Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Galateja napisao: Zašto bi lezbejka spavala sa muškarcima?
ili zbog sexa ili jer se voledu :eureka:

ne znam sto lezbejke pate od strogo definisanih seksualnih identiteta. to je fleksibilna kategorija, ljudski kvaliteti su faktor pri izboru, ne pol. nerazumevanje dolazi od najnesigurnijih, od ovih koje pokusavaju da ograde stado zicom, kategoricnom zicom.
m.. napisao:
Ja se pojebala s tipom u Berlinu, prvim posle 10 godina.

Elem posle 4 dana nespavanja, partijanja, puta, jos partijanja i jos partijanja, nakon relativno lezbo zurke gde sam valjda bila previše fem da se pojavim na radaru, Berghajna gde sam bila okružena drogom i pederima i nakon što su svi koje poznajem (a bilo ih je preko 15) davno posustali i pali u komu, ja sam sama otišla na Mayday u park u Kreuzbergu, i dalje ludovala solo. Tu sam upoznala tog tipa koji je bio dovoljno pazljiv da me babysituje 8 sati, zabavlja, cavrlja sa mnom, upozna s drustvom, isprati na Ostkreuz, odvede tamo u dobar klub i zabavlja me do 4 ujutro. Kad mu se u 4 ujutro digla patka, samo sam ga privela. Lol. Bez neke teske filozofije, prenemaganja, ocekivanja, zavlacenja itd. Prosto mi je tako doslo. I uopste nije bilo lose, covek se trudio iz petnjih zila, ko da je imao sex sa bozanstvom licno. U pocetku sam mislila da se necu snaci sa tim delovima tela kojih se secam kroz maglu, kad ono ko voznja biciklom.

Elem, inace nemam obicaj da imam sex s tipovima, nisam ga imala od 2001. godine, al me uospte ne cudi da ga neke lezbejke imaju.

S obzirom da su ovde zene vaspitavane da ne treba da vole sex, ili da treba prvo da neko rodi mecku da bi imale sex sa tom osobom i dosta njih ocekuje da ima sex iskljucivo u vezi, ili zakera, i na sceni generalno ima jako malo devojaka koje su raspolozene za casual sex, a da pritom nisu neki uzasi ili retardi, ima brdo borderline asexualnih riba koje se predstavljaju kao lezbejke i jos vise onih koje su blagi ocaj u krevetu ili prosto inhibirane, mene uopste ne cudi sto neka devojka tu i tamo nadje nekog tipa za tako nesto. Ono bar ima mnogo veci izbor i sanse da se zabavi.

Mislim da to nije stvar politike, filozofije, emocija, nahodjenja, ni sklonosti vec pre libida, situacije, trenutka. Neko prosto vise voli sex.

Da mi das zgodnog tipa i zgodnu ribu, da je tip bog u krevetu a riba princeza koja ce da tvrdi pazar 3 meseca i onda kad dodje do sexa opsesivno pazi da joj ne vidim shupak, izabrala bih tipa pa bila lezbejka 674836796 puta.

Bar ja to tako vidim. A nisam videla lezbejku s kojom bih htela da imam sex vec jedno 4 meseca.

:love:
m.. draga, kad se ovako raspišeš, čisto mi dođe žao što je ovaj forum postao potpuno neprihvatljiv za moje oči.
dajte vratite normalne boje, 'oću da čitam šta m.. piše. :oklagija:
Galadriel napisao:
Galateja napisao: Zašto bi lezbejka spavala sa muškarcima?
ili zbog sexa ili jer se voledu :eureka:

ne znam sto lezbejke pate od strogo definisanih seksualnih identiteta. to je fleksibilna kategorija, ljudski kvaliteti su faktor pri izboru, ne pol. nerazumevanje dolazi od najnesigurnijih, od ovih koje pokusavaju da ograde stado zicom, kategoricnom zicom.
Mislim da seksualni identitet nije nešto što se definiše, već ga htenja pojedinca formiraju. Tako da nisi ti lez/bi/hetero zato što se tako definišeš ili ne daj bože zapovedaš :lol:, već si to u zavisnosti za čim žudiš.

