Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Hajde sad! Pade mi na pamet... Da li su to neki stavovi,ili neko pitanje? Pretpostavljam da velika vecina nas ovde ne bi volela da joj se postave neka eksplicitna pitanja vezana za seks, proslost, porodicu...Ili da se susretne sa istim takvim stavovima izrecenim na prvom sastanku...
Ali sta su te iritantne, ili cak odbojne sitnice za vas?Nebitno da li ste imale priliku da ih cujete, ili ne...
Za mene bi to, na primer, bilo "Slusam sve". Jasno je zasto, valjda. Ne mogu da smislim nijedan iole jednako odbojan primer, ali ima ih,I dosta ih ima. Zato vi stupate u akciju! :D
Korisnikov avatar
By m..
Da je godinama trenirala odbojku, da voli Erosa Razmazotija, da je glasala za Karica (i radikale bih radije podnela), da je na strani kreacionista, da 'smo' pobedili Nato... Poduzi spisak riba sa kojima je bila, kojekakve lazi koje je lako proveriti, da oce da me gleda dok menjam tampon (ovo mi se actually dogodilo), da joj je najveca ambicija da radi na trafici/u kaficu, da je bila dizelashica, da joj je omiljeni film Die Hard, da ima poster A Jolie iznad kreveta, da potajno gotivi Lepu Brenu, da je fan I Bjelice...da veruje da je Pearl Jam grunge... Mane znam, bolje da ne pricam kakve sam ja stvari lupetala, svako zdrav bi pobegao..
Inace ne zazirem od explicitnih pitanja, samo volim da ako vec nesto pita kaze i njen odovor na to pitanje...
By B reddie
ja sve ovo sto i m.. a i slicno... ne bih volela da mi kaze kako je pripadnica neke religije.... ili da voli fudbal. ili da mi kaze kako bi mi to i to bolje stajalo kada bih malo smrsala, ili da me previse ispituje i tera me da se osecam neprijatno... i nikako nikako nikako ne bih volela da samo cuti i da je ceo teret tog razgovora, ako ga uopste i ima, na meni... :pop:
By ^Divlja^
Da razbija koliko slusha metal, a omiljene grupe su joj Nightwish, Him, Evanescence, Korn, itd; da je Ceca legenda; da je pivo samo za radnike i seljake; da je crna tako mooorbidna boja; da zheli da uspeshno zavrshi pravni ili ekonomski fax... uhm.. what else... da proklinje onog ko je izmislio martinke, shiroke majice i pantalone, zato shto su shtiklice,suknjice i haljinice za devojke.... da nosi tange chim joj se ukazhe prilika... da joj je omiljena boja roze.. (e ovo kad chujem,sve je gotovo..)... iiitd....
Korisnikov avatar
By m..
B Reddie, ja volem fudbal, al samo 'nako na papiru...
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by m..
Da je godinama trenirala odbojku
sta fali ako je godinama trenirala odbojku :puzzle: (kod mene bi to bio samo plus)

ne postoji nista sto ne bih volela da cujem na 1. sastanku. ako vec zbog necega ne bi trebalo da budem sa nekom devojkom, onda je najbolje da sve cujem vec na 1. sastanku...
Korisnikov avatar
By bigirl
"Ne smatram da je vernost bitna u vezi."
"Bila sam sa oko 10 njih (i raste...) u sexualnom smislu..."
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne bih volela da ne chujem nishta, i ne bih volela da chujem sve.

Prvi sastanak i sluzi da se prikupe informacije i oformi slika o nekome.
Korisnikov avatar
By zboO
Sta ne biste volele da cujete na 1. sastanku?

....a gde cemo na more?....bozeee.....posle toga nema sutra!!!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by zbunjena
Sta ne biste volele da cujete na 1. sastanku?

....a gde cemo na more?....bozeee.....posle toga nema sutra!!!
LooooooL!!! Meni se to desilo!!!

Dobro, ne za more, jos gore ---> cica je lepo isplanirala gde cemo da zivimo, cime da se bavimo i kakav ce stan da bude?!?!
Mislim, WTF... Heh, jos veci crnjak je to sto ja nisam pobegla glavom bez obzira...

Inace, ostatak liste bi bio:
da je verski agresivan frik
da je politicki zagrejana a da nema veze sa zivotom to sto prica
da se izrazito gnusa pusaca i alkohola
da se izrazito gnusa onog tipa mesta na kojima ja blejim
da nikada ne bi blejala tj. klosarila u nekom parku ili prirodi
da se tripuje na muziku a da slusa neku klinacku komercijalu
da je kampovanje dosadno zbog komaraca i buba..a ima i ko zna kakvih manijaka
da misli da je arheologija sranje
da spomene svoju mamu i sta njena mama misli o tome i tome <been there 2>
da su joj zivotne ambicije nerealne<detinjaste>/nepostoje
...

