Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Wight
kad volis postajes racionalan, a dok si jos i zaljubljen tu nema pameti... no!
:down:

Ne slažem se. :)
By Swanheart
Originally posted by ...Sitnicava...

Govorim opšte uzev, a moraš priznati da ljubav svako rado prima.

Prija egu, nemoj da se lažemo pred tako merodavnom forumskom komisijom.

ne prima svako rado ljubav.
By ...Sitnicava...
"...javno obećavam da ću u svakom narednom postu umetati naznaku sledećeg sadržaja:

texttexttexttexttext***uz dozvoljene izuzetke.

Govorim opšte uzev...

------------------------------------------------------------------------------------

Naravno da ne prima SVAKO, ali je malo onih koji jasno stave do znanja da nisu u stanju ljubav da uzvrate, te time od sebe oteraju onog koji ljubav daje.

Jao, Bože, izmenila sam onaj post umesto da citiram sama sebe.

:doh:
By J...

Objasni. :lol:

Originally posted by Swanheart

Tacno. Oni koji ne umeju da je "ishendluju". ;)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Boze, pa vi ste str8
:lol: :smeh:

Kako si ovo shvatila?
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
Pa, tebi racionalnoj bar nema potrebe to objašnjavati. :giggle:

Htedoh reći da postoje oni koji su racionalni i trezveni u svakom momentu, oni koji se ne zanose emocijama ni jednog jedinog momenta. Osećaju ih, da, ali im je racio vodič.

Mislim da su potpuno osvešćeni ljudi robovi razuma, što, po meni, i nije tako pohvalno.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Pa, tebi racionalnoj bar nema potrebe to objašnjavati. :giggle:

Htedoh reći da postoje oni koji su racionalni i trezveni u svakom momentu, oni koji se ne zanose emocijama ni jednog jedinog momenta. Osećaju ih, da, ali im je racio vodič.

Mislim da su potpuno osvešćeni ljudi robovi razuma, što, po meni, i nije tako pohvalno.
ja sam cula da su duple device bas racionalne, trezvene i potpuno osvescene :P
By ...Sitnicava...
Originally posted by Birthday_girl
ja sam cula da su duple device bas racionalne, trezvene i potpuno osvescene :P
Pa, jesu.

:smiling:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Birthday_girl
Ne, ljubav ne znaju svi da prime.

:pop:
soooo true :up: i obratno....
Korisnikov avatar
By Blady
upravo
Korisnikov avatar
By Val

Takodje! :no:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart

Tacno. Oni koji ne umeju da je "ishendluju". ;)
Ja ne umem da ishendlam kad se svidjam nekom ko se meni ne svidja i pritom to ta druga osoba pokazuje na svakom koraku. Onda se ja osecam lose i neprijatno mi je i onda bezim :D Isto tako me nekad zbuni kad mi se neki ljudi previse obraduju kad me sretnu na ulici, a totalno ne bih ocekivala jer nismo toliko bliski.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val

Takodje! :no:
Ni ja, kod mene se u oba tu i tamo pojavljuju momenti lucidnosti, ali jako retko :P
By J...
Originally posted by m..

Ja ne umem da ishendlam kad se svidjam nekom ko se meni ne svidja i pritom to ta druga osoba pokazuje na svakom koraku. Onda se ja osecam lose i neprijatno mi je i onda bezim :D

Onda lepo objasnis toj osobi da ne zelis da ti to pokazuje na svakom koraku ako vec sama ne kapira. I to sam imala u vidu kada sam pomenula "hendlovanje". :D
Korisnikov avatar
By Wight
mene zaljubljenost toliko ponese, da stvarno o nicemu ne razmisljam... npr. zaljubljenost mi dodje kao let... uzivam u svakom brdu, oblaku, drvetu...a nikad o avionu, kvarovima, padobranu.. a kad volim...ljubav me hrani, smiruje, ljubav zivim....
do trena kada mi je ljubav jednako vazna zivotu, jel, bez nje nema nicega...i razmisljam o svemu...padobranu, tockovima, pisti, apsolutno svemu
Korisnikov avatar
By Wight
Originally posted by m..

