Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
OGLASI*OGLASI*OGLASI :novine:
Originally posted by galateja
Ja,jednostavno,ne samo da ne volim gej zurke vec ne volim zurke uopste.Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se...Imam i ja svojih poroka,ali necu o tome sad.Volela bih da upoznam jednu pametnu,lepu,dobrodusnu,pomalo lucidnu devojku.Takva sam i sama.
Jos samo godiste, visinu, licni opis...pa da ti se devojcice jave na u2u !

:cigareta:
By SUNNY B
ja vise nemam pojma sta da nazovem prvom vezom.....sa jednom je bila prva ljubav, sa drugom prvi sex, sa trecom prvi leptirici, sa nekom cetvrtom prve suze , sta god da uzmem za kriterijum opet cu da se pogubim.....ma , recimo, neka bude pre 2 godine.....ona 19, ja 19, i tako to....
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Val
Ja,jednostavno,ne samo da ne volim gej zurke vec ne volim zurke uopste.Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se...Imam i ja svojih poroka,ali necu o tome sad.Volela bih da upoznam jednu pametnu,lepu,dobrodusnu,pomalo lucidnu devojku.Takva sam i sama.

Znas Val (sad bez zezanja) da me interesuju oglasi isla bih na tu opciju,ali ja sam samo izlozila neke teznje.Mislim da si shvatila sta zelim da kazem.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Znas Val (sad bez zezanja) da me interesuju oglasi isla bih na tu opciju,ali ja sam samo izlozila neke teznje.Mislim da si shvatila sta zelim da kazem.
Pa da :trep:

:drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Dakle, vreme mi je da se podsetim tih vremena.Odavno se nisam setila toga, tako da cu I sada da napravim krajnje blentavi kez...
Dakle, prvo tromesecje osmog razreda osmoljetke... Ona je cerka nasih porodicnih prijatelja. Nisam je cesto vidjala, ali, kada bi dolazili, nas dve bismo se zatvarale kod mene u sobu I pricale I pricale,I pricale...sta bismo mogle raditi, najzad?Ipak, zadnjih par poseta svelo se na moje cutanje I nemo posmatranje, I njeno ignorisanje cele situacije.
I tako, par dana pred Novu godinu (28. decembar) zatekle smo se zajedno, u Beogradu, kod mojih rodjaka.Tetka, cale,teco, njeni I ekipa odraslih zapucala je na neki vec ugovoren docek, a mi smo ostali u stanu.Gomila rodjaka mog godista koje nisam poznavala, niti sam zelela da poznajem, moja sestra od tetke, ona I ja.
Negde oko 23h me je otvoreno pitala zasto gledam u nju I cutim sve vreme...Htela sam, stvarno sam htela da joj kazem da se izvinjavam ako joj je neprijatno.
Umesto toga, otisla sam na terasu,I svirala nesto na gitari (mislim da je bilo nesto od Van Gogh-a, dok je unutra prstala... ne-znam-koja pevacica).Kako sam bila promrzla!!! 
Ona je usla za mnom, osmehnula se tim diiiivnim ustima I zagrlila me.Toliko sam bila pogubljena da nisam vadila gitaru iz ruku. Onda se ususkala kraj mene I-desilo se.
Veza je trajala 4 meseca. Zavrsilo se kao I sve prve velike stvari- sa idejom I u mojoj, I u njenoj glavi, da obe trebamo da idemo dalje.Bilo je nestvarno, konacno sam se osecala ostvareno... vremenom sam pomerala tu granicu samoostvarenosti,u zavisnosti od stepena ozbiljnosti veze... Nijedna nije imala punu inicijativu,stvarno smo dobro funkcionisale s obzirom na prvi put,iii...sta reci vise? :blush:
I ona je sada u SAD (tamo su mi jos 2 bivse), sa svojima.Studira, I god... Cujemo se, opet, I pisemo, s vremena na vreme.
O prvom odnosu sa devojkom ipak ne bih... ehm, znate kako je... :no: Ali je bilo divno.Ne divno nego predivno(govorim o osecanjima jedne I druge).
Galateji samo mnogo srece!Znam koliko sam je ja imala (uz pamet).I-malo manje impulsivnosti pri nekom novom prilasku. :wink2:
Korisnikov avatar
By Galateja
Eh,T1W...To tvoje iskustvo zvuci tako lepo,kao neka savremena cacanska bajka.Bas me interesuje da li su na toj zurci drugi primetili kakvu vrstu odnosa ste ostvarile ta devojcica i ti i ako su primetili kako su reagovali.
Hvala ti na lepim zeljama.I ja tebi zelim mnogo srece!
:sunce:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zaboga, ne! To bi znacilo mnooooooogo vise problema u startu.

