Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Da li vas pale policajke ili neke druge uniformisane zene (da ne bude zabune moram da napomenem da se ne radi ni o kakvoj generalizaciji vec o 'uniformi' kao fetisu-prim.aut.)?Mene to DEFINITIVNO ne uzbudjuje!!!Hajde drage virtuelne drugarice da vidim sta vi imate da kazete na ovu temu.
:odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij: :odbij:
By fencysmurf
ja ih se plashim... ovih nashih...

jednom, u dresdenu, stojim na zeljeznickoj stanici i cekam svoj voz, kad uz sve sirene i lupnjavu, ko u ratnim filmovima, duz celog koloseka poredja se oklopna policija, kao ove nashe ninja kornjace, i stigne neki voz sa navijachima i sprovedoshe ih prema stadionu ... i krene da se razilazi guzvanjac i u jednom trenutku, jedan policajac,180cm visine, krece da skida shlem sa glave...

...ljudi, ispade onaj plavi konjski rep...okrenu se "policajac" - riba ko avion... lepa, sa nekim veikim ochima, milo lice...

otkinuo sam...

od tada poshtujem do neba ...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by galateja
Da li vas pale policajke ili neke druge uniformisane zene (da ne bude zabune moram da napomenem da se ne radi ni o kakvoj generalizaciji vec o 'uniformi' kao fetisu-prim.aut.)?Mene to DEFINITIVNO ne uzbudjuje!!!

Veruj mi, ni mene ne uzbudjuje. Sto je najgore, sama je nosim skoro svkodnevno, pa je ocima ne mogu videti. Dok drugi lepo setaju u majicicama, ja do grla u uniformi. :bljak:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Veruj mi, ni mene ne uzbudjuje. Sto je najgore, sama je nosim skoro svkodnevno, pa je ocima ne mogu videti. Dok drugi lepo setaju u majicicama, ja do grla u uniformi. :bljak:
:smeh: :smeh:

pa zavisi ko je u iniformi,ali ustvari kao neki fetis me ne pali vec samo ako zeni lepo stoji ta uniforma i ona mi se inace svidja...onda mi je lepo
Korisnikov avatar
By tramp
pa ne stalno ali kao jedan od fetisa sto da ne :gol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa gledaju?i doma?e policajke u Srbiji, one su mi baš :bljak: i njihove uniforme su mi , ne baš toliko lepe...

Meni su maðarice, u zelenim uniformama baš lepe ... imaju uniforme, kako da kažem .. malo uže od srpskih, a lepši su policajci i policajke u zelenom :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Pandurke nikako! Ali panduri i vojnici... ijao... vojnici...
Korisnikov avatar
By tramp
kod mene je obrnuto ... ja kad vidim muskarce u uniformama imam potrebu da bezim ali to ima vise veze sa tim sto imam neke jako neprijatne dogadaje vezane za muskarce u uniformama pa mi se razvio refleks... a sa uniformisanim zenama to nemam :)
Korisnikov avatar
By mirth
Ne palim se na uniforme uopste.

Tako da mi se ni ove nase policajke ne razlikuju mnogo od neuniformisanih zena.

Muskarci u uniformi policije ili vojske su mi odvratni, prosto.
Pogotovo ovi potonji. Ali i to ce biti da je neka trauma...
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja sam odmalena želeo da obu?em uniformu i uopšte da budem uniformisano lice.
?ini mi se da imate neke predrasude o policiji. To nije ok. Policajci su kao i svi drugi ljudi. Kao i svugde, naravno, u svakom žitu ima kukolja.
No, kako je ovde re? o policajkama i nekoj paljevini - jesam, palio sam se na neke policajke. Doduše, ne stoji svima dobro uniforma. Treba imati TELO za tako nesto.
Korisnikov avatar
By tramp
nisu to predrasude jer mi govorimo o tome sta nas pali ... dakle ako me ne pali to sto neko voli da nosi roze gace ne znaci da ja mislim da su svi u roze gacama losi ljudi... mene uniformisani muskarci ne pale jer je par njih htelo da me ili izlupa ili ubije pa nesto kad na to pomislim zaboravim na sex i popalu ali sam isto tako svesna da nisu svi u uniformi takvi ... uostalom sta ja lupam gluposti mene muskarci i bez uniforme ne pale :shok:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, od tih uniformi nekako gotivim samo stjuardese, narocito onu koja mi je davala kapi za nos kad sam urlala od pritiska u uhima....
Korisnikov avatar
By gynarchy
Samo ako joj dobro stoji.Ma,slazem se sa Blondie,zavisi od toga ko je u uniformi.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne,nikako... Cak i da su doooobre devojke u pitanju, nikako,jer- u tom slucaju uniforma im ne bi dobro stajala.
Nista od uniformi...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ono "u pakovanju" je bitno, i da, mora da bude gay ili joj dzabe sve:)
Inache poluuudim kad krenu da se pale na moju uniformu :alikako: kad izgleda kao da nosim dzak!??
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Inache poluuudim kad krenu da se pale na moju uniformu :alikako: kad izgleda kao da nosim dzak!??
Eh, pa nije lako naci tvoj broj. :P
Korisnikov avatar
By Saska2
mmmm,policajke.....
nista lepse od onog pendreka sa strane i lisica za pojasom..