Da taj faktor verbalnog saopštenja igra neku ulogu onda bi na sudu osoba koja je činjenično nešto učinila mogla da se izjasni kao nevina i na osnovu te izjave da ne odgovara pred zakonom. Ili bi neko ko je de fakto crnac mogao da se izjašnjava kao belac. A po istoj logici je i Status gej ikona. :lol:

To za ljudske kvalitete koji su faktor pri izboru si omašila. Tj. ja se slažem da je važno kakva je ko osoba, ali neće tebi da se, da izvineš, 'diže' na nekoga zato što je neko dobar, već su tu u igri neki drugi faktori. Odnosno, ako ti je pol sasvim nebitan onda si bi i tu problema nema. :eureka:

I da opet ponovim, ova tema nije usmerena protiv biseksualaca i žena koje održavaju seksualne kontakte sa muškarcima, već je nastala kao posledica moga čuđenja nad ženama koje insistiraju na sopstvenom lezbejstvu a imaju periodičnu žudnju za muškarcima. Pri tome ne mislim na žene koje to urade iz inata, dosade ili nekih vanerotskih motiva, već iz čiste žudnje. Pišite koliko hoćete, tvrdite šta hoćete, ali žena koja seksualno žudi za muškarcem nije i ne može biti lezbejka.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne zudi se za necim vec za nekim.

ljudski kvaliteti su glavni faktor pri izboru. da si nekad nesto duboko osecala razumela bi me, kao i to na koga se meni 'dize'

ja nisam bi i da, nema problema. i ne, ne spavam sa muskarcima.

sex je sex, neko ga kapira kao sport, i povremena zudnja u tom smeru bilo sa zeljom za ostvarenjem ili ne, prema bilo kome god ne osporava nista, a kamoli neke imaginarne identitete koji su po tebi
strogo definisani htenjima pojedinaca pa makar bili i povremeni ili prolazni, usputni

doduse mozda toliko polazis od sexa i zudnji jer nisi srela nekog ko bi te privukao, tj. na koga ti se dize zbog njegovih kvaliteta :plete:
uostalom i u suprotnom kako bi se drugacije od 10 privlacnih supersexijebozovnih ljudi odlucila za jednu i pripisala joj vrednost da nije kvaliteta??? sve ostale privlacnosti su milisekunde reakcije mozga na vizuelni dozivljaj lepote, bukvalno milisekundne...

a da ne spominjem nepisana pravila lezbjske zajednice: 'nisi cistokrvna lezbejka? mrsh iz stada i moje avlije!!'
Korisnikov avatar
By Galateja
Galadriel napisao:ne zudi se za necim vec za nekim.
I za nečim i za nekim. Možeš žudeti i za slobodom, lepotom, ali i za konkretnom osobom.
Galadriel napisao:ljudski kvaliteti su glavni faktor pri izboru. da si nekad nesto duboko osecala razumela bi me, kao i to na koga se meni 'dize'
Izvini, ali ti si ponajmanje kompetentna da govoriš o dubini mojih osećanja.
Galadriel napisao:ja nisam bi i da, nema problema. i ne, ne spavam sa muskarcima.
Kako to? :trep: Dakle, ti tvrdiš da su ljudski kvaliteti glavni faktor pri izboru, zatim ti ne spavaš sa muškarcima što implicira da muškarci nemaju ljudskih kvaliteta. Sjajno! :eureka:
Galadriel napisao:sex je sex, neko ga kapira kao sport, i povremena zudnja u tom smeru bilo sa zeljom za ostvarenjem ili ne, prema bilo kome god ne osporava nista, a kamoli neke imaginarne identitete koji su po tebi
strogo definisani htenjima pojedinaca pa makar bili i povremeni ili prolazni, usputni
Aha. Neko ko povremeno bije nije nasilnik. To ne osporava dobrotu, a kamoli neke imaginarne zakonske okvire. Ti zatvori su stvarno tričarija i kapric građanskog društva.
Galadriel napisao:doduse mozda toliko polazis od sexa jer nisi srela nekog ko bi te privukao, tj. na koga ti se dize zbog njegovih kvaliteta :plete:
Utvrdili smo da si sklona predrasudama, meni u tom sveznanju ne ostaje ništa da kažem. :drama:

Ja kada pišem na forumu, bilo na ovoj temi ili nekoj drugoj govorim o nekim svojim zapažanjima, iskustvima, radostima i 'tugama'. Često je nešto što pitam motivisano radoznalošću. Ali nikad nisam, bar ne sa predumišljajem, pisala pežorativno o nekim korisnicima, niti sam sebi dozvoljavala da za nekog koga ne poznajem kažem da nije duboko osećao i da mi predrasude pomute um. Kada je reč o meni, ti to ne radiš prvi put. Uvek si onako pritvorno podmetala virtuelnu nogu. Ne ulazim u to zašto radiš, niti me zanima, ali te najlepše molim da me se okaneš.
Korisnikov avatar
By Galadriel
e jeste bas cu procitati ceo taj post. a narocito cu ti odgovoriti na pitanje s kim sam spavala :zeva:
Korisnikov avatar
By Tungi
@Galadriel

Ali.... Nije stvar u tome što se one/i gle čuda butch krešu sa muškarcima, već što se jadne busaju u grudi i ponose svojim wannabe lezbejstvom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
so? ako se osecaju kao lezbejke? ima lezbejki kojima je lezbejski sex dosadan, mnogo.

ima zena koje emotivno mogu da se povezu samo sa zenama, ali seksualno im zene nisu toliko privlacne.

ima zena kojim su zene seksualno totalno prijemcive, ali ne mogu emotivno da se povezu sa njima

milion cvetova za jednu korpu
Korisnikov avatar
By Galateja
Galadriel napisao:e jeste bas cu procitati ceo taj post. a narocito cu ti odgovoriti na pitanje s kim sam spavala :zeva:
Da, to je ta dubina osećaja za druge i empatičnost, kao i svođenje diskusije u prave okvire. :wow:

Naročito ne bih uradila tako nešto neukusno da pitam nekoga sa kim je spavao tako da mi nemoj imputirati vlastite umišljaje.

No sikiriki, samo odšetaj sa mojih tema i postova i sve je ok. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Galadriel napisao:so? ako se osecaju kao lezbejke? ima lezbejki kojima je lezbejski sex dosadan, mnogo.

ima zena koje emotivno mogu da se povezu samo sa zenama, ali seksualno im zene nisu toliko privlacne.

ima zena kojim su zene seksualno totalno prijemcive, ali ne mogu emotivno da se povezu sa njima

milion cvetova za jednu korpu

A kako se "imenuju" sve te zene?
Galateja napisao:Da li ste vi nailazili na lezbejke koje imaju ovakvu seksualnu praksu, kako je objašnjavate i šta mislite o njoj?
Nisam naišao na takve lezbeljke i nikada nisam kužio te ljude koji tek tako šaltaju svoju orijentaciju. Znam neke pedere koji su kao prvo bili hetero i bili isključivo sa curama pa onda su se deklarirali kao bisex jer su počeli petljati sa tipovima i na kraju se izjasni baš kao gej jer eto odjednom ih zanimaju isključivo frajeri. :radosnice:

Ukratko nemam pojma. :lol: Ne mogu analizirati nešto što mi uopće nema smisla.
Korisnikov avatar
By m..
jebote ala ste se raspisali.

u mom slucaju sledi:

