Pre mesec i po dana mi se javila na mob drugarica iz srednje, koju nisam 3 god videla... Uvek mi je bila super lik, totalno opicena, otvorenog uma i duha...
I tako mi razmenile par poruka, gde ona mene pita sta sa momcima/devojkama..(ona, nista nije mogla pretpostaviti o mojoj sex. orijentaciji, jer nisam nikad o tome pricala njoj, a u srednjoj jos nisam ni bila sigurna u istu..)
I kazem ja da sam slobodna k'o 'tica , a da devojku jos nisam imala, mada znam da cu je jednom imati ... (i jedva cekala njen odgovor)
Ona kaze da je imala mnogo veza sa devojkama...
Dogovorimo se da se vidimo, pre nego sto ode u inostranstvo (izgleda da se ovde mnogima prvi put tako pred odlazak nekog u inostranstvo itd. desilo

)
I videle se i pricale smo do jutra, ona mi pricala o svojim vezama, ma pricale o svacemo...
I bas pred njen odlazak se opet dogovorimo da gledamo filmove(htela mi pokazati Boys don't cry, i Monstrum) , pricamo blbla...
I pogledamo mi Boys don't cry, i sve i njoj i meni divno, pa posle dosle jos 2 drugarice nase i jedan drug... Onda smo i pile i igrale, pa jednom joj bilo malo lose i kazem da bi bilo dobro da se umije..I posto je ravnoteza nije najbolje sluzila, pomazem joj ... Stignemo mi u predsoblje, i ja vise i ne znam kako, znam da smo stale , gledale jedna drugu u oci, i pdne prvi poljubac i prvi dodiri, koji je mnooogooooo lep bio... onda smose vratile i skakutale i dalje, ja sam joj rekla da malo prilegne, jer nije izlgedala bas najbolje. Ona svo vreme mi govori : "zelim te, hocu da budem sa tobom.."
Meni malo bilo

zbog ostalih ...Ali sam brzo presla preko toga. Onda smo gledale filmove dalje, ona me drzala svo vreme za ruku i ponekad mi dala male poljubce u obraz..
Pa kad su drug i drugarica otisle, bez obzira sto je jos jedna bila tu, mi smo se pocele strastveno ljubiti, strastveno i nezno...hmm..daa...otprilike je to bilo sto sam celog zivota ocekivala
Bilo je tu malo vise od poljubaca, ali sexa nije bilo ...
Otisla je u insotranstvo, i dalje je racunam kao dobru drugaricu.., i mnogo sam joj zahvalna zbog divne noci ...
znaci ovo bilo pre mozda mesec-dva, i nisam jos bila sa drugom devojkom ...