Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By space_oddity
Na osnovu skromnog uzorka sa kojim sam se ja susre(ta)la, obično oni koji odgovaraju ljudima koji brinu o životinjama da postoje i ljudi koji su u problemu - ne rade gotovo išta za ljude u problemu.
Dok ovi koji brinu o životinjama brinu i o ljudima.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
a sve je počelo od tipične lezbače,tj mene...oh my
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474011#p2474011]space_oddity napisao:[/url]Na osnovu skromnog uzorka sa kojim sam se ja susre(ta)la, obično oni koji odgovaraju ljudima koji brinu o životinjama da postoje i ljudi koji su u problemu - ne rade gotovo išta za ljude u problemu.
Dok ovi koji brinu o životinjama brinu i o ljudima.
Ne bih se slozila sa tvojim uzorkom, ali skroz je nebitno da li ja brinem o ljudima, evo ovde konkretno.

I netacno je da ljudi koji brinu o zivotinjama, brinu i o ljudima..
postoji razloga koliko hoces.

Ima tu dosta, da tako kazem neke koristi i nekog foliranja..
Al no, necu da oftopicarim
ja sam nova na ovom forumu i bas mi se desilo da nabasam na ovu temu.zasto ne volim o sto jesam.Zato sto moram da glumim jedno pred roditeljima,jedno pred drugarima..imam jednu naj drugaricu koja mrzi moju devojku iz dna duse jer mi je one dzigericu pojela i imam devojku koja je promenljivog misljenja o meni sem jedne jedine stvari a to je da me voli.mrzim jer su zenska bica komplikovana,jer ,uzeci za primer moju devojcicu koja je sklona da se naljuti na mene ako joj pokazem srednji prst jer me je naljutila,koja je u stanju da me tera da obrisem drugaricu iz prijatelja jer mi je ona napisala srce na zidu(i ja sam naterala nju da obrise bivseg ali to je druga stvar)i jos jedna stvar..koliko god zelela i koliko god mi sex tehnologije omogucavale to..nikada nikada ona nece imati pravi uzitak kao sa muskarcem...rodila sam se pod pogresnom zvezdom jbg... :ruzan: :rida:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478230#p2478230]Sad Princess napisao:[/url]ja sam nova na ovom forumu i bas mi se desilo da nabasam na ovu temu.zasto ne volim o sto jesam.Zato sto moram da glumim jedno pred roditeljima,jedno pred drugarima..imam jednu naj drugaricu koja mrzi moju devojku iz dna duse jer mi je one dzigericu pojela i imam devojku koja je promenljivog misljenja o meni sem jedne jedine stvari a to je da me voli.mrzim jer su zenska bica komplikovana,jer ,uzeci za primer moju devojcicu koja je sklona da se naljuti na mene ako joj pokazem srednji prst jer me je naljutila,koja je u stanju da me tera da obrisem drugaricu iz prijatelja jer mi je ona napisala srce na zidu(i ja sam naterala nju da obrise bivseg ali to je druga stvar)i jos jedna stvar..koliko god zelela i koliko god mi sex tehnologije omogucavale to..nikada nikada ona nece imati pravi uzitak kao sa muskarcem...rodila sam se pod pogresnom zvezdom jbg... :ruzan: :rida:

:maji:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja ovaj deo nisam razumela? moze prevod :lol:
ne bas sve..strap on smo probale i nije nam se svidelo dali zato sto neznamo da koristimo ili je nesto drugo u pitanju...pfff...lose je to sto je ona losa glumica a ja lako provaljujem glumce.....nisam iskusna odmah da kazem ona mi je prva devojka kao sto sam i ja njoj
Korisnikov avatar
By Blady
^ a na to mislis? :lol:

Omg, ovo postaje sve bolje od boljeg...

I koja je od vas dve drama queen?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478245#p2478245]Sad Princess napisao:[/url]ne bas sve..strap on smo probale i nije nam se svidelo dali zato sto neznamo da koristimo ili je nesto drugo u pitanju...pfff...lose je to sto je ona losa glumica a ja lako provaljujem glumce.....nisam iskusna odmah da kazem ona mi je prva devojka kao sto sam i ja njoj
I kako si tačno iz toga zaključila da je muškarac neophodan za maksimalno seksualno zadovoljstvo?
Korisnikov avatar
By Sad Princess
@Blady ako mislis koja od nas dve drami obadve smo iste po prirodi svadjamo se oko poruke ko je kome poslao poruku,ko je koeg prijatelja doddao i zasto nije obrisao..kad nismo zajedno a to je slucaj cesto jer ona zivi u drugoj zemlji a ja u Srbiji,svadjamo se oko gluposi i to oko nebitnih stvari..a ko najjivise drami...pa recimo da sam ja koja inicira svadju jer mi nesto smeta a ona odma misli da sam nasla drugu pa napravi citav scenario oko toga...jako komplikovana zena

