Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792747#p2792747]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Super si lik,to sto te malo
Jebe disocijativni poremećaj osobnosti je sitnica, koje nije za zamjeriti. Sve drugo je cista desetka. :zoran52:
Kako mi je smesno kada se ljudi sluze terminima odredjene struke, za koje pritom ni ne znaju sta oznacavaju. :lol:
Ali, nisi ti kriva, naucno je potvrdjeno da se ljudi koji nesto ne razumeju, uglavnom plase toga, te dolazi do suludih zakljucaka takvih ljudi, upravo povodom toga sto ne razumeju. Tvoj primer potvrdjuje pravilo, prvenstveno zato sto ne razumes Heksagon123 i mene. :bigsmile:
Korisnikov avatar
By elizevin
Naucno je potvrdjeno? Gde? Reference molim :) Ili se ne sluzi terminima struke koju ne razumes.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Urbana-seljanka, a ča se ti srdiš toliko na ovoj temi, Pa ni valjda da si ljubomorna.
Jebate, odi radi nešto korisno- beri masline npr., nemoj da bude ko u pismi- maslina je neobrana.
:)
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ispričavam se unaprijed, ikavica mi je loša jer mi nije materinji naglasak, ali je tako smiješna za pričat hahaha, odma ti glas ode sto tonova u gore , prehebeno :D i presmiješno.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Dalmatinke su živa ludnica od žena, drago mi je da je ovdje urbana- seljanka - btw. jesi čula onu pjesmu Ja sam rojen da mi bude lipo od Tončija Huljića, ja sam se smijala deset dana kad sam to čula, tako visok glas nemam ni ja niti masa žena koje poznam. Šta je to, jbte sa vama dolje po pitanju glasa , jel to tako, ili zbog te ikavice koju pričate?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Daj luda ženo, dođi k sebi.. nisu svi ljudi raznovrsni ko u tvojoj selendri, da postoji više ljudi kao šta si ti, ja bi se odmah ubila...Šta hoćeš, nije mi jasno. Daj si nađi život ili beri masline, šta god. Ovo je bio intiman razgovor koji je bio između mene i bgd lezbache, mogle smo ga voditi i u inboxu, ali eto, završilo je ovdje. Ko te diro, ko te spominjo, šta ti hoćeš?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Vjerovatno si straight žena, ne razumijem šta radiš na gay forumu? kakvog interesa ti možeš imati ovdje osim što lezbače nazivaš muškarcima, budaletino. Odi se izživi se negdje , izbaci tu negativnu energiju iz sebe negdje, na meni sigurno nećeš liječiti svoje komplekse, kao ni na bgd lezbachi... ako nigdje nisi vidjela drugačiji tip žene,jadna si koliko si teška.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Pa nisam se uzrujala, ali vidim da j tebi malo uzavrla krv.. Inače ovdje ima isto tako i trans žena tako da bi se možda one mogle više uzrujati na tvoje ponašanje, ali ko sam ja da ti sudim. Uživaj u ostatku dana, i nemoj se previše izlagat suncu da ne dobiješ melanom, već ti je koža pretjerano garava.
Jako san se uzrujala, da :(
Ahh, steta, ti koja si tako feminina i zenstveN, dajes mi korpu putem foruma:( Taman san pomislila da san nasla srodnu dusu u tebi, a ti ljut na mene. Nego, jebes li ti sta?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Djevojko draga, meni je jako žao što ti sebi nisi našla svoga Antu ili Matu ili Duju da te jebu, ali ja ti tu ne mogu ništa. To što si se možda malo razočarala muškim rodom, ne znači da ti je mjesto na gay forumu ili da se trebaš obratiti lezbijkama za pomoć .. Bit će boljedrugi put, imaj vjere u sebe!
Dakle, napustas nasu komunikaciju, i vracas se sebi. Pustila san Arsena i pismu-otkako te ne volim. Nadam se da me ipak neces zaboraviti, jer ja tebe necu nikada. Bila mi je cast upoznati te, i shvatiti da ima muskaraca koje ipak na neki nacin mogu zagotiviti, pa makar to bilo i po glupostima. Zauvik tvoja Seljanka. Cmok.
PS kao da si malkice nervozan?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Čuvat ću tvoje gaćice, kad se sljdeći put nađemo dolje na moru. Iako će ih imat vjerovano i Ante i Duje i Mate , a ipak kod straight žena , muškarci imaju prednost, tako da ću te morati prepustiti njima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!