Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by one-of-the-peopleDa istina je!
jel istina da žene, kada provode mnogo vremena skupa ili kada žive zajedno, imaju menstruaciju u isto vreme?![]()
Originally posted by KwwwOriginally posted by one-of-the-peopleDa istina je!
jel istina da žene, kada provode mnogo vremena skupa ili kada žive zajedno, imaju menstruaciju u isto vreme?![]()
I ne pitaj nista... uzas...![]()
Samo ne znam sta je bolje (ako zivis sa 2 zene) da ih stigne u isto vreme pa ubijes dve muve istim udarcem ili da strepis i cekas 2 puta mesecnopa da bude manjeg intenziteta.
Originally posted by SUNNY GIRLBudi happy sto nisi zrtva tog zla...
hmm, prva asocijacija na PMS mi je kovanica princip-moral-savest , i od toga mi nikako ne rastu grudi (mada cesto jedem plazma keks), bubuljice se roje pa se roje jos od momenta kada se moj zivot sveo sa jedne uciteljice na 10-ak nastavnika a nervozi ne podlezem iz prostog razloga sto "tvrdim da bi ljudi trebalo za promenu da se odnose ljubazno jedni prema drugima". btw, par puta sam bila zrtva genocida pms-ova van dometa zenevske konvencije.
Originally posted by bombicaTo je predmenstrualni sindrom, iliti sva ona grdna stanja koja se javljaju pre nego što dobiješ menstruaciju. Tj, kako kome, meni su u poslednjih par godina prili?no grdna, i to taman kad je prestala da mi bude bolna (zb, izgleda da je ta teorija o obrnutoj srazmeri ta?na i u mom slu?aju). Kod mene se ispoljava u vidu teške depresije, a još ako se strefi i pun mesec, mozak mi izvodi suicidalne orgije samo takve. Svaki mesec ?estitam sebi na preživljavanju, and without any drugZ, even...
a sta je to pms
Originally posted by argentum_infMoja krstenica je vec zuta:doh:
ja sam vec i tako nervozna da mi taj period prodje potpuno nezapazeno..
za vas,drage moje,koje osecate bilo kakve promene prilikom perioda zvanog PMS,utesite se:kad vam krstenica bude potpuno pozutela,spas je u klimaksu,i sve ce proci..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!