Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Procitajte:

http://www.ipgcounseling.com/cpr_for_bed_death.html

Sta mislite o ovome, da li je to stvarno tako, dali postoji "lesbian bed death"?!

Ja mislim da postoji, cujem to cesto od prijateljica i okolo...

posebno kad devojke zajedno zive i u vezi su duze od, recimo 3 godine.

Dali je to stvarno tako da manje od 10% zena misli na seks vise nego jedan put nedeljno???

I da cak preko 50% zena na seks misli samo jednom mesecno???

Dali nema izuzetaka i ako ih ima, koliko...

Navodno to ima veze sa malom kolicinom testerona koje zene imaju.

Pitam se zato jer sam ja izgleda izuzetak jer skoro svaki dan mislim na seks a nemam visak testerona(bila sam to pre isla gledati iz nekih drugih razloga...)

Sta mislite...?
Korisnikov avatar
By EYA
nemam pojma kako je to inace, ali znam da je meni sex jedan od vaznijih i najcesce koriscenih metoda svakodnevnog pokazivanja ljubavi u vezi.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
Procitajte:

http://www.ipgcounseling.com/cpr_for_bed_death.html

Sta mislite o ovome, da li je to stvarno tako, dali postoji "lesbian bed death"?!

Ja mislim da postoji, cujem to cesto od prijateljica i okolo...

posebno kad devojke zajedno zive i u vezi su duze od, recimo 3 godine.

Dali je to stvarno tako da manje od 10% zena misli na seks vise nego jedan put nedeljno???

I da cak preko 50% zena na seks misli samo jednom mesecno???

Dali nema izuzetaka i ako ih ima, koliko...

Navodno to ima veze sa malom kolicinom testerona koje zene imaju.

Pitam se zato jer sam ja izgleda izuzetak jer skoro svaki dan mislim na seks a nemam visak testerona(bila sam to pre isla gledati iz nekih drugih razloga...)

Sta mislite...?
E moja bivsa nije htela sex celih godinu i pol! Da, BIVSA! :hail2:
Korisnikov avatar
By m..
honey, zene misle na sex najmanje 10x dnevno, ili su frigidne... :lood:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja ne mislim na sex maximum 10 minuta dnevno...

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By mirth
Uh, dobro je, pomislih da sam totalni frik kad procitah temu.

Kakvih crnih jednom nedeljno???
Kakvih jos crnjih jednom mesecno???

Mada, u zivotnim fazama poput ove u kojoj sam ja sada, i ne bi bilo lose da je tako... :smeh:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
E moja bivsa nije htela sex celih godinu i pol! Da, BIVSA! :hail2:
*hehehehehe*...bivsa...razumem :grin:
By SUNNY B
ovaj, paaa, :blush: , pocecu da se trljam o ljude u gsp-u (to je svakako najsigurnija varijanta), pogotovo u periodu oko 2-3 popodne u 26-ici.ili cu naci mirniju varijantu pa cu da dohvatim i da se protrljam o fotelju u dnevnoj sobi. toliko o tome da mislim na sex jednom nedeljno (ili , ijuuuuuu, jednom mesecno)..... :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :uplasen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
JEDNOM nedeljno?!
JEDNOM dnevno?
:no: :doh:
Ali ne znam ni koliko cesto mislim na sex u toku dana... 'aj klasika je uvece, ali,jbg, i kada se probudim, i kada sam u gradu,i... Boze, pocecu,onako fino, uz ucenje fizike :indijanac:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
vi se sad salite ali ovo je cista realnost u les vezama...

bez obzira koliko ko misli ili ne misli na sex(a i zavisi na sex s`kim se misli, dali sa partnerkom ili sa nekim drugim???)
sex je redji sto duza veza...(naravno da ima izuzetaka), posebno kad se zajedno stanuje...e sad...zasto je to (uglavnom) tako???

mislim kad svi non stop misle na sex a retko ko ga cesto ima...kao na pocetku..

ustvari mozda je to "zapadni" problem jer se ovde samo radi radi radi od jutra do sutra...vase radno vreme je krace...hm, neznam.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
vi se sad salite ali ovo je cista realnost u les vezama...

ustvari mozda je to "zapadni" problem jer se ovde samo radi radi radi od jutra do sutra...vase radno vreme je krace...hm, neznam.
"Zapadni" da...ali ne znam, da li je bas do posla ili do psihe. Ja se zaklela: "Nikad vise nemicu!". :drama:

Pa stigla do meni daleke Makedonije, ali VREDELO JE! Cisto sumnjam da cu i ovde da cekam po godinu dana, da "padne" neki sex. :trep: A ako se ipak desi, e onda :obesen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni se dešava da ne mislim na sex i po mesec dana. Ne znam što, doðe mi tako neki period...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Minimum 10 puta dnevno :lizalica: , al' dosta mi je da samo mislim na sex :(
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, poekad se ispostavi da je to zanimljivije...Bogte, da nisam ja to inhibirana :hypno:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Volim sex i rado ga se secam :smeh: :smeh: :smeh:

(how ironic :povez: )
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by xgirlx_bg

A znas sta je :fuck: ?

