Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by TotTot,Originally posted by DinaPa ne treba osobama(koje praktikuju monogamnu vezu) dati orden za trud nego imati minimum respekta prema tuđem izboru. A pitanje gde ima više ljubavi je pitanje odgovornosti i savesti pojedinca i osoba koje su ovoj ili onoj vrsti zajednice. Naravno, ljubav zahteva trud, ali ne i orden jer ukoliko bi se hvalila sama sobom ne bi bila ljubav. Niti se voli zbog javnosti, niti zbog bilo čijeg mišljenja. Greška je reći da je monogamna veza obavezno posednička kao što je najobičnija floskula reći da je poligamna veza obavezno slobodna. I takva vrsta zajednice podrazumeva odustajanje u određenoj meri od egoizma(tj. "slobode") jer zakonitosti bilo kakve zajednice ograničavaju samovolju. Zajednica, naravno, ne mora uopšte bilo kome biti primat. I vuk sit i ovce na broju.
Znaci ispada da je slobodna veza ona sa manje ljubavi, cim "pristigne" veca kolicina tezice ka vecem stepenu tj. ka "posednickoj ljubavi". Ili ako je verna ljubav to onda mora da se postuje u svim mogucim (ne)prilikama ali ako je slobodna onda to moze da se izignorise. Takodje, ako je monogamna veza to je postignuce, kao da osobama treba dati orden za trudA slobodna veza, to je nesto neozbiljno...
Za početak bi bilo najbolje poštovati tuđi izbor, što podrazumeva da se odustane od isključuivanja drugačijih modela u korist svog te raspravlja koja je varijanta bolja, "gde ima više ljubavi".
konacno neko to da shvati
Greška je reći da je monogamna veza obavezno posednička kao što je najobičnija floskula reći da je poligamna veza obavezno slobodna. I takva vrsta zajednice podrazumeva odustajanje u određenoj meri od egoizma(tj. "slobode") jer zakonitosti bilo kakve zajednice ograničavaju samovolju.
Originally posted by m..mozda tebi.i jos nekim batama/sekama
zar to nije bilo jasno od pocetka?![]()
Originally posted by m..Bas zanimljiva veza da je ok da se ljubis sa nekim sa strane u usta i njoj to ne smeta... ali ok imagi nas raznih:misli:
Btw, sad sam zaljubljena i poprilicno (zapravo ne poprilicno, nego skoro pa uopste) ne mislim ni na koga drugog (jedva se saberem da mislim na nesto drugo zapravo), svejedno osecam se slobodnom da zagrlim, poljubim koga hocu, da poznanici namestam frizuru, da plesem s kim hocu, da delim komplimente kome hocu i da nekog poljubim u usta i to radim tu i tamo. Mislim to u vreme koje ne provodim s njom, kad sam s njom, moglo bi komotno krdo bizona da protrci kroz sobu, mozda bih ih videla ali ne i konstatovala. Sve to naravno ne bi bilo moguce da se ja osecam kao da sam primorana da se tako osecam, jer da se takvo nesto zahteva ili ocekuje od mene (to da ne primecujem nista drugo) verovatno bih odavno pobegla. Naravno, takvu slobodu, pa i vecu sam u stanju da joj pruzim, bez da se osecam lose u vezi toga, mislim ni na kraj pameti mi ne bi bilo da trazim nesto od nje sto bi je cinilo nesrecnom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!