Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by sleepingsunA ja da im se malo smejem...Jer one mislie da mi je njixowo misljenje stwarno bitno...Jbg.wolim da se prepucawam sa "Mudasima" i "Facama"...
a sta ti onda dalje trazis na ovoj temi??Ja svracam jer mi zanimljivo da citam bespotrebna prepucavanja..a nije mi jasno sto se ti kuckas .ako te tako svi nerviraju..vec si nasla ribu koja ti se svidja..![]()
Originally posted by *Candy*1) Sto se ti meni obracas, ako se ja tebi ne obracam?Originally posted by DarlingNISAM TI NI TRAZILA DA ME WOLIS!!!!!!!KO SI TI U MOM ZIWOTU!!!!!
Sve vas volim!!! ....osim Candy....
![]()
Originally posted by VukodlakWidim da nas i Candy ne primaOriginally posted by Azdaja2Aman šta ćemo nas dvoje na ovom forumu?Originally posted by Vukodlakpomazemo Candy sta da radi
Ne mogu više da izdržim,....
Šta ćemo nas dvoje ovde?![]()
![]()
Nije nam mesto ovde...
Kad ćemo bre da se vidimo?![]()
Originally posted by Darling1) Sto se ti meni obracas, ako se ja tebi ne obracam?Originally posted by *Candy*Originally posted by DarlingNISAM TI NI TRAZILA DA ME WOLIS!!!!!!!KO SI TI U MOM ZIWOTU!!!!!
![]()
Originally posted by *Candy*A jovanabeograd i jos neke bi mogle studirati i na Mesecu.
Ijaaaa da je tuzim koje bix samo pare uzela!!
Originally posted by *Candy*Originally posted by DarlingOriginally posted by *Candy*1) Sto se ti meni obracas, ako se ja tebi ne obracam?Originally posted by DarlingNISAM TI NI TRAZILA DA ME WOLIS!!!!!!!KO SI TI U MOM ZIWOTU!!!!!
![]()
2) I trebaju svi ovde kolektivno da te spuste na zemlju, da bi pre svega naucila da postujes tudje godine i iskustvo, a ne da se svadjas sa svima koristeci vrlo uvredljive reci pritom. Nauci da prihvatis i salu i kritiku, u suprotnom nemas sta da trazis na forumu! Pravo si bodljikavo prase!
3) M... "Jbt mora da sam nacisto odlepila kada se nadrkanom mediokretu od pubertetlije namestam na volej. Ali avaj. Zabave i igara."
Ta devojka te je opisala u jednoj recenici i apsolutno je u pravu, a za to si zasluzna ti i samo ti.
Jezik ti je brzi od pameti i to poprilicno, o nekulturi da ne govorim....
4) Vec sam previse reci potrosila na tebe....
Brawooooooo...Swaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije sala nazwati nekog retardom....!!!Ijaaaa da je tuzim koje bix samo pare uzela!!
![]()
Wazi,wazi....PozzzzZZZ...
Originally posted by *Candy*Dozvoli da ti objasnim:
To ni one ne znaju...Ali ae,bitno je da lupe neku foru i da ispadnu "face"...Pfffffff...
Originally posted by Azdaja2Incest!Originally posted by VukodlakOh volim te!Originally posted by Azdaja2Šta će mi Candy pored tebe?
Vidim da nas i Candy ne prima![]()
Doci cu ti u snove mili moj![]()
![]()
![]()
A sreco jesmo mi sad u vezi?![]()
Originally posted by DeleteDozvoli da ti objasnim:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!