Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

.....se trlja o ivicu stola ili ostalog namestaja :opacupa: , usmeravanjem mlaza vode tusem na `ono` mesto, rucnim radom (sa ili bez dildoa).....? Koje tehnike jos koristite? :yay: Naravno, ne ocekujem sad da mi kazete kako je najbolje da to neko drugi radi, sex, blabla..........svi znamo sve o sexu, cini mi se, ali mene zanima samozadovoljavanje. Ne znam da postavim anketu, pa moram ovako da pitam. Ako nekog nije blam, neka napise.

(Ups, ne rekoh - samo za dame :oklagija: )
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by OneGirlArmy
(Ups, ne rekoh - samo za dame :oklagija: )
:pickme: Pou?en ranijim iskustvima, pogledao sam u gornji levi ?ošak gde je pisalo Estrogen fix i suzdržao male prsti?e da ne poskaku?u po tastaturi...:bye:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe, dobro dosao, samo izvoli :grin: :grin: :bouncy: vidis da ionako zena nema.......
Korisnikov avatar
By Zoe
`Ajte, molim vas, pa pouzdano znam da vecina vas vrlo otvoreno govori o svojim najintimnijim razmisljanjima i emocijama, a ne moze o ovome?! :klap: :dance: :drama:
By spf 3000
..usmeravanjem mlaza vode tusem na `ono` mesto, rucnim radom (sa ili bez dildoa).....?
volim tus pa to ti je :giggle:
prsti + dildo naravno :smilegrin:
sad.. ne znam kako da opisem tehniku.. :nesiguran:
jedino da ti pokazem :roflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Opa........nisam ni slutila u kom pravcu ovo moze da se razvije... :drkanje: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hvala na odgovoru..........mozda motivises i ostale da otvore usta :tumble:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Electra
nema na cemu :minibounce:
hebote

ti SSi neopiShljiFa droca :giggle:
:gric:
Korisnikov avatar
By 2kune
mozda motivises i ostale da otvore usta :tumble:
Koja usta? :pilence:
Korisnikov avatar
By Zoe
(Misli se na pero........tj.tastaturu :lol: ), da se raspisu malo.......
Korisnikov avatar
By jukie
e pa ?ika sa trenutnog avatara prezentuje naj?eš?u tehniku
By жњ
u al se tema upecala svaka cast

pitas lezbe o samozadovoljavanju a maca odmah pojela jezik

sta ja znam.. trljanje o namestaj nikad nisam probala :roflmao: iskreno, nije mi ni palo na pamet, klasicno samozadovoljavanje desankom me smara, dildo nemam, imam zato kuglice i to dva para :lol: jedne samovibrirajuce bez baterije i jos jedne sa daljinskim na baterije :lol: sta ja znam, cudan je osecaj, do jaja je kad jednu ostavis napolju da vibrira preko klitorisa :sweet:

sta sam zaboravila.. a da da da.. tush je neprevazidjen :mljac:
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da i previse delim licni zivot sa sveukupnom forumskom javnoscu, tako da cu da skipujem ovo. :smilegrin:
Prvo sto i u realnom zivotu, uglavnom ja pricam a drugi se snebivaju (osim 2 prijateljice iz osnovne, sa kojima mogu da razglabam svaki moguci detalj i aspekt dok blejimo gole na gajbi uz vince), anyway, ako bar 15 forumashica odgovori, i ja cu. Dotle, njah.
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa mene toTalno mrzi da sSe ponafljam, jer SSam na nekoj temi vec detaLjno opiSlhivala sve i svja.

a viSSe to takoreci i ne radiM, miSSim bas retko.no nocass sSam baSS sanjala kako to radim. yup, ceSto sanjam da to radim, i sinoC mi sse raDilo, ali poSSto sam maSturbatiFni freak (trebA mi spoljasnja stimulacija, a niTa nije bilo na tv, a mrZelo me paliti komp again) , sSamo sam zaspala.

p.s. od ovoG navedenog nista osiM tuSSa i rukE. no, iAko se nijeSam vibrirala, NE ZELITE DA ZNATE sta sam sve proBala nekad :lood: napaljenA MaSSta radi swaSSta :colorado:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ono kao... prsti. Kakav crni tuš... Kad bih uzimala tuš svaki put... Jbt, ra?un za vodu bi bio za bar 500 dindži ve?i. :trampolina:
By Bombina
hladan tus....u krevetu mora da bude toplije
Korisnikov avatar
By tramp
i pored kolekcije raznih objakata koji se mogu koristiti u svrhe samozadovoljavanja ... uglavnom pristici :)

kako?

pa ukrug pa levo pa desno malo gore dole pa opet ukrug i tako ...
Korisnikov avatar
By m..
Ajd sacekacu josh... Nesto me tera da odgovorim, al mislim da necu jos.
Korisnikov avatar
By Kittrie
e a glaVna fora sa tuSSem je da kad , khm, sVRsim :blush: totALlno mi sSe pomraci pred ocima i paDA mi se u neSvest... pojASsnila mi neka fREndica ssTO se to mozDa dessAfa (redovito poD tusem), al sam zaboRAfila....

p.s. reci cu jos ovo: butterfly , pa ko razume shvatice
By жњ
Originally posted by bigirl
Ono kao... prsti. Kakav crni tuš... Kad bih uzimala tuš svaki put... Jbt, ra?un za vodu bi bio za bar 500 dindži ve?i. :trampolina:

ti beshe ne koristis prste? (sa druge teme) :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne guram ih unutra... :P U tome je razlika izmeðu te dve teme... :)
By жњ
Originally posted by Kittrie
e a glaVna fora sa tuSSem je da kad , khm, sVRsim :blush: totALlno mi sSe pomraci pred ocima i paDA mi se u neSvest... pojASsnila mi neka fREndica ssTO se to mozDa dessAfa (redovito poD tusem), al sam zaboRAfila....

e da, bas je intenzivan.. ustvari najintenzivniji orgazam.. jao kitt pitaj je opet.. prosvetli nas :leviathan:

budi nasa erotska misionarka :opatica:

:molise:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hahhahhahahha

ma nesTTo tipa da mi padne pritisak.... :sise:
Korisnikov avatar
By m..
U cevima ili krvni?
By SUNNY B
pufff, pod tusem, tesko- nikako ne mogu stojeci (doduse jednom me bivsa dohvatila pa sam nekako i uspela) a imam samo tus kabinu pa bi stajanje bilo nuzno.

dildo- hmmm, moj roze dildo koji sam dobila od najboljeg druga kao cistu provokaciju za rodjendan sam koristila ukupno dvaput a trenutno kruzi po beogradu i vrlo moguce da je pokupio i neku bolestinu, tako da - neka fala...

prstici - pa da, uglavnom samo to....i uglavnom sedeci ili lezeci...mada u poslednje vreme to bas i ne radim...nekako mi je ono "u dvoje" sasvim dosta... :hug: :setnja:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tramp
uglavnom pristici :)

kako?

pa ukrug pa levo pa desno malo gore dole pa opet ukrug i tako ...
Isto.

:lol:

Kakav tus, kakav namestaj!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!