Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Da li je iko od vas cuo za ovu lezbo verziju My so called life? :love:

ja sam sinoc odgledala prve tri epizode i odusevila se :love: preslatke su :sweet:

Slika

Slika

Slika

Sugar Rush has the potential to be an interesting, if not original, story. Kim Lewis is a middle-class, privately educated 15-year-old from the suburbs of Brighton, a town on the English south coast, to whom two life-changing things happen in quick succession: her mother abandons the family home, and Kim has to leave her private girls’ school and go to a local state school with a terrible reputation. Leaving Preston High also means losing best friend Zoë “Saint” Clements, but this trauma is soon forgotten when she meets Maria “Sugar” Sweet, the coolest, hardest, most beautiful girl at Ravendene Comprehensive.

Sugar is the classic bad influence, introducing Kim to a world of underage drinking, drugs, and sex. Lesbian sex, in fact, as Kim falls in love with Sugar and Sugar falls into bed with Kim. Teenage love and sex are highly combustible and it isn’t long before our heroines burn themselves out, leaving Kim to pick through the ashes of her first love...

odo da zakljucam sobu i nastavim sa gledanjem :kokice:
Korisnikov avatar
By Val
Vratili ti kljuc??? :yay:
By жњ
Originally posted by Val
Vratili ti kljuc??? :yay:

jock, isti je za sva vrata, pa sam cjornula onaj iz kupatila :giggle:
By Melibea
Amnjezo skinula sam i drugu sezonu pa ako oces jafni da ti dam pa da je prerezes.... :luda:
By жњ
Originally posted by Sparkic
Amnjezo skinula sam i drugu sezonu pa ako oces jafni da ti dam pa da je prerezes.... :luda:

hvala sparkic na ponudi :kiss:

ali sam dobila dvd sa oba serijala :trampolina:
By Melibea
Dobjo dobjo,nema pjobjema....
Korisnikov avatar
By m..
Me wants to see that.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Prosle godine sam u First Out-u, u Londonu, pokupila neki casopis sa recenzijom S. Rush-a, i...nisam odusevljena onim hvalospevom. Zvuci mi previse teeny i sleezy.
By жњ
Originally posted by the1whowished
Prosle godine sam u First Out-u, u Londonu, pokupila neki casopis sa recenzijom S. Rush-a, i...nisam odusevljena onim hvalospevom. Zvuci mi previse teeny i sleezy.

Odgledala sam oba serijala :love:

@the1whowished - i ja sam mislila da je teeny i sleezy kad mi je drugarica prepricavala sta gleda i jos sam joj pomerala dupe sto gleda, kako sam rekla "taj teenage crap". Cim sam odgledala seriju shvatila sam da se sa svoje 24 godine mogu u velikoj meri identifikovati sa doticnima, jer i dalje studiram i zivim sa svojima i muce me donekle slicne dileme. Ustvari, vecina devojaka sa ovog foruma se vise moze identifikovati sa ovim akterkama nego sa vlasnicama galerija iz druge nama vrlo poznate serije.

Sam koncept serije je totalno drugaciji od l worda, tako da se slobodno mozete prepustiti uzivanju u necem novom ne ocekujuci bilo kakva poklapanje ili ponavljanja.

Preporucujem ovu serijicu u vreme predaha izmedju dva serijala l worda :up: Sad ih je dveee jouujj :meda:
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia
Da li je iko od vas cuo za ovu lezbo verziju My so called life? :love:

ja sam sinoc odgledala prve tri epizode i odusevila se :love: preslatke su :sweet:

Slika

Slika

Slika

Sugar Rush has the potential to be an interesting, if not original, story. Kim Lewis is a middle-class, privately educated 15-year-old from the suburbs of Brighton, a town on the English south coast, to whom two life-changing things happen in quick succession: her mother abandons the family home, and Kim has to leave her private girls’ school and go to a local state school with a terrible reputation. Leaving Preston High also means losing best friend Zoë “Saint” Clements, but this trauma is soon forgotten when she meets Maria “Sugar” Sweet, the coolest, hardest, most beautiful girl at Ravendene Comprehensive.

