- 26 Apr 2007, 22:19
Osobe koje ne znaju sta su....? Kao npr. bi, lez,str8 itd....? Da jednostavno nisu nista od toga, ili jesu jesu sve po malo...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by жњIli to, ako te nista ne privlaci, onda ne mozes znati sta te privlaci :aristotel:
postoje.
nazivaju se aseksualci.
Originally posted by m....slazem se!Originally posted by жњIli to, ako te nista ne privlaci, onda ne mozes znati sta te privlaci :aristotel:
nazivaju se aseksualci.
Ili su pubertetlije koje se tek pronalaze. Znam dosta strejt ljudi koji su po sopstvenom priznanju experimentisali sa istim polom u teenage danima, i otkrili da su zapravo hetero. I obrnuto, vecina nas ovde, koji smo gay, smo imali neke pokusaje hetero petljanja u pubertetu. Neki nisu, blago njima.
Ili su u denialu. Tj privlace ih (i) osobe istog pola, ali to usled autohomofobije i kojekakvih strahova nisu u stanju sebi da priznaju, ili im je prosto lakse da to potisnu, ignorisu/whatever.
Originally posted by m..Ja ne mislim da je blago onima koji nisu, bilo da se radi o str8 koji nisu experimentisali sa svojim polom ili gay sa suprotinim. Znala sam ljude obe orijentacije koji kad ja pocnem da pricam o mojim teen danima koji su bili skroz uzbudljivi zale sto nisu i oni malo eksperimentisali i ludovali. A cak i kada su skroz sigurni u ispravnost svog puta, opet se ne bih nikad menjala sa njima.
Ili su pubertetlije koje se tek pronalaze. Znam dosta strejt ljudi koji su po sopstvenom priznanju experimentisali sa istim polom u teenage danima, i otkrili da su zapravo hetero. I obrnuto, vecina nas ovde, koji smo gay, smo imali neke pokusaje hetero petljanja u pubertetu. Neki nisu, blago njima.
Originally posted by DinaPa ja bih def upala u neku podgrupu, ali 99% vremena balim za nekom zenom, pa se ni ne sekiram oko toga...Originally posted by m..Ja ne mislim da je blago onima koji nisu, bilo da se radi o str8 koji nisu experimentisali sa svojim polom ili gay sa suprotinim. Znala sam ljude obe orijentacije koji kad ja pocnem da pricam o mojim teen danima koji su bili skroz uzbudljivi zale sto nisu i oni malo eksperimentisali i ludovali. A cak i kada su skroz sigurni u ispravnost svog puta, opet se ne bih nikad menjala sa njima.
Sto se pitanja tice, postoji. Ja cak mislim da su te podele jako sture i odgovarajuce samo za jasno odredjene ljude. Oni koji ne mogu da se deklarisu ili lutaju onda ispadnu neiskreni, nedovoljno hrabri i statijaznam. Ja kad upoznam osobu obicno pomislim da nije nista od toga nego imaju svega pomalo i onda im je teze da definisu sebe i nadju neki put. Jednom je (cini mi se) Unicorn pisao na forumu potpodele podela pa je ispadalo da ima mnogo vise grupa ljudi. To se meni dopalo, jer cini mi se da bi onda i nedefinisani ljudi mogli da se definisu i "potpadnu" pod neku grupu.
Originally posted by Dinaevo ja sam primer nekoga ko je dosta lutao i nije mogao da se daklarishe ranije (a mozda ni sada u potpunosti) a odgovorno tvrdim da nema veze sa neiskrenoscu ili nedovoljnom hrabroscu! jednostavno postoje neke stvari koje ne dozvoljavaju da se tek tako svrstam negde.
Sto se pitanja tice, postoji. Ja cak mislim da su te podele jako sture i odgovarajuce samo za jasno odredjene ljude. Oni koji ne mogu da se deklarisu ili lutaju onda ispadnu neiskreni, nedovoljno hrabri i statijaznam. Ja kad upoznam osobu obicno pomislim da nije nista od toga nego imaju svega pomalo i onda im je teze da definisu sebe i nadju neki put. Jednom je (cini mi se) Unicorn pisao na forumu potpodele podela pa je ispadalo da ima mnogo vise grupa ljudi. To se meni dopalo, jer cini mi se da bi onda i nedefinisani ljudi mogli da se definisu i "potpadnu" pod neku grupu.
Originally posted by LolaRennT85Eo ja. Isto sam se tako nekad zabrinjavala oko definisanja, pošto mi "biseksualno" nikad nije zvučalo kao reč u kojoj se pronalazim. Nešto najbliže onome kako ja doživljavam svoju seksualnost je "humansexual", pa ako baš nekad negde u neki formular budem morala da upisujem orijentaciju, upisaću to. Inače me baš nešto zabole za sopstvenu neorijentisanost, otkad sam skontala da ista nije potrebna meni, nego ljudima oko mene ne bi li me negde smestili. A to već nije my problem.
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....
Originally posted by LolaRennT85
Sebe godinama pokusavam da svstam u neku grupu, ali ne mogu... Dugo mi se svidjaju devojke, ali i muskarci su mi ok, dok sa njima ne znam da li bih isla do kraja opet do kog sam vec dosla, mislim na sex tj vodjenje ljubavi... u nekim periodima se cak osecam asexualno.. a nekad mi padne na pamet, da bi moj zivot mogla da zamislim i kao str8 osoba... tako je vec neko vreme, i uopste sebe ne mogu da definisem.. Pa pomislim da bi moja "idealna" osoba bila zena sa muskim polnim organom, da ne budem prosta... itd, sta reci![]()
Pre me je to dosta opterecivalo, ali sada razmisljam tako, da me bas briga sta sam, ali me je zanimalo da li ima postoji neko ko je slicne orijentacije....
Originally posted by *PiNkLoVe*Mislim da grešiš. Penetracija je sam čin ulaska nečega u vaginu, bez obzira da li je to prst, palica za bubnjeve, vibrator ili penis.
Well, to ne bih nazvala penetracijom, pod penetracijom sam imala u vidu ulazak muskog polnog organa i vibratora...
A prstici su nesto drugo, to mi je ok:)))
:stidljivosesmeskaicrveni:
Originally posted by жњnaprotiv..mislim da su seksualci .ne moze me definisati spadanje u grupu..ne moze me definisati naziv koji se namece..bilo kakva pripadnost..bilo kome,cemu me uzasava..sad za razliku od tebe, ja pricam o sebi..mozda smo slicni...
postoje.
nazivaju se aseksualci.
Originally posted by *PiNkLoVe*Nazalost, uvek se nesto ocekuje, pa nas veseli priklanjanje ocekivanom. cak i ako je to gotovo neprihvaceno, ipak..ocekuje se, pa kao da nam je lakse da budemo super laka teska i koje vec kategorije postoje..a onda se pojave oni koji ne mogu ni u muva kategoriju uci a ipak nesto predstavljaju, ipak su tu, jaci i umniji..mislim da su oni suci koji ne dopustaju haos..haos su fijocice u koje trpamo..jer fijoke kad tad moramo izvuci ili same popadaju od prenatrpanosti..i sta tad.
Kategorije i sluze za to da bi se ljudi po njima razvrstavali, u suprotnom bi vladao haos.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!