Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By MaryJane
Sorry za off. A sta mislite o mom slucaju: elem jaaaaako se lozim na svoju str8 drugaricu. Skoro da smo naj frendice. Preslatka je, skroz moj tip! Ona zna za mene, i kad god igramo i malo se popije, dozvoli mi da joj opipam celo telo, nekad i kradom izvucem neki kiss, ali onako shatro sestrinski. Ne smem da joj priznam, da imam ogromnu zelju samo da je probam... A tako bih volela.
P.S kontam da ona to i primecuje i zato igra takve igrice sa mnom, iako ima decka... i skroz je str8
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
da,da, skroz je strejt.
mislim da će te to proći kad porasteš i shvatiš da nema ničeg posebnog u tome što ti neka "strejt" dozvoljava ponekad da je ispipaš.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by IriS

ja više volim, recimo, kad se sa nekim dragim bićem pozdravljam, da ga/je zagrlim, nego da se cmačem u obraz. mada, primetila sam da mnogi ne vole da se grle, pa se ja onda grlim samo sa retkim istomišljenicima. :sigh:

same here. koji off.
Korisnikov avatar
By MaryJane
Dovoljno sam velika, ali hvala na savetu. Kontam da ce samo na tome i ostati. Al sta cu kad me jaaaaaako lozi, i ne samo fizicki! Jbg...
Korisnikov avatar
By Zoey
:neto: Nema sanse da se na MENE nalozi neka str8asica!

Prvo, i sama svima delujem jebeno str8, a drugo,ja-kakva sam, prosto je nemoguce i zbog ove prve stvari i zbog cinjenice da neko mene mora da muva....ja sam previse stidljiva da ja pocnem....
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
e, stvarno izgledaš strejt, Zoey, ako si to ti na svom avataru..

tema: kad se svidim strejt devojci, odmah se ubijem. a pri tom nisam mačka i nemam 9 života.
Korisnikov avatar
By Zoey
Originally posted by Dear Lucy

Vidis?!? :shok2: To mi je najveci problem...... Odem u gay bar i svi me gledaju kao da sam dosla tu da se zajebavam i ohh, da- (ono najvaznije) da EXPERIMENTISEM........a ja samo trazim normalnu jebenu devojku... :sigh:

Eeee, nista od mene :doh:
By Paris
pitanje samo po sebi sadrzi logicku gresku... :hekla:

a> ako joj se svidim---nije strejt
b> nemam nista protiv da radimo sve sto joj padne na pamet tako strejt i naivnoj :hekla:
Korisnikov avatar
By Zoey
@Paris, to sam ja prvo htela da kazem :yes:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Zoey

Vidis?!? :shok2: To mi je najveci problem...... Odem u gay bar i svi me gledaju kao da sam dosla tu da se zajebavam i ohh, da- (ono najvaznije) da EXPERIMENTISEM........a ja samo trazim normalnu jebenu devojku... :sigh:

da, da, to može da bude problem... možda da se premaskiraš ( zamaskiraš ) u neku andro curicu, bar za potrebe gej mesta? ionako "nas" dele po garderobi i dužini kose...
Korisnikov avatar
By Zoey
Originally posted by Zoey

da, da, to može da bude problem... možda da se premaskiraš ( zamaskiraš ) u neku andro curicu, bar za potrebe gej mesta? ionako "nas" dele po garderobi i dužini kose...

Ali kako? Kosa mi je do dupeta :uplasen:

"Nosim" se ja onako, frajerski, nema sta, ali dzaba........
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
zezam se ja malo, Zoey, ne uzimaj moje "savete" za ozbiljno :)
elem, ne znam, ali ne verujem da je problem do tog dojma strejt osobe koji ostavljaš.. u gej klubovima žene ionako ne prilaze ženama ( ne prilaze nikome ), pa zato... potraži normalne devojčice na neki drugi način. na primer, na gs-u :D
ja nisam normalna, da se ogradim od eventualnog tumačenja mog posta kao reklame.
By Paris
nema to veze sa kosom, sve je u pogledu
ako nam se pogledi sretnu i ja primim mhmhmhm poruku od devojke moze ona da izgleda koliko hoce strejt... ;)
Korisnikov avatar
By Zoey
Pa to si u pravu, Paris......ahh, jebene klinke i njihova nedotupavost! :ostrisekiru:
By alexandermagic
Originally posted by luciferin91

kazem da sam u vezi, ili se pravim fem.
:pucaodsmeha:

OnT:Hranim sujetu, jer se baš uvEk nekoj sviđam i onda trčkaraju za mnom kao štenad, pa ja kažem da sam peder i da nemam namjeru imati išta više seksualno s ženama, pa one ne vEruju da je to baš-baš tako, pa sve tako u krug... :setnja:
By Paris
@Zoey a da predjes na starije (mada takvih nema na zurkama :lol: )?

sexualna edukacija nedotupavih klinki nije neka opcija...
Korisnikov avatar
By Zoey
Originally posted by Paris

@Zoey a da predjes na starije (mada takvih nema na zurkama :lol: )?

sexualna edukacija nedotupavih klinki nije neka opcija...

Pa ja to ZNAM, naime iz ocajnih iskustava sa njima, ali ne mozes nabasati ni na koga starijeg na takvim mestima.....e, sad gay-friendly klubovi imaju NESTO, sto je ni tam` ni ovamo........ma.... :sigh: ....ostacu usedelica, eto to ce da se desi. Ili pak :opatica: samo sto nisam religiozna
Korisnikov avatar
By Blady
@ Zoe - Je zenstvena da ne moze vise biti :lol:

A za devojcice, slazem se :psiholog:
By Paris
Jebene nedotupave klinke ili ove sto su zenstvene da ne mogu biti zenstvenije?
Korisnikov avatar
By Blady
^ mislim da se odnosilo na str8 cure :D
By Paris
Aha, tu opciju nisam ni uzela u obzir :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni samo pitanje nije logicno.

Kako moze da se svidi devojka strejt devojci?

Mislim, onako, skroz strejt devojci.

Ne stima meni tu nesto.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Hys.

Meni samo pitanje nije logicno.

Kako moze da se svidi devojka strejt devojci?

Mislim, onako, skroz strejt devojci.

Ne stima meni tu nesto.

a zasto da ne moze?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!