Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jeste, Acidusin je bas ruzan....stavi ga jos malo da se smejemo, sta si ga sklonila :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
@ Kittrie
Ja sam zena postena i ne lazem :durenje:

A, tvoj chart je iksajting :awesome: Drustvena, komunikativna, dobar govornik sa kojim je tesko izaaci na kraj :lol: ...ali i cesto previse temperamentna(nagla), lukava...teskoce u ljubavi, kuci...tajnovita i tako dalje...
Korisnikov avatar
By Kittrie
bas ste eviL oko acidnog charta. :evil:

@darling
well, ima istine u svemu, ne mogu reci.
a onno teskoce u ljubavi, pa normalno da cu ih imati kad me je danteLLa proklela sa "KITTRIE JEBE" . :smeh:
{i samo jebe ocigledno} :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
jeste ogavan, ali možda je lepo ono što piše na njemu :leviathan:
By alexandermagic
1. Astrologija mi je omiljeni hobi, ne zanimanje.

2. Blondi - mislio sam na tebe. Uzmi frulu i pljesku i ne brini se ti ni za što. :lol:

3. Kittrie, nemam pojma tko si, al' čista lezba sigurno nisi. :D
Porodično prokletstvo, spas do 40.godine života, mnogo neprijateljstava od strane žena. Kraj života ćeš provesti sama, u dobrovoljnoj izolaciji. Nepogrešiva intuicija koju treba slušati, ne sklapati zvaničan brak, ne očekivati materijalno blagostanje kad je partner/ka u pitanju. Neobičan misaoni tok i jaka kreativnost. Tebi važne stvari obavljati srijedom, od svitanja do sumraka -- kad i ako je to izvodljivo.

4. Letimično sam pogledao chart, ako osEtim potrebu da još nešto napišem za tebe ili netkog drugog to ću naknadno uraditi.
Korisnikov avatar
By Darling
A, jaaaaaaaa? :hyper:

Slika

Meni uglavnom kazu da sam netipicno duhovna za jednog Jarca, da su da se namucim da bilo sta postignem, da ce uspeh doci posle 35-te i da ce mi karijera i ljubav napredovati zajedno. Sto me i ne cudi, jer bas preterano tezim ka tome da spojim lepo i korisno :doh:
A, da...rekli mi i da se manem tehnike i da se bavim umetnoscu ili da bude neka kombinacija ta dva....( lepo i korisno, jelte :yes: )
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by alexandermagic

3. Kittrie, nemam pojma tko si, al' čista lezba sigurno nisi. :D
TOCNO. :D
Porodično prokletstvo, spas do 40.godine života,
totalno smo ubedjeni da je neko bacio porodicnu kletvu jos pre 10-15 god., a i familijani istorijat je u najmanju ruku ..weird. :/
mnogo neprijateljstava od strane žena.
e ovo nisam primetila, osim lezbolaha i moje "sefice". :dunno:
Kraj života ćeš provesti sama, u dobrovoljnoj izolaciji.
nesto kao greta garbo? :wundy:
Nepogrešiva intuicija koju treba slušati
tacno, i ponekad dosadno. :shrug:
ne sklapati zvaničan brak, ne očekivati materijalno blagostanje kad je partner/ka u pitanju.
ne planiram ZVANICAN, niti mi je bitno parterovo materjalno stanje previse.
Neobičan misaoni tok i jaka kreativnost.
SO TRUE !!
Tebi važne stvari obavljati srijedom, od svitanja do sumraka -- kad i ako je to izvodljivo.
oki- doki. :fen:

i muchas graZias. :kiss:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sta se guras Gagana :lol: Aj cekaj malo mene, pa ce onda tebe....ali cini mi se da nece ni jednu :sigh: :krezavi:
Korisnikov avatar
By Darling
^ Rekao ti covek da uzivas, sta ces vise? :lol:

Zapamti da su Jarcevi konkretni i da ne ne tupe mnogo. Covek je rekao sustinu u kratkim crtama i to je to :trep:

( ...i Kittrie i tebi..)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sretna sam i to je to... Zanima me da li cu imati svoju polikliniku? :lol: Hocu li raditi u inostranstvu? Da li cu imati srece u braku, i da li cu se uopste udati... :sigh: :lol: Moze li se videti da li cu imati plavo dete? :lol:

:milkacanic:
By alexandermagic
@ Darling

Prirodno si zaštićena od tuđih negativnih upliva, to za duhovnost su ti rekli zbog Mjeseca u 9. kući. Imaš vrlo jak bioenergetski potencijal, i možeš druge lEčiti dodirom. :)

Venera u 10.kući, znak Vodolije, 8. stupanj (groba) -- tako da tehnika kao polje za karijeru se ne preporučuje. Tzv. "pozadinske" profesije su bolje kad je posao u pitanju, a ti kad nešto radiš - radiš fanatično, do kraja. U partnerki prvenstveno tražiš prijatelja kome možeš vjerovati.
Redovno obavljaj liječničke pretrage da ne bi došlo do razvoja određenih bolesti. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ladno me covek kulira :sigh: :lol: Idem da sviram frulu i u pauzama grckam pljesku :peva:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by alexandermagic