Ja ne umem da ishendlam kad se svidjam nekom ko se meni ne svidja i pritom to ta druga osoba pokazuje na svakom koraku. Onda se ja osecam lose i neprijatno mi je i onda bezim :D

Onda lepo objasnis toj osobi da ne zelis da ti to pokazuje na svakom koraku ako vec sama ne kapira. I to sam imala u vidu kada sam pomenula "hendlovanje". :D
[/quote

retko ce koja zena ovo shvatiti kao znak da stane. Ma sta ti njima rekla. Od dve proteze do ebole. Bezi m...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

veruj mi, kod nekih ne pomazu ni ilustracije u bojama, ni kad im po 8 puta pricas istu pricu. a sa nekim drugim toliko nisam bliska da cu se tesko odluciti da rayzgovaram na bilo koju temu, pogotovu nesto sto se tice mojih emocija ili emocionalnih reakcija na nesto. ja bih radije da se ta osoba dematerijalizuje u trenu. mada lately objasnjavam, sad mi je lako jer imam zenu koju volim, a taj argument uglavnom pali.
By J...
Originally posted by m..

veruj mi, kod nekih ne pomazu ni ilustracije u bojama, ni kad im po 8 puta pricas istu pricu. a sa nekim drugim toliko nisam bliska da cu se tesko odluciti da rayzgovaram na bilo koju temu, pogotovu nesto sto se tice mojih emocija ili emocionalnih reakcija na nesto. ja bih radije da se ta osoba dematerijalizuje u trenu. mada lately objasnjavam, sad mi je lako jer imam zenu koju volim, a taj argument uglavnom pali.
I sad se vracamo na temu ali iz drugog ugla. :misli:

One se ustvari trude oko devojke. Zar to nije lepo? :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja ocekivala da ce sad neko da zakljuci da racionalni ne znaju da vole. :vruce:

Ovo je OK. :kokice:
Racionalni znaju da vole, i to 100x vise od ovih koji se zaljube 5x u toku jednog dana.
Oprezni su sa svojim emocijama, verovatno se plase,plasimo...ne znam ni ja...da ce ih druga strana povrediti. Tek se potpuno predaju kad osete da ih ta osoba voli,postuje i razume, jer su za pravu osobu spremni sve uciniti.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

I sad se vracamo na temu ali iz drugog ugla. :misli:

One se ustvari trude oko devojke. Zar to nije lepo? :lol:
Well, zar cinjenica da nekom to ne prija potpuno ne obesmisljava stvar?

:lol:
By pipinveliki
Originally posted by жњ
moram dopuniti izlaganje...

da, volim da se trudim u vezi. tu dajem maksimum i uzivam u tome. ono za cimanje je vazilo zaaaaaa bacanje energije na barenje u kojoj druga strana flertuje, drzi odstupnicu, a odaje utisak kao da zeli vezu, situacije kada neko pokusava da se poigrava sa ljudskim dusama do kraja u kombinaciji sa prethodnim (klinacko koketiranje sa "ko ce koga sjebati" ishodom, mada su neki povukli taj obicaj u iha-ha godine), neko namerno prolongiranje nedefinisanih status quo situacija i sl... tu mi je kratak fitilj i definitivno mislim da imam pravu meru za momenat kada trebam prestati. cenim tudje vreme jednako koliko i svoje. :volinevoli:
ja zalutao kod zena :shtap:

ali moram ovo da otkomentarisem
pojava koju si obnjasnila je toliko cesta i zaista si izvela obrazac
ovako nesto slicno:
"Extreme control tactics, including questioning a love interest's commitment to the relationship (guilt trips) with the goal of manipulating a love interest into providing more attention."
citava jedna tema za sebe
ono sto mi nikada nece biti jasno jeste motiv tih osoba?????? :tos:
a mozda bi neko znao :kokice:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da, sada i ja moram ubaciti koju mudrost (tudju) na konto gore recenog.

i ja sam primetila slicne obrasce kada je ljubav u pitanju (a ne samo iscimavanje). svi to neko svoje 'davanje' uslovljavaju tamo necim, kao iz neke bojazni. e pa ja se protivim takvim obrascima. strongly opposed.

stoga cu citirati mudre reci:

[size=-1]"онај који љуби само онога, ко њега љуби, тај прави од љубави трговину, јер он даје само ономе, за кога зна сигурно, да ће му вратити. он не љуби другога другога ради, но себе ради. љубав је његова егоистична шпекулација слична послу трговаца и мењача..."[/size]
By ...Sitnicava...
Originally posted by emo_haos_

stoga cu citirati mudre reci:

[size=-1]"онај који љуби само онога, ко њега љуби, тај прави од љубави трговину, јер он даје само ономе, за кога зна сигурно, да ће му вратити. он не љуби другога другога ради, но себе ради. љубав је његова егоистична шпекулација слична послу трговаца и мењача..."[/size]
:up:

Fino rečeno.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
To se valjda podrazumeva...oko devojke ,decka whatever..kada volis i kada te vole logicnod a zelis da ucinis sve za tu osobu...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Black Lady
Citam vas...
Ti samo serendas a nikad nista ne napises, cak sam i JA, offtopic kraljica napisala nesto :lol:

:mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!