P.S.Sedele smo na betonu terase, ne stalaje :kralj:
Korisnikov avatar
By Galateja
Pa gde ste devojke?Samo vas devet je konkretno odgovorilo na pitanje o prvoj vezi i prvim seksom sa devojkom.Zar je vas stid toliko veliki,ili su moja pitanja suvise indiskretna,ili vas jednostavno mrzi da kucate ili...????????
Hajde da cujem vasa iskustva-nece vam pasti kruna sa glave!!!
:sesir:

znatizeljna G@l@tej@
Korisnikov avatar
By tramp
hm ja sam napisala neki dugi odgovor na ovo i sad ga ne vidim a nemam ni vremena ni energije da ga ponovo kucam
smrc
mozda neki drugi dan
sorry
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... meni je bilo 20, njoj 35. Toliko sam ludacki bila zaljubljena u nju da sam bez obzira na razvoj dogadjaja sa njom raskinula veridbu sa deckom... Prvi sex se desio godinu dana posle upoznavanja.... Trebalo mi je 2 godine da je prebolim; danas samo jako dobre prijateljice.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by TheCurseofBlondie
ajme meni, kako to da kad sam ja zivela u bivsoj jugi...nije se nigde nista desavalo a sad izgleda svuda i svako...ili sam ipak bila premlada?!
Cast svakome,ali vera...Meni se cini da neki forumasi(ne mislim samo na ovu temu vec uopste) imaju bujnu mastu i da koriste forum kao medijum da je iskazu.
:unic0rn:
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by _Osiris_
Hmmm... meni je bilo 20, njoj 35. Toliko sam ludacki bila zaljubljena u nju da sam bez obzira na razvoj dogadjaja sa njom raskinula veridbu sa deckom... Prvi sex se desio godinu dana posle upoznavanja.... Trebalo mi je 2 godine da je prebolim; danas samo jako dobre prijateljice.
Ne bih ja zbog 15 godina starije ostavila momka, a kamoli raskinula veridbu. :neto:
Te dve stvari mogu postojati zajedno. Od viska glava ne boli!:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
bilo je lepo.. bilo je divno.. sada mi ostaje samo osmeh kada se setim.. nakon svega, jedno divno prijateljstvo..
Korisnikov avatar
By tramp
ajme meni, kako to da kad sam ja zivela u bivsoj jugi...nije se nigde nista desavalo a sad izgleda svuda i svako...ili sam ipak bila premlada?!
Cast svakome,ali vera...Meni se cini da neki forumasi(ne mislim samo na ovu temu vec uopste) imaju bujnu mastu i da koriste forum kao medijum da je iskazu.
ccc...pa prvo si nam trazila da ti ispricamo a sad ne verujes...
:mag:

inace ja stojim iza svoje pricice samo sto nisam napomenula lokacije...
dakle prvi sex - zagreb (znala sam ja da ce mi se isplatiti godina dana bez papira i kucista :nokti:

prva veza - usa, malo mesto, nema zbivanja, sta ti ostane osim sexa i veza :kafa:

prva ljubav - beograd, lesi se vraca kuci
:salut:
Korisnikov avatar
By Galateja
TRAMP:

GALATEJA:
Tramp,nije stvar u tome da li ja verujem tebi ili ne.Moja konstatacija se odnosila na neke postove na forumu koji stvarno deluju bajkovito.:kafa:
Korisnikov avatar
By Tiyana
moja prva veza,.. ustvari moje prvo iskustvo biti sa devojkom nije starije od 6 meseci. Primetila sam da me koleginica gleda vec duze vreme i moj problem je sto nisam bila ravnodusna. Mozda sam se pogresno izrazila... ne problem... ali do tada nisam ni razmisljala. Posle jedne od kolegijalnih okupljanja (zurke), i malo vise koktela, nase ruke su se dodirivale. Posle je preslo dodirivanje po suknji. Nemate posjma koliko sam se najezila kad mi je dodirnula gacice i sapnula na uvo da ih ona nije obukla to vece. Svo vreme sam bial u nekom lepom neshvatljivom osecanju... shoku... otisle smo u klupski WC (cist i uredan! jer sam pretereani cistunac) i tamo se zadrzale desetak minuta. Sve sto smo uspele da uradimo, mada ja nisam bila spremna da idemo "dublje", ostalo je na vrelim i dubokim poljupcima i dodirivanjem mackica.

