Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By explorerBgd
Neobicno pitanje :hvala:
Kako se osecate na visokim potpeticama. Ja sam muskarac (makar formalno) :yes: ali me strasno pali ideja da stanem na stiklice. Po ceo dan posmatram ribe na njima, mislim da vec mogu od oka da proceim visinu...
Drage dame kakav je vas stav o tome. Mislim da su stikle najmanje od svega stvar povecanja sopstvene visine.
By жњ
ja imam veliku zelju da naucim da hodam na stiklama. ove zime kontala da kupim cizme na stileto... ali frka mi. mnogo bre zajebano
Korisnikov avatar
By Delete
Nista posebno, samo je mngo lakse izgubiti ravnotezu i pasti nego u patikama.
By жњ
Originally posted by Delete
Nista posebno, samo je mngo lakse izgubiti ravnotezu i pasti nego u patikama.

but it`s sexy as hell :bale:
Korisnikov avatar
By Hys.
nego sta su :bale:
xyz-ako hoces da hodas u stiklama kako treba, zamisli kao da te nesto vuce "na gore" dok hodas, ispravi se maksimalno, ramena nazad i spustena (kao u baletu) i ne "nabadanje" kao sto devojke ovde masovno hodaju, vec klizenje:)
srecno, and dont break yout neck:kiss:
one cipelice koje si videla, ne vidi se na toj slici, ali imaju tanku stiklu od 8 santima :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Ja volim stikle, nego me posle zajeano bole noge (a i ja neistrenirana stanem na 10ke i onda djuskam celu noc, pa se cudim posle...)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by explorerBgd
Neobicno pitanje :hvala:
Kako se osecate na visokim potpeticama. Ja sam muskarac (makar formalno) :yes: ali me strasno pali ideja da stanem na stiklice. Po ceo dan posmatram ribe na njima, mislim da vec mogu od oka da proceim visinu...
Drage dame kakav je vas stav o tome. Mislim da su stikle najmanje od svega stvar povecanja sopstvene visine.
pitanje je jako neobicno, potpuno sam sokiran :nokti:

Obuj te stikle i probudi tu zenu u sebi...jer, gde je stikla, tu je i haljina, pa sminka, ma bices hit...
Korisnikov avatar
By coka
jao neko se setio stiklica :hail:
obozavam stikle, ranije sam ih nosila samo po zurkama ali ove godine i zimske cizmice su mi na stiklu (odustacu od njih tek kad bude poledica :( ). Svi me pitaju kako me ne bole noge ali zaista navikla sam se skroz na njih a nije bas sad neka stikletina :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne nosim ih iz bezbednosnih razloga za sada:smilegrin:
By Çâðê_DUP
Obozavam stikle i najbolje hodam na stiklama. Samo ne volim bas one ultratanke, kao iglice, a sto se igranja tice, opet mi ne smetaju nesto preterano. Cak sam na jednoj zurci igrala sa samo jednom stiklom, naime, otpala mi je druga. Cudan je osecaj praviti se da stikla na drugoj cipeli postoji, a ona je ..hm..ko zna gde je zaglavila.
By Çâðê_DUP
Originally posted by baby_girl
uhh .. ubices me tim avatarom ... :droll:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by baby_girl
takodje :D a i kada bih stala na shitkle,otishla bih nebu pod oblake,neka hwala :nono:
Korisnikov avatar
By Dina
Nekad sam se nesto lomila na njima kao da bi drugima bila lepa, a i to je bilo samo uvece i u nekim specijalnim prilikama... ali ih vec godinama ne nosim i mnogo mi je lepse... Nesto ih ne volim ni na drugima, valjda me podsecaju na neugodne dane nosenja stikli...

:tornado:
Korisnikov avatar
By tramp
nosim ih vrlo retko, uglavnom iskljucivo na sceni
ne volim ih preterano jer su uglavnom neprakticne i neudobne
sto se tice gledanja - mrzim ruzna stopala a cesto zene koje su non stop na stiklama imaju izoblicena stopala, kao recimo i balerine ... a kako je meni lepota stopala bitnija od recimo lepote listova ...

