Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
:D ti mislila ova presla 30 tu i ne pamti tako dobro. no, no :cool:
samo nisam htela da koment tamo , bilo bi prenapadno ( a sada nije :doh: )
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Black Lady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Pa nisu sve lezbejke (i bi zene - jbg ja ocigledno najvolim bi zene) povezane. Mislim deo jeste, a deo hvatas u letu.

A sto se chartova tice, da, u mom ima par geometrijskih figura (2D) i tela (3D), al manje zbog mene a vise zbog toga sto sam se sexala sa 2-3 hodajuca promiskuiteta, tako da ispadoh povezana i sa ortakinjama i sa ljubavnicama i devojkama i u lokalu i u globalu, al jbg - mali grad Beograd i sex nas nasusni.

Ma ne znam, ne smeta mi, mislim malo je bed da budes s nekim s kim ti je bila ortakinja ili bivsa riba, ali opet ima da se probere i sa strane (vecina mojih zena jeste bila iz drugog grada, zemlje, kontinenta ili skroz van price).

Pa i bedak mi je da o svakom cujem poneku glupost, s tim da se ne obazirem (ljudi mnogo sebe ucitavaju, pa ti tako vise kazu o sebi nego o predmetu ogovaranja ili raspitivanja), onako vise jer mi stvara neki osecaj klaustrofobije i neslobode i suzenog izbora nego sto me se tice i sto me ugrozava. Takodje me bole usi sta neko tamo ima da izjavi o meni - pas laje karavani prolaze - i to pravi dobar filter za budale, tako da sam na tom delu zahvalna. Ogovarajte me kod kretena, bicu vam zahvalna.

Onako najvise mi je bedak sto je ovo jedna palanka u kojoj je zapravo jako tesko naci odgovarajucu osobu, ovo sve ostalo su nekako nuspojave toga koje mogu manje ili vise da smetaju, ali nijedna ne toliko koliko cinjenica da nas ima uzasno malo, i da vecinu gay (kao i svake druge) populacije cine mediokriteti. I onda je logicno da ono malo zita u kukolju raste na 1m2.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Li
A sto moja bivsa ima drugaricu... :eya: :eya: :eya:
A sto moja bivsa ima bivsu... :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je kod bi zena definitivno drugacije...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Originally posted by Li
A sto moja bivsa ima drugaricu... :eya: :eya: :eya:
A sto moja bivsa ima bivsu... :lol:

a sto je od moje bivse, bivsa i moja bivsa..:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
I na kraju dodjemo do zakljucka da si ti samoj sebi bivsa :lol:

Ovo me podseti na onaj vic.

Koji je vrhunac spanske serije?

Kada Hose Armando sazna da je sam sebi majka.

Vodjene tom logikom, zakljucujemo da je lezbo vrtlog jedna "Kasandra". E, bas to.
:hvala:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by jovanabeograd
I na kraju dodjemo do zakljucka da si ti samoj sebi bivsa :lol:

da:) a posto smo prijatelji na fb, baci oko s kim sam u vezi... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Hys.
A jako je sto pisu cice "ja mogu da kazem sa kim sam bila, bole me uvo" I onda ne napisu :smeh:

Ja necu da kazem sa kim sam se ljubila i felt apovala jer nemam njihove dozvole :bouncy:

(bar necu vako javno jelte, naravno da pricam nejavno :smeh: )
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@Azdaja

Pise da si u nekoj uzasno komplikovanoj vezi, sto bi znacilo da mora da si sa A, koja se lozi na B, a ti volis C, a jebes se i sa D, da prostis na izrazu. :D Rekoh ja, lezbejke! :drama:

Hys., moja lista je skromna, nije problem reci. :opatica: :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
@Azdaja

Pise da si u nekoj uzasno komplikovanoj vezi, sto bi znacilo da mora da si sa A, koja se lozi na B, a ti volis C, a jebes se i sa D, da prostis na izrazu. :D Rekoh ja, lezbejke! :drama:

Hys., moja lista nije poduza, nije problem reci. :D

nije, pise s kim sam... :smeh:

eto, bleki tema ti je uspela - dogurale smo do 2 strane :mackodlak: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hys.
: duing d chiken dens tu Jovana :

pkookkoookokokokoo :giggle: :P
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
a sto je od moje bivse, bivsa i moja bivsa.. :pucaodsmeha:

Pogodan materijal za kvalitetan grupnjak. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
a sto je od moje bivse, bivsa i moja bivsa.. :pucaodsmeha:

Pogodan materijal za kvalitetan grupnjak. :lol:

neka hvala :smeh:
Korisnikov avatar
By olgic
Ja vise nicije misljenje ne slusam pa ni najbolje drugarice te osobe sto mi se svidi...Svako te sad zajebe na svoj nacin i to shvatis pre ili kasnije.. Zwezdici skidam kapu sto je pored svih prica koje je cula o meni mi pruzila sansu i upoznala me :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ako je to bitno da se napise.. hocu, i will
Nego jovana to zeli, iz tog razloga sto njena lista ne postoji :yes: kako bi je ona nazvala "skromna"
Korisnikov avatar
By Blady
@Azdaja

Hys., moja lista nije poduza, nije problem reci. :D

nije, pise s kim sam... :smeh:

eto, bleki tema ti je uspela - dogurale smo do 2 strane :mackodlak: :smilegrin:
Da, sva sam u transu zbog teme :retard:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Samo je pitanje pozicioniranja sebe u koordinatnom sistemu konfuzije.
Pa birajte, moje dame:
Slika
:sesir: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
Sta da biram...?
Ti nisi normalna..
Korisnikov avatar
By Delete
Ti nisi normalna..
Si ti uvek ovoliko direktna? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja jesam direktna... ali ovo nije bilo bukvalno... juuu
Pa nece se valjda naljutiti, ja to zbog slike.... nasmejala me :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Cobanice da krenemo da pravimo chatic sutra kod mene pre kafane, a?
Sada kada smo resile pitanje ko ce biti u centru, lako ce nam ici :spliff:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pa ako je to bitno da se napise.. hocu, i will
Nego jovana to zeli, iz tog razloga sto njena lista ne postoji :yes: kako bi je ona nazvala "skromna"

To sto je lista skromna, ne znaci da ista ne postoji. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

A gde su granice zadate izborom? :smirk: Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...? :nerd:Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus? :doh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Val
Originally posted by Lepa Krepa
htedoh reći, kad su ženke i mužjaci heteroseksualni, postoje barem te polom zadate granice u opaljivanju. kad su solo gej ženke ili solo gej mužjaci, svako svakog (svakom) to jest svaka svaku (svakoj) može da opali. eto zato dolazi do ovih komplikovanih situacija.

A gde su granice zadate izborom? :smirk: Nemojte mi samo recji da jebete bez da gledate na shta lichi, ima li mozak etc., etc...? :nerd: Ono po principu...daj shta dash, samo da udraim reckicu? Ili sve imaju isti ukus? :doh:

Pu pu pu daleko bilo. Ali ajde da vidimo sta ce ostale zene reci. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zasto bi za jebanje trebao mozak i da nekome bude IQ 150 za jedno vece? :doh: Ne lupetajte !

Za vezu gledas sve to, a za jebacinu samo da te privuce i ajmo hopa cupa.. :fuckbed:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!