Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by starsailor
Azdaja pokazuje partnerki neki karate-dzudo pokret, pa je nokautira, al joj to ne smeta da je :fuck:
:roflmao:

pa koliko sam se ismejala na ovo...evo jos se smejem...:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Golicljive li teme usred estrogena.
:giggle:
Moram malo da porazmislim, pre nego li odgovorim na temu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Black Lady
@Wilhemina - Mina Harker - Joooj, ne znam bih li je komentarisala, privatno se vidjamo, tako da mozda bolje ne...
Da li ovo znaci da ste bile ( ili jos uvek jeste ) intimne ?
:smug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Garbo - sta mislis o sushtini zivota? Kant? Hegel? Grcki ili rimski filozofi? Ne znas definiciju pitagorine teoreme? :drama: I obrijana si? :drama: Oooooo, pa od danas imamo chasove.. Kada nauchis sve i pustis dlacice (a to ce potrajati) mozemo da se fizicki spojimo.. Mada, meni i ne treba sex, mene pali stimulacija mozdanih celija.. Jesi li znala da cemo tako u buducnosti da vodimo ljubav? Jedan naucnik je ..... i tako pochinje prichu... :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
sa starsailorkom, seks je kao ples, sve je horeografirano.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by pthalo
Daliborka voli da sisa bočicu i nosi pelenke u krevetu. :paki:
Joj, to bi bio vrhunac perverzije.
Moracu da probam to, pa mozda od toga ispadne i nov fetish.
:beba:
Korisnikov avatar
By pthalo
Zwezdica je jedna od onih lepih devojka. Ne možeš da se smoriš kada si sa njom u krevetu, čak i gledati nje je zanimljivo. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pthalo, hvala, ovo je bas bio lep kompliment! :blush: :hug:
Korisnikov avatar
By Galateja
Starky je veoma povredljiva i ukoliko ne dobije dovoljno sigurnosti i komplimenata od partnerke biva loša ljubavnica, ali ukoliko joj osoba pored nje naglašeno pokaže naklon i da komplimente pokazuje ljubavnu veštinu u svojoj punini.
Korisnikov avatar
By Galateja
Dina se toliko raspriča o svojim drugaricama i drugaricama drugaricine drugarice, što iz osnovne, što iz srednje i sa faksa. Tako da se taj seks češće pretvori u kafenisanje i reminiscencije na minulo doba.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Galateja - svakog momenta govori partnerki "volim te", "stalo mi je" , znacis mi" ,"ti si moja sreca" i ne skida osmeh sa lica sve vreme..
Korisnikov avatar
By Galateja
Hleafdige je veoma strasna i pomalo agresivna ljubavnica. Problem joj je što ponekad tokom seksa ima napade smeha. Ali uz šarm svojstven njoj brzo se vrati na željeni put.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starsailor
Azdaja pokazuje partnerki neki karate-dzudo pokret, pa je nokautira, al joj to ne smeta da je :fuck:

moram edit: azdaja je pokazivala karate pre nego je pogledala brenin spot - an, cu, fri, for. sada ponosno pokazuje svoje noge, imitirajuci brenu. dalje je isto .... :lol:

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by starky

@black lady...drki,u sexu daje sve,ali i uzima sve... :nunchake:

...to be continued...
Kako sam raspolozena... :trep:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Daliborka
@Wilhemina - Mina Harker - Joooj, ne znam bih li je komentarisala, privatno se vidjamo, tako da mozda bolje ne...
Da li ovo znaci da ste bile ( ili jos uvek jeste ) intimne ?
:smug:
Ne, nego mi bezveze da je komentarisem.... E teta Daco, ne mesajte prste, dje vam nosu... ;)
Korisnikov avatar
By Blady
@Hlaef - Pa ona je ludilo od zene, kao da spavas sa transeksualcem, predpostavljam da se nekad ponasa kao muzjak, a nekad kao zenka... inace sam cula da je dobra ljubavnica, ali nikako da je isprobam :smeh:
@Azdaja - Mislim da voli da spava sa devojkama, cak i da bezi od njih, e sad ne znam jel to do poljupca ili sexa.. ima neku vrstu, sto bi ona rekla "seljaskog" sarma... ali moguce da i na ima neki klasican devojka- devojka odnos...
By Swanheart
Originally posted by Zwezdica
Swan - slusah narodnjake, ides u TOx?! :drama: Spustio mi se vec.. Ajde idi kuci..

