Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
ja ne znam pricu o ljubici :durenje:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell

@ draco i sunny - dosadne steee :lol: :lol: :lol: .... a pogotovo sunny i ta prica o ljubici :drama: ... mislim da to i vraBci znaju :lol:

:kolo:
Nja, to se mi samo tako pravimo, da bi ti izgledala zanimljivije :balon:

Nego, da, znaju svi osim zhnj :lol: ali nesto ne sumnjam da ce sad sunny da uskoci sa objasnjenjem.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ni ja ne znam pricu o znj kevo hahaha ups,o ljubici...:lol:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Swanheart
:lol: ljubica bese Opel :smeh:
auto su nazvali ljubica?

kristina is back...
Korisnikov avatar
By Draco
Nemoj da vredjas! :durenje:
Ljubica bese Ford! :love:
By Swanheart
:lol: ne znam zasto sam se setila Opela...
e da...secam se tih prica ( bese to kad sam tek dosla na forum ( valjda) jbt...vec 2 godine sam na forumu ) o kolima...:smeh:
Korisnikov avatar
By Ops!
Originally posted by devokICA
Originally posted by Inner-Smile
Fala bogu da Shmi postoji da neko ima hrabrosti da muva i smuva najribetine :)
ali stvarno.
shmi,
butch'ca sa jajima... :hail:
Zaintrigirali ste me. :mini:
Korisnikov avatar
By Draco
A ja 4 :get_a_life_draco:
Doduse, trebalo mi je da skrolujem do svog posta da bih to ustanovila.
Korisnikov avatar
By m..
Ovo je neverovatno, cele zime od Draco ni traga ni glasa, i sad kad je lepo vreme i generalno internet blago prsne jer se svi razbeze zeljni vazduha ili cega vec - evo je sad.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Ops!
Originally posted by devokICA
Originally posted by Inner-Smile
Fala bogu da Shmi postoji da neko ima hrabrosti da muva i smuva najribetine :)
ali stvarno.
shmi,
butch'ca sa jajima... :hail:
Zaintrigirali ste me. :mini:
:drama:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by m..
Ovo je neverovatno, cele zime od Draco ni traga ni glasa, i sad kad je lepo vreme i generalno internet blago prsne jer se svi razbeze zeljni vazduha ili cega vec - evo je sad.

Pa dobro bre, ti do sada nisi skontala da sam ja na/opaka? :misli:

Preko zime se zamedvedim u krevetu :fuckbed: , pa mi mrsko do kompa da se pomeram:) a leti, ili kad se vratim iz bleye, ili pre odlaska u istu SVAKAKO sedim za kompom - eto objasnjenja :)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco
eh, da, a ako pitate sunchanicu, reci ce da je bio Mustang :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ma jest, spejsshatl.

Neka, samo nek si ti nama ziva i zdrava, i tamanis one krmace pune b vitamina.
By D_girlX
do sada nisam upoznala ni videla, ni jednu buch-icu koja bi me privukla da idem dalje od priche i prijateljstva...

I istina je, buch-ice uvek shetaju najlepshe devojke! Kako?? Kako??!
:cupakosu:

nikada necu shvatiti!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
:qqlele: kako li je meni u podsvesti ostalo od one veceri kad se sa Monstrumom upoznavah vise od jednom, da je ljubica Citroen... :ubise:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by D_girlX
do sada nisam upoznala ni videla, ni jednu buch-icu koja bi me privukla da idem dalje od priche i prijateljstva...

I istina je, buch-ice uvek shetaju najlepshe devojke! Kako?? Kako??!
:cupakosu:

nikada necu shvatiti!
Pa to moras njih da pitas ;)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Delete - ja mislim da to nisu ta kola... ili se varam :nerd:
Korisnikov avatar
By ellena
Nema pravila kakve devojke setaju najbolje ribe,tu je mrtva trka.Buch-ice me ne privlace.Mogu sa njima i da izlazim da se zezam,ali nista vise.Od kad znam za sebe,lozim se na ribe sa lepim grudima,dobrom guzom,plavom kosom,bezobraznim pogledom.Volim kad izgleda kao boginja,a u dusi je djavolica...Moram priznati da mi je ovo drugo vaznije od look-a.Ne mora da bude cica s naslovnice da bi mi bilo dobro sa njom.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tinkerbell
@ Delete - ja mislim da to nisu ta kola... ili se varam :nerd:
Ne znam, nisam sigurna da secam svega bas najbolje, tako da postoji mogucnost da i ja gresim, zaista.
Korisnikov avatar
By Tomas
Dugo vremena sam se duzio sa jednom buch devojkom, koja je sada negde daleko... Ponekad sam hvatao sebe kako je iz prikrajka posmatram, analiziram, pokusavam da odgonetnem njenu sustinu. Dobro smo se kapirali, ali se nikada nismo razumeli.

