Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm...pa pazi dal mora bas od fingiranja? posto ne znam od cega, mislim da je od kombinacije svega, ali ako sam sa femicom dobijem upalu SVEGA a sa svojom zhen je kombinacija upale nogu i ruku, ali ne od fingiranja, vec od drugacije vrste sigranja, kao i povremeno dosta modrica:trep:
Korisnikov avatar
By Hys.
a da, a sto dupeZHni misici umeju da bole kada je strap on ukljucen :uplasen:
i ne mislim na anal, vec bas one misice sto bolU kao kad vezbas ko manijak:wink:
Korisnikov avatar
By m..
Ma moguce da je kombinacija nezgodnog polozaja tela, moje opste atrofiranosti i cinjenice da ja nekako moram da uguram bar komad zglobova kod korena prstiju da bih dovatila to sto treba, pa jadna nagrabusim, inace dobijala sam upale raznih misica, a jednom mi se razglavio kuk, tj nesto je kvrcnulo pa posle nisam mogla da manevrisem nogom kako treba jedno 2 dana. Ebiga, strap-on nisam koristila pa ne znam za tegobe koje iz toga proizilaze, medjutim cini mi se da bi mi se loshe pisalo. Oce neko da me vodi u teretanu?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by devokICA
i ne mislim na anal, vec bas one misice sto bolU kao kad vezbas ko manijak:wink:
Sad znaš kako je nama koji, kad smo inspirisani, možemo da jebemo satima ... Boli, ubija!
Korisnikov avatar
By Oziris

:neznam: Mene nikad nije bolelo... Pre me zaboli rame i nadlaktica od dugog seksa nego guza od strap-a...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by kiss addict
offtopic zaboravna je miss fitness

k.a.
moderator
moj prFi offtopic...i to u mojoj temi :radosnice:
@imm-jbg, valjda zavisi kako, gde...
Korisnikov avatar
By Hys.
A Hand in the Bush: The Fine Art of Vaginal Fisting is a 1998 book about fisting, written by Deborah Addington.

Slika
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mrzi me da postavljam a i nije bas materijal za novu temu. Izvor: urban dictionary, nasla sam slucajno dok sam prevodila jedan tekst. quelle chance, quel accident.

downtown screamer:

spreading the lips of a vagina, inserting your face and screaming as loud as you can to the point of that where it echoes and reverberates inside the womb. :ccn: :blush: :blush: :blush: :kesa:
By Snow_Crystal
Fisting - bljak to mi vise ide uz musko zenske veze
G spot - nasla,pokrenula,bilo potocica,ja uzivala....
Korisnikov avatar
By Hys.
snow, zasto mislis da je to "vise za musko zenske veze"?
By Snow_Crystal
Pa ne znam imam utisak da muskarce to vise pali da stavljaju dole sve i svasta.Mozda i neke devojke to vole ali meni je to nekako :bljak:
Korisnikov avatar
By Hys.
ok o ukusima ne vredi raspravljati...meni je njena ruka sve samo ne bljak :D
By Snow_Crystal
ok o ukusima ne vredi raspravljati...meni je njena ruka sve samo ne bljak :D
Nije ni meni njena ruka vec pomisao da celu stavi nekako mi prodju negativni zmarci...sto se tice ukusa pa boze moj tu i jeste lepota sto se svi razlikujemo po tome...:eya:
Korisnikov avatar
By Hys.
men' je bitnije da je ona voljna meni da stavi :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
stimulacija G spot moze dovesti do fascinatnog dogadjaja-zenske ejakulacije, pa malo o tome da:

Female ejaculation (colloquially known as squirting or gushing) refers to the expulsion of noticeable amounts of clear fluid, during sexual stimulation at or near orgasm. Controversy exists over whether the fluid can be expelled from the vagina, urethra, or both. The exact source of the fluid is still controversial, although some researchers believe it is from the Skene's gland. Whether all females have the potential to ejaculate or not is also controversial.

Female ejaculation is accomplished by stimulation of the g-spot (the urethral sponge, named after Dr. Ernst Gräfenberg), an area on the front vaginal wall. More rarely, it can be accomplished through external stimulation of the clitoris alone, the internal tissue of the clitoris then contracting and stimulating the urethral tissue.

ceo clanak na wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation
Korisnikov avatar
By DarkAngel
devojke extra je osecaj kada sedite zavaljene u nekoj mekanoj fotelji i riba vam lize klitoris i ujedno vam uvlaci njene prste u vaginu ...ali lagano...odlepis....ne mozes ni o cemu drugom da razmisljas osim o tome
Korisnikov avatar
By Galadriel
aloo fiiisting, with a fist!! Prste smo sve doktorirale. ;) :B
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Meni strap on super zvuci :bale: , ali posto je ovo tema o fistingu.... Recimo samo da sam poslednjih dana nesto mnoooogo pocela da razmisljam o tome... :namig2: Ne znam da li je to do ove teme ili od cega li je.... Ali eto... :blush:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by vanillapuff
Meni strap on super zvuci :bale: , ali posto je ovo tema o fistingu.... Recimo samo da sam poslednjih dana nesto mnoooogo pocela da razmisljam o tome... :namig2: Ne znam da li je to do ove teme ili od cega li je.... Ali eto... :blush:
ijao, vanilice, ako je moja tema doprinela takvim razmisljanjima bas mi drago:colorado:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by vanillapuff
ijao, vanilice, ako je moja tema doprinela takvim razmisljanjima bas mi drago:colorado:

Paaaa, ovaaaaajjjj...... :blush: :blush: :blush: ..... Moz' biti..... :cvece:
Korisnikov avatar
By m..
Znala sam! :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Znala sam! :lol:
da, zato sada mene prodju zmarci kad vidim da je adiktusha postovala na estrogenu:rotflmao:
nego, imali neko nesto na zadatu temu da kaze:pionir:?
Korisnikov avatar
By Hys.
nesto novo, hmmm?
planiram neki novi info, sutra bum iskopala:kolo:
Korisnikov avatar
By Hys.
Inspirisana danasnjom prepiskom, setih se ove teme, pa reko' da vidim sta nove generacije foruma misle.... :D

Molim bez hejta, ukoliko vam se nesto ne dopada, no problemo, samo nema potrebe za "bljak fuj uzas bolesno".

Hvala :sesir:
By J...
Sto se tice fistinga, totalno mi je odbojno da to meni neko radi, a mislim da ne bi ni bilo izvodljivo. :D

Nisam imala prilike da ja nekom to radim ali ako bi devojka bas izrazila zelju, onda verovatno ne bih imala nista protiv.

Mada, prilicno sam brza i nestrpljiva u seksu a ovo zahteva vreme tako da mi malo deluje dosadno (a mozda bih se i zabrinula za svoju ruku da se ne zaglavi :lol: )

G spot - stimulacija uz pomoc dva prsta - doktorirano u oba slucaja. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sve bi ja to.....

ukapirala sam da inace postoji jako malo stvari koje ne bih uradila ni pod kakvim okolnostima u seksu (takva tema vec postoji, pa da ne pocinjemo i ovde)....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...

Mada, prilicno sam brza i nestrpljiva u seksu a ovo zahteva vreme tako da mi malo deluje dosadno (a mozda bih se i zabrinula za svoju ruku da se ne zaglavi :lol: )

Put ka nirvana-majndblowing-onesvestihse- orgazmu je ponekad popLochan strpljenjem, vestinom i odrzavanju inteziteta strasti :astral2:

:tantrista:

:giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!