Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by tinkerbellNja, to se mi samo tako pravimo, da bi ti izgledala zanimljivije
@ draco i sunny - dosadne steee![]()
![]()
.... a pogotovo sunny i ta prica o ljubici
... mislim da to i vraBci znaju
![]()
![]()
Originally posted by m..
Ovo je neverovatno, cele zime od Draco ni traga ni glasa, i sad kad je lepo vreme i generalno internet blago prsne jer se svi razbeze zeljni vazduha ili cega vec - evo je sad.
Originally posted by D_girlXPa to moras njih da pitas
do sada nisam upoznala ni videla, ni jednu buch-icu koja bi me privukla da idem dalje od priche i prijateljstva...
I istina je, buch-ice uvek shetaju najlepshe devojke! Kako?? Kako??!
![]()
nikada necu shvatiti!
Originally posted by SwanheartPa naravno,o ukusima ne treba raspravljati.Sta nekoga privuche,drugog moze da odbije.I u porukama koje sam pre slala,uvek sam pisala sta mene pali,i nikako nisam pokusavala da ubedim ljude da vole isto sto i ja i da femice prikazem kao ribetine na koje svi moraju da se loze.Uvek ce biti razlicitosti,sto je veoma dobro za sve nasOriginally posted by TomasNe slazem se sa tom konstatacijom.
A poznato je da su upravo femice ''najlepse devojke". Razmislite o tome...
T. M.
Objasnicu kasnije zasto ,sad me mrzi da objasnjavam.
Originally posted by ellenaRight on!
A sto se tiche komentara:Ma kad vam kazem,bitnije je da je devojka shirokih pogleda,slobodnih shvatanja,po potrebi nastrana,prema potrebi djavo,a kada treba andjeo...Na drugom mestu stavljam telo,lepotu i sve ostalo.Jer dzaba joj i da je Pamela,ako se ponasha ko vezana vreca,i ako je hladna kao osoba.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!