od svakodnevnih imam par cizama sa malo vecom petom

@xyz - gde da ucis hodanje u iglicama zimi :drama:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Pa kad stanem na stiklice i nactram obrvice :ogledalce:
pa zanjisem sa bedrima, plavom kosom i njedrima
bila bih ko ona DAMA IZ LONDONA :smeh:
By explorerBgd
A da ste videli dve zenske ispod prozora moje kancelarije. Obe u cizmama na tankim desetkama. Jedna u crnim koznim pantalonama. Malo su se izvacarile pa je onda plavusa pocela cistiti cizme crnki u koznim pantalonama, cini mi se papirnom maramicom. Malo kasnije dodje taxi i nestadose :novinar:
Korisnikov avatar
By m..
Lol. Sve redom nose stikle i tako to, a onda odem na zurku i vidim samo trenerke. Tako nekako. :p
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by m..
Lol. Sve redom nose stikle i tako to, a onda odem na zurku i vidim samo trenerke. Tako nekako. :p
:lol: :lol: :lol:
By Korisnica
I ovako sam "Danilovicka" jos i stikla ....bilo bi - " Dobar dan Gospodjice bandero!"
Korisnikov avatar
By Nelly
Nije to za mene.
Nisam ni probala da vidim kako je, eto koliko mene to zanima.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, ja klao trazim neke stikle vec godinu ipo dana (to se uglavnom svodi na to da zdraknem u poneki izlog jednom ili dvaput nedeljno), i nisam nasla jos nijedne koje bih nosila. jedne su bile skroz fine, al su imale stiklu peticu, a to meni ne radi posao, mislim sta cu da se mucim sa tom stiklom kad ne dodjem ni do metar sedamdeset? Razumem da je gotovo nemoguce naci dvanaesticu u broju 37 ( a da ne izgleda ovako: Slika)
al ne odustajem....
Korisnikov avatar
By Kitee
Nosim ih svakodnevno... Uglavnom sam u stiklama... Na poslu obicno nosim sesticu, a kad izlazim osmicu, u jako retkim situacijama desteku, i to onda uglavnom bude izuzetno tanana stikla. Lepo se osecam u njima jer ih godinama nosim i toliko sam navikla da mi nikakav problem ne bi bio ni da trcim u njima.
Korisnikov avatar
By m..
Ju kuku, meni juce jedna fina devojka obechashe da ce i kupiti neke uloske da mogu da nosim broj 38. Ako to uradi ima da se zaljubim pa bila 8x strejt i imala decka.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
moćan osećaj :yes:
interesantno je koliko obuća utiće na celokupnu odevnu kombinaciju. npr. jedne te iste farke u kombinaciji sa štiklicama su u odnosu na npr. kombinaciju sa patikicama, well, something else :)

ne nosim ih često, ali imam svojih momenata :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Azdaja
visoka sam, ali volim i nosim visoke potpetice HA :)
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by жњ
ja imam veliku zelju da naucim da hodam na stiklama. ove zime kontala da kupim cizme na stileto... ali frka mi. mnogo bre zajebano
:yes:
Nosila sam samo za maturu i kada sam svirala u folkloru ( mada to je bio panj, ne stikla :lol: ). Ove koje sam nosila za maturu, sam tada obula i cini mi se jos jednom, toliko o tome :shmi:
Znj rece da su "sexy as Hell", slazem se sa tim :bale: , ali na nekom drugom, draze su mi patike ili cipele sa manjom platformom ( Motorke npr :rock: )

:cowboy:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Darling
Originally posted by жњ
:yes:
Nosila sam samo za maturu i kada sam svirala u folkloru ( mada to je bio panj, ne stikla :lol: ). Ove koje sam nosila za maturu, sam tada obula i cini mi se jos jednom, toliko o tome :shmi:
Neko rece da je "sexy as Hell:, slazem se sa tim :bale: , ali na nekom drugom, draze su mi patike ili cipele sa manjom platformom ( Motorke npr :rock: )

:cowboy:

:lol:

devojke BALANS BALANS :lol:
Korisnikov avatar
By Li
Nosim samo kada su prilike takve, imam ih vise komada. Ali najlepse mi je bre u patikama. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Neve
Originally posted by explorerBgd

Kako se osecate na visokim potpeticama.
Klimavo. :D
Em sam smotana, em volim stabilnost.. tak da ih ne nosim ^^
To mi je isto kao hodati u/na štulama.. :balerina:
By жњ
iju, vid teme :lol:

u medjuvremenu su mi postale deo svakodnevice... imam cak i papucu-stiklu :lol:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!