@ Darling

Prirodno si zaštićena od tuđih negativnih upliva, to za duhovnost su ti rekli zbog Mjeseca u 9. kući. Imaš vrlo jak bioenergetski potencijal, i možeš druge lEčiti dodirom. :)
Za bioenergetski potencijal sam sama skontala, odavno :D Temperamentne ili nervozne osobe se u mom drustvu nekako smire, u zagrljaju narocito :giggle: Vise puta mi je receno da ih pozitivno smirujem, tj. ne smorim.
Venera u 10.kući, znak Vodolije, 8. stupanj (groba) -- tako da tehnika kao polje za karijeru se ne preporučuje. Tzv. "pozadinske" profesije su bolje kad je posao u pitanju, a ti kad nešto radiš - radiš fanatično, do kraja. U partnerki prvenstveno tražiš prijatelja kome možeš vjerovati.
Redovno obavljaj liječničke pretrage da ne bi došlo do razvoja određenih bolesti. :)
Da, nisam neko ko iskace u prvi plan, vec sam oslonac onima koji su u prvom planu, stabilna i pouzdana, jelte :drama: ali to ume da umori coveka :shrug:
Sto se partnerki tice, u pravu si, ali....to je ravno nemogucem u lezbo svetu :lol:
Neodgovorna sam sto se lekarskih pregleda tice, ali kada osetim da je nesto ozbiljno, odem...jedan "razvoj" sam vec sprecila tako... :)

Hvala, rogati druze :hug:
Korisnikov avatar
By acid drop
ja obrisala, a čovek baš raspoložen za čitanje :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Darling

Za bioenergetski potencijal sam sama skontala, odavno :D Temperamentne ili nervozne osobe se u mom drustvu nekako smire, u zagrljaju narocito :giggle: Vise puta mi je receno da ih pozitivno smirujem, tj. ne smorim.

vel ne znam je l' mi u horoskopu ali i ja radim ovo, SPECIJALNOST mi je uklanjanje menstrualnih bolova i smirivanje/uspavljivanje glasom/dodirom. :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam ozbiljna!! -.-
evo za ovo uspavljivanje i smirivanje pitaj npr. eyu, mozda i skyen kol'ko se secam..
i.. aj da ne spominjem vise (moje bivse i prijatelje, ne znas ih),
a za uklanjanje MS bolova ne imenujem bome.

nema cene, sve douDZe spontano,
al moras biti draga srcu mome prvo. :)
Korisnikov avatar
By Darling
^ :rotflmao:
Originally posted by Kittrie

ja sam ozbiljna!! -.-
evo za ovo uspavljivanje i smirivanje pitaj npr. eyu, mozda i skyen kol'ko se secam..
i.. aj da ne spominjem vise (moje bivse i prijatelje, ne znas ih),
a za uklanjanje MS bolova ne imenujem bome.

nema cene, sve douDZe spontano,
al moras biti draga srcu mome prvo. :)
Uuu, nemo' si tako opaka -.-

Elem, nisam ti se smejala, nego me je koncepcija recenice podsetila na neke reklame :giggle:

Ja sam Darling po defaultu, prema tome, dabome :D ... i ne bi se mucila mnogo sa mnom, grceve imam svakog drugog meseca, a uspavam se casom toplog mleka :awesome:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@BB
e mala !! -.-

spominjala sam prijatelje itd..
kod mene sve od duse krece. :astral2:
{doduse lagala bih ako i flafi nekad ne umesa prste, ali samo malkice, energetski 'nako..}

Elem, nisam ti se smejala, nego me je koncepcija recenice podsetila na neke reklame :giggle:

ja biti marketing menaDjer. :lol: (true)

i nijesam ni miSSila da cu se mucit' su tebe.
ti si "laka roba". :P
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Slika

Ja sam horoskopski nepismena. Šta sve ovo znači? Kad mrem?

Jedna spodoba mi je prošle godine na silu :lol: uradila tu natalnu kartu. Tad mi to nije bilo važno. Sad jeste. Umirem od dosade, dok čekam tenis. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

i ja toliko horoskopski nepismena da mi je trebalo sat da provalim gde se nalazi drawing.

Slika

i sta sada? :nerd:

ps ne volim ni tenis.
By str00ja
Ja se ne razumem, al bi vas dve kao trebalo da se slazete kul, ovan-lav i lav-ovan :awesome:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa nije da se ne slazemo :nerd:

vidi podznak mi je ovan, nisam ni to znala.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pazi, stvarno... Nisam obratila pažnju na to. Gledala u štrafte. :hypno:
By alexandermagic

Sto se partnerki tice, u pravu si, ali....to je ravno nemogucem u lezbo svetu :lol:

Pravu za sebe, po natalnoj karti, možeš upoznati preko posla. Ženu prirodno smeđe kose, ali se farba u plavo. Energična i prividno stamena, ali krhkog zdravlja. Porodično imućna i obrazovanija od tebe. :)

A korisnicu Kittrie bi trebali preseliti negdje u Španiju il' Meksiko, da i nju bog vidi. :lol:

Prije toga da obiđe više puta neku crkvu posvećenu Sv. Petki, mada se očito ne radi o klasičnoj vjernici. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!