Starky - e mrzi mene da te liz liz, umorna sam, ceo dan posao, ruckovi, moj harem, luuuuudilo, evo M... ce te odraditi ovaj put.. :lol:

:pucaodsmeha:
By Garbo
Originally posted by Zwezdica
Garbo - sta mislis o sushtini zivota? Kant? Hegel? Grcki ili rimski filozofi? Ne znas definiciju pitagorine teoreme? :drama: I obrijana si? :drama: Oooooo, pa od danas imamo chasove.. Kada nauchis sve i pustis dlacice (a to ce potrajati) mozemo da se fizicki spojimo.. Mada, meni i ne treba sex, mene pali stimulacija mozdanih celija.. Jesi li znala da cemo tako u buducnosti da vodimo ljubav? Jedan naucnik je ..... i tako pochinje prichu... :lol:
cccc...

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nisam znala da treba da se sprdamo.. ispade po ovome da nijedna korisnica nije nije ozbiljna...
Korisnikov avatar
By Darling
Je ne poznajem nikoga, te ne bih da lupam ... ali cini mi se da i jeste fora

u zezanju, t.j. u neozbiljnom izigravanju psiho-analitickih mudrosera! :-D
Korisnikov avatar
By Darling
Ja ne poznajem nikoga, te ne bih da lupam ... ali cini mi se da i jeste fora

u zezanju, t.j. u neozbiljnom izigravanju psiho-analitickih mudrosera! :-D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jel to suvise kasno pa se meni ucinilo ili ti stalno postujes po par istih postova zaredom? :D
Korisnikov avatar
By Darling
Ahhh,muke... Mislila sam da nije prihvatio prvi put, nesto mi zabada Net... A, i u
prvom pise Je, u drugom Ja, na pocetku recenice! :njanjanja:

Shalim se... Odoh na spavanjac, sada sam pocela i da vidim duplo! :-D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
haha pa ajde bolje spavaj da ne krenes da postavljas i duple teme :P

a sutra cu da ti odrzim 5-minutni kurs postovanja ako bude bilo potrebe :P

laku noc ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sam ovde iskuckala fini jedan post, ali sam skapirala da je to vise post na temu - kad bih bila sa..... u krevetu, kako bih volela da to bude...

Tako da, Hlae, Ivana, Starky, Black Lady, The1whowished, blento, Electra, Dragonite, Superstar!, SkinSin i ostali... :opacupa:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
KissQueen - se samo ljubi, kao sto joj nick govori i tu je majstor, za ostale radnje shalje partnerku kod najbolje drugarice.. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa nisam znala da treba da se sprdamo.. ispade po ovome da nijedna korisnica nije nije ozbiljna...
Ne zanovetaj ti! :shamar:
Tema je vrh.. a u svakoj shali ima malo istine, tako da.. ;)
Korisnikov avatar
By Myself
Jedan moj prijatelj voli da kaze da u svakoj sali ima jako malo sale.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
boze, molim ti se da neko ne postavi ovu temu i za muski deo foruma, jer vec vidim kako bi poletelo perje :grebanje:
Korisnikov avatar
By Dina
@Dina - Ne znam apsolutno nista o devojci, procitam njen neki post...
Iako sam pogledala taj film...
Deluje mi kao odlicna ljubavnica u krevetu (nevezano za film) koja moze biti sve, ali isto tako i neshvacena.... ili mozda cak i luda... (opet bez uvrede)
Originally posted by Galateja
Dina se toliko raspriča o svojim drugaricama i drugaricama drugaricine drugarice, što iz osnovne, što iz srednje i sa faksa. Tako da se taj seks češće pretvori u kafenisanje i reminiscencije na minulo doba.
:giggle: :giggle:

Kad se spoji - neshvacena u zelji da u krevetu raspravljam o drugarici drugaricine drugarice :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!