dok god se zaljubljujem iskljucivo u devojke i dok god sam iskljucivo u stanju sa zenom da ostvarim vezu, do tad sam lezbejka.
to sto je tu uleteo jedan tip to ne umanjuje, kao sto me ni cinjenica da daleko cesce masturbiram nego sto se sexam ne cini asexualnom. naravno da tip moze da me privuce once in a blue moon, naravno da ima muskaraca koje izuzetno volim ili su mi dragi, ali taj spoj privlacnosti, zaljubljenosti, ljubavi i zelje da investiram emocije, vreme, paznju, strpljenje i sve ostalo u odredjeni odnos je rezervisam iskljucivo za zene, to nikad nisam imala sa muskarcem. za razliku od devojaka nikad mi ni zbog jednog muskarca nisu klecala kolena, niti sam bila u stanju da o nekom muskarcu mislim 24/7, niti sam ikada mogla da vidim starost sa nekim muskarcem. niti je biti lezbejka iskljucivo seksualna kategorija. niti je sex iskljucivo seksualna kategorija u vecini slucajeva (jer cesce nego ne vuce jos mnogo toga sa sobom).
Korisnikov avatar
By Galateja
m.. napisao:jebote ala ste se raspisali.
dok god se zaljubljujem iskljucivo u devojke i dok god sam iskljucivo u stanju sa zenom da ostvarim vezu, do tad sam lezbejka.
to sto je tu uleteo jedan tip to ne umanjuje
Sa ovim se slažem. Ako je reč o brojevima jedan, dva, tri, tj. ako je seksualni izlet sa njima retkost. Ali ja sam govorila o onim lezbama koje periodično imaju seksualne odnose sa muškarcima. Dakle, imaju pristup lezbo seksu sa devojkama koje im se dopadaju, a opet postoji psihoseksualna potreba za odnosom sa muškarcem. Eto, to meni nije jasno.
Korisnikov avatar
By m..
Galateja napisao:
m.. napisao:jebote ala ste se raspisali.
to sto je tu uleteo jedan tip to ne umanjuje
Sa ovim se slažem. Ako je reč o brojevima jedan, dva, tri, tj. ako je seksualni izlet sa njima retkost. Ali ja sam govorila o onim lezbama koje periodično imaju seksualne odnose sa muškarcima. Dakle, imaju pristup lezbo seksu sa devojkama koje im se dopadaju, a opet postoji psihoseksualna potreba za odnosom sa muškarcem. Eto, to meni nije jasno.
mozda su istrosile sve opcije, mozda ih cuvaju za nekad kasnije. otkud znam, imaju valjda neke svoje razloge. mozda trenutno nisu u stanju da imaju vezu... sto ljudi sto razloga.
Lepa Krepa napisao:
m.. napisao:
Ja se pojebala s tipom u Berlinu, prvim posle 10 godina.

Elem posle 4 dana nespavanja, partijanja, puta, jos partijanja i jos partijanja, nakon relativno lezbo zurke gde sam valjda bila previše fem da se pojavim na radaru, Berghajna gde sam bila okružena drogom i pederima i nakon što su svi koje poznajem (a bilo ih je preko 15) davno posustali i pali u komu, ja sam sama otišla na Mayday u park u Kreuzbergu, i dalje ludovala solo. Tu sam upoznala tog tipa koji je bio dovoljno pazljiv da me babysituje 8 sati, zabavlja, cavrlja sa mnom, upozna s drustvom, isprati na Ostkreuz, odvede tamo u dobar klub i zabavlja me do 4 ujutro. Kad mu se u 4 ujutro digla patka, samo sam ga privela. Lol. Bez neke teske filozofije, prenemaganja, ocekivanja, zavlacenja itd. Prosto mi je tako doslo. I uopste nije bilo lose, covek se trudio iz petnjih zila, ko da je imao sex sa bozanstvom licno. U pocetku sam mislila da se necu snaci sa tim delovima tela kojih se secam kroz maglu, kad ono ko voznja biciklom.

Elem, inace nemam obicaj da imam sex s tipovima, nisam ga imala od 2001. godine, al me uospte ne cudi da ga neke lezbejke imaju.

S obzirom da su ovde zene vaspitavane da ne treba da vole sex, ili da treba prvo da neko rodi mecku da bi imale sex sa tom osobom i dosta njih ocekuje da ima sex iskljucivo u vezi, ili zakera, i na sceni generalno ima jako malo devojaka koje su raspolozene za casual sex, a da pritom nisu neki uzasi ili retardi, ima brdo borderline asexualnih riba koje se predstavljaju kao lezbejke i jos vise onih koje su blagi ocaj u krevetu ili prosto inhibirane, mene uopste ne cudi sto neka devojka tu i tamo nadje nekog tipa za tako nesto. Ono bar ima mnogo veci izbor i sanse da se zabavi.

Mislim da to nije stvar politike, filozofije, emocija, nahodjenja, ni sklonosti vec pre libida, situacije, trenutka. Neko prosto vise voli sex.

Da mi das zgodnog tipa i zgodnu ribu, da je tip bog u krevetu a riba princeza koja ce da tvrdi pazar 3 meseca i onda kad dodje do sexa opsesivno pazi da joj ne vidim shupak, izabrala bih tipa pa bila lezbejka 674836796 puta.

Bar ja to tako vidim. A nisam videla lezbejku s kojom bih htela da imam sex vec jedno 4 meseca.