Ma, mislim, lista je poduza... Ne znam ni ja.. Kada cujes nesto sto te odbija, tek tada ga prepoznas kao takvo... Ali ovo su def neke od stvari koje bi ucinile da nikada ne dodje do drugog sastanka.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by vivaldi
Originally posted by m..
Da je godinama trenirala odbojku
sta fali ako je godinama trenirala odbojku :puzzle: (kod mene bi to bio samo plus)
Zato sto ce takva cudno da me gleda kad mi tokom sexa ispadne kuk... Salim se (mada mi jest onomad kuk nesto zezao), ne kuzim taj ekipni duh i sve sto ide, a jos manje mi se slusa o necijim sportskim podvizima... Onako boring...
Mislim mogu i ja njoj da pricam o politici i problemima koje globalizacija stvara u Togo-u ili gde vec, bineuralnim bitovima, frekvencionom opsegu c-4 kod violine, VST pluginovima, posledicvama teleworkinga na urbanizam americke vukojebine, ali mi se sve cini da ce da zeva ko nilski konj na takvu spiku, so nemoj mi o odbojci/basketu/rukometu i tako tome, to je za mene spansko selo, cula sam za teniserku Kurnjikovu i Moniku Selesh i ostala bih na tome, o odbojci znam da neko servira loptu posle odredjenog vremena i dosta mi je...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Draco
Ovo bi samo tako cula od mene, ja sam, sestro, svoje odblejala, znas i s kim i kako, i vala nablejala sam se za ceo zivot...:cowboy:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Ovo bi samo tako cula od mene, ja sam, sestro, svoje odblejala, znas i s kim i kako, i vala nablejala sam se za ceo zivot... :cowboy:
Ah! Taaaaaaaako klinacki! :drama:
:lol: Yup, this pretty much covers it all... especially the m..'s and Draco's examples.
Korisnikov avatar
By m..
Klinacki je sto vec neko duze vreme (ma dobrih 6-7 godina) ne blejim po parku uz pivce?
Ili sto necu da se upustam u vezu sa nekim ko nema bog-zna-sta zajednicko samnom, jer znam iz iskustva da takve stvari kad-tad puknu (tj ne izguraju duze od 2 meseca)?
By SUNNY B

da se izrazito gnusa pusaca i alkohola
1. ovo pod broj jedan. ako ovo ne prolazi, sve ostalo je nebitno. ne volim kad mi mase rukom jer joj smeta dim i pije sokic od jabuke (ne iz frizidera nego iz gajbe jer ne voli hladno i gazirano)...

2. da voli ameriku, zapad, kapitalizam i globalizaciju.

3. da je religiozna.

4. da zazire od poroka i da zivi po 10 bozjih zapovesti.

5. da joj je bitno sta ce carsija da kaze.

6. da ne cita knjige, da je nista ne zanima, bla bla, bla....

mislim, mogu do sutra....ali bolje ne...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by m..
Klinacki je sto vec neko duze vreme (ma dobrih 6-7 godina) ne blejim po parku uz pivce?
Ili sto necu da se upustam u vezu sa nekim ko nema bog-zna-sta zajednicko samnom, jer znam iz iskustva da takve stvari kad-tad puknu (tj ne izguraju duze od 2 meseca)?

Ne, ni najmanje... Samo ponavljam nesto sto sam nedavno cula...ma heeeeeej, to je napisala osoba koja u pauzama izmedju koncerata, pozorista i sl. veceri provodi u parku, uz drugove,pivo i gitare.I jos ponesto. Drugarice. :D
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Da želi da me što pre upozna sa svojim roditeljima......

da je militantni vegeterijanac
da misli da je EXIT world's largest drug conference
da trenira rukomet-košarku
da ceni i gaje posesivnost kod sebe&drugih
da joj je nacionalni identitet prethodi svim ostalim
da je DEVICA u whoroskopu
mada....
ovo zadnje mogu da prežalim ako ?uti i stavi
:kesa:
Korisnikov avatar
By m..
To jeste stvarno zastrasujuce...Mada vole mene svi ti roditelji... Osim jednog caleta necijeg, ali o ortaku se radi, covek krivi mene sto mu mali nema akademsku titulu...
By Paris
Da prica o svojim bivsim (bilo dobro ili lose).
Da jos uvek nije nacisto sa svojim sexualnim identitetom.
(za devojke)..da kaze da nikad nije bila pre sa devojkom pa hoce da proba.
(za muskarce)..da kaze da nikad nije bio sa bi/lez devojkom pa hoce da proba (mada Balkanca u njemu misli da homosexualizam nije nesto normalno)
(za muskarce)..da ne prati sport i da se nikada nije bavio istim
(za muskarce)..da voli sport i trenira kosarku (trenutna diskvalifikacija)
(za devojke)..da je vodu zamenila pivom.
da joj jedna pakla dnevno nije dovoljna.
da mi navede spisak svih narkotika koje je probala.
da trenira fudbal (mada bi bilo pozeljno da ga prati i da navija za Partizan i Milan)
da je lepljivog karaktera i da posle ne mogu da je otkacim lako.

