Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Duzina kaziprsta i 'prstenjaka' :D

duzi mi je kaziprst
39
45%
duzi mi je domali prst
32
37%
iste su duzine
15
17%
Dok sam gledala neku od prvih epizoda L worda, cula sam jednu teoriju i bas me interesuje da li je tacna ;) Radi se o tome da je jedna od njih (ne secam se koja, mozda Marina) rekla da kada devojka ima duzi kaziprst nego domali prst, to znaci da je lezbejka, ako je obrnuto-onda je str8. Jenny je imala iste duzine, pa je ona ispala bisex :)

Kad sam pogledala sebi, vidim da mi je kaziprst duzi. (izgleda da sam ipak straight lesbian :P :D )
Mojoj sestri (koja je totaly str8) je kaziprst kraci.

Zivo me interesuje kakvi ce biti rezultati ankete :)

E da, stavila sam temu u Estrogen, zato sto ne znam da li se ovo odnosi i na muskarce, u seriji se odnosilo samo na zene...

ako se ovo ispostavi kao validna teorija, ima da promenim nacin na koji se rukujem s ljudima (zenama) :eya: :klap:
Korisnikov avatar
By zboO
meni su iste duzine...na obe ruke (gle chuda)....hmm....bisex To BE or not to BE pitanje je sada!?

:freddy:
Korisnikov avatar
By spliff
domali je duzzi na obe ruke :zastava:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
spliff, jesi ti zalutao ili mi se cini? :sweet: :D

[o boze, samo neka se teorija pokaze validnom.. bar u 80% slucajeva :D :fige: ]
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bisex-I-guess
E da, stavila sam temu u Estrogen, zato sto ne znam da li se ovo odnosi i na muskarce, u seriji se odnosilo samo na zene...
Mislim da je obrnuto, meni su kažiprsti izraženo kra?i
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
mozda je kod muskaraca obrnuto... :shok:

damn it, pokvaricete mi glasanje.. :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
meni su kažiprsti na obe ruke duži od domalog prsta :lizalica:
Korisnikov avatar
By bigirl
[o boze, samo neka se teorija pokaze validnom.. bar u 80% slucajeva :D :fige: ]
E, onda je još gore... Onih 20 može tako da te zajebe... Btw, prsti?i su mi jednake dužine...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
[offtopic]
@bigirl
ma bolje da me zajebe tih 20% nego 90% ako idem onako nasumice ;) :D

(ako se uzme da ima 10% gayeva.. last time I checked.. mada i to je sve relativno)

[/offtopic]
By жњ
meni je domali...

i knew i was str8.. :P
Korisnikov avatar
By someone
chekaj,kaziprst treba da bude duzi od DOmalog prsta?Xe,meni je kaziprst kraci :shok2: ma ta teorija je glupa :nope:
Korisnikov avatar
By Nelly
meni je kaziprst duzi, u jeee kakva teorija..
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ma teorija i meni deluje glupavo al reko' aj' da probam :D

samo vi glasujte, za ostalo cemo lako ;) :)

nada poslednja umire... :P
Korisnikov avatar
By m..
Zavisi od pozicije sake. Ako je skroz prirodno opustim, vrh kaziprsta ide duze nego vrh domalog prsta. Ako sve prste zajedno pomerim ka malom prstu, domali ispadne duzi, medjutim, ako izmerim ta dva prsta od linije sa starane dlana, ispadne da je kaziprst nesto skoro zanemarljivo duzi... Medjutim, ja posedujem jedan d najduzih jezika u gradu, sto me retko sili da opletem traceraj po nekom.:roni:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by zbunjena
meni su iste duzine...na obe ruke (gle chuda)....hmm....bisex To BE or not to BE pitanje je sada!?

:freddy:
Kuku, ti si ocekivala da si asimetricna? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Btw, ja sam cula istu tu teroriju, samo o genu za vodjstvo (boze kako sumauto zvuci), po toj teoriji, navodno je Napolon imao duzi kaziprst od srednjeg prsta. Ili je Napoleon bio UBERTETKETINA ili jedna ili obe od ove dve teorije nemaju veze s mozgom.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
meni su isti manje više ... šta to zna?i? :kesa:
Korisnikov avatar
By m..
To znaci da si jedan zdrav primerak ljudse rase i da ti nijedan od dva prsta nije zakrzljao.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Originally posted by zbunjena
meni su iste duzine...na obe ruke (gle chuda)....
Kuku, ti si ocekivala da si asimetricna? :lol:
Pa meni jeste asimetri?no, desni kažiprst mi je kra?i jer sam njim preterano stezao hemijsku kad sam bio mali
Korisnikov avatar
By Myself
Na obe ruke mi je kaziprst duzi od domalog prsta. To znaci da sam lezbejka? :eureka:

Pih, k'o da ja to nisam znala i ranije. :nokti:
Korisnikov avatar
By IriS
Dok sam gledala neku od prvih epizoda L worda, cula sam jednu teoriju i bas me interesuje da li je tacna ;) Radi se o tome da je jedna od njih (ne secam se koja, mozda Marina) rekla da kada devojka ima duzi kaziprst nego domali prst, to znaci da je lezbejka, ako je obrnuto-onda je str8. Jenny je imala iste duzine, pa je ona ispala bisex :)
ina?e, teorija je zaista loša... jer treba da bude obrnuto, da domali prst bude duži od kažiprsta... to sam ja svojevremeno izguglala na netu... a i jedna starija drugarica, koja je (jelte) lezba, se stalno hvalila kako joj je domali prst duži i da je to još jedan dokaz da ona ne umišlja da je lezba :lol:

a da ti nisi pogrešno ?ula to što su one pri?ale u seriji :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni je kaziprst malo duzi..........hmm........al` kol`ko ja znam, ja sam bi.......:chestram:
Korisnikov avatar
By Dina
Saznadoh da sam lezbejka :D Kaziprst mi je duzi od domalog prsta... I da cula sam za tu "teoriju", samo sam pomesala koji prst sta znaci... Ali znam da je kod muskaraca obrnuto.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by kiss addict
ina?e, teorija je zaista loša... jer treba da bude obrnuto, da domali prst bude duži od kažiprsta... to sam ja svojevremeno izguglala na netu... a i jedna starija drugarica, koja je (jelte) lezba, se stalno hvalila kako joj je domali prst duži i da je to još jedan dokaz da ona ne umišlja da je lezba :lol:

a da ti nisi pogrešno ?ula to što su one pri?ale u seriji :lizalica:
mislim da nisam pogresno cula ;) a mrzi me sad da ubacujem disxk i trazim tu scenu...
da je obrnuto, onda bi znacilo da je moja sestra gay a ja totaly str8.. :kakodane: :D
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Dina
Ali znam da je kod muskaraca obrnuto.
eto! pokvarice mi glasanje :kletva: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!