. kako i kada ces
joj to reci.

:blenta:
Zelim cistu stvar pred sobom...treba samo izabrati pravi trenutak:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Lepo je dovedes kod sebe zavezes je za stolicu, sve objasnis i to je to...al budi nezna :P
:carica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
uf ne znam ovde

ne lazem, pa kod mene ne prolazi nikakva laz
ne znam koliko godina imas al' ako ih imas dosta verovatno ti nije
ni poverovala da si imala samo jednu devojku
Korisnikov avatar
By Galateja
Svako govori iz nekog svog ugla (što je i normalno). Osvrnuti se na svačije mišljenje u smislu primene bilo bi ravno šizofreniji. Zato sama iskalkuliši kako bi bilo najbolje i ne slušaj druge. ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Oko cega si se ti istripovala... bzzz
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako ce ta proslost na bilo koji nacin da ugrozi njenu sadasnju vezu, zasto bi, zaboga to cinila?!?!?

A takodje se slazem da PRE SVEGA treba da radis ono sto osecas, pa sama proceni.

Javi sta je bilo! :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kiwi

Dam ti 5 bambija za ovo kultivisale.

Plus se potpuno slazem sa tobom, nasa proslost i iskustva su nesto sto nas izmedju ostalog cini onim sto jesmo, ako neko ne moze da hendluje tudju proslost, neka izlazi sa lutkom na naduvavanje, jer svi imamo proslost i svi smo tu i tamo pravili greske u istoj.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zoe
Ako ce ta proslost na bilo koji nacin da ugrozi njenu sadasnju vezu, zasto bi, zaboga to cinila?!?!?

A takodje se slazem da PRE SVEGA treba da radis ono sto osecas, pa sama proceni.

Javi sta je bilo! :)
Zasto bi bila u vezi s nekim ko nije u stanju da zivi s njenom prosloscu? Zans ono kao, ma volim ja Britaniju, ali nikako ne zelim da znam za njenu kolonijalnu proslost.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ako sam ISTA u zivotu naucila: istina UVEK ispliva na videlo.
bez ikakve sumnje.

stoga te poZurujem u kaZIvanju iste.
jer IStina (iskustvo sa prethodnim devojkama etc)- TO SI TI. !! a ona trenutno gradi zivot sa nekim ko se lazno predstavio (ali, zbog sasvim oprostivih razloga)/

p.s. ako raSkine, onda je groZomorni raQn od cice.
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. ne bi SKodilo da veliCHas vrednost vase veze dok budes govorila istinu, tipa:

'nikad ne bih pretpostavila da cjes se TI pojaviti u mom zivotu, bas takva kakva jesi, savrsena za mene. da, slagala sam.. alI samo zato sto sam u tom momentu izgubila 'veru u pravu ljubav' koju si mi ti vratila, i truD koji se ulaZE da se stigne ovde gde smo. a postiGLe smo mnogo zar ne??
ne zelim da zvuci da se pravdam ali mislila sam (pa ubaci delove svog posta)... ma ne znam ni ja sta sam mislila tih prvih dana. to je proslost, kao sto su one proslost. i svakog dana sam ti zelela recJI, ali se nisam usudjivala da ucinim bilo st ada te izgubim. ne mogu da zamislim zivot bez tebe !! na neki cudan nacin te se i plasim, plasim se mocji koju imas nadamnom, plasim se da mi vise neces verovati.
ali zar nije LJUBAV i oprostaj? da mi nije stalo do tebe ovoliko, ne bi smo bile ovde, ne bih ti pricala ovo (e tad je brate moSHG i zaprosit :smeh: )

i oevo, stojim pred tobom. pogresila sam. to dokazuje da sam covek, a ne vanzemaljac.
covek koji te VOLI, nekad vise i od sebe.

........
u je, al sam se prosrala. idem lalam protiSSImo :cobanica:
By Garbo
Originally posted by Kittrie
p.s. ne bi SKodilo da veliCHas vrednost vase veze dok budes govorila istinu, tipa:

'nikad ne bih pretpostavila da cjes se TI pojaviti u mom zivotu, bas takva kakva jesi, savrsena za mene. da, slagala sam.. alI samo zato sto sam u tom momentu izgubila 'veru u pravu ljubav' koju si mi ti vratila, i truD koji se ulaZE da se stigne ovde gde smo. a postiGLe smo mnogo zar ne??
ne zelim da zvuci da se pravdam ali mislila sam (pa ubaci delove svog posta)... ma ne znam ni ja sta sam mislila tih prvih dana. to je proslost, kao sto su one proslost. i svakog dana sam ti zelela recJI, ali se nisam usudjivala da ucinim bilo st ada te izgubim. ne mogu da zamislim zivot bez tebe !! na neki cudan nacin te se i plasim, plasim se mocji koju imas nadamnom, plasim se da mi vise neces verovati.
ali zar nije LJUBAV i oprostaj? da mi nije stalo do tebe ovoliko, ne bi smo bile ovde, ne bih ti pricala ovo (e tad je brate moSHG i zaprosit :smeh: )

i oevo, stojim pred tobom. pogresila sam. to dokazuje da sam covek, a ne vanzemaljac.
covek koji te VOLI, nekad vise i od sebe.

........
u je, al sam se prosrala. idem lalam protiSSImo :cobanica:
Ma dobra si...tnx!!!
Ipak nakon dugog razmisljanja,poznajuci nju...ugrozila bih vezu...izgubila bi njeno poverenje.Ona bi se uvek pitala dal postoji jos nesto koje joj nisam rekla.
Misliiiim.....trebalo je to na pocetku...ne bi bilo nikakvih problema sa njene strane...ovako sada je prekasno.
Pametnije je zacepiti usta,ostaviti proslost gde joj je mesto...i ne ciniti iste greske u buducnosti.:cekam:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nije pametnije jer zivite u lazi.
samo je lakse.

naravno, odluka je tvoja, a vidim i vecj doNesHena. onDa se samo nadaj da Cje za to saznaTi kad vise ne budete zajedno :molise:

o5 kazem: istina UVEK ISPLIVA NA VIDELO.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!