:smeh: :smeh: :smeh:
By Bombina
ucuti !znam ja sve
eto kako da objasnim val ajmo da pricamo o seksu
evo imam da ti kazem
dolazi lezbejusa kod korajcice da mu skroji njene pantalone,a krojacica nije znala iz vidjenja
bila je jasna ko je ustvari lez
krojacica nije znala sta je ukus u oblacenje i sisama
sta ce ona reci o devojci
Korisnikov avatar
By spark
:wtf: ne znam...

ja konstantno mislim da neki sex... bar na neko fafanje :D :smeh:

e, pa ovo je u stvari bas tuzna tema... :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val

A znas sta je :fuck: ?

:smeh: :smeh: :smeh:
Pa secam se nesto kroz maglu :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Razmisljam cesto o seksu,ali nekako najvise kad su mi plodni dani.Samo,jedno mi nikako nije jasno:uprkos toj mojoj snaznoj potrebi retke su osobe sa kojima mogu da se upustim u seksualni odnos.Zasto je to tako?Uvek mastam o nekim nedostiznim osobama.Cim mi neko postane dostizan meni opadne interesovanje (ne uvek,ali cesto).Ne znam...
:iskusenje:
Korisnikov avatar
By tramp
i ja sam za to cudo cula ali meni se stvarno nikad nije desilo, mozda sam u nekoj frci par dana pa nemam vremena ali to nije isto sto i ne zeleti a onda opet kad sam ja to pa zivela sa zenom 3 godine (uopste kad sam ja to zivela sa nekim??) pa da znam -- a kad ti nije na dohvat ruke onda se zazelis :)
By Bombina
Ja to nemogu da pomislim kako ja da zivim jer je moj privatan zivot
ne volim ja i da ne pogresim i da ne krenem svojim putem
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by GALATEJA
Razmisljam cesto o seksu,ali nekako najvise kad su mi plodni dani.Samo,jedno mi nikako nije jasno:uprkos toj mojoj snaznoj potrebi retke su osobe sa kojima mogu da se upustim u seksualni odnos.Zasto je to tako?Uvek mastam o nekim nedostiznim osobama.Cim mi neko postane dostizan meni opadne interesovanje (ne uvek,ali cesto).Ne znam...
:iskusenje:
Oce to tako, neko je cini mi se negde ovde (a mozda i negde drugde, memorija mi i nije bas tako dobra) pisao kako to ima veze sa prihvatanjem sebe ili tako nesto, uh uh uh setih se, nije ovde, nije drugde, to lik cita iz neke knjige u onom norveskom filmu koji je bio na Fest-u, nebitno... ne znam ni dal da postam odgovor.. Ma hajde.
Nista zabrinjavajuce. Ako se ne desava precesto, kuzim.

Meni pada roletna kada je neko preposesivan ili kada se osecam sputano i da mi nije ukazano dovoljno poverenja. Pa sad...
Korisnikov avatar
By m..

(how ironic :povez: )
Volim sex i jedva ga se secam (onako kroz maglu)..:roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sanjalica
Ja slicnu stvar cujem i od svojih muskih prijatelja, narocito onih preko 35. Mada, samo u reeetkiiiim prilikama su spremni da ispricaju tako nesto. Tako da sad stvarno mislim da seksualna zelja nema pravila, sve zavisi od osoba...

Licni primer ne mogu da dam, nikad nisam bila s nekim dovoljno dugo... Ali desava mi se ponekad da mnooooogooooo dugo uopste ne pomislim.
Ma to se ocigledno desava u vecini veza, bez obrira na kombinaciju i seksualne preference...

Meni je ortakova devojka kukala pre 2-3 nedelje kako imaju sex samo 2x nedeljno... Mislim, blago njima...:roflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by m..

Meni je ortakova devojka kukala pre 2-3 nedelje kako imaju sex samo 2x nedeljno... Mislim, blago njima... :roflmao:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
By SUNNY B
Originally posted by m..
Meni je ortakova devojka kukala pre 2-3 nedelje kako imaju sex samo 2x nedeljno... Mislim, blago njima... :roflmao:

mislim , neko je bas nezasit....

p.s. meni se nahvatala paucina... :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!