ma koje bre policajke. odmah mi na pamet padne onaj sestomesecni kurs koji se zavrsava bez koriscenja 0.000000000001% mozga (ako se nadje takva tvorevina u nekoj od tih glava) i onda begam svud unaokolo pogotovo sto verovatno sumnjivo izgledam pa se nekako od svih ljudi uvek navale na mene i posle se ja tamo svadjam o tome kako nisam osudjivana (barem ne jos) i kako je moj tata veliko beogradsko mudo i kako ce on njima da pokaze njihovog boga....jebote, sa bivsom se nije desilo nijednom da izadjemo ko normalni ljudi a da nas ne navataju negde u pola noci i seru kako ce da nas odvedu u stanicu i kako su oni mnogo veiiiiki a mi smo majjjiii i oni su jaci od nas , jelte.....ma bezi bre od mene! panduri/ke -
p.s. ja se zaista izvinjavam ako ima neka pandurka ili tako nesto slicno ovde ....udarila sam im na hleb navlazni, ups, ovaj, nasusni.....
a da, mislim poenta je bila nesto o uniformama, jel da?
pa, jedino sto me "pali" (da se razumemo, ne pali me, samo mi se svidja da vidim zensko celjade u tome) jesu ADMIRALSKA (ona bela i uredna na preplanulom licu od jurcanja po silnim morima) i PILOTSKA (sa sve onom kacigom i cizmama) a to valjda zato sto imam neki trip da te zene moraju da budu spremne da izdrze svakakve fizicke i umne napore u svako doba dana i noci i da trezveno reaguju jer , valjda, u nekim situacijama mnogi zivoti zavise od njih.....