Jednom nas je uhvatila kisa u setnji i potpuno smo mokri stigli do njene kuce. S obzirom da smo se tresli od hladnoce sa vrata smo skinuli odecu i pojurili u kupatilo da se istusiramo vrelom vodom. Secam se dobro trentka kada smo konstatovali da nagi stojimo jedno kraj drugog u velikoj kadi. Osecaj srama?

Obrisali smo se i ona mi je dala nesto od stvari njenog brata da obucem. Potom smo legli na njen krevet i slusali muziku. Dzenis Dzoplin. Ipak, nesto kasnije sam je upitao da li joj je bilo neprijatno zbog situacije u kadi.

-Ne! - odgovorila mi je.

Tada sam shvatio da je ona musko koliko i ja. Za nju je to bio sasvim normalan cin, sto znaju svi momci koji su isli na treninge ili bili u vojsci. Buch devojke su dobri frajeri sa oblicjem zene. I zato fem devojke padaju na njih. A poznato je da su upravo femice ''najlepse devojke". Razmislite o tome...

T. M.
By Swanheart
Originally posted by Tomas
A poznato je da su upravo femice ''najlepse devojke". Razmislite o tome...

T. M.
Ne slazem se sa tom konstatacijom.
Objasnicu kasnije zasto ,sad me mrzi da objasnjavam.
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by Tomas
A poznato je da su upravo femice ''najlepse devojke". Razmislite o tome...

T. M.
Ne slazem se sa tom konstatacijom.
Objasnicu kasnije zasto ,sad me mrzi da objasnjavam.
Pa naravno,o ukusima ne treba raspravljati.Sta nekoga privuche,drugog moze da odbije.I u porukama koje sam pre slala,uvek sam pisala sta mene pali,i nikako nisam pokusavala da ubedim ljude da vole isto sto i ja i da femice prikazem kao ribetine na koje svi moraju da se loze.Uvek ce biti razlicitosti,sto je veoma dobro za sve nas
Korisnikov avatar
By Tomas
Ok, nisam imao nameru nikoga da uvredim. Ocito da je moje poimanje buch devojke = "muskaracha". Sada vidim da je buch = uloga u seksu. Ili gresim? Ispravite me.

Meni tip devojke "muskarache" ne moze biti uzor lepe zene u seksualnom smislu, pa cak ni u estetskom. To ne znaci da neka "muskaracha" ne moze biti objektivno lepa...

Imao sam prilike da upoznam dosta "femica" u inostranstvu. Uvek su bile mnogooooooo zgodne.

Znam da nije trebalo ovo da pisem. Ali valjda cete me pravilno shvatiti. Osmeh!
Korisnikov avatar
By ellena
kapiram te,lozis se na femice,a buchice gledas kao ortake,ne privlace te sexualno.
Korisnikov avatar
By gynarchy
Nisu bas sve butchice hard core butch, neke su "'soft" butch, ukljucujuci mene. Shane iz L word je soo cool.:smokin:
Korisnikov avatar
By ellena
Gynarchy,kada sam ti videla avatar,neka jeza mi je proshla duz kicme!Mrnjauuuu...!!!!A sto se tiche komentara:Ma kad vam kazem,bitnije je da je devojka shirokih pogleda,slobodnih shvatanja,po potrebi nastrana,prema potrebi djavo,a kada treba andjeo...Na drugom mestu stavljam telo,lepotu i sve ostalo.Jer dzaba joj i da je Pamela,ako se ponasha ko vezana vreca,i ako je hladna kao osoba.
Korisnikov avatar
By gynarchy
Originally posted by ellena
A sto se tiche komentara:Ma kad vam kazem,bitnije je da je devojka shirokih pogleda,slobodnih shvatanja,po potrebi nastrana,prema potrebi djavo,a kada treba andjeo...Na drugom mestu stavljam telo,lepotu i sve ostalo.Jer dzaba joj i da je Pamela,ako se ponasha ko vezana vreca,i ako je hladna kao osoba.
Right on! :yes: :zastava:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!