Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Oooooovaaajjj..... :blush:
Ja sam jo� nevin. :drama:
Sa �enama dakako. :saint:
A ja ne bih �elio biti heterofob i mislim da treba u potpunosti istra�it svoju sexualnost. (vidit di�e li mi se na �ensku; op.prev.)
A i �ivotni mi je san mazit se i �valit nasred rive, �to je, prizna?ete, pomalo rizi?no sa istospolnim partnerom...
Elem, tako dolazimo do glavnog problema:
Kako se fata �enska? :puzzle:
I �ta �enske najvole u sexu? :neznam:
Korisnikov avatar
By EYA
a sta muski najvole u sexu ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
Oooooovaaajjj..... :blush:
Ja sam još nevin. :drama:
Sa ženama dakako. :saint:
A ja ne bih želio biti heterofob i mislim da treba u potpunosti istražit svoju sexualnost. (vidit diže li mi se na žensku; op.prev.)
A i životni mi je san mazit se i žvalit nasred rive, što je, prizna?ete, pomalo rizi?no sa istospolnim partnerom...
Elem, tako dolazimo do glavnog problema:
Kako se fata ženska? :puzzle:
I šta ženske najvole u sexu? :neznam:
Ja imam nekoliko ( tacnije tri ) iskustva seksualnog tipa sa zenama i mogu ti reci da je najbitnije u celoj prici da im se dopadnes. Ako te zgotive i pozele da se intimiziraju s tobom, onda si na konju.
E sad, ako ti se kita ne dize, zadovoljice se i sa oralnim seksom ( bitno je samo dok im lizes, da izgleda kao da u tome uzivas.)
Korisnikov avatar
By 2kune
Mamu? Pa nju ja moram u?it neke stvari... :doh:

Muški najviše vole da ih svršavanje preplavi i odvoji od bilo kakve logike i misli. Žele da nestanu u sexu, da se rastope. Nekima treba pristupiti grubo i na silu ih raspametiti ali ve?ina voli dugo maženje samo toga nije svjesna zbog pogrešnog odgoja i utjecaja društva. Muški vole otkrivati svoje emocije a društvo ih je uvjetovalo da to ne smiju ?initi ako žele biti muškarci. Meðutim, u seksu je sve dopušteno. ;)

Kažu da sam oralno jako zadovoljiv... :blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
Oralno zaskocljiva riba od vrijednosti...
Korisnikov avatar
By EYA
e pa , dragi moj, zene vole isto to u sexu :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Tja, znao sam! :D Ondak ?u postat veliki ženskar... :alexis:
Korisnikov avatar
By EYA
:doh:

a vidim ja da nam sve ove godine fali neko... kad ono ti ! :D
Korisnikov avatar
By spliff
hm....

da budem iskren ne bih znao

:)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by EYA
:doh:

a vidim ja da nam sve ove godine fali neko... kad ono ti ! :D
:mama:
Korisnikov avatar
By Zibro
hm pa i sa tipom je nekada bilo prvi put pa si ipak nekako shvatio sta treba da radis .... elem prenecu ti moje iskustvo pa ako ti pomogne pomogne :psiholog:
ja nikada nisam imao neku preteranu potrebu i zelju da budem sa devojkom niti sam ikada pokusavao da "uhvatim zensku" medjutim neke heterosexualne akcije u mom zivotu desile su se prvenstveno zato sto su neke devojke imale preteranu potrebu da budu samnom...
i tako jadan ja odlucim da pokusam pa sta bude bude , elem od one uobicajene privlacnosti , sexualne energije , opustanja i prepustanja nije bilo ni traga , i tako lezim ja pored golog raspomamljenog zenskog tela i groznicavo razmisljam sta da radim sta da radim sta da radim ...... medjutim zene su ipak nezna i plemenita bica i prosto je zapanjujuce sta sve mozes da uradis sa puno neznosti mazenja i ljubljenja ljubljenja ljubljenja .... a u medjuvremenu se i ti opustis i budes spsoban da " odradis posao " mada to cesto i nije tako vazno ....
dakle moze da prodje ali daleko od toga da se moze porediti sa
onom strascu koju osecas kada si sa tipom a i cela ta farsa je pomalo ne fer prema toj devojci ...
sve u svemu svaki put sam pre ili kasnije bio prinudjen da bezim glavom bez obzira , svaki put sam se pokajao i svaki put je ona bila manje ili vise povredjena .....
tako da sada kad primetim da se nekoj devojci mnogo dopadam uglavnom se sklanjam pre nego sto stvari postanu previse komplikovane .... e pa sad ti vidi pa odluci ....
narvno zivela heterosexualna ljubav ! ali iz nekog azloga izgleda da to nije bas za mene , mozda ces ti imati vise srece
:D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Bog ne postoji.

Kaze se: "Sacuvaj me Darvine!"

To ce reci i da ova tema treba da se zove: "Sacuvajdarvine koja tema..."

A zene? Zene vole sve i svasta. Po neki put cak i vole stvari koje ne znaju da vole. Ono sto je mnogo vaznije je prekidac u glavi koji govori da li smeju da ti veruju ili ne. Ako ima poverenje u tebe radice i vise nego sto mastaju.
Korisnikov avatar
By 2kune
Darwina je evolucija eliminirala. Da je trebao opstati još bi bio živ. :P
Korisnikov avatar
By tramp
ova tema je cista perverzija :kafa:
Korisnikov avatar
By m..
Ajd da okrecemo solje.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by fencysmurf
ja gledam u sholyu :D

:vestica: :superheroj:
A gdje ?e ti onda dup.... oups :blush: .... duša....jelte... :sweet:
By Bombina
eh jebote ponekad imas tvoj sou :eevil:
By Gost
Kako se fata ženska? :puzzle:
Evo mene bi sigurno nafatao na pametnu glavicu i adorable dalmoški govor, pa ako se slede?eg leta dokotrljam do Hr, I still have your number :wink2:
Korisnikov avatar
By 2kune
Doði doði doði... :pohotan:
By Gost
Doði doði doði... :pohotan:
U got urself a deal. :shake: Nemo' samo da se poheterofobišeš kad ne treba, znaš kako su ženske sujetne kad ne izazovu željenu er... mislim, reakciju... :oklagija:
By Bombina
nema svoj pamet clawt i nema svake reakcije
Korisnikov avatar
By Hys.
blejdi ti odlucila da iskopavas teme iz nekog posebnog razloga :lol: ?

a jes sporo na forumu mesecima...:sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
U senci Bladynog cupanja teme iz naftalina, da priupitam da li je, u medjuvremenu, 2kune stekao neko iskustvo fatanju zenske? :)
Korisnikov avatar
By Blady
Izvinjavam se :lol:
I mene to zanima za dvije kune :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Naravno da te zanima, inace se ne bi ni oglasavala na ovakvoj temi. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!