Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kenneth Zucker, Ph.D, istrazivao je relaciju izmedju levaka i homoseksualnosti......i zamislite da su rezultati pokazali da lezbejke imaju 91% vecu sansu da budu levaci ili ambidextrous nego str8erke..

sad se mene zanima koliko istine ima u ovom :)

dakle devojke dali preferirate levu ili desnu ruku ?

ja sam levak :)
Korisnikov avatar
By tramp
qq znala sam da nisam lezbejka :rida:

i sta sad da radim - ja sam statisticka greska :uplasen:

mada se kad je seks u pitanju sluzim i levom i desnom :zavera:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Jao, ja ubedjena da se u naslovu govori o povezanosti politicke orijentacije i seks. opredeljenja, pa udjem da vidim sta su rezultati... kada ono... :lol:

Sta ja znam... desnoruka sam, ali masturbiram i sve ostalo levom. Mada vezbam i desnu u zadnje vreme. :zongler:

Samo znam da sam celog zivota htela da budem levoruka...:sweet:
Korisnikov avatar
By colorado
je l' to vazi i za tipove?

(levoruk sam)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja sa desnom sve radim ali mogu i levom mnogo toga...

interesantno je da su mi i mama i tata levoruki (boze sta to govori o njima :misli: ) s tim sto su tatu dok je jos bio mali "preobratili" pa je desnjak.. a mamu su naucili da moze sa obe :P

(a sto se tice homosexualizma oboje su protiv toga i tesko da bi moglo to pravilo na njih da se primeni.. :nope: )
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja samo telefon drzim u levoj ruci :okret: ... Za sve ostalo, tu je desna :okret:

:giggle:
Korisnikov avatar
By hush
leworuka sam... tim se dichim...xixixi! :D

i cinjenica je da poznajem nekoliko ljudi koji su u fazonu, a ofskrouz su takodje levoruki... uvek mi je bilo to zanimljivo....hmmm....

a ono sto mi se swidja... (biti leworuk) je to sto u sportu...recimo tenis..mozes lako da zbunis protivnika..mis`im sad ne znam sto owo napisah...ali mi se to zapravo i desilo...protivnik je bio skrouz zbunjenitis..
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
:lol:

i ja i ?ale i brat smo lezbe :jezik:

a desna mi je skroz atrof...osim za :cuddle:
Korisnikov avatar
By AENEAS
DECKO i JA smo LEVORUKI

:pivce:
Korisnikov avatar
By IriS
ambidextrous :nokti:

to, daklem, potvrdjuje zašto sam ni tamo ni amo no open minded :dance:
By жњ
ja sam str8 :neznam:

desanka
Korisnikov avatar
By zboO
pishem desnom..

...podjednako koristim obe...sta mu ondaK ja dodjem...
By жњ
Originally posted by zbunjena
pishem desnom..

...podjenako koristim obe...sta mu ondaK ja dodjem...

hermafrodit!
Korisnikov avatar
By zboO
:indijanac:

...tebi cu neke stvari objasniti onako u 4 oka...

;)

...jebacu te kao niko do sada....i onda cesh traziti josh...a ja cu reci NE, ne moze...i bice ti zao...

:balon:
By жњ
Originally posted by zbunjena
:indijanac:

...tebi cu neke stvari objasniti onako u 4 oka...

;)

...jebacu te kao niko do sada....i onda cesh traziti josh...a ja cu reci NE, ne moze...i bice ti zao...

:balon:

Slika

sexy si kad se iznerviras :kiss:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by colorado
je l' to vazi i za tipove?

