Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Evo jedno pitanjce za uni devojke (tj. skoro 99% :D ): Dakle, da li vas određene glumice/prolaznice/pevačice (svi oblici lepotica) inspirišu isključivo za aktivnu, odnosno pasivnu rolu.
E, sad malo intime... :blush: Mene Sofia Coppola mami da joj se predam kao jedna mila&poslušna ženskica dok sa Naomi Wats (izdanje dotične u filmu Bulevar zvezda) ne bi silazila i verujem da bi me posle boleo jezik, a verovatno i još mnogo toga.

Kako je kod vas?

P.S: Izgleda da mi se približava sredina ciklusa.:doh:
Korisnikov avatar
By m..
Mene niko i nista ne inspirise za iskljucivo aktivnu ili iskljucivo pasivnu ulogu. Desava mi se doduse da me odredjena zena inspirise da joj radim nesto odredjeno, tipa ima jedna koju kad god da vidim uzasno zelim da poljubim u vrat sa ledja (nego se nekako suzdrzavam) i tako to.
Korisnikov avatar
By Galateja
Kada govorim o nečem konkretnom svakako da se ne preusmeravam isključivo na pasivnu ili aktivnu ulogu, nekako bi mi bilo nepotpuno. Situacija iz početnog posta je usmerena više na fantazije, na mentalni scenario koji budi realnu akciju u datom momentu, prema konkretnoj osobi.
Korisnikov avatar
By Mars
[offtopic]Ja pomislio po naslovu teme da se radi o o uniju i nekoj daleko bilo... neću ni da pominjem šta mi je palo na pamet-dobro da nije to u pitanju!

Pre nego što izadjem, Galateja - Naomi Watts. Narezao na poslu nekome "Bulevar Zvezda", i pustio da vidim da li je sve ok (loša i nepotrebna navika), i BAŠ bude scena Naomi i Rita na krevetu, i BAŠ u tom trenutku uđe jedna starija ozbiljna koleginica i zabulji se umonitor...

[/offtopic]

:pirat:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Kada govorim o nečem konkretnom svakako da se ne preusmeravam isključivo na pasivnu ili aktivnu ulogu, nekako bi mi bilo nepotpuno. Situacija iz početnog posta je usmerena više na fantazije, na mentalni scenario koji budi realnu akciju u datom momentu, prema konkretnoj osobi.
Uh, nesto sebi ne dozvoljavam bas da fantaziram ovih dana, ionako mi je libido over the roof...
Stra' me.
Mada da, uglavnom, ako vec fantaziram - ja sam u aktivnoj ulozi... Jedini nacin da zamislim sebe u pasivnoj ulozi je da budem vezana, a to nekako nije my thing.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... pojma nemam... Ja se uglavnom popalim na dominatrix ribe pa bi covek pomislio da se pronalazim u pasivnoj ulozi... Medjutim, ja volim da dominiram u krevetu, a uvek mi fantazija bude da zadominiram tom dominatrix damom i da imam aktivnu ulogu, tako da...
Btw, nesto me ne pale bledunjave, providne, tihe ribice.
Korisnikov avatar
By m..
Joj ni mene (ne pale bledunjave...), doduse mene ne pali ni AJ, nekako ne mozes da naslutis nikakav karakter na osnovu izgleda, bar ja ne mogu...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Reci aktivna i pasivna nemaju znacenje kada je u pitanju vodjenje ljubavi u mojoj glavi. Pruzanje je primanje, primanje je davanje, davanje je pruzanje, kod mene sve znaci jedno - to make love.
Kako kaze Hese u Narcisu i Zlatoustom pravo uzivanje ljubavi osetice onaj koji uziva podjednako i dok ljubi i kad je ljubljen. (parafraziram po secanju, davno bese kad sam to procitala)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by baby_girl
Reci aktivna i pasivna nemaju znacenje kada je u pitanju vodjenje ljubavi u mojoj glavi.
Slažem se sa tobom, kada je reč o vođenju ljubavi. Međutim, ja ne govorim o tome već o erotskoj fascinaciji. Kada pomislim na svoju devojku formira mi se u svesti pojam vođenja ljubavi. Međutim, kada vidim Sofiu Coppolu meni krv jurne pravo ispod malog stomaka i u mozgu mi se nacrta dotična kao dominantna. :blush:
Korisnikov avatar
By Galadriel

meni krv jurne pravo ispod malog stomaka i u mozku mi se nacrta dotična kao dominantna. :blush:
ooooooo da. i get it :sweet: ne smem da mislim dalje o povratnim reakcijama :blush:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
o erotskoj fascinaciji
O, erotska fascinacija... Zasto bih se klonila sebe? To mi se desava na ulici cesto, pogotovu kada nam se pogledi sretnu (a ja onda moram da se osmehnem, bla, bla, bla...). :spijun:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ispade da se na ovom forumu devojke ne prepuštaju maštanju, ili i ako maštaju uvek su uni, ili ih sram da podele to sa ostatkom foruma.:smug:
Korisnikov avatar
By m..
ma mashtam ja, samo ne trenutno, eto jutros sam bila pasivna.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
99 % riba uni? :iskolacen:
ja sam stekla bas suprotan utisak. ili sam upoznavala il striktno aktivne ili krajnje pasivushe! al dobro, ko zna gde se ja krecem, nisam dugo bila na regresivnoj terapiji... :zev2:

retko kad mastam o poznatoj licnosti, a ako se to i desi, nekako volim da sve bude na istoj razini. nemoguce mi je da sebe postavim u neku odredjenu pozu ili ulogu, ili da nosim striktno istu energiju da bih sebe erotski definisala kao aktivnu ili pasivnu!
By Snow_Crystal
Mene moj bebiron uvek inspirise tako da mi ne treba niko drugi....:saint2:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sto rece jedan forumas na pitanje da li je pasivan ili aktivan u krevetu - pasivan sam k'o crna zemlja. Tako i ja, uvek pasivna i sve fantazije i akcije su u tom smislu. :blush:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.........ja kad god vidim na Tv-u ili Netu neku sexy ribu, uvek zamisljam da cu ja njoj radim ovo ili ono :fuck: jer ona je MENI popaljiva, a ne ja njoj, ja sam dobila taj nagon :lol:

A u RL, je kod mene vrlo zanimljiv slucaj.....ja sam u sustini vrlo stidljiva fizicki (iako mi niko zivi ne veruje, jer i zimi i leti hodam u minicima, dekolteima i sl. :sigh: ), ali uvek nekako ispadne da ja, bar na samom pocetku ljubavne igre, dominiram......onda se kasnije sve obrne-okrene, ne zna se ko koga.......
:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Andjelina - sa njom bih bio sve što treba .. i aktivna i pasivna
Ketrin Zita Džons - sa njom aktiv ... mnogo puta i mnogo poza
Eartha Kitt - njoj bih dao da me delje .. sa njom bih bio samo p
Korisnikov avatar
By Galateja
Kad sam postavila ovu temu, htela sam da 'demistifikujem' (joj, što to pretenciozno zvuči) začudnost na koju su me nagnale 2 pojave:
1. Tad su na forumu učestalo nicale teme o muškoj a/p/u ulozi, gde se seksualna uloga dovodila u usku vezu sa, otprilike, ovim 'aktivan sam, moćna sam osoba'. Nema veze što to nije direktno napisano, ali moglo se čitati između redova.
2. Zatim, zaintrigiralo me je da li su devojke sklone da povežu sujetu sa seksualnom ulogom. Istina, kod cura je to nešto suptilnije, ali i ovde se između redova može čitati o preferenciji ka ženskom mačoizmu u smislu 'ja sam AKTIVNA, ja sam GLAVNA' ili 'svi smo mi uni'.

Nisam uspela ni u kakvoj 'demistifikaciji', tema je napunila jedva jednu stranu, devojke se nešto ne izjašnjavaju, ali nije ni bitno.

Svi smo mi uni. ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahhaha..odlicno!

ali mene stvarno mnogo smori da budem aktivna ili pasivna all the time.....
Korisnikov avatar
By Zoe
Hlaefdige, mislis li na previse gimnastike?
By Tresh-grl
Hmmm....slazem se....zavisi sta koja devojka prema kojoj imam neki sexualno naboj tacno izaziva kod mene....
Recimo od poznatih licnosti...Naomi Kampbell...njoj bi se potpuno predala a Monicu Belluci bih razvalila onako svetski....
Korisnikov avatar
By tramp
mene zvezdice nikad ne pale ni na koji nacin ali zato definitivno u RL postoje zene koje me podsticu na jednu ili drugu ulogu
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Vi's ja imam taj problem, da kad mi je neko toliko fizicki privlacan, uopste ne mogu da zamislim sex sa njim :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A sta kada vam se prvo neka devojka pipa, pipa, pipa, a zatim pozelite da vas ta neka pipa, pipa, pipa svuda? Kao plima aktivnosti posle prime pasivnosti ili obrnuto........
Korisnikov avatar
By ultraviolet
o, da. jednu bih pustila da me osvoji (haha), a onda joj ne bih dala da se mrdne. ima taaaaaaakav donji deo leđa i liniju brade da mi dođe da plačem sad :D
završava se njenim ležanjem na mom ramenu i to bi bilo to, jedini slučaj i primer.
Korisnikov avatar
By Blady
Bas sam dosta razmisljala, ovde bih radije zalepila sebi etiketu uni, mada sa vecinom poznatih bi bila pasivna :blush:

Kao npr
Bila bih pasivna sa:

Sofia Boutella
Slika

Angelina Jolie
Slika

Charlize Theron morala sam dve :bale:
Slika
Slika

Bila bih aktivna sa:

Gemma Ward
Slika

Reese Witherspoon
Slika

Umorila sam se.... jbte sta je plavusa :shok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!