- 15 Maj 2011, 13:46
Jeste, Acidusin je bas ruzan....stavi ga jos malo da se smejemo, sta si ga sklonila 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by alexandermagicTo mi je jos neko rekao, da cu bez puno truda nizati uspehe...
2. Blondi - mislio sam na tebe. Uzmi frulu i pljesku i ne brini se ti ni za što.![]()
Originally posted by alexandermagicTOCNO.
3. Kittrie, nemam pojma tko si, al' čista lezba sigurno nisi.![]()
Porodično prokletstvo, spas do 40.godine života,totalno smo ubedjeni da je neko bacio porodicnu kletvu jos pre 10-15 god., a i familijani istorijat je u najmanju ruku ..weird. :/
mnogo neprijateljstava od strane žena.e ovo nisam primetila, osim lezbolaha i moje "sefice". :dunno:
Kraj života ćeš provesti sama, u dobrovoljnoj izolaciji.nesto kao greta garbo?
Nepogrešiva intuicija koju treba slušatitacno, i ponekad dosadno.
ne sklapati zvaničan brak, ne očekivati materijalno blagostanje kad je partner/ka u pitanju.ne planiram ZVANICAN, niti mi je bitno parterovo materjalno stanje previse.
Neobičan misaoni tok i jaka kreativnost.SO TRUE !!
Tebi važne stvari obavljati srijedom, od svitanja do sumraka -- kad i ako je to izvodljivo.oki- doki.
Originally posted by alexandermagicZa bioenergetski potencijal sam sama skontala, odavno
@ Darling
Prirodno si zaštićena od tuđih negativnih upliva, to za duhovnost su ti rekli zbog Mjeseca u 9. kući. Imaš vrlo jak bioenergetski potencijal, i možeš druge lEčiti dodirom.![]()
Venera u 10.kući, znak Vodolije, 8. stupanj (groba) -- tako da tehnika kao polje za karijeru se ne preporučuje. Tzv. "pozadinske" profesije su bolje kad je posao u pitanju, a ti kad nešto radiš - radiš fanatično, do kraja. U partnerki prvenstveno tražiš prijatelja kome možeš vjerovati.Da, nisam neko ko iskace u prvi plan, vec sam oslonac onima koji su u prvom planu, stabilna i pouzdana, jelte
Redovno obavljaj liječničke pretrage da ne bi došlo do razvoja određenih bolesti.![]()
Originally posted by Darlingvel ne znam je l' mi u horoskopu ali i ja radim ovo, SPECIJALNOST mi je uklanjanje menstrualnih bolova i smirivanje/uspavljivanje glasom/dodirom.
Za bioenergetski potencijal sam sama skontala, odavnoTemperamentne ili nervozne osobe se u mom drustvu nekako smire, u zagrljaju narocito
Vise puta mi je receno da ih pozitivno smirujem, tj. ne smorim.
Originally posted by KittrieUuu, nemo' si tako opaka
ja sam ozbiljna!!![]()
evo za ovo uspavljivanje i smirivanje pitaj npr. eyu, mozda i skyen kol'ko se secam..
i.. aj da ne spominjem vise (moje bivse i prijatelje, ne znas ih),
a za uklanjanje MS bolova ne imenujem bome.
nema cene, sve douDZe spontano,
al moras biti draga srcu mome prvo.![]()
Originally posted by Darlingja biti marketing menaDjer.
Elem, nisam ti se smejala, nego me je koncepcija recenice podsetila na neke reklame![]()
Originally posted by DarlingPravu za sebe, po natalnoj karti, možeš upoznati preko posla. Ženu prirodno smeđe kose, ali se farba u plavo. Energična i prividno stamena, ali krhkog zdravlja. Porodično imućna i obrazovanija od tebe.
Sto se partnerki tice, u pravu si, ali....to je ravno nemogucem u lezbo svetu![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!