Sugar is the classic bad influence, introducing Kim to a world of underage drinking, drugs, and sex. Lesbian sex, in fact, as Kim falls in love with Sugar and Sugar falls into bed with Kim. Teenage love and sex are highly combustible and it isn’t long before our heroines burn themselves out, leaving Kim to pick through the ashes of her first love...

odo da zakljucam sobu i nastavim sa gledanjem :kokice:
znaci radi se o tome da se mlada i nevina kim primila na tu antidronfulju i da ju je ona izradila. super, bice plakanja. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
And OFCOURSE serija je british... Mis'im... :D
By Çâðê_DUP
Drage moje, ja nisam gledala L-world, da li ima neka milostiva gospodjica koja bi me opskrbila nekim serijalima (ima ih na tuce i tisuce koliko sam upucena)i taj Sugar Rush, nisam ni Will & Grace gledala, jer mi tema nije interesantna, nekako se ne identificiram s time ... ali, ako su u pitanju neke matore koke buch izgleda koje se maskiraju u andro tako sto pustaju duge kose, koje piju caj u nekoj tamo galeriji pro intelectu i sl, onda nista ...

apropos sugar rush-a slican je film "13" u kojoj jedna bi devojka uvodi nevino dete (tinejdzerku) u svet droge, alkohola i (ali)strejt seksa, tak da ... :sigh:
ali zato je spopadala njenu kevu i pomalo su vezbale ljubljenje za momke :lol:
s tim da je ta devojka iz "13", ta zlocesta meni jako simpaticna, a ove dve male, koliko vidim sa slike, nisu neke lepotichice, mada sto da ne, vredi pogledati :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Angelina777
apropos sugar rush-a slican je film "13" u kojoj jedna bi devojka uvodi nevino dete (tinejdzerku) u svet droge, alkohola i (ali)strejt seksa, tak da ... :sigh:
ali zato je spopadala njenu kevu i pomalo su vezbale ljubljenje za momke :lol:
s tim da je ta devojka iz "13", ta zlocesta meni jako simpaticna, a ove dve male, koliko vidim sa slike, nisu neke lepotichice, mada sto da ne, vredi pogledati :D
Mmm, 13ica je super, btw scenario za taj film je pisala klinka od 13 dina, sto je krajnje sumanuto, s obzirom kako je ukopcala neke stvari...
Korisnikov avatar
By hush
cula sam za seriju, nece ona nigde pobeci...odgledacu je kad-tad, I think.. :misli:
By Çâðê_DUP
Odgledala malocas 4 epizode iz 1.serijala (izem ti serijal od 4 epizode) i jednu iz 2-og, ostala jos jedna, nemam zivaca vise.
Na pocetku sam uzivala. Zapravo, meni je tu jedino interesantna Sugar, pa sam sve vreme ocekivala nesto .. nesto .. i to je trajalo, isprekidano dosadnim upadima mame jebachice, dekoratera i tate s loshim zubima.
Sve vreme sam zapravo buljila u Sugar i njeno dupe i sise, kao najgori, napaljeni strejter, a kulminaciju doziveh kad su se njihale na onom krevetu .. i pomislih, da, da, da ... i opet nista.
Kad sam na kraju docekala poljubac, prekinula me je neka nova prica, nova devojka, Sugar je u zatvoru i prica kako je cock super, a ta druga, koja ni na sta ne lici ima nekog momka i ... vise se ne secam .... :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

Nastavicu malo kasnije, kad odspavam.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
omg! upravo sam odgledala obe sezone i odusevila se! a uopste mi nije delovala zanimljivo ali sam je skinula po inerciji i da, kao, budem u toku sa aktuelnim lez zbivanjima. serija je sve samo ne trashy teen soap! duhovita, kinky, twisted i brit. a perfect combo. and tx god nema moralisanja i role model momenata od kojih mi je vise muka. of course, ima i drugih pozitivnih aspekata, npr. devojcica koja glumi kim je totally hotttt! pitam se kada pocinje s3.
By Melibea
Originally posted by xfreelancer
pitam se kada pocinje s3.
Nadam se da ti se ceka kraj iduce godine... :serlok:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Sparkic

