Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Da li ste ikada planirali, ma�tali o ven?anju sa devojkom?

Babe ka�u ... da devoj?ice od malena ma�taju o svom ven?anju ... da li to va�i i za vas?

�ta bi ste obukli, da li bi to bile dve ven?anice, neko belo odelo i ven?anica, neka obi?na haljina, ...
..kakva bi bila ceremonija, lokacija, muzika... ... ...

...da li bi se uop?e ven?avali ??? ??? ???
Korisnikov avatar
By EYA
O (Gospodjo) BOZEn !

:namig2:
Korisnikov avatar
By reveal
naravno.

hm... ovako ja to zamisljam. (mogu i ja malo da mastam, a kasnije cemo ozbiljno)

Bora Bora.... savrsen dan... temperatura oko 35 C, nije previse toplo, zato sto letnji vetric pirka u nase kosice i kvari savrsenu frizuru za savrsen dan.... bele dugacke vencanice, koje su toliko udobne da bi mogao da spavas u njima... letnje naravno, suknja do kolena, kratki rukavi sa golim stomakom. eleganto na kub. nosimo obe po kravatu... maticar nosi neke fancy pantalone, crnu elegantnu kosulju i knjiga iz koje cita sva ona sranja je na jednom kamenu koji je u obliku postolja, i oblozena je svakojakim zelenilom od kojih je najvise zastupljena lijana. hodamo po tepihu koji je zelen od lisca, crven od latica ruza i zut od sunceve svetlosti.
vencanje se desava u kao nekom prirodno napravljenom tunelu od palmi, gde, sunce koje pada na nas, tj kroz listove palmi, stvara utisak svetlosnog efekta i nas dve bukvalno sijamo.
na vencanju su kume, najblizi prijatelji i ako je bas neophodno roditelji.
tamo na obali, u neposrednoj blizini, nas ceka oveci camac sa prikacenim splavom na kome ce biti, da kazem, veselje....

nista posebno. :D
Korisnikov avatar
By m..
Ne bash, kuzim da bi bilo u nekoj opstini + kumovi ili tako nesto, posle bih uzu ekipu ovesplavila od alkohola...
Inace znam smo jedan par koji se actually paxirao, a slatki su...
By Bombina
hahaha ko ce da mene zaprosi i postujem ja ljubav..bilo mi divno kad uradi
Korisnikov avatar
By mirth
Sve, samo ne vencanica... :drama:

To mi je valjda najodvratniji odevni predmet koji u zivotu videh....

A bas za udaju... nemam pojma, nekako mi koncept divljeg braka deluje mnogo primamljivije. Ako jednom odlucis da odes, jednostavnije je za izvesti, a od imovine ionako ne patim bas... :nomad:
By Bombina
eh mirth mlada si nespremna si
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno...
lokacija- ili plaza, ili proplanak (na neko letnje vece...)
muzika- varius... Od acid jazz-a do world music... Ali kvalitet na mestu; muzika bi isla u pozadini, ne bi bilo suvise agresivna ili... recimo, prepotentna.Tu bi bila samo kao jedan od faktora.
hrana- nista
pice- za nase ortodoksne lezbace, flasirano pivo...uz to, negazirana voda, domace vino, i sokici, sokici...
odelo- belo odelo :)
ceremonija- krajnje neformalna, ali krcata od emocija...
ljudi- mnogo ljudi- imale bismo mnogo ljudi da zovemo, to je sigurno...
Korisnikov avatar
By reveal
gde su zesci narodnjaci za svadbu??? :lol:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Goraan
Babe kažu ... da devoj?ice od malena maštaju o svom ven?anju ... da li to važi i za vas?
to vazi za str8 devojke sa balkana.ovde ne mestaju toliko o vencanju(ni str8 a ni gej)pa ni ja...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

