Originally posted by Black Lady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Pa nisu sve lezbejke (i bi zene - jbg ja ocigledno najvolim bi zene) povezane. Mislim deo jeste, a deo hvatas u letu.
A sto se chartova tice, da, u mom ima par geometrijskih figura (2D) i tela (3D), al manje zbog mene a vise zbog toga sto sam se sexala sa 2-3 hodajuca promiskuiteta, tako da ispadoh povezana i sa ortakinjama i sa ljubavnicama i devojkama i u lokalu i u globalu, al jbg - mali grad Beograd i sex nas nasusni.
Ma ne znam, ne smeta mi, mislim malo je bed da budes s nekim s kim ti je bila ortakinja ili bivsa riba, ali opet ima da se probere i sa strane (vecina mojih zena jeste bila iz drugog grada, zemlje, kontinenta ili skroz van price).
Pa i bedak mi je da o svakom cujem poneku glupost, s tim da se ne obazirem (ljudi mnogo sebe ucitavaju, pa ti tako vise kazu o sebi nego o predmetu ogovaranja ili raspitivanja), onako vise jer mi stvara neki osecaj klaustrofobije i neslobode i suzenog izbora nego sto me se tice i sto me ugrozava. Takodje me bole usi sta neko tamo ima da izjavi o meni - pas laje karavani prolaze - i to pravi dobar filter za budale, tako da sam na tom delu zahvalna. Ogovarajte me kod kretena, bicu vam zahvalna.
Onako najvise mi je bedak sto je ovo jedna palanka u kojoj je zapravo jako tesko naci odgovarajucu osobu, ovo sve ostalo su nekako nuspojave toga koje mogu manje ili vise da smetaju, ali nijedna ne toliko koliko cinjenica da nas ima uzasno malo, i da vecinu gay (kao i svake druge) populacije cine mediokriteti. I onda je logicno da ono malo zita u kukolju raste na 1m2.