Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By anche
khm... samo da primetim da se butchice opasno priblizavaju famicama... da nece i da povedu uskoro? kako obicaji i nalazu :giggle:
Korisnikov avatar
By oneya
samo ti primecuj :shok2: nemo' ti promakne nesto :namig2:
Korisnikov avatar
By anche
nista ne promice. sve je pod kontrolom, za sada :wink2:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Ma ok sto se smejete, to je zdravo, a i ja kontam da sam uzasno smesan karakter u mojoj apsurdnosti (mislim ocigledno vozim 2 razlicita koloseka), nego ja bih da mi se objasni sta je smesno, jer se mucim ovde. Need help.

evo a cu da kazem..... i ranije bih ali nisam videla temu od svog posta...

prosto se u dosta toga pronalazim (sa sve sisama koje staju u saku), a duhovito je receno pa ima na mene efekat slican onome koji dobijas kad gledas sopstvenu karikaturu (zbog nacina pisanja)
Korisnikov avatar
By anche
anche: 22:22!
anche: yeah!!!!
anche: me happy!
anche: very...

zelim da se zahvalim svim divnim, osvescenim zenama koje su doprinele da pravda bude dostizna. ovo je ipak srbija tako da ne mozemo ocekivati realnost, ali barem jednak skor (citaj jednake sanse :D )

:sladoled:
By spadalo
Originally posted by LolaRennT85
Pa andro-femm.. tako bih rekla :)

NEMOI D SERESS NA PRAZAN 100MAK :pppppp
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
anche: 22:22!
anche: yeah!!!!
anche: me happy!
anche: very...

zelim da se zahvalim svim divnim, osvescenim zenama koje su doprinele da pravda bude dostizna. ovo je ipak srbija tako da ne mozemo ocekivati realnost, ali barem jednak skor (citaj jednake sanse :D )

ta divna osvescena zena sam bila ja-sa svojih 17 duplih naloga. zelim da te ucinim srecnom :love:
Korisnikov avatar
By djuki
valjda butch :puzzle: mada..ne znam bash :nerd: ..neki chiko mi je neki dan rekao momchino :odbij: ...valjda je to to:hvala:
Korisnikov avatar
By djuki
a mozhda se varam....nisam dobro ovih dana :crta: :happysmoke: :zacepi:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, Hlaefdige je rekla. A vas dve definbitivno idete u cokoladni ring.

A ja nisam ni butch ni fem, ja sam m.. ili vec bilo koji drugi alijas po kojim me znate, a to je zasebna kategorija :P
By katarina

Nema na cemu, i drugi put.

Da li sam ja sanjala jedan divan post (a sanjala sam sinoc neke forumasice. brrrrrr) u kome si pisala o tzv. famicama?
A super je bio, pa htedoh da se slozim, ali ga ne vidim.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by katarina
Nema na cemu, i drugi put.

Da li sam ja sanjala jedan divan post (a sanjala sam sinoc neke forumasice. brrrrrr) u kome si pisala o tzv. famicama?
A super je bio, pa htedoh da se slozim, ali ga ne vidim.

Cekaj, sanjala si post?.. Uuuu, zajebano.
Korisnikov avatar
By anche
jao kacca nisi ga sanjala... ene ga u dyr-u... tako uvek ispa'ne kad pastirica krene da piskara a ja se primam pa odgovaram :superheroj: cek bre da ubachim link kad ova moderNatorka nije to ucinila (a obicaji bese tako nalazu!? :kosach: )
dakleM: mudrosti et al

moz' se citira odanLe :wink2:

poseban pozdrav pocasnoj butchici diogeniusu! :kiss:
By katarina
"ocekivala sam povratni udarac od 'famica', sto se trenutno desava (23:26) kad potrce ove kvazi famice da glasaju da su femme, pa kad se spotaknu, sirote nenaviknute, o stiklice (stiletto!) "

E da, kvazi famice, to je bilo to.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
@katarina
a po tebi su femmice stalno na shtiklama?
"23:26" kazesh:nope:
Korisnikov avatar
By m..
U picku mater, sad cu morati da nosim stikle u alijansi i ginem preko onih stepenica samo da dokazem svoj quasi femme identitet.
Korisnikov avatar
By anche
iskljucivo one psycho stiletto od 18 santima, druge se ne racunaju. i nema gines nego saplitanje pravo u kontejner tople cokolade :party:
Korisnikov avatar
By anche
:zid: kontejner je nesto sto contains something (sadrzi, drzi, cuva...)
boze, moram ozbiljno da razmislim o prosveti...:nono:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
e jbg kad pederi glasaju za butch i ispada da ih ima vise nego sto ih ima:kletva: :lol:
Korisnikov avatar
By anche
:trach: ma to ti se samo cini da pederi glasaju za butch :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Moze biti da pederi glasaju,nije iskljucheno,a to automatski znachi da femmica ima tako malo:(
Prelazim na butchice:spin:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
:trach: ma to ti se samo cini da pederi glasaju za butch :zvizdi:

ma jok nego znam,jedan vec priznao ;)
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
Originally posted by Jelena_Bliss
Moze biti da pederi glasaju,nije iskljucheno,a to automatski znachi da femmica ima tako malo:(
Prelazim na butchice:spin:

sta ba ? :D ima femmica vise..po svim anketama,a i na ovoj samo sto nemamo toliku prednost kao na drugim.. :D :zongler:
Korisnikov avatar
By m..
iskljucivo one psycho stiletto od 18 santima, druge se ne racunaju. i nema gines nego saplitanje pravo u kontejner tople cokolade :party:
Pa nisam ja Isidora Bjelica, nosim 36, zaboga, imajte milosti.
Korisnikov avatar
By m..
Jebte, izjednaceno...
Ja sam samo jednom bila s butch cicom, i mislim da ne bih to vishe da praktikujem (bila je previse fem u krevetu za moj ukus, lol)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!