Šta bi ste obukli, da li bi to bile dve ven?anice, neko belo odelo i ven?anica, neka obi?na haljina, ...
a kad bi onda naravno dve vencanice, da ne bude onaj klise jena je zensko jedna je musko :bljak:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by TheCurseofBlondie
Babe kažu ... da devoj?ice od malena maštaju o svom ven?anju ... da li to važi i za vas?
to vazi za str8 devojke sa balkana.ovde ne mestaju toliko o vencanju(ni str8 a ni gej)pa ni ja...
Tu re?enicu nisam pokupio sa Balkana, ve? iz ameri?kih filmova :D
Korisnikov avatar
By Val
Uvek sam za vencanje. Samo, gde naci devojku, koja bi se usudila? :nerd:

Iako to vencanje ne uslovljava vecnu ljubav, ipak bih tu ljubav da obelezim. Samo, na vencanicu ne pomisljam. Imam viziju nas, u farmerkama i belim kosuljama...
Uz nas najbolji prijatelji, peruanska muzika i nekoliko slatkisa, koji ce da nam "usluze" goste. :D

:sunce:

Ako do tada budemo imale bebu...beba obavezno dobija duplo prezime. :D
By SUNNY B
e pa sad, posto sam imala prilike da se uverim da je brak jedno pregolemo njesra gde se supruznici posle xy godina b(m)raka gadjaju sredstvima za otklanjanje fleka uz veliku kolicinu :kletva: a posle se decenijama raspravljaju na sudu oko toga na cije ime su uzeli kredit za koznu garnituru iz vremena ante markovica, koja se , u medjuvremenu razbucala i postala potpuno neupotrebljiva... :lood: ..onda je krajnje prirodno to sto bezim od same pomisli na bidermajer, vencanicu i stare svatove... ali, jednom, ponavljam JEDNOM sam pozelela cak i to...eto takva je bila ljubav u pitanju...a kapiram da bi to bilo neko totalno ludo vencanje - ono, neko astronomsko otkidanje od alkohola (giga broj lezbaca koje raspomamljeno podvriskuju uz dj zoe), romantika ostala u garderobi, mlada & mlada unakrsno gledaju u maticarevu kjnigu da vide kako im se kume prezivaju jer nisu uspele ni to da zapamte, prstenje od kojih je ostao samo jedan prsten jer je drugi pojelo moje kuce dok su mladini kupovali mladu od roditelja za 150 eura...a onda spektakularno - dve kume koje uz ritmicno mrdanje kukovima svecano otvaraju svadbu- na stolu...

..........

....kraj svadbe...budjenje ispod stola ujutro i mlada 1 koja samu sebe zatice ispod stola u zagrljaju potpuno nepoznate devojke dok mlada 2 ima isti problem 2 stola dalje...i onda , cuveno pitanje : sta se , zapravo, desilo?!?!?!?!? i jurcanje u surcin jer nam avion za kubu polece za 15 minuta.....:honeymoon:
Korisnikov avatar
By m..
Na poslednjoj svcadbi na kojoj sam bila, ortak je uzeo mladin telefon :jaaaoj:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by TheCurseofBlondie
Tu re?enicu nisam pokupio sa Balkana, ve? iz ameri?kih filmova :D
pa dobro, mozda i u americi ali nikako u nemackoj tj evropi.

a da je to na balkanu tako, vidim svaki put kad sam u poseti.
ili rodjaci non stop pitaju, a drugarice u mojim godinama koje se jos nisu udale vec ulaze u neku krizu da i nikad nece...
sto je meni sve neshvatljivo, nije to valjda cilj zivota...ali dobro, svakom svoje.
a ovde o tome mladi ne pricaju toliko.
Korisnikov avatar
By Draco
Ma kakvo vencanje?!?! Zar ja??? Ju.. Pu, pu, na kucu i na macu...

Nisam se kao mala nikad tripovala na to, kontala sam da cu da eventualno imam dete, muza nikako.

A onda sam porasla :D , tj. pocele su moje veze sa devojkama..

Bilo je par zezancija na tu temu, ali vise je bilo cisto 'aj kao zamisljamo, ubijamo vreme, zezamo se...'

Tako me jedna zaprosila, onom plastikom tj. onim delom chepa Koka Kole koji ostane na samoj flasi kad se otvori...