Srce je htelo da mi iskoci iz tela... Drhtala sam kao nikad u zivotu... Nisam smela da je pogledam ostatak veceri. Nikog nisam smela da pogledam... Ona se i dalje zabavljala. Ja sam napustila zabavu pre nje, nadajuci se da ce me videti i izaci samnom. Nije...

Bila sam ljuta i sebi rekla da mi ne treba takva razuzdana devojka... Izgleda da je to nije pogodilo jer me vise nije gledala kao pre. I dalje se vidjamo, ali samo u firmi gde radimo.

Sex sa devojkom nisam imala. Jos uvek sam plasljiva i nepoverljiva. Ali priznajem da lepsi osecaj nikad nisam imala do tog trnutka.

:kesa:
Korisnikov avatar
By tramp
TRAMP:

GALATEJA:
Tramp,nije stvar u tome da li ja verujem tebi ili ne.Moja konstatacija se odnosila na neke postove na forumu koji stvarno deluju bajkovito. :kafa:
ah pa valjda nam svima ponekad zatrebaju bajke a i znas ono kad se zaljubis sve izgleda tako bajkovito :dude:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Pre mesec i po dana mi se javila na mob drugarica iz srednje, koju nisam 3 god videla... Uvek mi je bila super lik, totalno opicena, otvorenog uma i duha...
I tako mi razmenile par poruka, gde ona mene pita sta sa momcima/devojkama..(ona, nista nije mogla pretpostaviti o mojoj sex. orijentaciji, jer nisam nikad o tome pricala njoj, a u srednjoj jos nisam ni bila sigurna u istu..)
I kazem ja da sam slobodna k'o 'tica , a da devojku jos nisam imala, mada znam da cu je jednom imati ... (i jedva cekala njen odgovor)
Ona kaze da je imala mnogo veza sa devojkama...

Dogovorimo se da se vidimo, pre nego sto ode u inostranstvo (izgleda da se ovde mnogima prvi put tako pred odlazak nekog u inostranstvo itd. desilo :wink: )
I videle se i pricale smo do jutra, ona mi pricala o svojim vezama, ma pricale o svacemo...
I bas pred njen odlazak se opet dogovorimo da gledamo filmove(htela mi pokazati Boys don't cry, i Monstrum) , pricamo blbla...

I pogledamo mi Boys don't cry, i sve i njoj i meni divno, pa posle dosle jos 2 drugarice nase i jedan drug... Onda smo i pile i igrale, pa jednom joj bilo malo lose i kazem da bi bilo dobro da se umije..I posto je ravnoteza nije najbolje sluzila, pomazem joj ... Stignemo mi u predsoblje, i ja vise i ne znam kako, znam da smo stale , gledale jedna drugu u oci, i pdne prvi poljubac i prvi dodiri, koji je mnooogooooo lep bio... onda smose vratile i skakutale i dalje, ja sam joj rekla da malo prilegne, jer nije izlgedala bas najbolje. Ona svo vreme mi govori : "zelim te, hocu da budem sa tobom.."
Meni malo bilo :blush: zbog ostalih ...Ali sam brzo presla preko toga. Onda smo gledale filmove dalje, ona me drzala svo vreme za ruku i ponekad mi dala male poljubce u obraz..
Pa kad su drug i drugarica otisle, bez obzira sto je jos jedna bila tu, mi smo se pocele strastveno ljubiti, strastveno i nezno...hmm..daa...otprilike je to bilo sto sam celog zivota ocekivala :)
Bilo je tu malo vise od poljubaca, ali sexa nije bilo ...
Otisla je u insotranstvo, i dalje je racunam kao dobru drugaricu.., i mnogo sam joj zahvalna zbog divne noci ... :D