:love:
m.. draga, kad se ovako raspišeš, čisto mi dođe žao što je ovaj forum postao potpuno neprihvatljiv za moje oči.
dajte vratite normalne boje, 'oću da čitam šta m.. piše. :oklagija:
ti da dodjes u bg, a mi cemo obezbediti rakiju. ovog puta se kombuha nece pominjati, lol.
Hys. napisao:Ja sam lezbejka i zivim sa muskarcem.
ja sam lezbejka i trenutno nijedna zena ne prelazi minimum mojih estetskih kriterijuma. a mozda i ne gledam oko sebe. znam da nisam u asexualnj fazi (libido mi je dosta visok), al prosto ne reagujem na nikakve odredjene zene, ni na koga s kim sam u kontaktu. dodje mi da se upucam.
m.. napisao:Ja se pojebala s tipom u Berlinu, prvim posle 10 godina.

Odlicna prica. Odgovara na pitanje, i to na nacin koji oslikava i moje misljenje, pa da ne palamudim i ne izmisljam toplu vodu, to bi bilo to...

Moram samo podvuci kako me uzasno nervira sto su lezbejke pune predrasuda-pa ja ne mogu sebi zenu da nabacim zato sto valjda izgledam 2fem2b...sta, prihvatljivo gay?! :ubise: Uzas. A to samo spolja i na prvi pogled, inace sam far away from typ.femm..... :no: ali to je moja frustracija i nije tema ovde...

m.. napisao:ja sam lezbejka i trenutno nijedna zena ne prelazi minimum mojih estetskih kriterijuma. a mozda i ne gledam oko sebe. znam da nisam u asexualnj fazi (libido mi je dosta visok), al prosto ne reagujem na nikakve odredjene zene, ni na koga s kim sam u kontaktu. dodje mi da se upucam.

Same here :(
Lezbejke koje poznajem su spavale sa muskarcima uglavnom da bi bile sigurne da ih zaista ne vole i posle tog iskustva bi se okrenule iskljucivo zenama. Verujem da ima onih koje to cine iz radoznalosti, posle loseg iskustva sa zenama i sl.

Razlika izmedju lezbejki i onih koje to nisu ne ogleda se u tome da li su spavale sa muskarcima ili ne, vec da li su uzivale sa njima. Ako na isti nacin vole i zene i muskarce onda je to nesto drugo...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2292137#p2292137]Galateja napisao: Pišite koliko hoćete, tvrdite šta hoćete, ali žena koja seksualno žudi za muškarcem nije i ne može biti lezbejka.
Ok... uzmimo da je tacno ovo sto kazes...

Hajde mi onda pomozi da definisemo mene samu. :lol: Ja se eto NIKADA, ali NIKADA u zivotu nisam zaljubila u muskarca, NIKADA prema muskarcu nisam osetila takvu strast, emocije, kakve sam osecala prema zenama. A opet, povremeno me recimo spopadne strasna "glad" za seksom sa muskarcem, ono, najstr8 varijanta - dominantni, autoritativni baja koji ce me sabiti uza zid, krevet, whatever i taaako dobro izj..ati da ce me sve boleti nedelju dana.

Well, sta sam onda ja?
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Mislim da se to svima dešava s vremena na vreme, a da to nužno ne znači i da si biseksualan/na.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334920#p2334920]Oziris napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2292137#p2292137]Galateja napisao: Pišite koliko hoćete, tvrdite šta hoćete, ali žena koja seksualno žudi za muškarcem nije i ne može biti lezbejka.
Ok... uzmimo da je tacno ovo sto kazes...

Hajde mi onda pomozi da definisemo mene samu. :lol: Ja se eto NIKADA, ali NIKADA u zivotu nisam zaljubila u muskarca, NIKADA prema muskarcu nisam osetila takvu strast, emocije, kakve sam osecala prema zenama. A opet, povremeno me recimo spopadne strasna "glad" za seksom sa muskarcem, ono, najstr8 varijanta - dominantni, autoritativni baja koji ce me sabiti uza zid, krevet, whatever i taaako dobro izj..ati da ce me sve boleti nedelju dana.

Well, sta sam onda ja?
Ozi, poslala sam ti pp sa svojim viđenjem. Iz izvesnih razloga nisam želela da odgovorim na temi.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ko što dokon pop i jariće krsti, tako i galateja uzela da definiše lezbejke
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!