Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...:Verovatno sam i ja lezbejka jer testosteron tipove ne podnosim. Zapravo, obozavam da ih pripitomljavam kao divlje zveri i spustam na zemlju.Originally posted by SunceNe. To je verovatno zbog toga sto sam lezbejka.
To je zato sto zelis sav testosteron za sebe?
![]()
Originally posted by emo_haos_izbi? novosadskoj?
e zanimljiva tema (ili bar moze biti)
jedan asistent. stidljivo skroman, tih, povucen, preposten i presavestan, ostrog uma, pomalo izbezumljenog pogleda, pise poeziju, prica francuski, redovan u izbi, slusa dzez... visok i korpulentan, pomalo nezgrapnog hoda. poput medvedica u svetlo smedjim somot pantalonama i tirkiznom dzemperu![]()
![]()
![]()
rodila bih mu decu![]()
Originally posted by ns.happypa zar ima drugeOriginally posted by emo_haos_izbi? novosadskoj?
jedan asistent. stidljivo skroman, tih, povucen, preposten i presavestan, ostrog uma, pomalo izbezumljenog pogleda, pise poeziju, prica francuski, redovan u izbi, slusa dzez... visok i korpulentan, pomalo nezgrapnog hoda. poput medvedica u svetlo smedjim somot pantalonama i tirkiznom dzemperu![]()
![]()
![]()
rodila bih mu decu![]()
![]()
Originally posted by hlaefdigeOriginally posted by Lepa Krepa
pa, ovaj, ne znam šta su ovi momci na poslednjoj slici... rukometaši, odbojkaši?
fakat se ne razumem, ali na njih sam mislila.![]()
izvinjavam se svakom fudbaleru i onima koji se tako osećaju, al' eto taj mi je setting nekako ultimativno neprivlačan.![]()
odbojkas....nista, draga...na jednoj kafi cu ja to tebi sve lepo da objasnim, i ti ces mene sve razumeti![]()
Originally posted by emo_haos_zelim da odemo i nadjemo ga. neka bira. ti ili ja. sta kazes?Originally posted by ns.happypa zar ima drugeOriginally posted by emo_haos_izbi? novosadskoj?
![]()
![]()
rodila bih mu decu![]()
![]()
![]()
Originally posted by ns.happyozenjen jeOriginally posted by emo_haos_zelim da odemo i nadjemo ga. neka bira. ti ili ja. sta kazes?Originally posted by ns.happypa zar ima drugeOriginally posted by emo_haos_izbi? novosadskoj?
![]()
![]()
rodila bih mu decu![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Blond Bratajme fotke!
![]()
Originally posted by sleepingsunVille Valo, je l' tako?
...
a mene loze onaj pevac Hima...
Originally posted by hlaefdigeAli ti JESI dobar frajer
mislim, da sam dobar frajer, da bih bila takav...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!