Sa drugom sam imala trip da odemo u Holandiju i da se vencamo, cisto fore radi, zanimao me je osecaj. Mislim, skroz bez veze, makar se razvele posle 2 dana..

Sa trecom su to bile neke cudne skroz situacije; mi, deca, moja mama, putovanje i jos svasta nesto.. Heh, to je bas bilo..

Poslednji hit je pre tipa mesec dana; ortakinja koja me prosi, ovako je izgledao dijalog... a sve u kafani i zezanje... a Petra je napravila 'verenicki' prsten od cepa neke kisele vode... dakle:
Ona: 'Udaj se za mene'
Ja: 'Necu'
Ona: 'Ajde, moooolim te'
:)

I takooooooooooo...

Sta ce mi brak? Uvek mogu da imam sa tom nekom njom sve sto pozelim i bez tog glupog parceta papira.. Ne garantuje mi on vecnu ljubav i srecu...
Korisnikov avatar
By EYA
zaboravila si virtuelnu svadbu !

:smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
sa sve elektricnim kocijama na poklon od kume :hail:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA

Pa ja S.T.V.A.R.N.O. nisam normalna!!! Kako sam TO mogla da zaboravim?!
:shok:

Zenoooooooo, postajem senilna!!!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by reveal
gde su zesci narodnjaci za svadbu??? :lol:
Mislila sam da me poznajes! :lol:
Ne, ali bi starogradske, ruske i srpski i makedonski tradicionali dosli u obzir, posle, i SAMO POSLE

Hey little sister what have you done
Hey little sister who's the only one
Hey little sister who's your superman
Hey little sister who's the one you want
Hey little sister shot gun!

It's a nice day to start again
It's a nice day for a white wedding
It's a nice day to start again.
By argentum_inf
ja je pitala-ona odbila...ali,ko ceka taj doceka..:evilwait:
By Bombina
Originally posted by Draco
Originally posted by EYA

hahaha ocekuju 48 sati svadba svadba:volinevoli:
By Çâðê_DUP
Originally posted by bombica
Originally posted by Draco
Originally posted by EYA

hahaha ocekuju 48 sat svadba svadba:volinevoli:
:lol:
E to je odli?na ideja!
By Bombina
sve mora da kupi i sve ima na tu spisak
-garderoba
-cipela
-frizer
-restoran i trubaci
-poziva gositju :tuc:
i sta jos..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne, ne mastam o vencanju, ni sa muskarcem ni sa zenom. Jednostavno, ta koncepcija me strasno nervira, kada se okupe ljudi za koje ni ne znas da su ti rodbina, a sve u cilju da odmere kakvu si priliku uhvatila. Doduse, isti se pojavljuju samo na str8 vencanjima, mislim da bi ih gay vencanje u potpunosti odbilo...valjda... Onda trubaci, ili tamburasi, pa ljudi koji na kilometar smrde na masna pecenja, punjene paprike i to nesazvakane, posto nemaju sve zube u vilici i jeftin alkohol, posto ne piju one uvozne, ko zna sta su stavili u tu flasu... i jos te jure da ti cestitaju na udadbi/zenidbi...
Ako bih osetila da zelim da nekome obecam ljubav, to bih ucinila bez papirologije, bez maticara i sta ti ja znam... verovatno bih otisla na neki lep vidikovac, eventualno u neku pecinu ili staru tvrdjavu. Samo nas dve/dvoje i tisina...i reci... i poljupci...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ako nista, ne gine mi Dejan.
On ce da mi bude zena!

Legenda: Dejan- najbolja drugarica od the 1 who wished, srce malo ridjokoso-zelenooko-emotivno!
By Gost
Originally posted by bombica
sve mora da kupi i sve ima na tu spisak
-garderoba
-cipela
-frizer
-restoran i trubaci
-poziva gositju :tuc:
i sta jos..
Ma raspita?emo se kad budemo udavale Sunny, znaš da ona jedva ?eka da se priven?a... Udava?a naša....

:D
By Bombina
hahaaaaa claw,sunnymoja nasa eh ma ko ceka tebe ..cekamo da primpremim gajbu..
ja cekam :nokti: ko ce biti kuma na vencanje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!