Nadam se da ti se ceka kraj iduce godine... :serlok:
:deepsigh: da sam znala, gledala bih po jednu epizodu nedeljno, a ne kao nezajazljiva i nestrpljiva :krava: , obe sezone za 2 veceri...bolan je povratak u str8 realnost.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by QueerQue
tate s loshim zubima.
e pa to je, kako cujem, britanska serija. njima su losi zubi zastitni znak :)
Korisnikov avatar
By Blady
E moram i to nabaviti... mada nisam ni 3 od L worda pogledala... eh..
Korisnikov avatar
By LOVEERGIRL
zna li iko, da li ve biti 3 sezona, SUGAR RUSHa ??
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by the1whowished
ja sam teeny i sleezy :)

ocu jeeeeeeeeeeeeeee :D

koji/koja ce da mi nareze to?????? :D
Korisnikov avatar
By someone
ja nisam odgledala ni jednu epizodu L-World a kamo li da imam owo chudo :(
By SUNNY B
Originally posted by someone
ja nisam odgledala ni jednu epizodu L-World
veruj mi, nisi nista propustila....

ja nabavila od bivse dva diska, sela, ubacila jedan u plejer, zevala pola sata, umalo zaspala, izbacila disk iz drajva, gurnula ga na policu i nikada ga vise nisam videla....

dosadna lez serija o kojoj svi non-stop pricaju....sa pretezno femme glumicama....:zeva:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, ja hocu to da gledam, ali necu solo, i neko mora da mi objasni kako da navucem ekipu kojoj ne pada na pamet da gleda iliti "Ou nou!!! Mada jedino da gledamo sve skupa uz mnogo skanka, makar da ne umremo od smora... Mis'im dechurlija s britanskim naglaskom... bacicju peglu..."
Ja nemam nista protiv britanskog akcenta, mada sam malo sumnjicava prema tome sto cice imaju po 18 godina, jel da? Aj min, to je upravo ono sto i real-lifeu zelim da izbegnem i nesto mi se ne da gledati na tv-u/kompu/whatever....
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by SUNNY GIRL

ja nabavila od bivse dva diska, sela, ubacila jedan u plejer, zevala pola sata, umalo zaspala, izbacila disk iz drajva, gurnula ga na policu i nikada ga vise nisam videla....

dosadna lez serija o kojoj svi non-stop pricaju....sa pretezno femme glumicama.... :zeva:
shta fali tome shto su femm? :P ali ako pretezno prichaju a nema akcije,onda mi nije zao shto nisam gledala :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Skyen
serija je skroz simpa, british humor ne moze da omane ni u jednoj kombinaciji. to sto je rivju napisao anglofob nikako ne treba da utice na gledanost :P
By SUNNY B
Originally posted by SUNNY GIRL

dosadna lez serija o kojoj svi non-stop pricaju....sa pretezno femme glumicama.... :zeva:
shta fali tome shto su femm? :P ali ako pretezno prichaju a nema akcije,onda mi nije zao shto nisam gledala :smilegrin:
ma, mislim, nemam pojma da li ima vise akcije ili price, nisam stigla da zakljucim, mada ovi iz moje kancelarije svakodnevno truju ovaj jadni komp tim sranjem i torrent stenje pod memorijom l-worda, ali su u vecini pa ja opet, po obicaju, ne mogu da se izborim za svoja prava.

elem, femmice su mi teske za razumeti u tolikom broju. s obzirom na to da nisu bas toliko realne. imas beogradsku lez scenu - u kojoj mahom vladaju razularene, nadrkane butchice, a tamo negde u americi lezbejke su sve zenstevne i damski nastrojene. butchicama ni traga. a one su meni ionako dosadne. smejurija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!