Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteOriginally posted by LiSta, sta, sta?
Nego kako sam nacula sta se najvise placa u str8 prostituciji ja bih kao specijalitet uzela veliku lovu...![]()
Originally posted by LiMoze li na u2u?
Bre ... pa ne moz to javno... onda ce cena da mi opadneA ti da mi napravis neku malverzaciju, da utajis porez... pa ako nas navataju bar idemo zajedno u ZENSKI ZATVOR... u jea
![]()
Originally posted by DeleteMa to ce Bleki da plati ili sledi otkaz. :cvrstaruka:Originally posted by kenozoik
Ma necu da te zajebem, ne brini.
Ako se bas Bleki raspopmami i krene da bije po sobama sve redom, nista ne morate da platite i sl put kad dodjete imate sat vremena free.
Jos samo da ubedis radnice da taj sat odrade besplatno i sve ce biti divno.
Ili ces taj sat da odradis ti?
Originally posted by SwanheartA sto to tebe interesuje? Cisto informativno?
i sta imate zanimljivo u ponudi ?![]()
Originally posted by J...To ostavljam svakoj pojedinacno da odluci, al` vise ce vas kostati ako hocete i ljubljenje.Originally posted by LiI mene to zanima hoce li prodavacice ljubavi raditi i ljubljenje ili samo
Ah, ove sto se prostituisu obicno ne dozvoljavaju ljubljenje...?
Originally posted by kenozoikpa, je l' dreknuh međ' prvima? mene ovde niko ne puši ni 2%, au.Originally posted by ultravioletpa cekaj, ti si zaposlena kod mene, zar ne?
ko su kolegice ko su mušterije prve?
nisi nam rekla uzu specijalnost![]()
Originally posted by Lipo želji, naravno. srce mi je k'o kuća!
@Ultra
Sta sve spada u taj kurs samoodbrane... jel sluzis i picence?![]()
Originally posted by ultravioletBas nam se lepo siri asortiman uslugaOriginally posted by kenozoikpa, je l' dreknuh međ' prvima? mene ovde niko ne puši ni 2%, au.Originally posted by ultravioletpa cekaj, ti si zaposlena kod mene, zar ne?
ko su kolegice ko su mušterije prve?
nisi nam rekla uzu specijalnost![]()
uža specijalnost? erocka masaža i akupunktura, a pravim i zajeban nes, plus kurs samoodbrane za redovne i, od strane ostalih zaposlenih, ugnetavane mušterije.
more li?
pa ti si bas softmalo kontrasta u odnosu na Black L i Val nje na odmet.
Originally posted by kenozoikOriginally posted by SwanheartA sto to tebe interesuje? Cisto informativno?
i sta imate zanimljivo u ponudi ?![]()
![]()
Neces sa zenom da dolazis,a ni bez nje jer se trenutno samo sa njom 'igras'
ajde i da razumem,mlade-lepe pa im i ne treba niko drugi.al pitacu te ja za koju godinu braka..necu mocu da te izbacim iz svog kupleraja cak i kad Bleki pustim na tebe da te istera jer mi zao tvoje zene i sitne dece koju vise ne mozes da prehranis jer si sve pare spickala kod nas.
![]()
Originally posted by kenozoikOriginally posted by LiMa necu da te zajebem, ne brini.
Ma samo da me ne zajebes nesto... kao neka fina cica i posle 5 min da upadne Bleki sa macetom, bicevima i kaisevima... Ne placam unapred
Ako se bas Bleki raspopmami i krene da bije po sobama sve redom, nista ne morate da platite i sl put kad dodjete imate sat vremena free.
Originally posted by kenozoik|Ej dosta, dobices ti po novcaniku, ako vas sve dohvatimOriginally posted by DeleteMa dobice ona po novcaniku. Tu najvise boli.Originally posted by kenozoikIli ce i ona da dobije po zadnjici.
Ma to ce Bleki da plati ili sledi otkaz. :cvrstaruka:![]()
Originally posted by ultravioletbtw sto se tice masaze moze i to, strucna sam....po zelji i tajlandska... ali bez zavrsnica, ukoliko mi se musterija svidi moze da je dobije, ali i to se dodatno naplacuje
erocka masaža i akupunktura, a pravim i zajeban nes, plus kurs samoodbrane za redovne i, od strane ostalih zaposlenih, ugnetavane mušterije.
more li?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!