@space_oddity na zalost rekla mi je...
By space_oddity
To može značiti
- da nju više privlači kurac nego pička
- da ti treba da poradiš na nečemu.
Ali ne znači da je za dobar seks neophodan muškarac.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478250#p2478250]mirth napisao:[/url]Blady, ajde nemoj?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478254#p2478254]Sad Princess napisao:[/url]@Blady ako mislis koja od nas dve drami obadve smo iste po prirodi svadjamo se oko poruke ko je kome poslao poruku,ko je koeg prijatelja doddao i zasto nije obrisao..kad nismo zajedno a to je slucaj cesto jer ona zivi u drugoj zemlji a ja u Srbiji,svadjamo se oko gluposi i to oko nebitnih stvari..a ko najjivise drami...pa recimo da sam ja koja inicira svadju jer mi nesto smeta a ona odma misli da sam nasla drugu pa napravi citav scenario oko toga...jako komplikovana zena
Tnx, tako sam i mislila :)
Morate dosta da radite za sebi, ne zbog veze nego vas pojedinacno.
Korisnikov avatar
By Sad Princess
pfff zajedno smo vec oko godinu dana stim sto smo se verili u novembru...ona ne shvata da s tim sto mi radi ili cu da punem ili cu jednostavno potraziti neku drugu devojku koja ce me ceniti i koja voli da bude obozavana kao princeza..u pocetku je bilo ono:smanji malo sa ljubavlju gusis me i ja glupaca postanem ista onakva kao sto je i ona bila prema meni,ja dosla kod nje ona place te mi prosipa price da sam se pretvorila u led pa se ona promenila te je ponovo krenula da zahteva od mene znakove paznje sto i sada radi...ponekad je nekontam ali dobro..inace pre nje sam imala decka i nije islo a ona je imala isto decka pa ga je ostavila zbog mene.....
By space_oddity
Blady je u pravu, get your shit straight. Nije bitno koliko ste dugo zajedno ili da li ste se verile, nego kakva je veza i kakva će biti u budućnosti (a zasigurno neće postati odjednom bolja bez ikakvog truda i obostranog ulaganja).

I generalno je to menjanje radi druge osobe (na silu) dugoročno loša ideja. Kada se desi spontano, može biti skroz kul, ali kada se sili, skoro nikad ne ispadne kako treba.
Korisnikov avatar
By Sad Princess
najgore je to sto ja zaista imam iskrena osecanja prema njoj alo prosto...ne vidim kuda vodi ta ljubomora koja je obostrana...ja ne zelim nista previse komplikovano i neostvarljivo..ja samo zelim da me zaista voli ali...ako moram otici jbg..ovako me samo udaljava od sebe a i toga se bojim..da se ne udaljimo previse..
Korisnikov avatar
By Blady
Raskid i rad na sebi ili zajednicki rad pojedinacno, ceka te/vas mnogo posla.
Dozovi se.
Korisnikov avatar
By Sad Princess
da nisam u ozbiljnom problemu koji me izjeda nebih se nikad ni trazila neku rec ili podrsku ili savet ali vi ste sve iskusnije u svemu ..ako ne bude islo zna se sta sledi...ja posto ne mogu vise da se nerviram i kidam zivce iako bih je zagrlila i stisla jako.....:(
By space_oddity
Ako je tako, tj. imaš jaku želju da budete u vezi a želiš da se promene stvari nabolje, onda počnite da radite na tome. Gledajte da idete kod nekog terapeuta npr., ne mora biti za parove (očigledno ni ne može jer ne živite u istom mestu), a svakako ni tvoji ni njeni problemi proistekli iz veze već vas samih.
Cilj je vrlo moguć, ali je put dotle dug i težak.
svako je to morao da prodje, a tebe boli jer je prva

vas unistava nepoverenje, daljina, ljubomora, vodjenje dvostrukog zivota

kao sto su forumasice iznad rekle, ili radite na svemu ovome ili svaka na svoju stranu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!