znaci ovo bilo pre mozda mesec-dva, i nisam jos bila sa drugom devojkom ...
By Paris
Ja josh nisam imala devojku:wink:
:trep:
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by ParisH.
Ja josh nisam imala devojku:wink:
:trep:
Ovo bi Galateji trebalo da bude najbajkovitije :smeh:
By Bombina
Originally posted by daisy
I da... trenutno sam u takvom raspolozenju da prosto verujem u pravo vreme. Galateja, jednostavno mislim da ne moras ici na gay zurke da bi se zaljubila. Kada bude pravo vreme upoznaces nekog ko ce ti ljubav uzvratiti. I kada se sve uroti protiv toga, ljubav nadje svoj put i prevazidje sve kako bi se ostvarila.
ma nemoj kakav ti je savet
By Bombina
Originally posted by Val
:wtf:
ma cuti
svi mi smo komplikovane:glupan:
By Bombina
Originally posted by tramp

inace ja stojim iza svoje pricice samo sto nisam napomenula lokacije...
dakle prvi sex - zagreb (znala sam ja da ce mi se isplatiti godina dana bez papira i kucista :nokti:

prva veza - usa, malo mesto, nema zbivanja, sta ti ostane osim sexa i veza :kafa:

prva ljubav - beograd, lesi se vraca kuci
:salut:

he he pa posle :deda:
By Bombina
eh,tuzna moja prica
imala sam divnu dobru devojku ,ona je imala 21 godinu,a ja 22 god
vrlo smo bile mlade bile smo ne iskusne dobre devojke
ona je bila mlada,imala dugu smedju kosu i plave oci
a lice je nezno
ona i ja smo se zavolele ,imale smo jak osecaja
mislile smo da smo drugarice
makar ona ne veruje da budemo drugarice,
jer je dirljiv osecaja i moglo dirnuti i ona je mene nezno zagrlila ..rece mene zaljubljena sam i oces sa mnom u vezi ,ako oces i odluci sama
ja sam bila sokirana i nisam imala reci
volela sam ja nju..veza je trajala dve godine
provele smo dugo zajedno i bilo je lepih vremena..
Korisnikov avatar
By waterlily
Meni 27 (i jos je), njoj 31... Ni sama ne znam kako je pocelo, sve sto znam je da cekam nas sledeci susret :zen:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by GALATEJA
Koliko godina ste imale kada ste prvi put bile u vezi sa osobom zenskog pola?

Jos uvek nisam imala toliko godina.
:opatica:
:saint:
Korisnikov avatar
By m..
Moj prvi sex sa devojkom se nekako desio sa prvom devojkom kojoj sam otkopcala slic a da nije pobegla, tih 6 godina pokusavanja se isplatilo. :lol: Doduse ni 2 pre toga nisu pobegle, ali je bila rec o veoma pijanim prijateljicama, pa sam sama odustala.
By Markky
Moj prvi sex sa devojkom.......ammmmm
Imao sam 14 godina.... :smeh:

Mnogo bolje je bilo nego moj prvi sex sa momkom :smeh:

:cookie: :sladoled: :lizalica:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Vezu sa devojkom nisam imala.. a prvi sex je bio sa 17 godina.. ona je starija 4 godine. Inace je sestrina drugarica i bila je kod nas kuci nekoliko dana.. i jednostavno strast je preovladala.. Ona je isto bisex.. imala mnogo momaka a mozda samo jednom-dvaput sex/vezu sa devojkom. Ja sam tada bila u vezi sa jednim momkom ali nisam mogla da propustim sansu ;) i uopste mi nije krivo. Njemu nisam rekla, a meni je ostalo lepo i vredno iskustvo. :) sve se nekako brzo odigralo ali bilo je taaako dobro.. u zivotu se nisam uzbudila toliko.. [inace me zene mnoogo vise uzbudjuju nego muskarci]. Posto smo sve 3 spavale u istoj sobi (ja, moja sestra i ona).. ja i ona sto ostale do kasno u noc budne, pricale.. pa pocelo mazenje.. i to sve odvelo u nesto mnogo dublje.. khm khm, mnogo ozbiljnije ;)
ne mogu reci da sam zaljubljena u nju, nikad nisam bila.. ali mi je bilo mnogo lepo s njom. Cujemo se povremeno.. tokom ove 3 godine koje su prosle, posto se sestra druzi sa njom vise. Nikom nisam pricala, nije ni ona.. i sve je ostalo nekako cool. Ponekad pricam s njom telefonom.. ali to nisu nikakvi razgovori o sexu, nama ili sl vec onako normalno, kao da smo drugarice.. nesto vise ne bih ni zelela. :) i tako.. :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!