..........
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by m..
Da je godinama trenirala odbojku, da voli Erosa Razmazotija, da je glasala za Karica (i radikale bih radije podnela), da je na strani kreacionista, da 'smo' pobedili Nato... Poduzi spisak riba sa kojima je bila, kojekakve lazi koje je lako proveriti, da oce da me gleda dok menjam tampon (ovo mi se actually dogodilo), da joj je najveca ambicija da radi na trafici/u kaficu, da je bila dizelashica, da joj je omiljeni film Die Hard, da ima poster A Jolie iznad kreveta, da potajno gotivi Lepu Brenu, da je fan I Bjelice...da veruje da je Pearl Jam grunge... Mane znam, bolje da ne pricam kakve sam ja stvari lupetala, svako zdrav bi pobegao..
Inace ne zazirem od explicitnih pitanja, samo volim da ako vec nesto pita kaze i njen odovor na to pitanje...

:vruce:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by the1whowished
Originally posted by m..
Ovo bi samo tako cula od mene, ja sam, sestro, svoje odblejala, znas i s kim i kako, i vala nablejala sam se za ceo zivot... :cowboy:
Ah! Taaaaaaaako klinacki! :drama:
:lol: Yup, this pretty much covers it all... especially the m..'s and Draco's examples.
@The1 LoooL!!!! :smeh:
Cuti, zamisli da nije bilo klinacki toj nekoj osobi. Ala bismo se mi smorili! ;)
Ovako je bas bilo :bouncy: .. :smilegrin:

@m.. Ma nisam ni ja mislila da mi se veza bazira na zabadanju parkova i cekiranju shtekova... Nego ona varijanta, idemo negde, pa kao gde cemo pre toga posto imamo jos vremena ili nemamo para..ili nemammo ideju.. I onda ona nece da sabijemo pivo u nekom parku ili tako nesto zato sto je to jadno i/ili klinacki i/ili ispod njenog nivoa...
Korisnikov avatar
By s0k0j
Ne bih volela da ?ujem da je ona u fazi eksperimentisanja. Dosta mi je takvih.
By B reddie
Originally posted by Kulturni Jelen
Da želi da me što pre upozna sa svojim roditeljima......

da je militantni vegeterijanac
da misli da je EXIT world's largest drug conference
da trenira rukomet-košarku
da ceni i gaje posesivnost kod sebe&drugih
da joj je nacionalni identitet prethodi svim ostalim
mada....
ovo zadnje mogu da prežalim ako ?uti i stavi
:kesa:
i sve ovo isto... da. i :wtf:
i ne bih NIKAKO volela da mi odmah kaze kako ona NE RAZUME tu savremenu umetnost i krene da hejtuje o necemu o cemu nema pojma jer joj je najdalji intelekualni doseg ostao u 96'oj...

@M..
volis fudbal????
i guess we're not dating then.... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ah da, dodala bih i to da je nevin
znachi, sve sve samo to ne :zid:

[ovaj, nisam se ja istrandzirao ali tema je super a postavljena je u zenskom rodu pa da ne odskachem :D :dude: ]
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B reddie
@M..
volis fudbal????
i guess we're not dating then.... :lol:
Ju, cero gde ne volim, pa da onomad nisam uskocila u tekmu, znas kada bismo pobedile one bedevije iz 4-5?

Ma znam 2-3 partizanova lika kako se zovu i jos 10-ak svetskih, 12 ako se racunaju Pele i Garincha :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

:vruce:
Uh, uh, pa 85% ovoga sam actually cula vec.... :kukulele:
Korisnikov avatar
By Val
E vala, ako na prvom sastanku poloce bure piva...ili sta god. :bljak:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val
E vala, ako na prvom sastanku poloce bure piva...ili sta god. :bljak:
Da, da... I meni to deluje premalo.. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
ZNam. Ali, proci ce te. :P
Korisnikov avatar
By Skyen

A mi bas pravimo dobre workshopove, mozda samo nisi prisustvovala pravom :cool:

Don't believe in 1st date, nista me ne moze izbaciti iz takta ili moze :sleep:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!