:smeh:
Korisnikov avatar
By Khons
uniforma me nikako ne uzbudjuje. samo sirov materijal
By SUNNY B
ma koje bre policajke. odmah mi na pamet padne onaj sestomesecni kurs koji se zavrsava bez koriscenja 0.000000000001% mozga (ako se nadje takva tvorevina u nekoj od tih glava) i onda begam svud unaokolo pogotovo sto verovatno sumnjivo izgledam pa se nekako od svih ljudi uvek navale na mene i posle se ja tamo svadjam o tome kako nisam osudjivana (barem ne jos) i kako je moj tata veliko beogradsko mudo i kako ce on njima da pokaze njihovog boga....jebote, sa bivsom se nije desilo nijednom da izadjemo ko normalni ljudi a da nas ne navataju negde u pola noci i seru kako ce da nas odvedu u stanicu i kako su oni mnogo veiiiiki a mi smo majjjiii i oni su jaci od nas , jelte.....ma bezi bre od mene! panduri/ke - :down:

p.s. ja se zaista izvinjavam ako ima neka pandurka ili tako nesto slicno ovde ....udarila sam im na hleb navlazni, ups, ovaj, nasusni.....

a da, mislim poenta je bila nesto o uniformama, jel da?

pa, jedino sto me "pali" (da se razumemo, ne pali me, samo mi se svidja da vidim zensko celjade u tome) jesu ADMIRALSKA (ona bela i uredna na preplanulom licu od jurcanja po silnim morima) i PILOTSKA (sa sve onom kacigom i cizmama) a to valjda zato sto imam neki trip da te zene moraju da budu spremne da izdrze svakakve fizicke i umne napore u svako doba dana i noci i da trezveno reaguju jer , valjda, u nekim situacijama mnogi zivoti zavise od njih..... :avion: :camac:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma jock. Imam fobiju od bilo kakvih uniformi. Mrzim i bele mantile, a osudjena sam da i sama nosim jedan dok sam na studijama. Bljak.
Korisnikov avatar
By Moa
Jao mislila sam da ne,do pre par dana kad sam videla jednu pandurku aaaaaa srce mi stalo kako je dobra.Kratka crna kosica,mindjuse neke,malo nema ukusa za modne detalje osim uniforme ali slatka je bila,legitimisala me :D
Korisnikov avatar
By Gothrose
Nase pandurke?Sa uniformom ili bez-isto sranje-kompleksasice koje sad misle da su Boga za bradu uhvatie jer su,kao,neka vlast?!A bonus na 'akademiji' je masa tipova jer su sve seljancice udavace... :shtap:

A uniforma kao uniforma na zgodnom tipu je druga stvar,fetish zapravo...To mi se vec jako jako svidja! :roll:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Saska2
mmmm,policajke.....
nista lepse od onog pendreka sa strane i lisica za pojasom..

:smeh:
slazem se, samo vecina pandurki nema pojma u koje svrhe se to sve moze iskoristiti... a i opasaci su im extra ! :bic:
Korisnikov avatar
By EYA
e da, uniforme mogu nekad bas da budu gotivne... jedno celo leto sam se zabavljala sa nekim likom koji je bio oficir, neki visi cin, na brodu... svidjalo mi se kad onako u beloj ispeglanoj uniformi dodje po mene :spin:
Korisnikov avatar
By Veverica
Ne volim uniforme, niti uniformisanost bilo koje vrste.

Policajke su mi smesne. Mozda kad bi imale uniforme koje bi same po sebi bile lepse...???

Generalno NE!
Korisnikov avatar
By switchon1234
Uniforma mi nista ne znaci. Pre me odbijaju uniformisani ljudi nego sto me sarmiraju.
A ako bi me vec neko uniformisan/a sarmirao/la to bilo zbog licnosti. (i verovatno da bi to imao veze sa vazduhom i avio-uniformama :wink2: )
By katarina
Mene uniforme odbijaju generalno.

Ali mi je vrlo, vrlo, vrlo zanimljivo za gledanje kada na zenu (svoju) u uniformi pocne da se pali devojka koja je feministkinja, vegeterijanka, voli macke, i sve sto ide u tom paketu, a prezire uniforme i sve vrste hijerarhijskih organizacija. Kaka je to divan primer konflikta privlacenje-odbijanja. Prste da polizes.

:lol: :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!