Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
"Mozemo bolje da se upoznamo"
Ne mozemo.
Korisnikov avatar
By mega therion
Najvise volim muziku Justin-a Bieber-a.
From then on, nista vise mi nije bilo interesantno.....
Korisnikov avatar
By acid drop
osmogodišnjakinje idu na sastanke?
kids these days...
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to sam i ja pomislila :lol:
Citajuci vase postove nista ne zelim da cujem na prvom sastanku i svasta zelim da cujem,ici cu na sastanke bez velikih ocekivanja i ok je i ako se neprijatno iznenadim.
Ako cu ici na dejt sa mislju"jao nemoj da kaze ovo ili nemoj da kaze ono,ili joj sta ako ovo uradi sta ako ono uradi..." onda bolje da sedim kuci i da ucim da heklam i pricam sa mackama(upravo ucim jezik zivotinja sa papagajom te mi to ide dobro),cekaj sta je paranojom "sta ako ja nesto pogresno kazem.uradim",manite se paranoja i ako imate sansu da nekoga upoznate go for it!!!
Samo to,izadji upoznaj se i probaj da se super provedes sa tom osobom,jbg zivot je jedan zar ne?
Korisnikov avatar
By Madonna
ZVONKI, dali bi hteo samnom na dejt ?=
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nisam ni kontala, ali definitivno više ne želim da čujem:
"Ti si baš si ženstvena. Ne znam šta si ishalucinirala." i "Hoću da te vidim u haljinici.."

Nije dramatično, ali nije prijalo ič. :shrug:
Korisnikov avatar
By gossip
when they start talking about their ex
i tacno se vidi da nisu zavrsili sa tom pricom
and I'm like O.O

to je totalni deal breaker
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636720#p2636720]Waldorf napisao:[/url]"Hoću da te vidim u haljinici.."

Nije dramatično, ali nije prijalo ič. :shrug:
:smeh:

ja sam čula, ali ne na prvom dejtu i ne od nepoznate osobe: "hoću da te šminkam i oblačim u svoju odeću"
meni ne bi bilo neprijatno, ali zavisi kakva odeća je u pitanju. :kesa:
ne mogu u nešto preterano sekšual.

tačno mogu da zamislim sebe, rmpaliju, u njenoj haljinici boje lila.
Slika

dobro, serem, nikad se ne zna dok se ne isproba. :lepeza:
@zvonki

niko ne kaze da treba unapred odustati od dejta zbog onog sto inace ne zelimo cuti, bar ako nema razloga da verujemo da ce toga i biti

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636639#p2636639]Jheronim van Aken napisao:[/url]je l samo ja iz daljine cujem zvuk muzike iz teletabisa kada zvenki piše, onako pomalo ominiscientno i demonski?
da li jos neko kada cita ovog dzerondija u daljini cuje razbezale kokoske i drugu perad, te frau Gabrijelu kako medju njima zamice?

on: pa sve sto iovako ne mirisem kod ljudi, nezavisno od dejta, i koji je po redu..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636921#p2636921]Korak napisao:[/url]@zvonki

niko ne kaze da treba unapred odustati od dejta zbog onog sto inace ne zelimo cuti, bar ako nema razloga da verujemo da ce toga i biti

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636639#p2636639]Jheronim van Aken napisao:[/url]je l samo ja iz daljine cujem zvuk muzike iz teletabisa kada zvenki piše, onako pomalo ominiscientno i demonski?
da li jos neko kada cita ovog dzerondija u daljini cuje razbezale kokoske i drugu perad, te frau Gabrijelu kako medju njima zamice?

on: pa sve sto iovako ne mirisem kod ljudi, nezavisno od dejta, i koji je po redu..
Da nisam ni rekao da treba,ali znam po sebi da sam ranije isao sa nekim ocekivanjima na te dejtove i da sam ja sebi pokvario raspolozenje,ja sam samo mislio da kada se ide na dejtove tj kada prvi put nekoga uzivo upoznajete,nakon skajpa,foruma ili nakon pisanija na romeu,da svu rezervisanost ostavite na skajpu ili na forumu...
Dobro je i znati sta je vas/tvoj turn off ali ako neko razmislja o tome kada ide na dejt moze da pokvari i sebi i drugoj toj osobi taj dejt.
A sto se tice akena i MDNANDANA,ne moras da se cimas za njihove "pametne" upadice,ja se ne cimam,jednostavno nema svrhe i to je samo text
By Ulix
Mislim da nema teme koja mi osobito smeta, to dosta zavisi i od cilja sa odlazim na hipotetički dejt. Postoje situacije kada bih slušao i Gebelsa, pod uslovom da mi je dovoljno fizički privlačan.

U principu, jedino što će zaista da me provocira to je homofobija, jer ako je u inače vrlo površnom prvom razgovoru namirišem, mogu da zamislim koliko je ima kad se malo zagrebe ispod površine.
Korisnikov avatar
By Madonna
to je samo sext

ont: ovo sto kaze ulix
ako idem na seks dejt tj ocekujem da se samo seksamo obda moze da mi kaze da je madona govno ledi gaga carica da mrzi decu da mu je idol bellybutton i da drka na moju fotku(temu)
a na dejt dejt... well opet sta god mi kaze bar cemo se kresnuti pa ce mi opet biti svejedno. osim ako mi najavi da ce da sere po meni u toku seksa onda nista od toga, gasi
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!