Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksa
E opet pocinje PMS... Opet ludim... Help me...
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Aksa
Leleee jadna ja:uplasen:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by olgic
Originally posted by Aksa
Leleee jadna ja:uplasen:
Tu sam bwe...:tushe:
Korisnikov avatar
By apotekarka
Ishrana bez rafinisanih namirnica eliminiše sve simptome PMS.
Korisnikov avatar
By vivaldi
Ja nemam PMS :)
Samo prvog dana kad dobijem ponekad imam bol u krstima ali prodje posle jednog brufena. Moze i rapten K. Veliki pozdrav za apotekarku, upravo sam procitala profil, eh da je vise strejt ljudi tako liberalnih shvatanja.

:pms:
Korisnikov avatar
By apotekarka
Hvala, i mi smo progonjena manjina........
By B reddie
moj savet protiv pms- chokolada u sto vecim kolicinama. ukus- po izboru!

kad dobijete- brufen i caj. moze i nimulid, to je nesto za zglobove, ali super radi i za tibu. moze i termofor.
Korisnikov avatar
By Aksa
E, devojke, zaboravih da vam kažem nešto prili?no bitno!

Za vreme menstruacije, organizam troši oko 200 kalorija više. Pa ako uzmete koju ?okoladicu tada, nemojte se nervirati previše oko kilaže. (to zna?i do 50 g, ne više) :peace:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by one-of-the-people
jel istina da žene, kada provode mnogo vremena skupa ili kada žive zajedno, imaju menstruaciju u isto vreme? :puzzle:
Da istina je!
I ne pitaj nista... uzas... :no:
Samo ne znam sta je bolje (ako zivis sa 2 zene) da ih stigne u isto vreme pa ubijes dve muve istim udarcem ili da strepis i cekas 2 puta mesecno :uplasen: pa da bude manjeg intenziteta.
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Kwww
Originally posted by one-of-the-people
jel istina da žene, kada provode mnogo vremena skupa ili kada žive zajedno, imaju menstruaciju u isto vreme? :puzzle:
Da istina je!
I ne pitaj nista... uzas... :no:
Samo ne znam sta je bolje (ako zivis sa 2 zene) da ih stigne u isto vreme pa ubijes dve muve istim udarcem ili da strepis i cekas 2 puta mesecno :uplasen: pa da bude manjeg intenziteta.

:hail: :hail: :hail: Ja dajem sve od sebe da budem sto mirnija:)
By SUNNY B
hmm, prva asocijacija na PMS mi je kovanica princip-moral-savest , i od toga mi nikako ne rastu grudi (mada cesto jedem plazma keks), bubuljice se roje pa se roje jos od momenta kada se moj zivot sveo sa jedne uciteljice na 10-ak nastavnika a nervozi ne podlezem iz prostog razloga sto "tvrdim da bi ljudi trebalo za promenu da se odnose ljubazno jedni prema drugima". btw, par puta sam bila zrtva genocida pms-ova van dometa zenevske konvencije.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by SUNNY GIRL
hmm, prva asocijacija na PMS mi je kovanica princip-moral-savest , i od toga mi nikako ne rastu grudi (mada cesto jedem plazma keks), bubuljice se roje pa se roje jos od momenta kada se moj zivot sveo sa jedne uciteljice na 10-ak nastavnika a nervozi ne podlezem iz prostog razloga sto "tvrdim da bi ljudi trebalo za promenu da se odnose ljubazno jedni prema drugima". btw, par puta sam bila zrtva genocida pms-ova van dometa zenevske konvencije.
Budi happy sto nisi zrtva tog zla...
Evo, ja sam se juce rasplakala bez narocitog povoda. Jeste da imam zescu frku oko nekih stvari u svom malenom zivotu, ali poslednja stvar koju treba da uradim je da pocnem da placem. Jos da sam bar plakala zbog toga, nego tako... bez veze... :lood:
Nalazim da je strashno sto zene polovinu svog zivota provedu u nekoj vrsti problema vezanih za menstrualni ciklus...
Nedelju dana PMS: opisani simptomi
Nedelju dana krvarenja: nema bazen, nema sex.
:zacepi:
Korisnikov avatar
By Aksa
Da demantujem odmah
Nedelju dana krvarenja: nema bazen, nema sex. Nije ta?no...
Korisnikov avatar
By Oziris
Da li Vam je i koliko burno izrazen PMS?
Korisnikov avatar
By IriS
post matematicki sindrom :D
Korisnikov avatar
By zboO
LoooL.... :offtopic:

meni nije izrazen, ni malo....ali me zato stomak boli do granice ludila svaki put....

...kazu ljudi.....da ko ima jak PMS (psihicho prsnuce, loool) nema kasnije bolove u stomaku, a ko nema neke promene raspolozenja i tak' to...ima bash bash jake bolove.... YEAH RIGHT!! mada kod mene je stvarno tako....eb ga...kod mene je sve naopako...
Korisnikov avatar
By IriS
eh, kod mene je i jedno i drugo, tako da sam ja izuzetak od seki_spenki pravila :D
By Gost
Originally posted by bombica
a sta je to pms
To je predmenstrualni sindrom, iliti sva ona grdna stanja koja se javljaju pre nego što dobiješ menstruaciju. Tj, kako kome, meni su u poslednjih par godina prili?no grdna, i to taman kad je prestala da mi bude bolna (zb, izgleda da je ta teorija o obrnutoj srazmeri ta?na i u mom slu?aju). Kod mene se ispoljava u vidu teške depresije, a još ako se strefi i pun mesec, mozak mi izvodi suicidalne orgije samo takve. Svaki mesec ?estitam sebi na preživljavanju, and without any drugZ, even...:hail:
By Bombina
jooj :zid: odavno sam imala teoriju i pre sam imala depresiju i bolno i sad nemam uvek sam prezivljavala
tako mogu da izdrzim i hrabro
Korisnikov avatar
By tramp
uglavnom se trudim da ga ignorisem kao i MS kao i sve ostale gluposti koje su mi prepreka u zivotu sta par uznemirenih hormona da mi diktira zivot .. pih...:vudu:
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa uglavnom diktira tudje zivote, jer se ja menjam tih dana prema svima... Ma. Svi znaju da je to to... Pa ni ne prave pitanje :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Broj prezivelih na danashnji dan=dovoljno, tako da mogu da se svadjam sa njima sledeceg meseca kad me uhvati ludilo naduvenog stomaka i lude glave :komp:
By argentum_inf
ja sam vec i tako nervozna da mi taj period prodje potpuno nezapazeno..
za vas,drage moje,koje osecate bilo kakve promene prilikom perioda zvanog PMS,utesite se:kad vam krstenica bude potpuno pozutela,spas je u klimaksu,i sve ce proci..:cool:
Korisnikov avatar
By Aksa
Aha, onda imas vruce pa toplo, to sigurno ne nervira coveka :)
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by argentum_inf
ja sam vec i tako nervozna da mi taj period prodje potpuno nezapazeno..
za vas,drage moje,koje osecate bilo kakve promene prilikom perioda zvanog PMS,utesite se:kad vam krstenica bude potpuno pozutela,spas je u klimaksu,i sve ce proci.. :cool:
Moja krstenica je vec zuta:doh:
Korisnikov avatar
By waterlily
Bw, nemam problema sa PMS-om, ali zato mi je menstruacija KATASTROFA bolna i tad sam sposobna samo da se samosazaljevam:(
Korisnikov avatar
By Oziris
Ju pa ja sam onda super... Ja nemam ama bas nikakve PMS simptome, ni ne osetim taj period... Desi se da me bolucka stomak drugog dana menstruacije, ali prodje cim popijem Baralgin, i to je to, vise se bol ne ponavlja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!