(levoruk sam)
kod tipova je sansa oko 37% da ce biti levoruki ili umeti da se sluze i sa jednom i sa drugom rukom........

no kontam kako bi bilo lepo da je kod devojaka stvarno 91% sansa za tim........pa onda bi bwe samo pratila koja pise sa kojom rukom.....i svaku levoruku cicu po mom ukusu bi startala :)
Korisnikov avatar
By tramp
Neodoljiva ne ide to tako nisu 91% levorukih lezbe nego je 91% veca sansa za lezbe da budu levoruke ako ja dobro shvatam mada se to cini puno

sad cu da radim moje istrazivanje - zaletim se u lezbo bar i krenem da radim anketu kazem "zgrabi me za sisu" pa ako grabe levom lezbe su ako grabe desnom samo se prave da bi bile kul :lukavi:
Korisnikov avatar
By waterlily
ambidextrous, vise desnoruka. To objasnjava cinjenicu da mi ljudi ne veruju da sam gay.
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja sam levoruka, znaci ---> :cvetduga:

Desna ruka na mom telu postoji cisto zbog simetrije....
Korisnikov avatar
By Skyen
vidji vidji, ima nesto u toj levorukosti----> desnom sve radim i antitalenat sam za levicu, osim u jednoj stvari, tu se iskaze sav njen potencijal, xexe
Korisnikov avatar
By Kittrie
sad ste me zbunili :zbunjena:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja sam polu levak :wow:

...znao sam da imam lezbejske gene :wow: :icequeen:
Korisnikov avatar
By Zooey
Pisem i mnoge druge stvari radim desnom rukom. Ali vjezbam i lijevu sada, lijepo je raditi stvari onako kako ih inace ne radis - dakle obrnuti stvari.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
levaci u proseku umiru 9 godine pre......jer je ovaj svet napravljen za vas sto pisete desnom rukom.....tako da smo mi more prone to accidents

isto tako devojke levaci su 50% vise at risk da posle klimaxa dobiju breast cancer....... :(

no sada kazu da ima gen koji odlucuje da ce neko biti right handed......ali nepostoji gen koji odlucuje da ce neko biti levak....vec samo taj gen koji postoji kod desnjaka kod nas nedostaje......oni sada misle da je ista stvar sa homosexuality....dakle misle da postoji gen koji odlucuje da ce neko biti str8.......a da kod nas nepostoji taj gen........

zakljucak.......imamo nedostatak gena

:wtf:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ma levaci samo imaju motorne funkcije u desnom, dok dešnjaci u levom delu velikog mozga .. toliko sam ja shvatio :blenta:

mi koji smo pola pola ... stvarno ne znam :lood:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by Smith5000
ma levaci samo imaju motorne funkcije u desnom, dok dešnjaci u levom delu velikog mozga .. toliko sam ja shvatio :blenta:

mi koji smo pola pola ... stvarno ne znam :lood:
pa nekaze se dzaba....only lefties r in their right mind
Korisnikov avatar
By zivanshe
:)
ja pishem levom rukom, a igram fudbal desnom nogom. :trep:
(americhki fudbal igram levom rukom) :)

"postoji/ne postoji gen" nije dovoljno precizno recheno. isto je kao za kovrdzavu ili crnu kosu: dominantni gen odredjuje da cemo biti desnoruki ili crnokosi, recesivan-levoruki/plavokosi. :grin:
svi imamo isti broj gena, u okviru svog pola, samo na odr. genskim mestima imamo razlichite kombinacije/raspored nukleiskih kiselina (obecavam da necu vishe da smaram with all that science mumbo-jumbo!).
levoruki su mozda pod vecim stresom zbog sveta u kome zive koj ne odgovara potrebama u potpunosti. ali svako ko je gay je u slichnoj situaciji, zar ne. :roll: ja sam izlozena duplom efektu
:alien: :trep:
dobro, predispozicija za rak zaista zavisi od gena. glb :sniff:

kako vam se svidja ovo:
kod ambidextrous osoba se obe mozdane hemisfere razvijaju, shto chini njihov mozak naprednijim od ljudi koji su unidextrous. levoruki su isto primorani da koriste desnu ruku, bar ponekad. dakle, 91% lezbejki je potencijalno "pametnije" od proseka. :blenta: :smilegrin:

naravno, naravno... izuzetno pametnih ljudi ima i medju levorukima i desnorukima, homo i heterosexualcima (iako se nelogichno ponashaju), zenama i mushkarcima ( :wow: ...shalim se), prirodnjacima i drushtvenjacima...
Korisnikov avatar
By Delete
ambidextrous...sta da radim?!:njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!